2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ben de wrap Sling aldım. Fiyatı nasıl meitailerin

Aa buyuk gecmis olsun..o kadar mi kotu yagdi!cana gelmesin de dedigin gibi..kuresel isinma dedikleri bu olsa gerek..ne sicaklar eski sicak ne yagmurlar eski yagmur..mahvettik dunyanin duzenini..

Ben:) daha almadjm ama bu tarz hatta direk babannelerimizin kullandigi bezler var ya ona benzeyen kumaslar var. Uouzun bir dikdortgen . Ondan almayi dusunuyorum. Seninkide o tarz ama biraz daha rahat kullanisli.gibi geldi. Bu tarzi hic gormemistim:)
Canım senin tarif ettiğin şey normal sling ama onları bağlamak biraz uğraştırıyormuş ve yazın sıcak havalarda çok terletiyormuş o yüzden tercih etmedim. Kanguru da yenidoğan bebekler için rahat değil bence. Sana mei tai öneririm bir araştır istersen.

Canım bu sling den daha kolay takılıyor. Ama kanguru kadar da kolay takılmıyor. Şöyle söyleyeyim sling konforunda kanguruya benziyor. Ben huggyberry.com dan sipariş verdim ürünün adı Bebek beden huggy tai

Aa buyuk gecmis olsun..o kadar mi kotu yagdi!cana gelmesin de dedigin gibi..kuresel isinma dedikleri bu olsa gerek..ne sicaklar eski sicak ne yagmurlar eski yagmur..mahvettik dunyanin duzenini..
Sagol canım sorma bildiğin 10dk da afeti yasadık insanız neye elimizi atsak bozuyoruz malesef

Canım aslında bizim ev müsait yakınlarda hastane de var acil durumlar için ama Doğumun nasıl bir şey olduğunu tecrübe etmediğim için öyle bir şeye cesaret edemem.

Kızlar bu arada bugün 31+0 olduk ve sabah tartıldım 13 kilo almış bulunuyorum..Daha 2 ay var 20 ye tamamlıcam bu gidişle :) sizde durumlar nasıl :)
Canım bende sana soracaktım biliyo musun ben çok kilo aldım diye bayadır tartılmıyodum dün tartıldım 8 kilo almışım toplam kaç ay önce zaten aynı kilolardaydm yani kilo almamışım çok şaşırdım

Ay daha karar verip alamadım kı

cnm bepanthol sudocrem hametan pomad formu desıtın hangisini bulursan al :)

Eki Görüntüle 2026597 Eki Görüntüle 2026598
Hava karardi,ben de 4 gozle bekliyorumm yagmuru
Ben almayi dusunmuyordum ama arkadasimin annesi baba babynest yapmis saolsun,dusunmesi/emek vermesi beni mutlu etti..paylasmak istedim

ay cok cici istiyorum ben bunlardan alıcam sanırım.. gule gule kullann

benim 78.5 di canım tedavi sürecinde kullandığım hormon ilaçlarıyla 12 kilo almıştım hamile kalmadan önce o yüzdeb 78.5 ile hamile kaldım şimdi 84.5 kiloyum

ben grubun en tontisiyim ben 84le kaldm :)))

uuuu kızlar neler olmus oyle herkese gecmıs olsun

T Taube sana da bebisine de masallah cnm :))

ayy ben de yarın hftalk kontrolum var bakalım ne olucak..

Benim de yarın kontrolüm var 32. Hafta çalışabilir raporumu da alıcam tatilde olduğumuz için işime yaramıcak sanırım ama yine de alıcam. İnşallah miniğim de iyidir herşey yolundadır güzel haberler alırız yarın

Beni en çok yerleri süpürmek zorladı. Vileda zor değil ama süpürge belimi çok ağrıttı. Oturup kalkarken çok canım yandı dün. Bugün biraz daha iyiyim. Bence de ağırlaştığımızı kabullenmemiz lazım artık.

Hemen bakmaya basladim :) hata google onume reklamlari cikarmaya basladi bile. Sagol.canim haberdar ettiğin icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…