- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 63
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #15.841
Ayy yok cok sacma birsey o kımse de kullanmıyor diye almamam yönunde cok tembihlendim :)canm ben şu yatak gibi düz olan varya elde tasinan şey onu diyorm evet bende gereksiz gördm acaba siz aldnz mi die merak ettm
Amin canim insallah, tek temennimiz o suan. Hepimizin yavrulari saglikla huzurla zamaninda gelsin insallahSağlıklı olsunlarda hareketli olsunlar cnimm benimm bizimki işin şakası rabbim ellerini ayaklarını kullanmalarini nasip etsin insallah
Isten cikip servise zor bindik sonrasi daha kotuydu. Dolu simsekler gok gurultusu baya korkuttu. 6 dan beri de eve ulasmaya calisiyoruzİstanbuldaki hamişler herkes iyi mi? Resmen bir afet bolgesind döndü burası
Ay dikkat etseydin canım geçan Yağmurdada benim mutfak su içinde kalmıştı halılar yıkamada daha. Dıkkat et dinlenValla ben ana kapıdayken yagmur basladı 3kat yukarı cıktıgımda bı baktım yatak odasının camı cok az aralık kalmıs butun yagmur evde! Camın onundekı halı yuzuyordu resmen onu alıp kuvete attım yerdekı sulara hamam havlularını attım onları da alıp vıledayla kuruladm fln ıkı dakıkalık hasar ıcın yarım saat ugrastım ama cok sukur agır bı hasar yok bıde egılemıyorum zatencatılar cokmus agaclar devrılmıs arabaların camlar patlamıs allah dısarda olanlara yardım etsın gercekten cok fenaydı
Ay yarın ondan alayım hemen çok kötü yaptı beni. Sağol ZeynepCanım gecmıs olsun ya dikkat et benım arkadaslar bebege de kendlerine de pişik için hametan kullanıyormus uygun da fiyatı
Sağ salim vardın inşallah. Bizde normalde otobüsle dönseydik yolda kalırdık arkadaş aradı eve gidiyorum birlikte gidelim diyince arabayla gittik yağmura kalmadık arkadaş sağolsun vallaIsten cikip servise zor bindik sonrasi daha kotuydu. Dolu simsekler gok gurultusu baya korkuttu. 6 dan beri de eve ulasmaya calisiyoruzresmen helak olduk yollarda.
Arkadaşım Doğum kasılmaları esnasında rahatlamak için hastanede doktoruyla birlikte duşa girmişti.Onu duyduğumdan beri ben de çantama havlu koydum hastanede belki girmem gerekir diye.
Aslında hastaneye sormak lazım bu sefer gittiğimde unutmazsam sorayım hastane çantasına neler koymalı,duş alınıyor mu diye.odalarda banyo yoksa duş zaten alamam ki.
Canım bebek gobek bagı dusene kadar banyo yaptırılmamalıymıs dogdugunda uzerınde jelımsı yapı olan vernıx cesaosa gıbı bırsey varmıs o bebegı henuz bagısıklık sıstemı gelısmemıs oldugundan mıkroplara karsı koruyormus oyuzden gobek bagı dustugunde ılk banyo yaptırılsın denıyor. Hatta bazı ozel hastaneler ılk banyo ıcın eve hemsıre yolluyorlar ılk banyoyu evınızde bırlıkte yapıyorsunuz bırde gelmısken evde emzırme kosullarını fln degerlendırıp egıtım verıyorlar
İnşallah canım ya ama su an şiddetli bir bel ağrısı var artık her ağrıdan korkar oldum vallaCanım masallah bak hersey yolunda işte hem 35. Haftada bile destek olmadan direkt kuveze girmeden nefes alabilen bebekler var iyi dusun sen
Ay yarın ondan alayım hemen çok kötü yaptı beni. Sağol Zeynep
Eki Görüntüle 2026597 Eki Görüntüle 2026598
Hava karardi,ben de 4 gozle bekliyorumm yagmuru
Ben almayi dusunmuyordum ama arkadasimin annesi baba babynest yapmis saolsun,dusunmesi/emek vermesi beni mutlu etti..paylasmak istedim
Isten cikip servise zor bindik sonrasi daha kotuydu. Dolu simsekler gok gurultusu baya korkuttu. 6 dan beri de eve ulasmaya calisiyoruzresmen helak olduk yollarda.
