- 31 Ocak 2010
- 3.728
- 3.583
- 448
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #15.861
Sağol canım ikisinden birini alıp kullanayım o zaman dayanılmıyo
Ben de wrap Sling aldım. Fiyatı nasıl meitailerinKızlar uzun araştırmalar sonucu Bebek taşıyıcıma karar verdim sonunda. Mei tai siparişimi verdim. Mei tai ler sling - kanguru arası bir taşıyıcı şekli, daha doğrusu taşıma yöntemi. Bebek doğduktan sonra anne ile teması ona güven duygusu veriyor. O yüzden Yenidoğan için kullanılan bir modeli tercih ettim.
Bebeğini giymek isteyen başka birisi var mı aramızda ?
Saatine denk geldi galiba:))ben sdc esinti istemistim oysa ki..ist fena olmus..bursada da yagdi ama o kadar kotu degil..ama su an guzel esiyorBir duanın böylesine kabul görmesi :)
Bende 2 tane pijama takımı aldım canım ama doğumda gecelik giyiliyormus doktorum öyle dedi o yüzden 1 tane de gecelik koydumBen sadece 2 pijama takımı aldım :)gecelikle rahat edemem diye almadım.ama alttan muayne için gecelik önerdi.bi tane alırım belkii bakalım :)
Aa buyuk gecmis olsun..o kadar mi kotu yagdi!cana gelmesin de dedigin gibi..kuresel isinma dedikleri bu olsa gerek..ne sicaklar eski sicak ne yagmurlar eski yagmur..mahvettik dunyanin duzenini..Ya ınanılmaz ama ıkı dakıkada halı suda yuzecek kadar ıslanmıs ıcerısı bebegın besıgı komple ıslanmıs okadar yıkadık 3 gunde kuruttuk onu fln ınanılır gıbı degıl ama kocaman taslar cıktı evden tum dolu bızım eve yagmıs herhalde. Cok beter durumda olanlar war yınede buna da sukur dıyorum can saglıgımız war
Canım senin tarif ettiğin şey normal sling ama onları bağlamak biraz uğraştırıyormuş ve yazın sıcak havalarda çok terletiyormuş o yüzden tercih etmedim. Kanguru da yenidoğan bebekler için rahat değil bence. Sana mei tai öneririm bir araştır istersen.Ben:) daha almadjm ama bu tarz hatta direk babannelerimizin kullandigi bezler var ya ona benzeyen kumaslar var. Uouzun bir dikdortgen . Ondan almayi dusunuyorum. Seninkide o tarz ama biraz daha rahat kullanisli.gibi geldi. Bu tarzi hic gormemistim:)
Canım bu sling den daha kolay takılıyor. Ama kanguru kadar da kolay takılmıyor. Şöyle söyleyeyim sling konforunda kanguruya benziyor. Ben huggyberry.com dan sipariş verdim ürünün adı Bebek beden huggy taiBen istiyorum ama videoları izleyince sarması gözünğ korkuttu, ben o kadar sabırlı ve becerikli değilim. Kızım doğunca kanguru alayım diye düşünüyorum.onu içine oturturum hangisinde rahat ederse onu alırız diyorum. Sen nerden aldın ? Kolay takılıyor gibi duruyor.
Sagol canım sorma bildiğin 10dk da afeti yasadıkAa buyuk gecmis olsun..o kadar mi kotu yagdi!cana gelmesin de dedigin gibi..kuresel isinma dedikleri bu olsa gerek..ne sicaklar eski sicak ne yagmurlar eski yagmur..mahvettik dunyanin duzenini..
