- 27 Şubat 2011
- 1.228
- 943
- 123
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #16.261
Netten okudum bende, ne kadar doğru bilmiyorum.Canim bende progestan kullanıyorum eskiden günde 2 defaydi şimdi 3 defa 200 mg. Düşük riski olan tüm gebelere progestan veriyorlar ben ilk defa duydum böyle birseyi
Ben az önce lcw.com dan bir gecelik bir pijama takımı sipariş verdim. Çok uygun fiyatları. Evde giyerim her türlü dedim. Bir bak istersen.Kızlar benim hastane için bir takım geceliğe daha ihtiyacım var. İnternet üzerinden bana önerebileceğiniz yerler var mı acaba?
ay canım sen sanslısın yine 8e kadar uyuyomuş. biz 6.30 da ayaktayızIlk bebegi olanlar ne şanslı yaa. Butun gece uyuyamiyorum ben sabahta 8de oglum uyaniyo kahvaltısıydi oyun oynamasiydi parkiydi hic bitmiyo istegi. Cok yorucu iyice agirlastik enerjisine yetisemiyorum.
Ben ilkinde yaptırmıştım tabi alttan olduğu için rahatsız edici oluyor ama çok fazla değil ağrısı kısa da sürüyorKızlar çatı muayenesi yaptıran varmı çok korkuyorum ben
Bende aynı durumdayım ve eşim hıc yardımcı olmuyor Allah sonumu hayıretsin çat diye çatlamasam iyi cok halsizim kızımın tüm sorumlulukları bende esım gece 11-12 de gelır cumartesi pazar yok memleketten uzağız tek bir arkadaş akraba yok Adana'nın sıcağı 2 yıldır böyleyiz inanın tukendım ...ay canım sen sanslısın yine 8e kadar uyuyomuş. biz 6.30 da ayaktayızbizimki 2 yaşında ve enerjisi bitmiyo hiç sürekli kolmacalı oyun nasıl yetişeyim? bir de hiiç söz dinlemiyor nasıl yoruluyorum anlatamam. bi de hamilelik insan bebeği için de endişeleniyor
Allah yar ve yardımcımız olsun canım. benim eşim yardımcı oluyo sağolsun ama ancak akşamları malum sabahları işe gidiyolar akşam geliyolarBende aynı durumdayım ve eşim hıc yardımcı olmuyor Allah sonumu hayıretsin çat diye çatlamasam iyi cok halsizim kızımın tüm sorumlulukları bende esım gece 11-12 de gelır cumartesi pazar yok memleketten uzağız tek bir arkadaş akraba yok Adana'nın sıcağı 2 yıldır böyleyiz inanın tukendım ...
benim ilk bebegim ama dün geceden beri yarım saat uyudum belki ayakta uyuyorum agrıdan sızıdan yatamıyorum yani hiç sandıgın gibi değilIlk bebegi olanlar ne şanslı yaa. Butun gece uyuyamiyorum ben sabahta 8de oglum uyaniyo kahvaltısıydi oyun oynamasiydi parkiydi hic bitmiyo istegi. Cok yorucu iyice agirlastik enerjisine yetisemiyorum.
ben memorıalde yapacagım 8500 buluyor içinde nst ve doktor muayeneleriyle beraber yani fiyat iyi bu duruma göreDogum icin fiyat aldim bugun 6.600tl ozel saglik sigortam da yok. Sizce nasil fiyat baska hastanelere bakmadigim icin kiyaslama yapamadim. Ankarada olcak dogum sezeryan
ben 33 deyim henüz yapılmadıKızlar çatı muayenesi yaptıran varmı çok korkuyorum ben
ay canım sen sanslısın yine 8e kadar uyuyomuş. biz 6.30 da ayaktayızbizimki 2 yaşında ve enerjisi bitmiyo hiç sürekli kolmacalı oyun nasıl yetişeyim? bir de hiiç söz dinlemiyor nasıl yoruluyorum anlatamam. bi de hamilelik insan bebeği için de endişeleniyor[/QUOTE
Hahaha cok sukur halime benimki 5.5 yasinda canim laf dinliyo yemegini kendi kendine yiyip wc ye yalniz gidebiliyo oyuzden bu kadar ara verdik 2.bebek icin yoksa ben yapamazdim heralde. Allah sana kolaylik ve sabir versin insallah
Sağol Can'ım, benim uzun geceliğe ihtiyacım varBen az önce lcw.com dan bir gecelik bir pijama takımı sipariş verdim. Çok uygun fiyatları. Evde giyerim her türlü dedim. Bir bak istersen.
37de yapılıyormuş doktorum öyle söyledi bana ama çok korkuyorumben 33 deyim henüz yapılmadı
benim ilk bebegim ama dün geceden beri yarım saat uyudum belki ayakta uyuyorum agrıdan sızıdan yatamıyorum yani hiç sandıgın gibi değil
ben memorıalde yapacagım 8500 buluyor içinde nst ve doktor muayeneleriyle beraber yani fiyat iyi bu duruma göre
hangi hastane senın ki ?
Lohusa sepetinden 2 gecelik aldım bone marka aynen göründüğü gibi geldi ayrıca çok hızlılar tavsiye ederim canımKızlar benim hastane için bir takım geceliğe daha ihtiyacım var. İnternet üzerinden bana önerebileceğiniz yerler var mı acaba?
Gözünaydin canım.. sabahtan beri yatıyorum ben.. :)Merhaba kızlar dün annem geldi.inşallah bir hafta kalacak.fazla giremiyorum.herkes iyidir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?