- Konu Sahibi angel5angel
-
- #1.621
masallah canim..degerin kac ciktiki..Kizlar bende dun ilk dr muayenemi oldum kesemizi gorduk sukur ama beta hcg cok hizli yukselmis bi ihtimal ikiz olabilir dedi.simdiye kadar cok belirti yoktu ama ozellikle iki gundur yataktan kalkamaz oldum kafam hic tutmuyor
Bendede hızlı yükseldi cnm benmde ikiz ihtimali bar bakalım hayırlı senin nasıldı değerlerinKizlar bende dun ilk dr muayenemi oldum kesemizi gorduk sukur ama beta hcg cok hizli yukselmis bi ihtimal ikiz olabilir dedi.simdiye kadar cok belirti yoktu ama ozellikle iki gundur yataktan kalkamaz oldum kafam hic tutmuyor
Ayy kaç oldu hcg değerin canım, benim de bi anda bayağı yükselmişti, tek kese gördük ama daha sonra iki bebiş görünebilir dediKizlar bende dun ilk dr muayenemi oldum kesemizi gorduk sukur ama beta hcg cok hizli yukselmis bi ihtimal ikiz olabilir dedi.simdiye kadar cok belirti yoktu ama ozellikle iki gundur yataktan kalkamaz oldum kafam hic tutmuyor
Bak oda olabilir hayırlısı artık sağlıklı olsjnlardabide kizlar degeri cok yuksek olanlarin erkek cocugu olurmus oyle duydum
amin canim..benim arkadasiminda degeri yuksekti bu ihtimalle ikiz olabilir demis..sonra ikiz degildi ama erkek cocugu oldu..Bak oda olabilir hayırlısı artık sağlıklı olsjnlarda
Canim degerim 2547 ama bir onceki 222 idi ona gore 12 katina yakin artmis dedi carsamba yine cagirdi bakalim hayirlisi. Ama ben nedense hic ikiz hissetmiyorum.masallah canim..degerin kac ciktiki..
Canim 222 idi 2547 olmus cok hizli yukselis dedi. Bu ihtimal gozumu korkutmuyor degil ama Rabbim ne verirse kabulumuz tabiki. Cok heyecanlo bir surec bakalim carsamba yine gidicemBendede hızlı yükseldi cnm benmde ikiz ihtimali bar bakalım hayırlı senin nasıldı değerlerin
Ayy kaç oldu hcg değerin canım, benim de bi anda bayağı yükselmişti, tek kese gördük ama daha sonra iki bebiş görünebilir dedi
bide kizlar degeri cok yuksek olanlarin erkek cocugu olurmus oyle duydum
Ben lise yillarinda hep ikizim olsun diye hayal ederdim. Sonra ablamin ikizleri oldu ona benim hakkimi caldin diyordum sonra ne kadar zor oldugunu gordum. Su an beni kotkutmuyor degil bu ihtimalamin canim..benim arkadasiminda degeri yuksekti bu ihtimalle ikiz olabilir demis..sonra ikiz degildi ama erkek cocugu oldu..
Gecmis olsun canim umarim tekrar yasamazsin. Evet 9 ay nasil gececek acabaBen de gün boyu nefes darlığı yaşadım. Aldığım nefes yetmiyor gibi. İnşallah gebeliğe bağlı değildir. Bir aya kalmaz coşar grup bence. Allah zamanında versin inşallah ama size de zaman geçmeyecek gibi geliyor mu
Olsun canım en azından ailede bi tecrübe var, yardımcı olurlar sana gerekirse. Hayırlısıyla olsun tabiBen lise yillarinda hep ikizim olsun diye hayal ederdim. Sonra ablamin ikizleri oldu ona benim hakkimi caldin diyordum sonra ne kadar zor oldugunu gordum. Su an beni kotkutmuyor degil bu ihtimal
Günlerimiz çok yakın. Ben ağustos sonu olur doğum gibi düşünüyorum. Sezeryan düşündüğüm için. Zaten bu beklenen tarihten daha erken oluyor herzamanGecmis olsun canim umarim tekrar yasamazsin. Evet 9 ay nasil gececek acaba
Kurban bayramına denk gelecek bu dönemki doğumlar sanırımGünlerimiz çok yakın. Ben ağustos sonu olur doğum gibi düşünüyorum. Sezeryan düşündüğüm için. Zaten bu beklenen tarihten daha erken oluyor herzaman
Aa doğru sezeryan isteyenler mümkünse bayramdan önce olsun isteyecek hatta :))) bayramda bize bakan olmaz:)Kurban bayramına denk gelecek bu dönemki doğumlar sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?