- 9 Eylül 2013
- 1.889
- 3.460
- 408
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #15.801
Ya evet benim de koca valiz oldu hatta içinden bişeyleri ayıklayayım bari diyorum,bebeğin kıyafetlerini koymadan valiz doldubenimki koca valiz oldu işte:)bi de emstralar var tabi hastanenin soylemedigi. ancak sigdim ben
Ben istiyorum ama videoları izleyince sarması gözünğ korkuttu, ben o kadar sabırlı ve becerikli değilim. Kızım doğunca kanguru alayım diye düşünüyorum.onu içine oturturum hangisinde rahat ederse onu alırız diyorum. Sen nerden aldın ? Kolay takılıyor gibi duruyor.Kızlar uzun araştırmalar sonucu Bebek taşıyıcıma karar verdim sonunda. Mei tai siparişimi verdim. Mei tai ler sling - kanguru arası bir taşıyıcı şekli, daha doğrusu taşıma yöntemi. Bebek doğduktan sonra anne ile teması ona güven duygusu veriyor. O yüzden Yenidoğan için kullanılan bir modeli tercih ettim.
Bebeğini giymek isteyen başka birisi var mı aramızda ?
Benim de şiş dikkat ettim özellikle sıcak Havada bileklerim daha fazla şişiyorselam,
ayaklarınız ne durumda? benim bugün sağ bileğim aşırı şişti. sürekli tansiyonuma bakıyorum, Allahtan 9/6 çıkıyor.
sıcaklardan mı oluyor acaba
Ayşe Öner videosunda duş alın ama saçınızın kirli suyunu göğüslerinize değdirmeyin demişti, normal Doğum sonrası kesin yapılıyor da sezeryan bilemedim tecrübeli annelerden cevabı bekliyorum:)Kendi ihtiyaçlarımı koymadım daha.
Göğüs bakımı için ihtiyaçlarım eksik.
Lohusa terliği tacı takımı aldım.ama nedense ayaklarım 37 no olmasına rağmen ayağın zor giriyo içine.dar gibi terlik
Göğüs pompasını tanıdıktan alıcam.
Biz doğumdan sonra banyo yapabiliyomuyuz? Onu sormayı unuttum.
Bebeğide hemen yıkamayın eve gittiğinizde yıkayın diyolar.doktors gittiğimde hepsini sorucam.
maşallh canm benim gözun aydn zaten aramzda bastan boy olarak onde giden senin prensesn saglikla kucagina alirsn insallhKızlar bizde kontrolden geldik.cok şükür herşey yolundaymış..nst girdik çok şükür sancı çıkmadı..34+4 günlüğüm..kizimin kilosu 2800 gr boyuda 49 cm
Ayşe Öner videosunda duş alın ama saçınızın kirli suyunu göğüslerinize değdirmeyin demişti, normal Doğum sonrası kesin yapılıyor da sezeryan bilemedim tecrübeli annelerden cevabı bekliyorum:)
Sağol canım benim.Oyy masllahh kuzunaaaaa kilosuda boyuda harika
Sağol canım..evet kızımın boyu onde gidiyor .maşallh canm benim gözun aydn zaten aramzda bastan boy olarak onde giden senin prensesn saglikla kucagina alirsn insallh
Aynen ben de dun temizlik yaptim. Normalde hep esim yapiyordu. Ben ufak toz alma vr vileda islerine bakıyordum. Ev batti diye bir stres oldum sonra temizlik yapinca yandim. Aksam film koptu bende. Hormonlar da saolsun.Dün ben de ilk defa ağladım :)) biraz temizlik yapayım dedim. Tatil ya bize evde otur otur sıkıldım. Sanırım çok yormuşum kendimi belim ve kasıklarım çok ağrıdı. Bir de üstüne mutfak lavabosu tıkanmamış mutfağı su basınca ... :) başladım ağlamaya
Sanirim hepimizde var bu.Bu ara herkes mi bi ağlak kızlar ya.. sabah bende evim çok tozlandı napcam diye bi ağla bi ağla. Nolcak bu halimiz
Adanayi hic dusunemiyorum. Bu arada problem olmamasina cok sevindim. Ne guzel haber icin rahatlamistir.Bide bizi düşünün kızlar Adana dayız inanın kılmanın altından kalkınca damla damla terler gece uykuları zaten haram bu arada bizde kontrolden geldık cok şükür bir sıkıntı mız yok kızlar doktor herşey normal dedi gecen seferki kontrolde biraz sıkıntılıydık elhamdülillah darısı bütün arkadaşlarımın basına inşallah Rabbım herkese saglık versin en önce biz de 7 kilo almısız suan 55 kılodayız aslında boyuma göre az bile ki umrumda da degıl kılolar minnoslarımız ıyı olsun da biz kilolu olalım onemli degıl Bizde 32 haftalıgız suan
