- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #15.821
Ay daha karar verip alamadım kıoyy pisik cok fena cnm bebek icin aldıgın pısık kremınden denesene :)
Sağol canım benim..Maşallah bebişe benimki anneye çekerse ki öyle olacak gibi minyon bişey olacak
Sağol canım benim..Maşallah canım, gözün Aydın.
Tskler canım.Gözün aydın canım maşallah prensesine
Sağlıklı olsunlarda hareketli olsunlar cnimm benimm bizimki işin şakası rabbim ellerini ayaklarını kullanmalarini nasip etsin insallahcanım benim geçen kontrolde ben de doktora sordum çok fazla hareketli normal mi diye. Normal mutlu ve sağlıklı olduğu anlamına gelir ama bir de kötü haberim var doğduktan sonra da böyle hareketli olcak demek bu dedi :) Kendi oğlundan da deneyimlemiş zamanında :)
Sağlıklı olsunlarda hareketli olsunlar cnimm benimm bizimki işin şakası rabbim ellerini ayaklarını kullanmalarini nasip etsin insallahcanım benim geçen kontrolde ben de doktora sordum çok fazla hareketli normal mi diye. Normal mutlu ve sağlıklı olduğu anlamına gelir ama bir de kötü haberim var doğduktan sonra da böyle hareketli olcak demek bu dedi :) Kendi oğlundan da deneyimlemiş zamanında :)
Masallahh!!manken gibi olacak deseneKızlar bizde kontrolden geldik.cok şükür herşey yolundaymış..nst girdik çok şükür sancı çıkmadı..34+4 günlüğüm..kizimin kilosu 2800 gr boyuda 49 cm
Canım gözün aydın inşallah daha da iyi olursunuzBugün sabah hastaneye gittim ciğer iğnesinin ikinci dozunu aldık doktora sordum iğnenin bebeğe etkisini uzun süre kullanımlarda bazen bebeğe etkisi oluyor ama senin ki tek dozluk ikinizde de bi etki olmaZ dedi nst iyi çıktı pazartesi ye kadar kullanmam için sancı ilacı verdi pazartesi de iyi çıkarsa on günde bir kontrole döneriz dedi ama yatış verdi alışveriş felan hep yasak artık eksikleri liste yaptım haftasonu eşim alacak şimdilik iyiz ara ara kasılmam oluyor ama
Canım altta kanama olacagı ıcın pıjamanın alt kısmı lekelenebılıyormus en azından gecelıgı yatarken yukarı kadar cekıp lekelenmesını onleyebılırmısız. Ayse onerde mı okumustum tam hatırlamıyorum ama ıkı gecelık bır pıjama takımı onerıyorlat ben oyle yaptım. Ince olan cabuk kuruyan ıkı gecelık bır sabahlık bır pıjama takımı alıyorum yanıma2 gece kalıcaksınız dimi? bebek neyse de , 2 gecelik 2 p,jama çok değil mi..benim 1 gecelik,2 pijama var da, 1 tane daha mı gecelik alınmalı..bilemedim kafamda deli sorular:)
Canım masallah bak hersey yolunda işte hem 35. Haftada bile destek olmadan direkt kuveze girmeden nefes alabilen bebekler var iyi dusun senBugün sabah hastaneye gittim ciğer iğnesinin ikinci dozunu aldık doktora sordum iğnenin bebeğe etkisini uzun süre kullanımlarda bazen bebeğe etkisi oluyor ama senin ki tek dozluk ikinizde de bi etki olmaZ dedi nst iyi çıktı pazartesi ye kadar kullanmam için sancı ilacı verdi pazartesi de iyi çıkarsa on günde bir kontrole döneriz dedi ama yatış verdi alışveriş felan hep yasak artık eksikleri liste yaptım haftasonu eşim alacak şimdilik iyiz ara ara kasılmam oluyor ama
benim 78.5 di canım tedavi sürecinde kullandığım hormon ilaçlarıyla 12 kilo almıştım hamile kalmadan önce o yüzdeb 78.5 ile hamile kaldım şimdi 84.5 kiloyumbaşlangıç kilonuz neydi kızlar ?
ooo felaket gibiydi çok korktuk ya allaha şukür iyiyz amaİstanbuldaki hamişler herkes iyi mi? Resmen bir afet bolgesind döndü burası
Canım bebek gobek bagı dusene kadar banyo yaptırılmamalıymıs dogdugunda uzerınde jelımsı yapı olan vernıx cesaosa gıbı bırsey varmıs o bebegı henuz bagısıklık sıstemı gelısmemıs oldugundan mıkroplara karsı koruyormus oyuzden gobek bagı dustugunde ılk banyo yaptırılsın denıyor. Hatta bazı ozel hastaneler ılk banyo ıcın eve hemsıre yolluyorlar ılk banyoyu evınızde bırlıkte yapıyorsunuz bırde gelmısken evde emzırme kosullarını fln degerlendırıp egıtım verıyorlarKendi ihtiyaçlarımı koymadım daha.
Göğüs bakımı için ihtiyaçlarım eksik.
Lohusa terliği tacı takımı aldım.ama nedense ayaklarım 37 no olmasına rağmen ayağın zor giriyo içine.dar gibi terlik
Göğüs pompasını tanıdıktan alıcam.
Biz doğumdan sonra banyo yapabiliyomuyuz? Onu sormayı unuttum.
Bebeğide hemen yıkamayın eve gittiğinizde yıkayın diyolar.doktors gittiğimde hepsini sorucam.
Valla ben ana kapıdayken yagmur basladı 3kat yukarı cıktıgımda bı baktım yatak odasının camı cok az aralık kalmıs butun yagmur evde! Camın onundekı halı yuzuyordu resmen onu alıp kuvete attım yerdekı sulara hamam havlularını attım onları da alıp vıledayla kuruladm fln ıkı dakıkalık hasar ıcın yarım saat ugrastım ama cok sukur agır bı hasar yok bıde egılemıyorum zatenooo felaket gibiydi çok korktuk ya allaha şukür iyiyz ama
Canım lavanta yagı iyi gelirmiş doguma hazırlıkta ben onu almayı dusunuyorumCanım Doğum kasılmaları sırasında ferahlamak için kullanırım diye düşündüm, Doğumdan sonra kullanmayacağım.
Canım gecmıs olsun ya dikkat et benım arkadaslar bebege de kendlerine de pişik için hametan kullanıyormus uygun da fiyatıHerkes dün gece ki sıcaktan şikayet etmiş dün eşim kafam dağılsın diye gezmeye götürdü çok yoruldum eve gelince allahım uykum var ama ağrıdan sıcaktan uyuyamadım uykusuz uykusuz işe geldim. Birde afedersiniz ben pişik oldum napcam bilmiyorum
Canım gecmıs olsun bende haftasonu dayanamadım evde bi makına actım süpürdüm bi vileda yaptım gece bel agrısından uyuyamıyorum. Bide bebegım camasırlarını yıkıyorum fln derken epey yorulmusum artık iyice agırlastık sanırım kabul etmemiz lazımDün ben de ilk defa ağladım :)) biraz temizlik yapayım dedim. Tatil ya bize evde otur otur sıkıldım. Sanırım çok yormuşum kendimi belim ve kasıklarım çok ağrıdı. Bir de üstüne mutfak lavabosu tıkanmamış mutfağı su basınca ... :) başladım ağlamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?