Canım aslında bizim ev müsait yakınlarda hastane de var acil durumlar için ama Doğumun nasıl bir şey olduğunu tecrübe etmediğim için öyle bir şeye cesaret edemem.Yaa ben evde doguma ciddi ciddi cok.isinigim ama suanda evim kucuk biraz ve hastane sartlari evdekinden daha iyi:) tooundam kuvetine dusuna ipina cartuna curtuna kadar. Ama 2.cocugumda daha gemis ve istedigim gibi bir evde olursam hayalim evde dogum:) :)
Canım bende sana soracaktım biliyo musun ben çok kilo aldım diye bayadır tartılmıyodum dün tartıldım 8 kilo almışım toplam kaç ay önce zaten aynı kilolardaydm yani kilo almamışım çok şaşırdımKızlar bu arada bugün 31+0 olduk ve sabah tartıldım 13 kilo almış bulunuyorum..Daha 2 ay var 20 ye tamamlıcam bu gidişle :) sizde durumlar nasıl :)
Ay daha karar verip alamadım kı
Eki Görüntüle 2026597 Eki Görüntüle 2026598
Hava karardi,ben de 4 gozle bekliyorumm yagmuru
Ben almayi dusunmuyordum ama arkadasimin annesi baba babynest yapmis saolsun,dusunmesi/emek vermesi beni mutlu etti..paylasmak istedim
benim 78.5 di canım tedavi sürecinde kullandığım hormon ilaçlarıyla 12 kilo almıştım hamile kalmadan önce o yüzdeb 78.5 ile hamile kaldım şimdi 84.5 kiloyum
Valla ben ana kapıdayken yagmur basladı 3kat yukarı cıktıgımda bı baktım yatak odasının camı cok az aralık kalmıs butun yagmur evde! Camın onundekı halı yuzuyordu resmen onu alıp kuvete attım yerdekı sulara hamam havlularını attım onları da alıp vıledayla kuruladm fln ıkı dakıkalık hasar ıcın yarım saat ugrastım ama cok sukur agır bı hasar yok bıde egılemıyorum zatencatılar cokmus agaclar devrılmıs arabaların camlar patlamıs allah dısarda olanlara yardım etsın gercekten cok fenaydı
Canım bu babynest i hastaneye götürebilirsin. Bebeği getirdikleri hastane yatağının için tam oturuyor ben çok güzel görünüyor.Eki Görüntüle 2026597 Eki Görüntüle 2026598
Hava karardi,ben de 4 gozle bekliyorumm yagmuru
Ben almayi dusunmuyordum ama arkadasimin annesi baba babynest yapmis saolsun,dusunmesi/emek vermesi beni mutlu etti..paylasmak istedim
Canım evde camlar kırılmak üzereydi çok korktuk Allahtan bugün eşim eve erken gelmişti de yalnız değildim. Arabalar falan mahvolmuş heryerde. Çok kötüydü.İstanbuldaki hamişler herkes iyi mi? Resmen bir afet bolgesind döndü burası
Lavanta yağını alacağım yanıma masaj için kullanırım. Zaten evde çatlak losyonu olarak yaptığım karışım yağların içine de katıyorum biraz, çok güzel kokuyor.Canım lavanta yagı iyi gelirmiş doguma hazırlıkta ben onu almayı dusunuyorummissdincer A angel5angel
Beni en çok yerleri süpürmek zorladı. Vileda zor değil ama süpürge belimi çok ağrıttı. Oturup kalkarken çok canım yandı dün. Bugün biraz daha iyiyim. Bence de ağırlaştığımızı kabullenmemiz lazım artık.Canım gecmıs olsun bende haftasonu dayanamadım evde bi makına actım süpürdüm bi vileda yaptım gece bel agrısından uyuyamıyorum. Bide bebegım camasırlarını yıkıyorum fln derken epey yorulmusum artık iyice agırlastık sanırım kabul etmemiz lazım
Nasıl içten edilmiş bir duaysa artık İstanbul u sel götürdü :))Bir duanın böylesine kabul görmesi :)
İthal olanların fiyatı oldukça fazla 500-700 tl arası.Ben de wrap Sling aldım. Fiyatı nasıl meitailerin
Hemen bakmaya basladim :) hata google onume reklamlari cikarmaya basladi bile. Sagol.canim haberdar ettiğin icin.Canım senin tarif ettiğin şey normal sling ama onları bağlamak biraz uğraştırıyormuş ve yazın sıcak havalarda çok terletiyormuş o yüzden tercih etmedim. Kanguru da yenidoğan bebekler için rahat değil bence. Sana mei tai öneririm bir araştır istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?