2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar göğüs yaraları için kremden farklı olarak 2 yöntem öğrendim. 1. Ayva çekirdeğini su içinde bekletince jelimsi bir yapı oluşuyor. Bu kullanılıyor. 2. Tahinin üzerinde biriken yağı sürüyorsun. Açıkçası lansinoh çok pahalı geliyor bana ve işe yaşayıp yaramayacağı da kesin olmayınca alternatif yöntemleri deneyebilirim dedim

Gec saatlere kadar oturan misafirler beni de çok zorlamaya başladı canım eşimin arkadaşı var eşiyle her hafta geliyorlar saat 1e kadar da oturuyorlar bıktım artık eskiden haftada 4 gün falan geliyorlardı yemeğe bir de neyse ki haftada 1 geliyorlar artık ama bana yetiyor oyun falan oynuyorlar bir de sandalye tepesinde çok kötü oluyorum birşey de diyemiyorum

Ben de bugun hava serin olacak diye kalabalik grup misafir cagirdim. Onlarda cumartesi gelelim dediler. 15 kisi olcak. Yarin da hava sicak olmaz insallah. Bugün de cok geriliyor gibi olduh karnim naya rahatsiz etti.

Ben de bugun hava serin olacak diye kalabalik grup misafir cagirdim. Onlarda cumartesi gelelim dediler. 15 kisi olcak. Yarin da hava sicak olmaz insallah. Bugün de cok geriliyor gibi olduh karnim naya rahatsiz etti.
Yanlış hatırlamıyorsam izmirdeydin dimi canım hava yarın da serin olucakmis çok sıcak olmucakmis Allah yardımcın olsun kolay gelsin :)

Insallah gerek kalmaz cnm benim oglum toplasan 3 4 kere pisik.oldu cokta lazm olmadi ama abimin kizi surekli surekli oldu ikiside beyaz tenli hatta oglunda egzamada cikti bi donem ama pisik olmadi dogru duzgun her cocukta olmayabiliyor
Umarim olmaz cunku benim ablamin kizinda da baya sknti yaratti bu pisik durumu.

Ben de ayva cekirdegini duymustum ama tahini ilkkez duyuyorum. Lansinoh aldim ben ama gogus kalkani ve dogru emzirme ile yara olmadan emzirebiliriz diye dusunuyorum. Ya da oyle olmasini istiyorum :)

Senin durum daha vahimmis canim. surekli geliyo olmalari biraz tuhafima gitti. Sonucta hamilesin ve insan ister istemez uzanarak dinlenmek istiyor. Insanlar gercekten anlayissiz maaalesef

Evet canım valla napicagimi bilmiyorum artık belli de ediyorum aslında ama işte anlamamazliktan geliyorlar sanırım

Kizlar icinizde kullanan varmi bilmiyorum ama ben alman mali var lr onun urunlerini cok guzel buluyorum. Bu ay bebek seti indirimdeydi onu aldim sampuan vucut losyonu ve pisik kremi. Aloe verali cok guzel urunleri var. Memnun kalmazsam degistirim dedim. Varmi baska kullanan?

Canım yürürken pijamanı giyersin Doğumdan çıkar çıkmaz da geceliğini giyersin hani kanama kontrolü için daha rahat olur. Hem de pijaman lekelenmez.
Denk gelirse tam boy bi gecelik alıyım olmadı ya. Zaten ikisi çayizimde verdi gecelik olanı Arkedaşım vermişti

Ben sırf bi yüzden kışın ayva çekindiği ayırmıştım

Ben de 34 haftanın sonunda 11 kilo almış bulunuyorum. Aslında baktığımda normal diyordum ama sizin kilo alımlarınızı duyunca naptım ben diyorum
34tesin ve 11 bence cok iyi. 31+1 oldum. 10 kilo almisim. Ama son 3 kiloyu hop birden gecen hafta aldim..ondan oncede bir aydir kilo almiyordum. Şok oldum tabi. 15le bitirebilirim inş.

güle güle giy canım

sezeryan olsada gerekli mi pu pedler ? benım hastanem listeye yzmamıs genede almalı mıyım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…