2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar benim hastane için bir takım geceliğe daha ihtiyacım var. İnternet üzerinden bana önerebileceğiniz yerler var mı acaba?
Ben az önce lcw.com dan bir gecelik bir pijama takımı sipariş verdim. Çok uygun fiyatları. Evde giyerim her türlü dedim. Bir bak istersen.

Eklentiler

• IMG_0920.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG_0922.webp
    6 KB · Görüntüleme: 92
Ilk bebegi olanlar ne şanslı yaa. Butun gece uyuyamiyorum ben sabahta 8de oglum uyaniyo kahvaltısıydi oyun oynamasiydi parkiydi hic bitmiyo istegi. Cok yorucu iyice agirlastik enerjisine yetisemiyorum.
ay canım sen sanslısın yine 8e kadar uyuyomuş. biz 6.30 da ayaktayızbizimki 2 yaşında ve enerjisi bitmiyo hiç sürekli kolmacalı oyun nasıl yetişeyim? bir de hiiç söz dinlemiyor nasıl yoruluyorum anlatamam. bi de hamilelik insan bebeği için de endişeleniyor

Bende aynı durumdayım ve eşim hıc yardımcı olmuyor Allah sonumu hayıretsin çat diye çatlamasam iyi cok halsizim kızımın tüm sorumlulukları bende esım gece 11-12 de gelır cumartesi pazar yok memleketten uzağız tek bir arkadaş akraba yok Adana'nın sıcağı 2 yıldır böyleyiz inanın tukendım ...

Allah yar ve yardımcımız olsun canım. benim eşim yardımcı oluyo sağolsun ama ancak akşamları malum sabahları işe gidiyolar akşam geliyolar

Ilk bebegi olanlar ne şanslı yaa. Butun gece uyuyamiyorum ben sabahta 8de oglum uyaniyo kahvaltısıydi oyun oynamasiydi parkiydi hic bitmiyo istegi. Cok yorucu iyice agirlastik enerjisine yetisemiyorum.
benim ilk bebegim ama dün geceden beri yarım saat uyudum belki ayakta uyuyorum agrıdan sızıdan yatamıyorum yani hiç sandıgın gibi değil

Dogum icin fiyat aldim bugun 6.600tl ozel saglik sigortam da yok. Sizce nasil fiyat baska hastanelere bakmadigim icin kiyaslama yapamadim. Ankarada olcak dogum sezeryan
ben memorıalde yapacagım 8500 buluyor içinde nst ve doktor muayeneleriyle beraber yani fiyat iyi bu duruma göre

hangi hastane senın ki ?

benim ilk bebegim ama dün geceden beri yarım saat uyudum belki ayakta uyuyorum agrıdan sızıdan yatamıyorum yani hiç sandıgın gibi değil

Canim onlari hepimiz cekiyoruz son haftalar artik. enazindan ilgi alaka ve bakım bekleyen bir cocugun daha yok evde. 2 cocuklular anlar benim nedemek istedigimi.

Reactions: NGY
ben memorıalde yapacagım 8500 buluyor içinde nst ve doktor muayeneleriyle beraber yani fiyat iyi bu duruma göre

hangi hastane senın ki ?

Paket diil canm aldigim fiyat yani nst ve muayeneler dahil diil.
Sadece 2 gece yaticam ve epidural sezeryan olucam bu kadar bide bebegin ilk kontrolleri topuk kani alinmasi falan dahil.
Söğütözü Bayındır Hastanesi.

Kızlar ben kızıma hamileyken Dr. Sordu çatı muayenesi isterminsin diye yok dedim yapmadı.normal doğum yaptım.. Yaptırma zorunluluğunuz yok bence.Çok ısrar eden Dr bence çatın dar diye sezeryana da yönlendirebilir.. Ben bu konuda güvenmediğim için hep temkinliyim.. Yavvv ben mi çok geriyi kafalıyım bilmem ama eskiden çatı muayenesimi vardı ki.. sezeryani kendi istemeden Dr. dediği için yapan arkadaşlar var soruyorum Dr. Çatın dar normal doğum yapamazsın dedi diyorlar :) Ne çatiymis diyesi geliyor insanın..

Ya kızlar sağlıkta ne kadar kötü durumdayız.Kadın Doğum dr güvenemiyoruz,normal Doğum yanlısı sezeryan yanlısı diye dr olmaması gerekirken böyle bir ayrım oluşmuş durumda.başka uzmanlık alanlarında da herbirinden ayrı yorum geliyor,aynı hastaya biri ameliyat diyor biri gerek Yok diyor. Çok yazık, hadi diğer sektörleri anlarım da sağlık sektörünü hiç anlayamıyorum .insan hayatı bu,nasıl böyle yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…