2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Sağlıklı olsunlarda hareketli olsunlar cnimm benimm bizimki işin şakası rabbim ellerini ayaklarını kullanmalarini nasip etsin insallah

Sağlıklı olsunlarda hareketli olsunlar cnimm benimm bizimki işin şakası rabbim ellerini ayaklarını kullanmalarini nasip etsin insallah

Canım gözün aydın inşallah daha da iyi olursunuz

2 gece kalıcaksınız dimi? bebek neyse de , 2 gecelik 2 p,jama çok değil mi..benim 1 gecelik,2 pijama var da, 1 tane daha mı gecelik alınmalı..bilemedim kafamda deli sorular:)
Canım altta kanama olacagı ıcın pıjamanın alt kısmı lekelenebılıyormus en azından gecelıgı yatarken yukarı kadar cekıp lekelenmesını onleyebılırmısız. Ayse onerde mı okumustum tam hatırlamıyorum ama ıkı gecelık bır pıjama takımı onerıyorlat ben oyle yaptım. Ince olan cabuk kuruyan ıkı gecelık bır sabahlık bır pıjama takımı alıyorum yanıma

Canım masallah bak hersey yolunda işte hem 35. Haftada bile destek olmadan direkt kuveze girmeden nefes alabilen bebekler var iyi dusun sen

Canım bebek gobek bagı dusene kadar banyo yaptırılmamalıymıs dogdugunda uzerınde jelımsı yapı olan vernıx cesaosa gıbı bırsey varmıs o bebegı henuz bagısıklık sıstemı gelısmemıs oldugundan mıkroplara karsı koruyormus oyuzden gobek bagı dustugunde ılk banyo yaptırılsın denıyor. Hatta bazı ozel hastaneler ılk banyo ıcın eve hemsıre yolluyorlar ılk banyoyu evınızde bırlıkte yapıyorsunuz bırde gelmısken evde emzırme kosullarını fln degerlendırıp egıtım verıyorlar

ooo felaket gibiydi çok korktuk ya allaha şukür iyiyz ama
Valla ben ana kapıdayken yagmur basladı 3kat yukarı cıktıgımda bı baktım yatak odasının camı cok az aralık kalmıs butun yagmur evde! Camın onundekı halı yuzuyordu resmen onu alıp kuvete attım yerdekı sulara hamam havlularını attım onları da alıp vıledayla kuruladm fln ıkı dakıkalık hasar ıcın yarım saat ugrastım ama cok sukur agır bı hasar yok bıde egılemıyorum zaten catılar cokmus agaclar devrılmıs arabaların camlar patlamıs allah dısarda olanlara yardım etsın gercekten cok fenaydı

Canım gecmıs olsun ya dikkat et benım arkadaslar bebege de kendlerine de pişik için hametan kullanıyormus uygun da fiyatı

Canım gecmıs olsun bende haftasonu dayanamadım evde bi makına actım süpürdüm bi vileda yaptım gece bel agrısından uyuyamıyorum. Bide bebegım camasırlarını yıkıyorum fln derken epey yorulmusum artık iyice agırlastık sanırım kabul etmemiz lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…