Masallah size darisi basimiza.Kızlar bizde kontrolden geldik.cok şükür herşey yolundaymış..nst girdik çok şükür sancı çıkmadı..34+4 günlüğüm..kizimin kilosu 2800 gr boyuda 49 cm
Gözün aydın canım maşallah prensesineKızlar bizde kontrolden geldik.cok şükür herşey yolundaymış..nst girdik çok şükür sancı çıkmadı..34+4 günlüğüm..kizimin kilosu 2800 gr boyuda 49 cm
Gözün aydın canım.çok şükür bu hafta çoğunluğun kontrolleri güzel geçti:)inşallah hepimiz daha da güzel haberler paylaşırızBide bizi düşünün kızlar Adana dayız inanın kılmanın altından kalkınca damla damla terler gece uykuları zaten haram bu arada bizde kontrolden geldık cok şükür bir sıkıntı mız yok kızlar doktor herşey normal dedi gecen seferki kontrolde biraz sıkıntılıydık elhamdülillah darısı bütün arkadaşlarımın basına inşallah Rabbım herkese saglık versin en önce biz de 7 kilo almısız suan 55 kılodayız aslında boyuma göre az bile ki umrumda da degıl kılolar minnoslarımız ıyı olsun da biz kilolu olalım onemli degıl Bizde 32 haftalıgız suan
Yaa ben evde doguma ciddi ciddi cok.isinigim ama suanda evim kucuk biraz ve hastane sartlari evdekinden daha iyi:) tooundam kuvetine dusuna ipina cartuna curtuna kadar. Ama 2.cocugumda daha gemis ve istedigim gibi bir evde olursam hayalim evde dogum:) :)Babil.com da buldum canım. Yanına bir de Hakan çoker in kitabını ekledim. Bu gidişle kendi doğumumu kendim yapacağım evde :)
Arkadaşım Doğum kasılmaları esnasında rahatlamak için hastanede doktoruyla birlikte duşa girmişti.Onu duyduğumdan beri ben de çantama havlu koydum hastanede belki girmem gerekir diye.Aaa saçımızın kirli olduğunu nerden çıkarmış :)
Gerekirse hastanede duş almam bende.eve geçince alırım napalım.
Canım darısı basına ınsallah Rabbım şifasını versin kuzunun tez zamanda sana da güç kuvvet versin inşallah senın de guzel haberlerini alırız yakın zamanda cok şükür ıcım rahatladı hepımız rahatlarız umarım bugünlere geldık cok şükürAynen ben de dun temizlik yaptim. Normalde hep esim yapiyordu. Ben ufak toz alma vr vileda islerine bakıyordum. Ev batti diye bir stres oldum sonra temizlik yapinca yandim. Aksam film koptu bende. Hormonlar da saolsun.
Sanirim hepimizde var bu.
Adanayi hic dusunemiyorum. Bu arada problem olmamasina cok sevindim. Ne guzel haber icin rahatlamistir.
Masallah size darisi basimiza.
Maşallah bebişe benimki anneye çekerse ki öyle olacak gibi minyon bişey olacakSağol canım benim.
canım kolonyayı kendin için koyuyosan koyma bence. ilk zamanlar kolonya parfüm önermiyor doktorlar bebek bizim kokumuzu almalıymış
Amin canım..cok sağol..insallah sende guzel haberler alirsin canım.dualarim seninleAynen ben de dun temizlik yaptim. Normalde hep esim yapiyordu. Ben ufak toz alma vr vileda islerine bakıyordum. Ev batti diye bir stres oldum sonra temizlik yapinca yandim. Aksam film koptu bende. Hormonlar da saolsun.
Sanirim hepimizde var bu.
Adanayi hic dusunemiyorum. Bu arada problem olmamasina cok sevindim. Ne guzel haber icin rahatlamistir.
Masallah size darisi basimiza.
Maşallah canım, gözün Aydın.Kızlar bizde kontrolden geldik.cok şükür herşey yolundaymış..nst girdik çok şükür sancı çıkmadı..34+4 günlüğüm..kizimin kilosu 2800 gr boyuda 49 cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?