- 9 Eylül 2013
- 1.889
- 3.460
- 408
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #16.281
Sağol canım, kızın iyi izin vermiş canım:)Gözünaydin canım.. sabahtan beri yatıyorum ben.. :)
Teşekkür ederim canım, hemen bakıyorumLohusa sepetinden 2 gecelik aldım bone marka aynen göründüğü gibi geldi ayrıca çok hızlılar tavsiye ederim canım
Canım nefes ve esneme egzersizlerini yapıp dus aldıgında mısıl mısıl uyuyosun. Bıde bel ve sırt desteği için ek yastık veya hamile yastıgı cok faydalı oluyorben de çöktüm iyice yorgunluktan gerçekten dinlenmeye ihtiyacım var ama nasıl olacak bilemiyorum.
vucudu biraz rahatlatacak ne yapabiliriz acaba ?
Canım ben bu takımı denemıstım ama yakası cok acık geldi bana göğsüm komple dısarıda kalınca hastanede kımseyı karsılayamam dıye almamıstım. Belkı senın göğüs kalıbına uygun olabilir bi denersın. Birde sıfır kollu degilse askılı kısa gecelıgı var gri renk yine emzirme öZelliği var. Gogus kısmı daha kapalı askılı olanın aklında olsunBen az önce lcw.com dan bir gecelik bir pijama takımı sipariş verdim. Çok uygun fiyatları. Evde giyerim her türlü dedim. Bir bak istersen.
Canım benımkıde hergece 12de ancak işten geliyor ki zaten ben o saatte uyumus oluyorum. Bırtek haftasonu kahwaltıda adamakıllı görüşebiliyoruz cok canım sıkılıo bu duruma ama ekmek parası kazanıyorlar birsey soyleyemıyoruz. Bu dönemde insan psikolojik desteğe ihtiyac duyuyor ve biliyorum kı dogum sonrası psikoloji hepten gidiyormus. Allah yardımcımız olsunBende aynı durumdayım ve eşim hıc yardımcı olmuyor Allah sonumu hayıretsin çat diye çatlamasam iyi cok halsizim kızımın tüm sorumlulukları bende esım gece 11-12 de gelır cumartesi pazar yok memleketten uzağız tek bir arkadaş akraba yok Adana'nın sıcağı 2 yıldır böyleyiz inanın tukendım ...
gözün aydın canım darısı başımıza :)Merhaba kızlar dün annem geldi.inşallah bir hafta kalacak.fazla giremiyorum.herkes iyidir inşallah.
Ne güZel haber bolbol dinlenmeye calıs :)Merhaba kızlar dün annem geldi.inşallah bir hafta kalacak.fazla giremiyorum.herkes iyidir inşallah.
Ben de bir magazadan aynı marka aldm.penyesi falan cok güzel icime sindiLohusa sepetinden 2 gecelik aldım bone marka aynen göründüğü gibi geldi ayrıca çok hızlılar tavsiye ederim canım
Bende çok beğendim hem modeller güzel hem penyesi burda bi arkadas tavsiye etmişti bir iki ay önce bone markayı Kim olduğunu hatirlayamiyorum ama sağolsunBen de bir magazadan aynı marka aldm.penyesi falan cok güzel icime sindi
Katılıyorum cnm sana,çatı doğum esnasında açılır yurt dışında yok böyle bi muayene.oğluma hamileyken bana da müsait diil dedi,ağlayark çıktım baska bi yere giderm dye.sakinleşincede dedim kurcalamayım pişman olurum nolur nolmaz.yani öylesine sezaryen oldum gbi geliyo.kısmet nasip walla.Kızlar ben kızıma hamileyken Dr. Sordu çatı muayenesi isterminsin diye yok dedim yapmadı.normal doğum yaptım.. Yaptırma zorunluluğunuz yok bence.Çok ısrar eden Dr bence çatın dar diye sezeryana da yönlendirebilir.. Ben bu konuda güvenmediğim için hep temkinliyim.. Yavvv ben mi çok geriyi kafalıyım bilmem ama eskiden çatı muayenesimi vardı ki.. sezeryani kendi istemeden Dr. dediği için yapan arkadaşlar var soruyorum Dr. Çatın dar normal doğum yapamazsın dedi diyorlar :) Ne çatiymis diyesi geliyor insanın..
Lohusasepetinden memnun kalmıştı arkadaşımKızlar benim hastane için bir takım geceliğe daha ihtiyacım var. İnternet üzerinden bana önerebileceğiniz yerler var mı acaba?
