2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Merhaba kızlar tüm yazılarınızı okudum ❤ Hepimize bebeklerimiz hayırlı olsun Allah Kucaklarımıza almayı nasipetsin ....

Benim hikayemde yaklaşık 1 buçuk yıldır evliyim ve ilk günden beri bebek deniyoruz... 5 ay önce rahimim kalp şeklinde oldugu için ameliyat oldum 3 ay korunma verdi doktor daha sonra femare kullandım kist oldu ... ben çok üzüldüm profesör doktor süha sönmeze gittim
Gonal f kullandım 10 gün boyunca göbekten iğne oldum son günde 2 adet çatlatma vuruldum ama hiç ümidim yoktu yumurta çatlamasının 12 gününde kan testi yaptırdım (3hafta 3 gün) beta hcg 29,98 çıktı tabi telefonda bana sonucu veren abinin yüzüne hönkürerek ağladım ve şoklandım ... 2 gün sonra bi test daha yaptım (3 hafta 5 gün) 99,98 çıktı
Sonra 2 gün sonra bi daha yaptım (4 haftalıkken ) 232,77 çıktı
Şuan tam 4 hafta 5 günlük bebeğim

6 haftalıkken çağırdı doktorum ve proluton depot diye bi ilaç vuruluyorum kalçadan progesteron içeriyor baya bi agrı yapıyor kalcada ama herşeye değer .... Eylül de bebeklerimize kavuşucaz inşallah

Zor zamanlardan geçmişsin canım inşallah sonu güzel olacak kavuşucaz bebeklerimize hayırlı olsun, sağlıkla eksiksiz kusursuz hayırlı evlat olsun inşallah

Kızlar iyi geceler herkese, ben her gün bir tane yasin suresini okuyorum mutlaka başka siz neler okuyorsunuz fikir verirmisiniz ya da ne okunması gerekir??

ece323 Rabbim büyük, bizim de anne olmamızı, evlat sevgisini tatmamızı yaşatsın inşallah. Onlar için çekilen her çile bu yolda kutsal geliyor insana. Yeter ki sağ salim alalım kucağımıza.(Amin)

Kızlar iyi geceler herkese, ben her gün bir tane yasin suresini okuyorum mutlaka başka siz neler okuyorsunuz fikir verirmisiniz ya da ne okunması gerekir??
ben okuyamiyorum sadece namaz kiliyorum arada okuyabiliyorum

Reactions: fml
gunaydin kizlar ben folik asit kullaniyordum doktor birde elevit verdi. ikisini beraber kullanmam da bir sakinca var mi acaba. folidoce kullandigim 400mcg folik asit +2 mcg b12 vitamini varmis.
elevitte 0.8 mg folik asit + 4 ýp b12 yaziyor. tek eleviti kullansam ama folik asit falan az dimi

Zor zamanlardan geçmişsin canım inşallah sonu güzel olacak kavuşucaz bebeklerimize hayırlı olsun, sağlıkla eksiksiz kusursuz hayırlı evlat olsun inşallah
Amin çok teşekkür ederim inşallah hayırlı evlatlarımız olcak
Doktorum 6 haftalıkken çağırdı keseyi görelim dedi belki kalp atışınıda duyarım

Reactions: fml
Amin inşallah İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin rabbim

Buarada sizlerde heycanlımısınız nasıl geçicek 9 ay yani

Ben şuan sadece folic trio diye bi ilaç kullanıyorum 400mg folik
800 mg kalsiyum
0,7 d vitamini içeriyor tabi omega 3 te almak lazım ama bilmiyorum şuanlık folik trio kullanıyorum 1 hafta sonra pazartesi doktora gidicem orda sorucam sizede bilgi veririm

Meryem suresi okuyabilirsin.
Ben hatime başladım.az azda olsa namazlardan sonra okuyorum

Rabbi hebli minessalihin.
Rabbim bana hayırlı evlat ver

Bi ayet daha var.meryem validemizin annesinin duası.
Rabbim karnımdaki çocuğu senin yolunda hizmet etsin diye adadım. diye bir dua var.

Ya musavvir çekebilirsin
Elini karnına koyup felak nas fatiha ayetelkürsi okuyabilirsin.
Şimdilik bu kadar aklıma geldi :)

Tünaydııın mideler ne durumda

Hangi ilçesindesin canım?
Ayy çok sevindim canım ya hadi hayırlı olsun bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah
amin inşaallaahh hep beraberr

Kızlar birşey daha merak ediyorum ilk gebeliğimde ilk belirtim göğüslerimdeki dolgunluktu idrar testi kadar güveniyordum yabi o derece ama bu gebeliğimde göğüslerimde hala hiç bir değişim yok sizin nasıl

Kızlar birşey daha merak ediyorum ilk gebeliğimde ilk belirtim göğüslerimdeki dolgunluktu idrar testi kadar güveniyordum yabi o derece ama bu gebeliğimde göğüslerimde hala hiç bir değişim yok sizin nasıl
Benim ilk gebeliğim ve progesteron kullanıyorum göğüslerim baya şişmiş durumda ... ilk gebelik olduğu için bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…