2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
ben de çöktüm iyice yorgunluktan gerçekten dinlenmeye ihtiyacım var ama nasıl olacak bilemiyorum.

vucudu biraz rahatlatacak ne yapabiliriz acaba ?
Canım nefes ve esneme egzersizlerini yapıp dus aldıgında mısıl mısıl uyuyosun. Bıde bel ve sırt desteği için ek yastık veya hamile yastıgı cok faydalı oluyor

Ben az önce lcw.com dan bir gecelik bir pijama takımı sipariş verdim. Çok uygun fiyatları. Evde giyerim her türlü dedim. Bir bak istersen.
Canım ben bu takımı denemıstım ama yakası cok acık geldi bana göğsüm komple dısarıda kalınca hastanede kımseyı karsılayamam dıye almamıstım. Belkı senın göğüs kalıbına uygun olabilir bi denersın. Birde sıfır kollu degilse askılı kısa gecelıgı var gri renk yine emzirme öZelliği var. Gogus kısmı daha kapalı askılı olanın aklında olsun

Canım benımkıde hergece 12de ancak işten geliyor ki zaten ben o saatte uyumus oluyorum. Bırtek haftasonu kahwaltıda adamakıllı görüşebiliyoruz cok canım sıkılıo bu duruma ama ekmek parası kazanıyorlar birsey soyleyemıyoruz. Bu dönemde insan psikolojik desteğe ihtiyac duyuyor ve biliyorum kı dogum sonrası psikoloji hepten gidiyormus. Allah yardımcımız olsun

Çatı muayenesi 37den sonra demişti doktorum. Ben çatı darlığı diye birşeyin varlığına inanmıyorum, pelvis kemiği sancıyla genleşebilen bir kemik. Ancak bebek doğum kanalına kafasını doğru konumlandıramazda veya ekstrem bir durum olursa son amda sezeryana karar veriyorum dedi. Ama tabi yani 37den sonra yaparım bi kere muayene dedi.

Katılıyorum cnm sana,çatı doğum esnasında açılır yurt dışında yok böyle bi muayene.oğluma hamileyken bana da müsait diil dedi,ağlayark çıktım baska bi yere giderm dye.sakinleşincede dedim kurcalamayım pişman olurum nolur nolmaz.yani öylesine sezaryen oldum gbi geliyo.kısmet nasip walla.

Bende ilk hamileliğimde doktorum çatı muayenesi yapmadı..normal doğum yaptım.masallah kızım 3650gr doğdu..

Supet anneler var sosyal medyada herkes çocuklar ebeveyn ler herkes o kadar mutlu ki darısı basıma diyorum ben kızımdan fırsat bulup duşa giremiyorum millet masallah full aksesuar yeme içme gezme darısı basıma ama cok sıkıldım evde hapsolmuş gıbıyım keske tekrar işe donme imkanın olsa ama doguma 5 hafta kaldı kızım daha 20 aylık vs vs o kadar bahane varki Rabbım hepımıze yardım etsin bana da dua edin kızlar cok daraldım ınanın

Evet çok doğru söylüyorsun. Biraz daha toparladım kendimi ilk duyduğumda çok kötüydüm iyi örnekleri okumaya başladım. Progestan başlattı ama uzatabildiğimiz kadar uzatıcaz dedi. Bakalım inşallah 2 kilo olurlar

Ahh ne kadar güzel geldi yazdıkların. Rabbim inşallah hepimiz sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza.

Ben tesettürlüyüm canım. Bunları evde giymek için aldım. Göğüslerim de küçük, gebelikte de pek büyümedi. Hastane için uzun kollu bişey alıcam. Teşekkür ederim ona da bakayım

çatı darlığına inanmıyorum diyen doktorumdu kendim gibi yazmısım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…