2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bende hamile kaldığımda 60 kiloydum. Şimdi 68 im. Ama ben bu ay bi buçuk kadar kilo verdim normalde 69 u geçmiştim. Sıcaklardan afedersiniz ishal oldum zaten bir sey de yenmiyor otomatikmen kilo verdim. Dr yine kızacak bu haftalarda kilo verdim diye sakıncalıymış sanırım ama ne yapayım elimden gelen bir sey değil

Kızlar bizde kontrolden geldik.cok şükür herşey yolundaymış..nst girdik çok şükür sancı çıkmadı..34+4 günlüğüm..kizimin kilosu 2800 gr boyuda 49 cm
Hadi gözün aydın canım. Maşallah boyu kilosu falan ne kadar iyi nazarlardan saklasın Rabbim.
Darısı başımıza bakalım pazartesi günü biz ne durumda çıkıcaz

Kizlar bide portbebe almak şart mi benim ablam cok kullanisli degil dedgi icn ben almadm ki sevmem de ama ona benzer cok guzl bi battaniye tarzi bsy alms annem disariya cikarmalik hepinz aldnz mi portbebe ??
Ben almadım almayacağım da. Hem oto koltuğu hem de sallanan puset aldık evin içinde Ana kucağı yerine onu kullanmayı düşünüyorum.dışarı çıkarken de taşıması DHA kolay olur.

Ben de almadım,evde büyük valiz vardı onu makinede yıkadım ona koydum eşyaları.bence de gerek Yok.

Sağol canım.evet uzun boylu olucak..bende uzun boyluyum..177 boyundayım..ama ilk kızım bana çekmedi.halalarina çekti.
Benim annemde 1,77 boyunda ben halama çekmişim 1,70 olabilmişim..benim kız da benden daha kısa gibi sanki :) Onunda halaları benden kısa.. Milletin nesli uzar gider bizimki kısalıyor :)))))

Kızlar bu arada bugün 31+0 olduk ve sabah tartıldım 13 kilo almış bulunuyorum..Daha 2 ay var 20 ye tamamlıcam bu gidişle :) sizde durumlar nasıl :)
Sen emzirirken hepsini verirsin canım merak etme.gebelik şekerinin tek iyi yanı kilo alımımı durdurdu,5-6kilo arası gidip geliyorum

Sen emzirirken hepsini verirsin canım merak etme.gebelik şekerinin tek iyi yanı kilo alımımı durdurdu,5-6kilo arası gidip geliyorum
yarısı doğumda yarısı emzirirken kalanda diyetle gdiecek inşallah napalım sağlıklı sıhhatlli olsunlarda...Her şerde bir hayır var senin ki o hesap olmuş :)

Bende yıkamak istemiyorum.kokmuyosa göbek düşüne kadar gerek yok tabi.
Doğumdan önce sıkı sıkı tembihlemek lazım yıkamayın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…