2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar birşey daha merak ediyorum ilk gebeliğimde ilk belirtim göğüslerimdeki dolgunluktu idrar testi kadar güveniyordum yabi o derece ama bu gebeliğimde göğüslerimde hala hiç bir değişim yok sizin nasıl
Çok rahatsız edici düzeyde olmamakla birlikte hassasiyet var. Ama herkeste, her hamilelikte aynı olacak diye bir kaide yok. Çok sorun değil yani

Kızlar birşey daha merak ediyorum ilk gebeliğimde ilk belirtim göğüslerimdeki dolgunluktu idrar testi kadar güveniyordum yabi o derece ama bu gebeliğimde göğüslerimde hala hiç bir değişim yok sizin nasıl
Benim de hiç değişim yok regl olmadan önce de olmazdı şimdi de herhangi bişi yok

Canım günaydın midemde hiçbirşey yok çok şükür hatta hamile bile hissetmiyorum göğüslerim şiş ama acıyor dokununca tek belirtim bu

Benim goguslerde hem sisilik hem dokununca agri var bide migdem cok kotu sabah kalkinca kotu olur genelde bende tam tersi sabah harika kalkiorum butungun migdem agzima gelior cikarmiyorum cok.sukur ama butun dengemi bozuyor resmen migdemde dalgalanmalar varrr heran cikarcak gibiyimmm gep

Doktora gebelikte kahve içmek zararlı mı diye sordum. Günde bi tane türk kahvesi içebilirsin, iyi gelir dedi. Ama netten araştırınca çok da olumlu şeyler okumadım kızlar. Doktoru kahveyle ilgili yorum yapan var mı?

Ben henüz gitmedim cnm ama içinde kafein olduğunu düşünürsek çok da tercih etmemek gerek diye düşünüyorum çayda kahvenin yarısı kadar kafein varmış caya en fazla 3 4 bardak dediklerine göre kahvede bi bardak içilebilir gibi düşünüyorum ama bilemiyorum tabi

Eylül annelerimiz pek sessiz uykuda mıdır nedir hepsi

Kizlar sol tarafa yatınca bebeğe kan akışı daha iyi oluyormus. İlk aylarda degil ama 3. Aydan sonra sırt üstü yatmamak gerekiyor. Sağa sola dikkatli dönmek gerekiyor.

Doktorum günde 3 fincan çay, bir türk kahvesi, 1 nescafe içebilirsin dedi canım bunların toplamı da zaten günlük 200 mg kafein miktarına denk geliyor bende çay harici kahve içmiyorum ama içilebilir dedi doktorum

Aynen canım ya kimse konuşmuyor, dur bakalım biz ilk anneleriz ay sonuna doğru şenlenir buralar inş doktor bana çayı açarak içebilirsin dedi, kahveyi sorunca bi fincan türk kahvesi iyi bilr gelir dedi ama şüphelerim var, içmiycem sanırım

Doktorum günde 3 fincan çay, bir türk kahvesi, 1 nescafe içebilirsin dedi canım bunların toplamı da zaten günlük 200 mg kafein miktarına denk geliyor bende çay harici kahve içmiyorum ama içilebilir dedi doktorum
Yine de temkinli olup içmemek lazım sanırım, çalıştığım için gün içinde uyku bastırıyor ancak kahve ile ayılabiliyorum, artık soğuk suyla yüzümü yıkıyıp ayılcam heralde

Reactions: fml
Ah ah mide bulantısından burayada eskisi gibi yazamıyorum ki bu kadar kötü pldugunu tahmin etmezdim

Kahve diye birazdan duvarlari tirmaliycamm sabah 1 fincan turk kahvesi ictim artik baska icmiyorum ki ben sabah ogle aksam yatmadsn once mutlaka turk kahvesi icerdim

Benim dok cayi dort bardk acik olucak fazla yasak kahve ve neskafe yasak kusburnu ve ihlamur icebilirsin dedi

Muayeneler bi baslasin hareketlenir die dusunuyorum ben acaba kac kisiyizz bu aya dogum yapocaklar

Merhaba canim bende bunu cok merak ediyorum etrafimda birkac arkadasim daha hamile. Hepsi cok goguslerim agriyor diyor ama bende hicbir belirti yok. Ancak bugun inanilmaz halsizlik coktu ustume kipirdayasim gelmiyor

bende:)

bende de hic agri sizi yok canim kasigim batmasa hamile oldugumu anlayamicam yani :)

Kizlar bende dun ilk dr muayenemi oldum kesemizi gorduk sukur ama beta hcg cok hizli yukselmis bi ihtimal ikiz olabilir dedi. simdiye kadar cok belirti yoktu ama ozellikle iki gundur yataktan kalkamaz oldum kafam hic tutmuyor
masallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…