2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kizlar bende dun ilk dr muayenemi oldum kesemizi gorduk sukur ama beta hcg cok hizli yukselmis bi ihtimal ikiz olabilir dedi. simdiye kadar cok belirti yoktu ama ozellikle iki gundur yataktan kalkamaz oldum kafam hic tutmuyor
Bendede hızlı yükseldi cnm benmde ikiz ihtimali bar bakalım hayırlı senin nasıldı değerlerin

Kizlar bende dun ilk dr muayenemi oldum kesemizi gorduk sukur ama beta hcg cok hizli yukselmis bi ihtimal ikiz olabilir dedi. simdiye kadar cok belirti yoktu ama ozellikle iki gundur yataktan kalkamaz oldum kafam hic tutmuyor
Ayy kaç oldu hcg değerin canım, benim de bi anda bayağı yükselmişti, tek kese gördük ama daha sonra iki bebiş görünebilir dedi

Ben de gün boyu nefes darlığı yaşadım. Aldığım nefes yetmiyor gibi. İnşallah gebeliğe bağlı değildir. Bir aya kalmaz coşar grup bence. Allah zamanında versin inşallah ama size de zaman geçmeyecek gibi geliyor mu

Ayy kaç oldu hcg değerin canım, benim de bi anda bayağı yükselmişti, tek kese gördük ama daha sonra iki bebiş görünebilir dedi

Ayy canim masallah eylul annelerinde ikiz ihtimali olan cok kisi cikacak sanirim 222 den 2547 ye cikmis. Hatta ben baslarda benim betam cok mu dusuk diye tedirgindim simdide bi anda artti benim ablaminda ikizleri var cok zor oluyor ilk zamanlar. Bakalim hayirlisi

amin canim..benim arkadasiminda degeri yuksekti bu ihtimalle ikiz olabilir demis..sonra ikiz degildi ama erkek cocugu oldu..
Ben lise yillarinda hep ikizim olsun diye hayal ederdim. Sonra ablamin ikizleri oldu ona benim hakkimi caldin diyordum sonra ne kadar zor oldugunu gordum. Su an beni kotkutmuyor degil bu ihtimal

Gecmis olsun canim umarim tekrar yasamazsin. Evet 9 ay nasil gececek acaba

benimde oglum 11 eylul dogumlu bakalim bu yavrum ne zaman gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…