2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ben istiyorum ama videoları izleyince sarması gözünğ korkuttu, ben o kadar sabırlı ve becerikli değilim. Kızım doğunca kanguru alayım diye düşünüyorum.onu içine oturturum hangisinde rahat ederse onu alırız diyorum. Sen nerden aldın ? Kolay takılıyor gibi duruyor.

Ayşe Öner videosunda duş alın ama saçınızın kirli suyunu göğüslerinize değdirmeyin demişti, normal Doğum sonrası kesin yapılıyor da sezeryan bilemedim tecrübeli annelerden cevabı bekliyorum:)

Ayşe Öner videosunda duş alın ama saçınızın kirli suyunu göğüslerinize değdirmeyin demişti, normal Doğum sonrası kesin yapılıyor da sezeryan bilemedim tecrübeli annelerden cevabı bekliyorum:)

Aaa saçımızın kirli olduğunu nerden çıkarmış :)
Gerekirse hastanede duş almam bende.eve geçince alırım napalım.

Aynen ben de dun temizlik yaptim. Normalde hep esim yapiyordu. Ben ufak toz alma vr vileda islerine bakıyordum. Ev batti diye bir stres oldum sonra temizlik yapinca yandim. Aksam film koptu bende. Hormonlar da saolsun.

Bu ara herkes mi bi ağlak kızlar ya.. sabah bende evim çok tozlandı napcam diye bi ağla bi ağla. Nolcak bu halimiz
Sanirim hepimizde var bu.

Adanayi hic dusunemiyorum. Bu arada problem olmamasina cok sevindim. Ne guzel haber icin rahatlamistir.
Kızlar bizde kontrolden geldik.cok şükür herşey yolundaymış..nst girdik çok şükür sancı çıkmadı..34+4 günlüğüm..kizimin kilosu 2800 gr boyuda 49 cm
Masallah size darisi basimiza.

Gözün aydın canım.çok şükür bu hafta çoğunluğun kontrolleri güzel geçti:)inşallah hepimiz daha da güzel haberler paylaşırız

Babil.com da buldum canım. Yanına bir de Hakan çoker in kitabını ekledim. Bu gidişle kendi doğumumu kendim yapacağım evde :)
Yaa ben evde doguma ciddi ciddi cok.isinigim ama suanda evim kucuk biraz ve hastane sartlari evdekinden daha iyi:) tooundam kuvetine dusuna ipina cartuna curtuna kadar. Ama 2.cocugumda daha gemis ve istedigim gibi bir evde olursam hayalim evde dogum:) :)

Aaa saçımızın kirli olduğunu nerden çıkarmış :)
Gerekirse hastanede duş almam bende.eve geçince alırım napalım.
Arkadaşım Doğum kasılmaları esnasında rahatlamak için hastanede doktoruyla birlikte duşa girmişti.Onu duyduğumdan beri ben de çantama havlu koydum hastanede belki girmem gerekir diye.
Aslında hastaneye sormak lazım bu sefer gittiğimde unutmazsam sorayım hastane çantasına neler koymalı,duş alınıyor mu diye.odalarda banyo yoksa duş zaten alamam ki.

Canım darısı basına ınsallah Rabbım şifasını versin kuzunun tez zamanda sana da güç kuvvet versin inşallah senın de guzel haberlerini alırız yakın zamanda cok şükür ıcım rahatladı hepımız rahatlarız umarım bugünlere geldık cok şükür passionete

Bugün sabah hastaneye gittim ciğer iğnesinin ikinci dozunu aldık doktora sordum iğnenin bebeğe etkisini uzun süre kullanımlarda bazen bebeğe etkisi oluyor ama senin ki tek dozluk ikinizde de bi etki olmaZ dedi nst iyi çıktı pazartesi ye kadar kullanmam için sancı ilacı verdi pazartesi de iyi çıkarsa on günde bir kontrole döneriz dedi ama yatış verdi alışveriş felan hep yasak artık eksikleri liste yaptım haftasonu eşim alacak şimdilik iyiz ara ara kasılmam oluyor ama

Amin canım..cok sağol..insallah sende guzel haberler alirsin canım.dualarim seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…