- 2 Temmuz 2015
- 2.840
- 5.101
- 158
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #16.221
Ben kullanıyorum sadece 1 ay kullanmadım. Daha önce hiç duymadım doktorum da söylemedi. Ayrica bende plesanta previa vardı. Bildiğim kadarı ile renkli ultrasonda yapışık olup olmadığı anlaşılıyor. Doktorum bu konuda beni detaylı ultrasona yönlendirdi. Offf hepsi sezeryan için ayrı şeyler sunuyor. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
MaşaAllah size. Yine olmaz umarım ve normal yaparsınız. Benim Doğum konusunda Aklım çok karıştı. Plasentada kan gölcükleri var bu yüzden kullanıyorum kanama olmasın diye. Başlarda 4tane kullandığım oldu sonra 3tane. Plasenta yapışırsa doktor elini sokup çıkartıyormuş, bu beni çok ürkütüyor. Annem sezaryen ol, kayınvalidem normal doğur diye tutturmuş durumda, doktorum daha önce rahim ameliyatları geçirdiğim için 12.haftadan beri sezaryen yapalım normalde rahmin yırtılabilir diyor. Bir durup kendim ne istiyorumu düşünemedim. İkisinden de korkuyorum, bu yüzden de düşünmekten kaçar oldum.canım ben progestanı iğne olarak haftada 1 kullanıyorum pruloton depot olsrak ama ilkindede kullandım ve normal doğum yaptım bi sıkıntım olmadı çok şükür
Gunaydin,iyi pazarlar herkese! Heralde kontrol iyi gecince rahatladim dunden de uykusuz olunca uyumusum bende..ama deliksiz degil tabi..2 kere wc,ne zamandir olmuyordu-bacagim kasildi 10 sn kadar onun acisina uyandim..ama bu bile keyfimiz bozamadi..uyumayi ozlemisimGünaydın kızlar. Uzun süredir bu kadar güzel uyumamıştım. Dün gece uyuyamadığım için bu gece bitmişim. 11'de bir uyudum, 6'da açtım gözümübu uyku bana doğurana kadar yeter
Canim biz non stop devam ediyoruz. Haftada bir yada canimiz ne zaman isterse..ben ozellikle konustum doktorumla eger herhangi bir erken dogum riski kanama filan yoksa sakin ara vermeyin dedi. Hemde teşvik ediyor :)
Birde aslinda son aylarda daha da onemliymis. Spermin icindeki bir madde dogumun baslamasini kolaylastiriyormus. 38 dan sonra bazi doktorlar gunluk iliski oneriyorlar.
Biz turkler biraz bu konuda pimpirikliyiz. Yoksa ekstra bir durum olmadigi muddetce zararli degil hatta psikolojikman daha iyi hissettiriyor .(buyuyen karin alinan kilolar catlaklar derken birde kocadan ayri kalmak daha yikici olur bence..)
Doktorlarimiza guvenmekten başka çare yok galibaMaşaAllah size. Yine olmaz umarım ve normal yaparsınız. Benim Doğum konusunda Aklım çok karıştı. Plasentada kan gölcükleri var bu yüzden kullanıyorum kanama olmasın diye. Başlarda 4tane kullandığım oldu sonra 3tane. Plasenta yapışırsa doktor elini sokup çıkartıyormuş, bu beni çok ürkütüyor. Annem sezaryen ol, kayınvalidem normal doğur diye tutturmuş durumda, doktorum daha önce rahim ameliyatları geçirdiğim için 12.haftadan beri sezaryen yapalım normalde rahmin yırtılabilir diyor. Bir durup kendim ne istiyorumu düşünemedim. İkisinden de korkuyorum, bu yüzden de düşünmekten kaçar oldum.
Canim burada oyle bir muayene zaten yok. Catiya gore bir önerilen bir doğum şeklide. Ama ben Turkiyede olsaydim da yaptirmazdim. Doktorla konusmak lazim. Bazi doktorlar cok israrci oluyorlar. Benim yaptirmayan arkadaşlarim varyaptırmamak gibi bir seçenegimiz var mı canım ? bildiğime göre normal dogumsa mutlaka bakıyrlar tabı ıtıraz edılırse ayrıdır durum ama...bakmayı tercih ederler sanırım
Bende oyle dusunuyorum canim. Bu bebeğe ve anneye daha saygili bir yaklaşim bence.planlı sezeryan bence bebege de anneye de haksızlık eger sezeryan bıle olacaksa barı bebegın kendı gelme zamanınını belırlemesıne musade eedılmelı normal dogum olmasa bıle bebek zamanını doldurmalı sonra müdahale yapılmalı
Bende oyle dusunuyorum canim. Bu bebeğe ve anneye daha saygili bir yaklaşim bence.planlı sezeryan bence bebege de anneye de haksızlık eger sezeryan bıle olacaksa barı bebegın kendı gelme zamanınını belırlemesıne musade eedılmelı normal dogum olmasa bıle bebek zamanını doldurmalı sonra müdahale yapılmalı
Bekler canim bekler inşallah.beklemez başlarsada bil ki senin bebiş gelisimini onden tamlayip.annesind kavuşmak icin daha fazla can atmis demektir:))o zaman 38 i sınır alıyım bende:) inşallah o zamana kadar bekler bebişler. iyi oldu bunu duyduğum da sagol canım
amin canım hepimiz için herşeyin hayırlısı inşallahBekler canim bekler inşallah.beklemez başlarsada bil ki senin bebiş gelisimini onden tamlayip.annesind kavuşmak icin daha fazla can atmis demektir:))
Canim son tahlilde onu yaptim bunu yaptim dogum basladi biraz hikayr bence. Allah nd zaman isterse lnzaman basliyor. Ve sankide Rabbim.bebislerilerimizin keyfine gore karar beriyor:)) her seyin hayirlisi olsun.
