- 22 Mart 2016
- 573
- 558
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #1.581
Olmaz mı, ben de bazen hissediyorum, aynı tedirginliği yaşıyorum. İlk fırsatta lavaboya gidiyorum.Kızlar sizin de akıntınız oluyor mu bu dönemlerde. Islaklık hissedince panik oluyorum
Zor zamanlardan geçmişsin canım inşallah sonu güzel olacak kavuşucaz bebeklerimize hayırlı olsun, sağlıkla eksiksiz kusursuz hayırlı evlat olsun inşallahMerhaba kızlar tüm yazılarınızı okudum ❤ Hepimize bebeklerimiz hayırlı olsun Allah Kucaklarımıza almayı nasipetsin ....
Benim hikayemde yaklaşık 1 buçuk yıldır evliyim ve ilk günden beri bebek deniyoruz... 5 ay önce rahimim kalp şeklinde oldugu için ameliyat oldum 3 ay korunma verdi doktor daha sonra femare kullandım kist oldu ... ben çok üzüldüm profesör doktor süha sönmeze gittim
Gonal f kullandım 10 gün boyunca göbekten iğne oldum son günde 2 adet çatlatma vuruldum ama hiç ümidim yoktu yumurta çatlamasının 12 gününde kan testi yaptırdım (3hafta 3 gün) beta hcg 29,98 çıktı tabi telefonda bana sonucu veren abinin yüzüne hönkürerek ağladım ve şoklandım ... 2 gün sonra bi test daha yaptım (3 hafta 5 gün) 99,98 çıktı
Sonra 2 gün sonra bi daha yaptım (4 haftalıkken ) 232,77 çıktı
Şuan tam 4 hafta 5 günlük bebeğim
6 haftalıkken çağırdı doktorum ve proluton depot diye bi ilaç vuruluyorum kalçadan progesteron içeriyor baya bi agrı yapıyor kalcada ama herşeye değer .... Eylül de bebeklerimize kavuşucaz inşallah
İyi bari canım genel bişeyse, tuvalete koşup koşup duruyorum paranoyak oldum iyice galibaOlmaz mı, ben de bazen hissediyorum, aynı tedirginliği yaşıyorum. İlk fırsatta lavaboya gidiyorum.
ben okuyamiyorum sadece namaz kiliyorum arada okuyabiliyorumKızlar iyi geceler herkese, ben her gün bir tane yasin suresini okuyorum mutlaka başka siz neler okuyorsunuz fikir verirmisiniz ya da ne okunması gerekir??
Amin çok teşekkür ederim inşallah hayırlı evlatlarımız olcakZor zamanlardan geçmişsin canım inşallah sonu güzel olacak kavuşucaz bebeklerimize hayırlı olsun, sağlıkla eksiksiz kusursuz hayırlı evlat olsun inşallah
Amin inşallah İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin rabbimece323 Rabbim büyük, bizim de anne olmamızı, evlat sevgisini tatmamızı yaşatsın inşallah. Onlar için çekilen her çile bu yolda kutsal geliyor insana. Yeter ki sağ salim alalım kucağımıza.(Amin)
Ben şuan sadece folic trio diye bi ilaç kullanıyorum 400mg folikgunaydin kizlar ben folik asit kullaniyordum doktor birde elevit verdi. ikisini beraber kullanmam da bir sakinca var mi acaba. folidoce kullandigim 400mcg folik asit +2 mcg b12 vitamini varmis.
elevitte 0.8 mg folik asit + 4 ýp b12 yaziyor. tek eleviti kullansam ama folik asit falan az dimi
Kızlar iyi geceler herkese, ben her gün bir tane yasin suresini okuyorum mutlaka başka siz neler okuyorsunuz fikir verirmisiniz ya da ne okunması gerekir??
Hangi ilçesindesin canım?Maşallah cnm darısı bize
Ben ilçedeyim de doktor için merkeze gidiyorum işte iki aydır gebe kalamama tedavisi için tekden de Gülcan yazıcı Özgün'e gidiyordum hamile de kaldım şükür persembe gidicem yine ben memnundum öncesinde bi de bu durumda değerlendirmek lazım tabi
amin inşaallaahh hep beraberrAyy çok sevindim canım ya hadi hayırlı olsun bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah
benim agri var midemde simdi biraz uzandimTünaydııın mideler ne durumda
Develi senHangi ilçesindesin canım?
Sabah kahvaltısıTünaydııın mideler ne durumda
Aynen iştahım yok resmenSabah kahvaltısı
Benim ilk gebeliğim ve progesteron kullanıyorum göğüslerim baya şişmiş durumda ... ilk gebelik olduğu için bilmiyorumKızlar birşey daha merak ediyorum ilk gebeliğimde ilk belirtim göğüslerimdeki dolgunluktu idrar testi kadar güveniyordum yabi o derece ama bu gebeliğimde göğüslerimde hala hiç bir değişim yok sizin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?