- 4 Haziran 2008
- 1.854
- 3.565
- 658
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #15.781
bendensin :))) bende hamile kaldığım aydan beri düzenli kilo alıyorum..hayırlısı bakalımCanım biz de bugün tam 32 olduk ben de 14 kg aldım. Her ay 2 kg alıyorum ortalama sanırım ben de 18-20 lg arası alacağım toplamda.
Slm kızlar, sanırım benim sütüm geliyor bu ikinci doğumum olcak bu durumda ne yapmalıyım?
Yapılacak bir şey yok canım bu haftalarda gelebilir korkmayın diyordu bir programda. Vücut kendisini hazırlıyormusSlm kızlar, sanırım benim sütüm geliyor bu ikinci doğumum olcak bu durumda ne yapmalıyım?
Kızlar bizde kontrolden geldik.cok şükür herşey yolundaymış..nst girdik çok şükür sancı çıkmadı..34+4 günlüğüm..kizimin kilosu 2800 gr boyuda 49 cm
Hadi gözün aydın canım. Maşallah boyu kilosu falan ne kadar iyi nazarlardan saklasın Rabbim.Kızlar bizde kontrolden geldik.cok şükür herşey yolundaymış..nst girdik çok şükür sancı çıkmadı..34+4 günlüğüm..kizimin kilosu 2800 gr boyuda 49 cm
Maşallah prensese :) epey uzun boylu bir kız olacakKızlar bizde kontrolden geldik.cok şükür herşey yolundaymış..nst girdik çok şükür sancı çıkmadı..34+4 günlüğüm..kizimin kilosu 2800 gr boyuda 49 cm
Sağol canım benim.masallah masallah
Sağol canım..insallah. sende guzel haberlerle gelirsin.Hadi gözün aydın canım. Maşallah boyu kilosu falan ne kadar iyi nazarlardan saklasın Rabbim.
Darısı başımıza bakalım pazartesi günü biz ne durumda çıkıcaz
Sağol canım.evet uzun boylu olucak..bende uzun boyluyum..177 boyundayım..ama ilk kızım bana çekmedi.halalarina çekti.Maşallah prensese :) epey uzun boylu bir kız olacak
Ben almadım almayacağım da. Hem oto koltuğu hem de sallanan puset aldık evin içinde Ana kucağı yerine onu kullanmayı düşünüyorum.dışarı çıkarken de taşıması DHA kolay olur.Kizlar bide portbebe almak şart mi benim ablam cok kullanisli degil dedgi icn ben almadm ki sevmem de ama ona benzer cok guzl bi battaniye tarzi bsy alms annem disariya cikarmalik hepinz aldnz mi portbebe ??
Ben de almadım,evde büyük valiz vardı onu makinede yıkadım ona koydum eşyaları.bence de gerek Yok.kızlar ben ayrıca hastane çantası falan almadım..Bir defa kullancağımız birşeye para vermek de çok da mantıklı değil..Evde bulunan valizlerden küçüklerinden bitanesini yapmayı düşünüyorum
Benim annemde 1,77 boyunda ben halama çekmişim 1,70 olabilmişim..benim kız da benden daha kısa gibi sanki :) Onunda halaları benden kısa.. Milletin nesli uzar gider bizimki kısalıyor :)))))Sağol canım.evet uzun boylu olucak..bende uzun boyluyum..177 boyundayım..ama ilk kızım bana çekmedi.halalarina çekti.
Sen emzirirken hepsini verirsin canım merak etme.gebelik şekerinin tek iyi yanı kilo alımımı durdurdu,5-6kilo arası gidip geliyorumKızlar bu arada bugün 31+0 olduk ve sabah tartıldım 13 kilo almış bulunuyorum..Daha 2 ay var 20 ye tamamlıcam bu gidişle :) sizde durumlar nasıl :)
yarısı doğumda yarısı emzirirken kalanda diyetle gdiecek inşallah napalım sağlıklı sıhhatlli olsunlarda...Her şerde bir hayır var senin ki o hesap olmuş :)Sen emzirirken hepsini verirsin canım merak etme.gebelik şekerinin tek iyi yanı kilo alımımı durdurdu,5-6kilo arası gidip geliyorum
Oyy masllahh kuzunaaaaa kilosuda boyuda harikaKızlar bizde kontrolden geldik.cok şükür herşey yolundaymış..nst girdik çok şükür sancı çıkmadı..34+4 günlüğüm..kizimin kilosu 2800 gr boyuda 49 cm
Canım bebek hastanede kesinlikle yıkanmamalı..Hatta ben kızımı göbek bağı düşene kadar yıkamadım..Hastanede ailesi tarafından ısrarla yıkanması istenen bir bebek vefat etmiş..Bebek mosmor kesilmişBebek doğduğunda bir mukoza ile kaplıymış.. o bebeği koruyormuş sanırım.. Acelemiz yok zaten bebekler kokmuyorki en fazla kaynamış suyla ıslatılmış bezle silinebilir...
Ekran görüntüsü aldım canım araştıracağım,sağol:)benim kullandığım çanta bu canım. bölmeleri falan o kadar güzel ayarlanmış ki çantada hiçbirşey kaybolmuyor. herşeyin bi yeri var elini atar atmaz buluyosun istediğini. valla ben çok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?