bu göbekle beğenilmek sevimli bulunmak da cabası, bi daha öyle olmayacak cunku :)) bem hep cirkinlestim diyip duruyorum esim cok hosuma gidiyor bu halin diyor. ey kızım diyorum nelere kadirsin
Bence bu konuda doktoruna güven.bebeğin ve senin icin hangisi iyiyse o kararı alırsn insMaşaAllah size. Yine olmaz umarım ve normal yaparsınız. Benim Doğum konusunda Aklım çok karıştı. Plasentada kan gölcükleri var bu yüzden kullanıyorum kanama olmasın diye. Başlarda 4tane kullandığım oldu sonra 3tane. Plasenta yapışırsa doktor elini sokup çıkartıyormuş, bu beni çok ürkütüyor. Annem sezaryen ol, kayınvalidem normal doğur diye tutturmuş durumda, doktorum daha önce rahim ameliyatları geçirdiğim için 12.haftadan beri sezaryen yapalım normalde rahmin yırtılabilir diyor. Bir durup kendim ne istiyorumu düşünemedim. İkisinden de korkuyorum, bu yüzden de düşünmekten kaçar oldum.
Günaydın canm .profildeki senin bebegin mi?masallah tombis ve güzel bir kıza benziyo.cinsiyeti kız mi?Günaydın herkese iyi pazarlar mutlu günler
Evet canım benim minik kızım. Sağlıkla gelsin de tombiş yanaklarını mis mis koklayayım diye beklediğim tatlı kuzum Rabbim hepimize evladını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahGünaydın canm .profildeki senin bebegin mi?masallah tombis ve güzel bir kıza benziyo.cinsiyeti kız mi?
Masallah cnm bebesine magvital cok sekerli cok eksi geliyordu bnxe degismesini istedim diasporal verdi onun tadi daha hafif ama oda ne yazikki ise yaramadi bnde sanki hic magnezyum icmemisim gibi kasilmalarim oldu kramplar girdi bacaklarima doktor soylemiati zaten en iyisi magvital die tekrar ona donmek zorunda kaldim iki gnde bir iciyorum gene yetiyor
Maşallah bebeğine..canim üzme kendini son dakikada dönen bebekler var.insallah seninki de döner.
Canım döndüğünü hissettin mi?ben pek anlamıyorum,yatınca farklı yerden tekmeliyor otururken farklı yerden.
Ben magnorm kullanıyordum portakallı tadı var o da fena değildi,ben de ondan sıkıldım magvital aldım.[/QUOT
Canim hisettim tatildeydim gece o kadar cok oynadi ki karnim saga sola gitmeye basladi korktum dua okudum baya. Anlamistim dondugunu
Bende magosit kullanıyorum, evet kasılmaları kestiği söylenemez. Aile hekimi magvitali içemezsin diyip magosit yazdı. Ayyy bu kasılmalar bişey yapmış mıdır acaba yaa. Magvital mi diasporal mi peki içimi daha rahat
Evet canım istemiyorsan yaptırmıyosun imza alıyorlar ama kabul etmediğin içinBende oyle dusunuyorum canim. Bu bebeğe ve anneye daha saygili bir yaklaşim bence.
Canim bende progestan kullanıyorum eskiden günde 2 defaydi şimdi 3 defa 200 mg. Düşük riski olan tüm gebelere progestan veriyorlar ben ilk defa duydum böyle birseyiKızlar progestan kullananlara bişey sormak istiyorum. Ben gebeliğin başından beri progestan kullandım günde 3defa, şimdi 2ye düşürdüm. Progestan plasentanın rahme yapışmasına neden olabiliyormuş. Doktorunuz böyle bişeyden bahsedip bu nedenle sezaryen doğumu tavsiye ettiği oldu mu.şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?