ooof hakkatten dün akşam hepimiz fena durumdaymışız..neyse yanlız değiliz demek ki
allah hepimize kolaylık versin ve bu gece püfür püfür essin işallah
Çok şık olmuş canım,güle güle kullanın:))Eki Görüntüle 2026597 Eki Görüntüle 2026598
Hava karardi,ben de 4 gozle bekliyorumm yagmuru
Ben almayi dusunmuyordum ama arkadasimin annesi baba babynest yapmis saolsun,dusunmesi/emek vermesi beni mutlu etti..paylasmak istedim
Canım sıddetlıyse doktorunla bi konusmak istemeZmisin belki iyi gelirİnşallah canım ya ama su an şiddetli bir bel ağrısı var artık her ağrıdan korkar oldum valla
Sor bence hastanene ne gibi hiZmetleri varmıs diye. Hem bıldıgım hastanede zaten yıkanmıyor baZı aıleler ısrar edıyormus da anca oyle yıkıyorlar dıye bılıyorum. Bebek kordon bagı kesılmeden hemen annenın kucagına verılıyor tentene temas olması ıcın bıynuna dogru yatırılıyor hatta sonrası ıcın ayse oner dıyorkı baba o gun yakası acık bırsey gıysın ve anneden sonra bebek hemen babanın koynuna verılsın tentene temasta anneden sonra hemen babanın kokusunu sesını alır ve babanın da faydalı bakterılerınden yararlanır dıyor. Erkeklerın gomlek gıyıyor olması bu anlamda avantaj olacakKeşke öyle hizmet olsa.
Bende yıkamak istemiyorum.inş bu konuda doktorum bişey demez.evde kendimiz yıkarız mis gibi.hastanede nasıl yıkanıyor allah bilir.
Sor bence hastanene ne gibi hiZmetleri varmıs diye. Hem bıldıgım hastanede zaten yıkanmıyor baZı aıleler ısrar edıyormus da anca oyle yıkıyorlar dıye bılıyorum. Bebek kordon bagı kesılmeden hemen annenın kucagına verılıyor tentene temas olması ıcın bıynuna dogru yatırılıyor hatta sonrası ıcın ayse oner dıyorkı baba o gun yakası acık bırsey gıysın ve anneden sonra bebek hemen babanın koynuna verılsın tentene temasta anneden sonra hemen babanın kokusunu sesını alır ve babanın da faydalı bakterılerınden yararlanır dıyor. Erkeklerın gomlek gıyıyor olması bu anlamda avantaj olacak
Ya ınanılmaz ama ıkı dakıkada halı suda yuzecek kadar ıslanmıs ıcerısı bebegın besıgı komple ıslanmıs okadar yıkadık 3 gunde kuruttuk onu fln ınanılır gıbı degıl ama kocaman taslar cıktı evden tum dolu bızım eve yagmıs herhalde. Cok beter durumda olanlar war yınede buna da sukur dıyorum can saglıgımız warAy dikkat etseydin canım geçan Yağmurdada benim mutfak su içinde kalmıştı halılar yıkamada daha. Dıkkat et dinlen
Sağol canım ikisinden birini alıp kullanayım o zaman dayanılmıyoSudocrem de pişik yanık tahrişlere iyi geliyor.
Hatta sivilcesi olanlarda kullanıyormuş :)
Bebek bakım kremi bu.bebeğin içinde kullanabilirsin
Ooo baya kötü olmuş Allah Beterinden saklasın cana gelceğine mala gelsinYa ınanılmaz ama ıkı dakıkada halı suda yuzecek kadar ıslanmıs ıcerısı bebegın besıgı komple ıslanmıs okadar yıkadık 3 gunde kuruttuk onu fln ınanılır gıbı degıl ama kocaman taslar cıktı evden tum dolu bızım eve yagmıs herhalde. Cok beter durumda olanlar war yınede buna da sukur dıyorum can saglıgımız war
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?