2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ay dikkat etseydin canım geçan Yağmurdada benim mutfak su içinde kalmıştı halılar yıkamada daha. Dıkkat et dinlen

Isten cikip servise zor bindik sonrasi daha kotuydu. Dolu simsekler gok gurultusu baya korkuttu. 6 dan beri de eve ulasmaya calisiyoruz resmen helak olduk yollarda.
Sağ salim vardın inşallah. Bizde normalde otobüsle dönseydik yolda kalırdık arkadaş aradı eve gidiyorum birlikte gidelim diyince arabayla gittik yağmura kalmadık arkadaş sağolsun valla

Bu sefer gittiğimizde soralım herşeyi.
Odaları gezelim.belki kendileri havlu veriyodur.artık herşeyi ayarlamamız gerekiyor vakit azaldı :)

Keşke öyle hizmet olsa.
Bende yıkamak istemiyorum.inş bu konuda doktorum bişey demez.evde kendimiz yıkarız mis gibi.hastanede nasıl yıkanıyor allah bilir.

Isten cikip servise zor bindik sonrasi daha kotuydu. Dolu simsekler gok gurultusu baya korkuttu. 6 dan beri de eve ulasmaya calisiyoruz resmen helak olduk yollarda.

Gecmis olsun cnm babamda istanbuldaydi bursaya donuyordu tam donucegi saat baslamis yagmur mahsur kaldi sidmi orda cok feneymis heryer

Keşke öyle hizmet olsa.
Bende yıkamak istemiyorum.inş bu konuda doktorum bişey demez.evde kendimiz yıkarız mis gibi.hastanede nasıl yıkanıyor allah bilir.
Sor bence hastanene ne gibi hiZmetleri varmıs diye. Hem bıldıgım hastanede zaten yıkanmıyor baZı aıleler ısrar edıyormus da anca oyle yıkıyorlar dıye bılıyorum. Bebek kordon bagı kesılmeden hemen annenın kucagına verılıyor tentene temas olması ıcın bıynuna dogru yatırılıyor hatta sonrası ıcın ayse oner dıyorkı baba o gun yakası acık bırsey gıysın ve anneden sonra bebek hemen babanın koynuna verılsın tentene temasta anneden sonra hemen babanın kokusunu sesını alır ve babanın da faydalı bakterılerınden yararlanır dıyor. Erkeklerın gomlek gıyıyor olması bu anlamda avantaj olacak

Ayşe öneri bende izliyorum ama bunu kaçırmışım hemen izlemeliyim tşk ederim :)

Ay dikkat etseydin canım geçan Yağmurdada benim mutfak su içinde kalmıştı halılar yıkamada daha. Dıkkat et dinlen
Ya ınanılmaz ama ıkı dakıkada halı suda yuzecek kadar ıslanmıs ıcerısı bebegın besıgı komple ıslanmıs okadar yıkadık 3 gunde kuruttuk onu fln ınanılır gıbı degıl ama kocaman taslar cıktı evden tum dolu bızım eve yagmıs herhalde. Cok beter durumda olanlar war yınede buna da sukur dıyorum can saglıgımız war

Ooo baya kötü olmuş Allah Beterinden saklasın cana gelceğine mala gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…