2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Senin için hangisi sağlıklıysa ki doktorun sezeryan öneriyorsa o daha sağlıklıdır onu tercih et ne annen ne kv yorum yapmalarına dahi müsade etme anne sensin sen 8 aydır o çocuğu taşıyan kucağına almak için sabırsızlanan sensin. Normal Doğum korkunç geliyor banada ama sen sezeryandan niye korkuyorsun rahim ameliyatları sezeryandan daha zordur

Arkadaşlar merhaba, bende eylül annesi olacağım büyük ihtimalle. İkiz kızlarıma hamileyim 28 haftadayım ama rahim agızı incelmeye geçmiş. Her hafta bakalım takip edelim dedi doktorum. Böyle birşey yaşayan var mı? 1.200kiloları şimdi doğsalar Yaşarlar mı moralim çok bozuk bi arkadaş vardı burda erken Doğum yapan kaç haftada yapmıştı sanırmış kaybetti bebeğini çok üzüldüm

Hadi ya 1 hafta sonra kontrole cagirdi dedigin gibi faydasi olmazsa mecbur magvital benim kiz ters donmus rahim rahatlamali ki donsun dedi

Insallah sende ise yarar cnm icimimi zor geliyor migdeni bulandiriyor bndede ayni soyle yapiyorum son zmanalarda normal su bardagina iki parmak kalinliginda su koyup o kadarcik.suda eritiorum bi kerede dikiyorum ardinada hemen normal su iciyorum yoksa bi bardk suda yutkuna yutkuna cekilmio gercekten

Insta 670 gr 24.haftada dogan bi bebgin annesini takip ediyirum cnm simdi bebek 3.5 yasinda ve bunun gibi erken dogup buyuyen birsuru ornekte var kimseyle kiyaslamakendini Allah'in dedigi olur evet anneyiz dusunmeden sikilmadan edemiyoruz ama en azindan iyi ornekleride gor icin biraz ferahlasin peki rahim incelmesine karsi hicbirsey yapilamiyormuymus

Canım hosgeldin hayırlı olsun allah saglıkla kavusmanızı nasıp etsin :) erken dogum yapan arkadasımız bebegını malesef kaybetti ancak gercek sebebini hastane kosullarını hicbir detayı bilemiyoruz. Benım bir arkadasım 850gram 25. Haftada dogum yaptı ve kuvezde bebeği 2 ay kadar kaldıktan sonra sagsalım cıkıp evlerine donduler. Kuzenim de ikiz dogurdu o da 6ay bittiğinde dogum yapmıstı kucuk kızımız 600gram dogdu diğeri 1kılo civarındaydı suan 4yasındalar erken dogumda illa kotu birsey olacak diye dusunme zaten yasam sınırını hayli aşmıssın cok sukur doktorlar haklı olarak sıkı takıp ediyor her olasılıgı bıldırıyor ancak evrene guzel dusunceler gönderirsen evren de sana güzelliklerle döner. Kotuyu dusunmemeye calısalım rahım agzı incelmesi için bilgim yok canım

Canim benim doktor uyumadan once papatta cayi ic hem uykuya gecisini hizlandirir hem de rahat uyursun demisti. Ama sallama degil aktardan alip kendin demlemelisin

Canim burada oyle bir muayene zaten yok. Catiya gore bir önerilen bir doğum şeklide. Ama ben Turkiyede olsaydim da yaptirmazdim. Doktorla konusmak lazim. Bazi doktorlar cok israrci oluyorlar. Benim yaptirmayan arkadaşlarim var
orada öyle bir muayene yoksa demek ki ciddi bir engel değil bu
ilginç ülkeyiz valla

ben şase olan magnezyumdan kullanıyorum malesef içmek cok zor bu dediğinden alsam doktora sormadan olurmu acaba . diğerinide doktor magnezyum içebilirisn dedi o kadar ben gıdıp eczaneden kendım almıstım yanı illa doktormu yazmalı

canım neden diasporol güzel dedin ? hangi açıdan

normal doğumcu doktor blmak lazım işte bu yüzden kolaya kaçıyorlar çunku

Günaydın kızlar. Uzun süredir bu kadar güzel uyumamıştım. Dün gece uyuyamadığım için bu gece bitmişim. 11'de bir uyudum, 6'da açtım gözümübu uyku bana doğurana kadar yeter
ben de çöktüm iyice yorgunluktan gerçekten dinlenmeye ihtiyacım var ama nasıl olacak bilemiyorum.

vucudu biraz rahatlatacak ne yapabiliriz acaba ?

Sezeryan icin hastaneye gittigimde nst ye baglamisti doktor. Cok guzel sancilarin var normal dogumu deneyebiliriz acilmanda varsa bi bakiyim demisti. Cati muaynesi ilk ve son ozaman yaptirmistim ama gercekten cok canim acimisti. Sezeryan olcagi belli ne diye kurcaliyon daha sinir olmustum doktora ozaman
Simdiki aklim olsa yaptirmazdim ozamanlar safmışım

Banada 37 haftafa yapıcam dedi yoksa normal mi sezeryanmı bilemem dedi ama çok korkuyorum ben acaba o zamanlar açılma oluyomu belkı o zaman daha az acır

Dogum icin fiyat aldim bugun 6.600tl ozel saglik sigortam da yok. Sizce nasil fiyat baska hastanelere bakmadigim icin kiyaslama yapamadim. Ankarada olcak dogum sezeryan

Normalden bende çok korkuyorum. Hadi çıkamazsa, komplikasyon olursa, bir de ben çabuk yorulan biriyim yapamam gibi geliyor. Rahim ameliyatlarını hep alttan içeriye kamera sokularak yapıldı hiç kesik yok ve ertesi gün ayaktasın. Narkozdan çıkmak felaketti tabi. Sezaryenden çekincem başkasına muhtaç kalmak.
Yüksek ihtimal sezaryen olucam galiba, normalin risklerini göze alamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…