2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bende iki senedr gittigim yere gidiyorum cnm yoksa dedigin gibi gobekten hicbisey yapicak gibi deil sen etrafindan temiz bir yer sor arastir cnm doguma yaklastikca yapamiycksin yapsanda tertemiz olmuycak
evet ya bi araştırmak lazım ama dizin de dediğiniz gibi temiz bi yer bulurum da şu utanma işininnadıl yaparım bilmiyorum

Arkadaşlar bir sey paylasmak istiyorum.
Yaa ben son haftalarda dogru duzgun uyku uyuyamiyordum.saga dön sola don basim kalcam belim karnim derken. Hep gece uyaniyordum en az 4-5 kez..vs vs. Aksamalri onar dakika agzersiz yapiyordum ama karisikti boyle..dun cok.yorulmustum hemde gunlerdir adam gibi uyku uyuyamamistim.agrim filan cok fazlaydi.

Sonra aksam yatmadan serkan oral in hamilelik app inde hamile yogasi videolari var kisa kisa. Nefesten basliyor. Kollar omurlar omuzlar bacaklar esneme. Hareketleri vs vs .. cogu cok kolay hareketler yaklasik 40 dakika yoga yaptim... ustune bir duş...

Aman Allahim nasil rahatlamisim...nasil nasil... bebekler gibi uyudum.gece bir kere bile kalkmadim.. butun agrilarim.gitmisti vucudum nasil esnemis nasil gevsemiş... faydaki diyorlardi da bu kadar oldugunu bilmiyordum.. son haftalarin hareketleri biraz zordu. Ama ben egzersiz yaptigim ici zaten beni cok zorlamadi.

(Hatta bebegi donmemis arkadas kimdi onun icin ozel bir hareket vardi.)

Ama baslardakiler hep esneme gevşeme nefes filandi. Kolaydi yani.Yogayi baska egzersizlerle karistirmadan yapmak lazimmiş onu anladim.

Bana cok faydali geldi tavsiye ederim.

denemem lazımmmm cok sagol paylastıgın ıcın

nasıl becerdiniz bu kadar az almayı kızlar :) Bence sen hemen dönersin eski haline merak etm..Üstümüzdeki ağırlık kilodan ziyade sıcaklardan sanki

az alanların çoğu zaten kilolu başlamış oluo özellikle soruorumben 56 ile başladım 64 kg yum bilinçli almaya calışıyorum

ben de onu yapıyorum canım ama evde kendim yapıyodum. bugün de sıcaktan iyice eridi elime yapıstı aşağıları göremiyorum el yordamıyla yokluyosun falan rezaletti ya sorma
Ben evde yıllar önce bantlarla denemiştim,yok anacım ben iki saatten önce bitiremedim.şimdi ağdaya gidiyorum oh en fazla yarım saat sürüyor zamandan tasarruf ediyorum:))
Sen kuaföre gidince söyle hamileyim hijyen önemli lütfen temiz örtü yayın temiz spatula kullanın diye uyar.ha Yok yine içine sinmezse al bantını onlara yaptır

az alanların çoğu zaten kilolu başlamış oluo özellikle soruorumben 56 ile başladım 64 kg yum bilinçli almaya calışıyorum
Canım neden bilincli almaya calısıyorsunki doktorun mu birsey soyledi? Bebegın kılosu mu az? bende 56 ile basladım 3hafta önce gittiğimde 63 kiloydum ve doktorum hem benim hem de bebegımın kılosunu gayet iyi buldu. Bebegım de ozaman 1500 kilo kadardı. Yani zaten doktorlar cok kılo alımını önermıyor ozellıkle son ıkı ayda cok kılo alındıgı bılgısını de aklımızda tutarsak bence boyle kontrollü gitmek her anlamda daha iyi bence

Ya canim bir arkadas her seyi kullandj. Zeytinyagindna cesit cesit pisik kremind...pahali ucuz organik organik olmayan...derken en son hani su tüpte, yeşil arko krem var ya o geçirdi pişiği. Ben şok ben iptal:)
Mustelanın herseyi güzel ama pişik kreminden pek kimse memnun kalmamıs gercekten

Mustelanın herseyi güzel ama pişik kreminden pek kimse memnun kalmamıs gercekten

Cnim mustelanin heryerde satilani deilde eczanede satilan serisi var hatta o bile her eczanede satilmiyor siparia usulu getirtiliyor oglumn sunnetinde doktor birtek.onu onermisti pahalida bisey 100 ml mi neydi 40 kusur vermistik iki yil.once o cok iyi her pisigi gecirdi hatta benimkileri bile cok.yogun nohut tanesi kadar siksan yetiyor bitmemisti ama suresi bitti die attim hatta bn

Ben de yakinlarimin onerileri uzerine penaten marka olan pisik kreminden aldim. Yedek olarakta bubcheninkini umarim ikisinden biri faydali olur :)

Ben de yakinlarimin onerileri uzerine penaten marka olan pisik kreminden aldim. Yedek olarakta bubcheninkini umarim ikisinden biri faydali olur :)

Insallah gerek kalmaz cnm benim oglum toplasan 3 4 kere pisik.oldu cokta lazm olmadi ama abimin kizi surekli surekli oldu ikiside beyaz tenli hatta oglunda egzamada cikti bi donem ama pisik olmadi dogru duzgun her cocukta olmayabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…