- 29 Haziran 2015
- 2.806
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #16.001
Ben de 34 haftanın sonunda 11 kilo almış bulunuyorum. Aslında baktığımda normal diyordum ama sizin kilo alımlarınızı duyunca naptım ben diyorum
Aynıyız canım bende 20 kilo aldımDur seni rahatlatayim toplam 20 kilo35.hafta dogumdan sonra hemn diyetisyen yollari grunuyor bana
Gec saatlere kadar oturan misafirler beni de çok zorlamaya başladı canım eşimin arkadaşı var eşiyle her hafta geliyorlar saat 1e kadar da oturuyorlar bıktım artık eskiden haftada 4 gün falan geliyorlardı yemeğe bir de neyse ki haftada 1 geliyorlar artık ama bana yetiyor oyun falan oynuyorlar bir de sandalye tepesinde çok kötü oluyorum birşey de diyemiyorumSag salim vardik sukur de 18 km lik yolu 2 saat 40 dakkada gittik. Ustune bi de yolda esimin yakini esi ve cocugunun bize gelmek iscin yolda olduklarini ogrendim :) eve vardigimda camlardan giren sulari sil evi toparla öldüm yorgunluktan. 1'e kadar da uyumadilar kimse sen git uyu da demedi off cok kotu bi gundu benim icin. Ayaklarim ellerim ilkkez davul gibi oldu
Canım depend hangi boy aldım bende alicam ama hangi boyunu alsam bilemedimben de depend aldım, lohusa pedi almadım..yakınlarda doğum yapanlar sadece depend kullandık demişlerdi..
lohusa pedi de almak gerekir mi acaba?
Yanlış hatırlamıyorsam izmirdeydin dimi canım hava yarın da serin olucakmis çok sıcak olmucakmis Allah yardımcın olsun kolay gelsin :)Ben de bugun hava serin olacak diye kalabalik grup misafir cagirdim. Onlarda cumartesi gelelim dediler. 15 kisi olcak. Yarin da hava sicak olmaz insallah. Bugün de cok geriliyor gibi olduh karnim naya rahatsiz etti.
Umarim olmaz cunku benim ablamin kizinda da baya sknti yaratti bu pisik durumu.Insallah gerek kalmaz cnm benim oglum toplasan 3 4 kere pisik.oldu cokta lazm olmadi ama abimin kizi surekli surekli oldu ikiside beyaz tenli hatta oglunda egzamada cikti bi donem ama pisik olmadi dogru duzgun her cocukta olmayabiliyor
Ben de ayva cekirdegini duymustum ama tahini ilkkez duyuyorum. Lansinoh aldim ben ama gogus kalkani ve dogru emzirme ile yara olmadan emzirebiliriz diye dusunuyorum. Ya da oyle olmasini istiyorum :)Kızlar göğüs yaraları için kremden farklı olarak 2 yöntem öğrendim. 1. Ayva çekirdeğini su içinde bekletince jelimsi bir yapı oluşuyor. Bu kullanılıyor. 2. Tahinin üzerinde biriken yağı sürüyorsun. Açıkçası lansinoh çok pahalı geliyor bana ve işe yaşayıp yaramayacağı da kesin olmayınca alternatif yöntemleri deneyebilirim dedim
Senin durum daha vahimmis canim. surekli geliyo olmalari biraz tuhafima gitti. Sonucta hamilesin ve insan ister istemez uzanarak dinlenmek istiyor. Insanlar gercekten anlayissiz maaalesefGec saatlere kadar oturan misafirler beni de çok zorlamaya başladı canım eşimin arkadaşı var eşiyle her hafta geliyorlar saat 1e kadar da oturuyorlar bıktım artık eskiden haftada 4 gün falan geliyorlardı yemeğe bir de neyse ki haftada 1 geliyorlar artık ama bana yetiyor oyun falan oynuyorlar bir de sandalye tepesinde çok kötü oluyorum birşey de diyemiyorum
Başlangıç kilon kaç canım. Zayıfsan zayıflar hamilelikte daha çok alıyor.Dur seni rahatlatayim toplam 20 kilo35.hafta dogumdan sonra hemn diyetisyen yollari grunuyor bana
Yok canim istanbuldayim. Yardimci oluyor davet ettigim misafirler. Anlayislilar allahtanYanlış hatırlamıyorsam izmirdeydin dimi canım hava yarın da serin olucakmis çok sıcak olmucakmis Allah yardımcın olsun kolay gelsin :)
Evet canım valla napicagimi bilmiyorum artık belli de ediyorum aslında ama işte anlamamazliktan geliyorlar sanırımUmarim olmaz cunku benim ablamin kizinda da baya sknti yaratti bu pisik durumu.
Ben de ayva cekirdegini duymustum ama tahini ilkkez duyuyorum. Lansinoh aldim ben ama gogus kalkani ve dogru emzirme ile yara olmadan emzirebiliriz diye dusunuyorum. Ya da oyle olmasini istiyorum :)
Senin durum daha vahimmis canim. surekli geliyo olmalari biraz tuhafima gitti. Sonucta hamilesin ve insan ister istemez uzanarak dinlenmek istiyor. Insanlar gercekten anlayissiz maaalesef
Denk gelirse tam boy bi gecelik alıyım olmadı ya. Zaten ikisi çayizimde verdi gecelik olanı Arkedaşım vermiştiCanım yürürken pijamanı giyersin Doğumdan çıkar çıkmaz da geceliğini giyersin hani kanama kontrolü için daha rahat olur. Hem de pijaman lekelenmez.
Ben orta boy aldim..57.5 kg yum su an...Canım depend hangi boy aldım bende alicam ama hangi boyunu alsam bilemedim
Ben sırf bi yüzden kışın ayva çekindiği ayırmıştımKızlar göğüs yaraları için kremden farklı olarak 2 yöntem öğrendim. 1. Ayva çekirdeğini su içinde bekletince jelimsi bir yapı oluşuyor. Bu kullanılıyor. 2. Tahinin üzerinde biriken yağı sürüyorsun. Açıkçası lansinoh çok pahalı geliyor bana ve işe yaşayıp yaramayacağı da kesin olmayınca alternatif yöntemleri deneyebilirim dedim
Saol canimpassionete canım bende 30 tane okuyabildim Allah şifa versin inşallah güzel haberler alırsın
34tesin ve 11 bence cok iyi. 31+1 oldum. 10 kilo almisim. Ama son 3 kiloyu hop birden gecen hafta aldim..ondan oncede bir aydir kilo almiyordum. Şok oldum tabi. 15le bitirebilirim inş.Ben de 34 haftanın sonunda 11 kilo almış bulunuyorum. Aslında baktığımda normal diyordum ama sizin kilo alımlarınızı duyunca naptım ben diyorum
güle güle giy canımValla ben evde de giyebileceğim su terliklleri madame cocodan aldım. Bir alana bir bedava vardı ikisine 20tl verdim canım sonra gttim bunlara uygun kucuk cicekli bir tac aldım yine tek olarak. birde altı kaymaz bir terlik alıcam yanıma banyo yaparken fln giymek için
sezeryan olsada gerekli mi pu pedler ? benım hastanem listeye yzmamıs genede almalı mıyım ?canım lohusa pedini ben 5 gün falan sonra kullanmaya başlamıştım benim kanamam fazla olmuştu. o yüzden külotlarla daha rahat etmiştim. sen durumuna göre değerlendirirsin ama bence hastaneden çıkana kadar külot olanlar kullanılır gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?