2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

canım ben progestanı iğne olarak haftada 1 kullanıyorum pruloton depot olsrak ama ilkindede kullandım ve normal doğum yaptım bi sıkıntım olmadı çok şükür
MaşaAllah size. Yine olmaz umarım ve normal yaparsınız. Benim Doğum konusunda Aklım çok karıştı. Plasentada kan gölcükleri var bu yüzden kullanıyorum kanama olmasın diye. Başlarda 4tane kullandığım oldu sonra 3tane. Plasenta yapışırsa doktor elini sokup çıkartıyormuş, bu beni çok ürkütüyor. Annem sezaryen ol, kayınvalidem normal doğur diye tutturmuş durumda, doktorum daha önce rahim ameliyatları geçirdiğim için 12.haftadan beri sezaryen yapalım normalde rahmin yırtılabilir diyor. Bir durup kendim ne istiyorumu düşünemedim. İkisinden de korkuyorum, bu yüzden de düşünmekten kaçar oldum.

Günaydın kızlar. Uzun süredir bu kadar güzel uyumamıştım. Dün gece uyuyamadığım için bu gece bitmişim. 11'de bir uyudum, 6'da açtım gözümübu uyku bana doğurana kadar yeter
Gunaydin,iyi pazarlar herkese! Heralde kontrol iyi gecince rahatladim dunden de uykusuz olunca uyumusum bende..ama deliksiz degil tabi..2 kere wc,ne zamandir olmuyordu-bacagim kasildi 10 sn kadar onun acisina uyandim..ama bu bile keyfimiz bozamadi..uyumayi ozlemisim

bu göbekle beğenilmek sevimli bulunmak da cabası, bi daha öyle olmayacak cunku :)) bem hep cirkinlestim diyip duruyorum esim cok hosuma gidiyor bu halin diyor. ey kızım diyorum nelere kadirsin

Doktorlarimiza guvenmekten başka çare yok galiba

yaptırmamak gibi bir seçenegimiz var mı canım ? bildiğime göre normal dogumsa mutlaka bakıyrlar tabı ıtıraz edılırse ayrıdır durum ama...bakmayı tercih ederler sanırım
Canim burada oyle bir muayene zaten yok. Catiya gore bir önerilen bir doğum şeklide. Ama ben Turkiyede olsaydim da yaptirmazdim. Doktorla konusmak lazim. Bazi doktorlar cok israrci oluyorlar. Benim yaptirmayan arkadaşlarim var

Bende oyle dusunuyorum canim. Bu bebeğe ve anneye daha saygili bir yaklaşim bence.

Bende oyle dusunuyorum canim. Bu bebeğe ve anneye daha saygili bir yaklaşim bence.

o zaman 38 i sınır alıyım bende:) inşallah o zamana kadar bekler bebişler. iyi oldu bunu duyduğum da sagol canım
Bekler canim bekler inşallah.beklemez başlarsada bil ki senin bebiş gelisimini onden tamlayip.annesind kavuşmak icin daha fazla can atmis demektir:))
Canim son tahlilde onu yaptim bunu yaptim dogum basladi biraz hikayr bence. Allah nd zaman isterse lnzaman basliyor. Ve sankide Rabbim.bebislerilerimizin keyfine gore karar beriyor:)) her seyin hayirlisi olsun.

amin canım hepimiz için herşeyin hayırlısı inşallah

bu göbekle beğenilmek sevimli bulunmak da cabası, bi daha öyle olmayacak cunku :)) bem hep cirkinlestim diyip duruyorum esim cok hosuma gidiyor bu halin diyor. ey kızım diyorum nelere kadirsin

Guzel kelimesini duymak istedigim.her yer icin ay ne cirkin oldu ne kotu ayy soyle ayy böyld diyip kendimi oradan teselliye cektiriyorum:) agzindan cikacaklara bakiyorum.eşimin:))

Sanirim.hamilelikten baska hic bir sey bu koca gobegi şirin gosteremezdi:))))

Bence bu konuda doktoruna güven.bebeğin ve senin icin hangisi iyiyse o kararı alırsn ins

Günaydın canm .profildeki senin bebegin mi?masallah tombis ve güzel bir kıza benziyo.cinsiyeti kız mi?
Evet canım benim minik kızım. Sağlıkla gelsin de tombiş yanaklarını mis mis koklayayım diye beklediğim tatlı kuzum Rabbim hepimize evladını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Hadi ya 1 hafta sonra kontrole cagirdi dedigin gibi faydasi olmazsa mecbur magvital benim kiz ters donmus rahim rahatlamali ki donsun dedi

Canom

Canim diasporal cok guzel gercekten, tavsiye ederim. Doktorum 29 yillik tecrubeli ve isinde cok iyi. Magositin iceriginde rahim kasilmasini onleyici etken madde cok azmis hic icme daha iyi dedi. 1 hafta diasporal kullaninca kontrole cagirdi rahimin durumuna bakacak

Canim bende progestan kullanıyorum eskiden günde 2 defaydi şimdi 3 defa 200 mg. Düşük riski olan tüm gebelere progestan veriyorlar ben ilk defa duydum böyle birseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…