- 11 Şubat 2015
- 2.334
- 2.394
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #15.901
ay ne güzel ben de tam tersi o da olsun bu da olsun belki lazım olur diye tıkıştıranlardanım:) benim doğum valizini görseniz. eşime diyorum hemşireler korkacak 1 ay mı kalacaksınız diye :)Yanı tercıh meselesı ben tatıle gıderken de bı kucuk valızle gıder gelırım fazla esya goturup kendıme yuk etmekten cok rahatsız olan bırıyım oyuzden hastane cantasında da zorunlular olsun ıstıyorum canım fazlasına gerek yok zaten o telas anında gozumuz bırsey gormeyecek :)
günaydın..çok geçmiş olsun..Sag salim vardik sukur de 18 km lik yolu 2 saat 40 dakkada gittik. Ustune bi de yolda esimin yakini esi ve cocugunun bize gelmek iscin yolda olduklarini ogrendim :) eve vardigimda camlardan giren sulari sil evi toparla öldüm yorgunluktan. 1'e kadar da uyumadilar kimse sen git uyu da demedi off cok kotu bi gundu benim icin. Ayaklarim ellerim ilkkez davul gibi oldu
Ay canım senin icin baya zorlu olmuş öyle anlayışsız misafiri hiç sevmiyorum ben cok panik biriyim arayıp gelicez derlerse kabul edıyorum dnun dışında kendim çağırmıyorum. Hafta sonu geldi dinlenirsin inşalalhSag salim vardik sukur de 18 km lik yolu 2 saat 40 dakkada gittik. Ustune bi de yolda esimin yakini esi ve cocugunun bize gelmek iscin yolda olduklarini ogrendim :) eve vardigimda camlardan giren sulari sil evi toparla öldüm yorgunluktan. 1'e kadar da uyumadilar kimse sen git uyu da demedi off cok kotu bi gundu benim icin. Ayaklarim ellerim ilkkez davul gibi oldu
ben de depend aldım, lohusa pedi almadım..yakınlarda doğum yapanlar sadece depend kullandık demişlerdi..Kızlar ben dependin külotlarından ve lohusa pedi almıştım.bunların hepsini koyacak mıyız ?
Maşallah kızına canım boyu uzun olcak sanırım :)Kızlar bizde kontrolden geldik.cok şükür herşey yolundaymış..nst girdik çok şükür sancı çıkmadı..34+4 günlüğüm..kizimin kilosu 2800 gr boyuda 49 cm
canım lohusa pedini ben 5 gün falan sonra kullanmaya başlamıştım benim kanamam fazla olmuştu. o yüzden külotlarla daha rahat etmiştim. sen durumuna göre değerlendirirsin ama bence hastaneden çıkana kadar külot olanlar kullanılır gibime geliyorKızlar ben dependin külotlarından ve lohusa pedi almıştım.bunların hepsini koyacak mıyız ?
benim hastane karşılıyormuş Allahtan enson onu sormuştum gittiğimde o yüzden çıkardım valizdenPaketler büyük valizde çok yer kaplıyor da
saol canım, hayırlı cumalargünaydın..çok geçmiş olsun..
hayırlı cumalar herkese
Ben de çok paniğimdir aslında ama bunlar yurt dışından memleketlerine geçerken bzde dinlenmek istemişler. Benim kabulüme kalan bi durum olmadı :) ben de ctsi pazarı 4 gözle bekliyorum :)Ay canım senin icin baya zorlu olmuş öyle anlayışsız misafiri hiç sevmiyorum ben cok panik biriyim arayıp gelicez derlerse kabul edıyorum dnun dışında kendim çağırmıyorum. Hafta sonu geldi dinlenirsin inşalalh
saol canım neyseki atlattık
Geçmiş olsun canım ya nasıl dolmuş öyle Allahtan erken eve girmişsin yoksa nolur duYa ınanılmaz ama ıkı dakıkada halı suda yuzecek kadar ıslanmıs ıcerısı bebegın besıgı komple ıslanmıs okadar yıkadık 3 gunde kuruttuk onu fln ınanılır gıbı degıl ama kocaman taslar cıktı evden tum dolu bızım eve yagmıs herhalde. Cok beter durumda olanlar war yınede buna da sukur dıyorum can saglıgımız war
Cok saol canim, herkese gecmis olsun. Bizim buralarda agaclar yollara devrilmis evlerin arabalarin camlar kirilmisti. Bu kadar kisa surede bu kadar buyuk etki. Allah tum afetlerden korusun hepimizi
Gercekten miii :) o da guzel ama kendini ne iyi hissettiriyorsa onu yapmak en dogrusu :) ben evlenmeden önce oyleydim biyere giderken kıyafetime göre takılara kadar gunluk hazırlanır giderdim sonra evlendim bi baktım tatıl öncesi yıkadıgım ütülediğim kıyafetler giyilmeden aynen geri geliyor yeniden yıkanıyor ve ütüleniyor nıye kendime bunu yapıyorum dedim ve fazlalıklara bir son verdim :) baba evındeki gibi rahatlık olmayınca tabı bazı alıskanlıklar mecbur değişiyoray ne güzel ben de tam tersi o da olsun bu da olsun belki lazım olur diye tıkıştıranlardanım:) benim doğum valizini görseniz. eşime diyorum hemşireler korkacak 1 ay mı kalacaksınız diye :)
minikhikayem canım evde numune desitin var onu kullansam olur o Zaman dimi
Tamam canım çok sağol sen eczacı olarak bebeğini pışık kremi ne kullanacaksın hoş deneme Yanılma yöntemini de kullanıcaz her bebeğin tenine uymulorkullan tabi cnm o acıyı çekme daha fazla
Tamam canım çok sağol sen eczacı olarak bebeğini pışık kremi ne kullanacaksın hoş deneme Yanılma yöntemini de kullanıcaz her bebeğin tenine uymulor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?