- 6 Eylül 2016
- 2.212
- 3.533
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #15.761
Kizlar bizde bugun 31 hafta olduk. Toplamda 6 kilo aldim. 66.6 ile hamile kaldim 72.6 suan. Insallah cok almadan kapatiriz ama alırsak bile cok umrumda degil acikcasi. Her turlu kilo verilir yeterki sağlıklı olalim.
Dun ben cok kötüydüm ilk defa hamilelikte dayanamiyorum diye agladim. O kadar sicak ve nemliydiki hava ve benim ev guney cephe tum gun gunes evin içinde klima da yok. En son aglayarak dusa girdim esim aglarken yakaladi tabi hemen serin bi yerlere gittik. Ilk defa dayanamadigimi hissedip doğurmak istedim.
Hadi ya harika olmuş. :) Hangi siteden buldun?B BenanAsiye canım ina may gaskinin kitabını buldum :) sipariş verdim şuan stokta yokmuş ama 4 Ağustos'ta gelecekmiş.
canım kolonyayı kendin için koyuyosan koyma bence. ilk zamanlar kolonya parfüm önermiyor doktorlar bebek bizim kokumuzu almalıymışCanım pompa aldıysan koyabilirsin. Kendin için havlu koyabilirsin. Ben masaj yağı koymayı da düşünüyorum. Küçük bir kolonya, çorap, emzirme sütyeni, göğüs kompresi( sıcak ya da soğuk kompres yapmak için), diş fırçası macun, krem, fotoğraf çekmek istersen kendin ve bebek için saç bandı,gözlük/lens.. bunlar benim listemden :)
Bizde 31+0 olduk:) boyle 30 'lu haftalari gormek vercekten rahatletici Allaha hamd olsun.Kızlar bu arada bugün 31+0 olduk ve sabah tartıldım 13 kilo almış bulunuyorum..Daha 2 ay var 20 ye tamamlıcam bu gidişle :) sizde durumlar nasıl :)
Aynın öyle tartılıyordum canım ama benim tartı eski tipsenin tartın önemli sabah aç karna ve kıyafetsiz tartılıyosundur.
Canım Doğum kasılmaları sırasında ferahlamak için kullanırım diye düşündüm, Doğumdan sonra kullanmayacağım.canım kolonyayı kendin için koyuyosan koyma bence. ilk zamanlar kolonya parfüm önermiyor doktorlar bebek bizim kokumuzu almalıymış
Babil.com da buldum canım. Yanına bir de Hakan çoker in kitabını ekledim. Bu gidişle kendi doğumumu kendim yapacağım evde :)Hadi ya harika olmuş. :) Hangi siteden buldun?
2 gece kalıcaksınız dimi? bebek neyse de , 2 gecelik 2 p,jama çok değil mi..benim 1 gecelik,2 pijama var da, 1 tane daha mı gecelik alınmalı..bilemedim kafamda deli sorular:)
Canım pompa aldıysan koyabilirsin. Kendin için havlu koyabilirsin. Ben masaj yağı koymayı da düşünüyorum. Küçük bir kolonya, çorap, emzirme sütyeni, göğüs kompresi( sıcak ya da soğuk kompres yapmak için), diş fırçası macun, krem, fotoğraf çekmek istersen kendin ve bebek için saç bandı,gözlük/lens.. bunlar benim listemden :)
Ben:) daha almadjm ama bu tarz hatta direk babannelerimizin kullandigi bezler var ya ona benzeyen kumaslar var. Uouzun bir dikdortgen . Ondan almayi dusunuyorum. Seninkide o tarz ama biraz daha rahat kullanisli.gibi geldi. Bu tarzi hic gormemistim:)Kızlar uzun araştırmalar sonucu Bebek taşıyıcıma karar verdim sonunda. Mei tai siparişimi verdim. Mei tai ler sling - kanguru arası bir taşıyıcı şekli, daha doğrusu taşıma yöntemi. Bebek doğduktan sonra anne ile teması ona güven duygusu veriyor. O yüzden Yenidoğan için kullanılan bir modeli tercih ettim.
Bebeğini giymek isteyen başka birisi var mı aramızda ?
Bu ara herkes mi bi ağlak kızlar ya.. sabah bende evim çok tozlandı napcam diye bi ağla bi ağla. Nolcak bu halimizDün ben de ilk defa ağladım :)) biraz temizlik yapayım dedim. Tatil ya bize evde otur otur sıkıldım. Sanırım çok yormuşum kendimi belim ve kasıklarım çok ağrıdı. Bir de üstüne mutfak lavabosu tıkanmamış mutfağı su basınca ... :) başladım ağlamaya
Aynın öyle tartılıyordum canım ama benim tartı eski tip
Herkes dün gece ki sıcaktan şikayet etmiş dün eşim kafam dağılsın diye gezmeye götürdü çok yoruldum eve gelince allahım uykum var ama ağrıdan sıcaktan uyuyamadım uykusuz uykusuz işe geldim. Birde afedersiniz ben pişik oldum napcam bilmiyorum
ooof hakkatten dün akşam hepimiz fena durumdaymışız..neyse yanlız değiliz demek ki
allah hepimize kolaylık versin ve bu gece püfür püfür essin işallah
Canım bebek hastanede kesinlikle yıkanmamalı..Hatta ben kızımı göbek bağı düşene kadar yıkamadım..Hastanede ailesi tarafından ısrarla yıkanması istenen bir bebek vefat etmiş..Bebek mosmor kesilmişKendi ihtiyaçlarımı koymadım daha.
Göğüs bakımı için ihtiyaçlarım eksik.
Lohusa terliği tacı takımı aldım.ama nedense ayaklarım 37 no olmasına rağmen ayağın zor giriyo içine.dar gibi terlik
Göğüs pompasını tanıdıktan alıcam.
Biz doğumdan sonra banyo yapabiliyomuyuz? Onu sormayı unuttum.
Bebeğide hemen yıkamayın eve gittiğinizde yıkayın diyolar.doktors gittiğimde hepsini sorucam.
Benim 15le kapatma şansım yok ama inşallah sen kapatırsın :)Bizde 31+0 olduk:) boyle 30 'lu haftalari gormek vercekten rahatletici Allaha hamd olsun.
Bende bugun itibariyle 10 kilo almis bulunmaktayim. Ama bir aydir kilo.almiyordum gecen hafta uc kilo birden aldimbu hafta almamisim. Hayirlisi . Ben 15 le filan kapatsam mutlukuktan uxarim herhalde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?