2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
ay ne güzel ben de tam tersi o da olsun bu da olsun belki lazım olur diye tıkıştıranlardanım:) benim doğum valizini görseniz. eşime diyorum hemşireler korkacak 1 ay mı kalacaksınız diye :)

günaydın..çok geçmiş olsun..
hayırlı cumalar herkese

Kızlar Ayşe öner videosunda hastanesinin verdiği Bebek kıyafetlerini kullanmayın hangi deterjanla yıkandığını bilemezsiniz evden kendiniz götürün diyor. O yüzden ben bebeğe iki tane hastane takımı almıştım onları koyacağım.

Ay canım senin icin baya zorlu olmuş öyle anlayışsız misafiri hiç sevmiyorum ben cok panik biriyim arayıp gelicez derlerse kabul edıyorum dnun dışında kendim çağırmıyorum. Hafta sonu geldi dinlenirsin inşalalh

Kızlar ben dependin külotlarından ve lohusa pedi almıştım.bunların hepsini koyacak mıyız ?
canım lohusa pedini ben 5 gün falan sonra kullanmaya başlamıştım benim kanamam fazla olmuştu. o yüzden külotlarla daha rahat etmiştim. sen durumuna göre değerlendirirsin ama bence hastaneden çıkana kadar külot olanlar kullanılır gibime geliyor

günaydın..çok geçmiş olsun..
hayırlı cumalar herkese
saol canım, hayırlı cumalar

Ben de çok paniğimdir aslında ama bunlar yurt dışından memleketlerine geçerken bzde dinlenmek istemişler. Benim kabulüme kalan bi durum olmadı :) ben de ctsi pazarı 4 gözle bekliyorum :)

M Mry Mry ay çok fena olmus cnm gecmıs olsun hepsi kendi derdine dusmus desene
saol canım neyseki atlattık

Geçmiş olsun canım ya nasıl dolmuş öyle Allahtan erken eve girmişsin yoksa nolur du

Cok saol canim, herkese gecmis olsun. Bizim buralarda agaclar yollara devrilmis evlerin arabalarin camlar kirilmisti. Bu kadar kisa surede bu kadar buyuk etki. Allah tum afetlerden korusun hepimizi

Amin cnm amin ahir zmana dogru yol aliyoruz iste yarim saatlik yagmur neler yapiyor allah korusun.misafirlerin cok ayip etmis bir calisan bir bayansin iki karnin burnunda ne kadar hizmetini yapmasanda ki en yakininda olsa yapiliyor ufak tefekte olsa seni yorar bunu dusunup gelememlri yada bi saat falan otrup kalkmalari gerekirdi kimseye boyle cat kapi gtmem gidenide hic sevmem acikcasi insanlar cok dusuncesiz

ay ne güzel ben de tam tersi o da olsun bu da olsun belki lazım olur diye tıkıştıranlardanım:) benim doğum valizini görseniz. eşime diyorum hemşireler korkacak 1 ay mı kalacaksınız diye :)
Gercekten miii :) o da guzel ama kendini ne iyi hissettiriyorsa onu yapmak en dogrusu :) ben evlenmeden önce oyleydim biyere giderken kıyafetime göre takılara kadar gunluk hazırlanır giderdim sonra evlendim bi baktım tatıl öncesi yıkadıgım ütülediğim kıyafetler giyilmeden aynen geri geliyor yeniden yıkanıyor ve ütüleniyor nıye kendime bunu yapıyorum dedim ve fazlalıklara bir son verdim :) baba evındeki gibi rahatlık olmayınca tabı bazı alıskanlıklar mecbur değişiyor

Tamam canım çok sağol sen eczacı olarak bebeğini pışık kremi ne kullanacaksın hoş deneme Yanılma yöntemini de kullanıcaz her bebeğin tenine uymulor

sudocrem aldım canım ben. eczacılık okumadım tabi de eczacı teknisyenyim cnm pamuk ve suyla temizlemeyi düşünüyorum poposunu. o şekilde temizleyenler pişik oranını çok düşürdüğünü söylüyor. deneyeceğim bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…