- 8 Eylül 2016
- 3.183
- 2.281
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #16.241
Senin için hangisi sağlıklıysa ki doktorun sezeryan öneriyorsa o daha sağlıklıdır onu tercih et ne annen ne kv yorum yapmalarına dahi müsade etme anne sensin sen 8 aydır o çocuğu taşıyan kucağına almak için sabırsızlanan sensin. Normal Doğum korkunç geliyor banada ama sen sezeryandan niye korkuyorsun rahim ameliyatları sezeryandan daha zordurMaşaAllah size. Yine olmaz umarım ve normal yaparsınız. Benim Doğum konusunda Aklım çok karıştı. Plasentada kan gölcükleri var bu yüzden kullanıyorum kanama olmasın diye. Başlarda 4tane kullandığım oldu sonra 3tane. Plasenta yapışırsa doktor elini sokup çıkartıyormuş, bu beni çok ürkütüyor. Annem sezaryen ol, kayınvalidem normal doğur diye tutturmuş durumda, doktorum daha önce rahim ameliyatları geçirdiğim için 12.haftadan beri sezaryen yapalım normalde rahmin yırtılabilir diyor. Bir durup kendim ne istiyorumu düşünemedim. İkisinden de korkuyorum, bu yüzden de düşünmekten kaçar oldum.
Hadi ya 1 hafta sonra kontrole cagirdi dedigin gibi faydasi olmazsa mecbur magvital benim kiz ters donmus rahim rahatlamali ki donsun dedi
Arkadaşlar merhaba, bende eylül annesi olacağım büyük ihtimalle. İkiz kızlarıma hamileyim 28 haftadayım ama rahim agızı incelmeye geçmiş. Her hafta bakalım takip edelim dedi doktorum. Böyle birşey yaşayan var mı? 1.200kiloları şimdi doğsalar Yaşarlar mı moralim çok bozuk bi arkadaş vardı burda erken Doğum yapan kaç haftada yapmıştı sanırmış kaybetti bebeğini çok üzüldüm
Canım hosgeldin hayırlı olsun allah saglıkla kavusmanızı nasıp etsin :) erken dogum yapan arkadasımız bebegını malesef kaybetti ancak gercek sebebini hastane kosullarını hicbir detayı bilemiyoruz. Benım bir arkadasım 850gram 25. Haftada dogum yaptı ve kuvezde bebeği 2 ay kadar kaldıktan sonra sagsalım cıkıp evlerine donduler. Kuzenim de ikiz dogurdu o da 6ay bittiğinde dogum yapmıstı kucuk kızımız 600gram dogdu diğeri 1kılo civarındaydı suan 4yasındalar erken dogumda illa kotu birsey olacak diye dusunme zaten yasam sınırını hayli aşmıssın cok sukur doktorlar haklı olarak sıkı takıp ediyor her olasılıgı bıldırıyor ancak evrene guzel dusunceler gönderirsen evren de sana güzelliklerle döner. Kotuyu dusunmemeye calısalım rahım agzı incelmesi için bilgim yok canımArkadaşlar merhaba, bende eylül annesi olacağım büyük ihtimalle. İkiz kızlarıma hamileyim 28 haftadayım ama rahim agızı incelmeye geçmiş. Her hafta bakalım takip edelim dedi doktorum. Böyle birşey yaşayan var mı? 1.200kiloları şimdi doğsalar Yaşarlar mı moralim çok bozuk bi arkadaş vardı burda erken Doğum yapan kaç haftada yapmıştı sanırmış kaybetti bebeğini çok üzüldüm
Canim benim doktor uyumadan once papatta cayi ic hem uykuya gecisini hizlandirir hem de rahat uyursun demisti. Ama sallama degil aktardan alip kendin demlemelisinNe olucak bu uykusuzluk bundan sonra sızdığım yerde kalıcam ben uyanık oğlum benden daha uyanık yatane tadar bişi yok yatınca hemen burnum tıkanıyor sağa sola dönerken karnım ağrıyor yok kasılma oluyor sırt ağrısı Allah'ın emri tüm bunler olurken eşim uyuyor
orada öyle bir muayene yoksa demek ki ciddi bir engel değil buCanim burada oyle bir muayene zaten yok. Catiya gore bir önerilen bir doğum şeklide. Ama ben Turkiyede olsaydim da yaptirmazdim. Doktorla konusmak lazim. Bazi doktorlar cok israrci oluyorlar. Benim yaptirmayan arkadaşlarim var