Bende ilk hamileliğimde doktorum çatı muayenesi yapmadı..normal doğum yaptım.masallah kızım 3650gr doğdu..Kızlar ben kızıma hamileyken Dr. Sordu çatı muayenesi isterminsin diye yok dedim yapmadı.normal doğum yaptım.. Yaptırma zorunluluğunuz yok bence.Çok ısrar eden Dr bence çatın dar diye sezeryana da yönlendirebilir.. Ben bu konuda güvenmediğim için hep temkinliyim.. Yavvv ben mi çok geriyi kafalıyım bilmem ama eskiden çatı muayenesimi vardı ki.. sezeryani kendi istemeden Dr. dediği için yapan arkadaşlar var soruyorum Dr. Çatın dar normal doğum yapamazsın dedi diyorlar :) Ne çatiymis diyesi geliyor insanın..
Gözün aydın canım.Merhaba kızlar dün annem geldi.inşallah bir hafta kalacak.fazla giremiyorum.herkes iyidir inşallah.
Supet anneler var sosyal medyada herkes çocuklar ebeveyn ler herkes o kadar mutlu ki darısı basıma diyorum ben kızımdan fırsat bulup duşa giremiyorum millet masallah full aksesuar yeme içme gezme darısı basıma ama cok sıkıldım evde hapsolmuş gıbıyım keske tekrar işe donme imkanın olsa ama doguma 5 hafta kaldı kızım daha 20 aylık vs vs o kadar bahane varki Rabbım hepımıze yardım etsin bana da dua edin kızlar cok daraldım ınanınCanım benımkıde hergece 12de ancak işten geliyor ki zaten ben o saatte uyumus oluyorum. Bırtek haftasonu kahwaltıda adamakıllı görüşebiliyoruz cok canım sıkılıo bu duruma ama ekmek parası kazanıyorlar birsey soyleyemıyoruz. Bu dönemde insan psikolojik desteğe ihtiyac duyuyor ve biliyorum kı dogum sonrası psikoloji hepten gidiyormus. Allah yardımcımız olsun
Evet çok doğru söylüyorsun. Biraz daha toparladım kendimi ilk duyduğumda çok kötüydüm iyi örnekleri okumaya başladım. Progestan başlattı ama uzatabildiğimiz kadar uzatıcaz dedi. Bakalım inşallah 2 kilo olurlarInsta 670 gr 24.haftada dogan bi bebgin annesini takip ediyirum cnm simdi bebek 3.5 yasinda ve bunun gibi erken dogup buyuyen birsuru ornekte var kimseyle kiyaslamakendini Allah'in dedigi olur evet anneyiz dusunmeden sikilmadan edemiyoruz ama en azindan iyi ornekleride gor icin biraz ferahlasin peki rahim incelmesine karsi hicbirsey yapilamiyormuymus
Ahh ne kadar güzel geldi yazdıkların. Rabbim inşallah hepimiz sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza.Canım hosgeldin hayırlı olsun allah saglıkla kavusmanızı nasıp etsin :) erken dogum yapan arkadasımız bebegını malesef kaybetti ancak gercek sebebini hastane kosullarını hicbir detayı bilemiyoruz. Benım bir arkadasım 850gram 25. Haftada dogum yaptı ve kuvezde bebeği 2 ay kadar kaldıktan sonra sagsalım cıkıp evlerine donduler. Kuzenim de ikiz dogurdu o da 6ay bittiğinde dogum yapmıstı kucuk kızımız 600gram dogdu diğeri 1kılo civarındaydı suan 4yasındalar erken dogumda illa kotu birsey olacak diye dusunme zaten yasam sınırını hayli aşmıssın cok sukur doktorlar haklı olarak sıkı takıp ediyor her olasılıgı bıldırıyor ancak evrene guzel dusunceler gönderirsen evren de sana güzelliklerle döner. Kotuyu dusunmemeye calısalım rahım agzı incelmesi için bilgim yok canım
Ben tesettürlüyüm canım. Bunları evde giymek için aldım. Göğüslerim de küçük, gebelikte de pek büyümedi. Hastane için uzun kollu bişey alıcam. Teşekkür ederim ona da bakayımCanım ben bu takımı denemıstım ama yakası cok acık geldi bana göğsüm komple dısarıda kalınca hastanede kımseyı karsılayamam dıye almamıstım. Belkı senın göğüs kalıbına uygun olabilir bi denersın. Birde sıfır kollu degilse askılı kısa gecelıgı var gri renk yine emzirme öZelliği var. Gogus kısmı daha kapalı askılı olanın aklında olsun
Çatı muayenesi 37den sonra demişti doktorum. Ben çatı darlığı diye birşeyin varlığına inanmıyorum, pelvis kemiği sancıyla genleşebilen bir kemik. Ancak bebek doğum kanalına kafasını doğru konumlandıramazda veya ekstrem bir durum olursa son amda sezeryana karar veriyorum dedi. Ama tabi yani 37den sonra yaparım bi kere muayene dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?