ben şase olan magnezyumdan kullanıyorum malesef içmek cok zor bu dediğinden alsam doktora sormadan olurmu acaba . diğerinide doktor magnezyum içebilirisn dedi o kadar ben gıdıp eczaneden kendım almıstım yanı illa doktormu yazmalıCanim diasporal cok guzel gercekten, tavsiye ederim. Doktorum 29 yillik tecrubeli ve isinde cok iyi. Magositin iceriginde rahim kasilmasini onleyici etken madde cok azmis hic icme daha iyi dedi. 1 hafta diasporal kullaninca kontrole cagirdi rahimin durumuna bakacak
canım neden diasporol güzel dedin ? hangi açıdanCanim diasporal cok guzel gercekten, tavsiye ederim. Doktorum 29 yillik tecrubeli ve isinde cok iyi. Magositin iceriginde rahim kasilmasini onleyici etken madde cok azmis hic icme daha iyi dedi. 1 hafta diasporal kullaninca kontrole cagirdi rahimin durumuna bakacak
hamilellere zararlı değil mi canım bitki çayı ?Canim benim doktor uyumadan once papatta cayi ic hem uykuya gecisini hizlandirir hem de rahat uyursun demisti. Ama sallama degil aktardan alip kendin demlemelisin
normal doğumcu doktor blmak lazım işte bu yüzden kolaya kaçıyorlar çunkuBen kullanıyorum sadece 1 ay kullanmadım. Daha önce hiç duymadım doktorum da söylemedi. Ayrica bende plesanta previa vardı. Bildiğim kadarı ile renkli ultrasonda yapışık olup olmadığı anlaşılıyor. Doktorum bu konuda beni detaylı ultrasona yönlendirdi. Offf hepsi sezeryan için ayrı şeyler sunuyor. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Hepsi zararli degil. Adacayi, sinameki, feslegen, ahududuyu biliyorum icilmeyenler olarak.hamilellere zararlı değil mi canım bitki çayı ?
ben de çöktüm iyice yorgunluktan gerçekten dinlenmeye ihtiyacım var ama nasıl olacak bilemiyorum.Günaydın kızlar. Uzun süredir bu kadar güzel uyumamıştım. Dün gece uyuyamadığım için bu gece bitmişim. 11'de bir uyudum, 6'da açtım gözümübu uyku bana doğurana kadar yeter
Banada 37 haftafa yapıcam dedi yoksa normal mi sezeryanmı bilemem dedi ama çok korkuyorum ben acaba o zamanlar açılma oluyomu belkı o zaman daha az acırSezeryan icin hastaneye gittigimde nst ye baglamisti doktor. Cok guzel sancilarin var normal dogumu deneyebiliriz acilmanda varsa bi bakiyim demisti. Cati muaynesi ilk ve son ozaman yaptirmistim ama gercekten cok canim acimisti. Sezeryan olcagi belli ne diye kurcaliyon daha sinir olmustum doktora ozaman
Simdiki aklim olsa yaptirmazdim ozamanlar safmışım
Banada 37 haftafa yapıcam dedi yoksa normal mi sezeryanmı bilemem dedi ama çok korkuyorum ben acaba o zamanlar açılma oluyomu belkı o zaman daha az acır
Normalden bende çok korkuyorum. Hadi çıkamazsa, komplikasyon olursa, bir de ben çabuk yorulan biriyim yapamam gibi geliyor. Rahim ameliyatlarını hep alttan içeriye kamera sokularak yapıldı hiç kesik yok ve ertesi gün ayaktasın. Narkozdan çıkmak felaketti tabi. Sezaryenden çekincem başkasına muhtaç kalmak.Senin için hangisi sağlıklıysa ki doktorun sezeryan öneriyorsa o daha sağlıklıdır onu tercih et ne annen ne kv yorum yapmalarına dahi müsade etme anne sensin sen 8 aydır o çocuğu taşıyan kucağına almak için sabırsızlanan sensin. Normal Doğum korkunç geliyor banada ama sen sezeryandan niye korkuyorsun rahim ameliyatları sezeryandan daha zordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?