2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Belirtileriniz neler? Çok iştah artımı var mı ve nelere dikkat ediyorsunz? Benim zamansız ve bitmeyen kaşnmalarm oluyo ne alakaysa. Sütten nefret ettğm halde süt içmeye çalşyorm pipetle bazısnda kilo artımı ilk aylarda oluyormuş. Merak ediyorum sizleri de

Canim bende inanilmaz bir istah var resmen doymuyorum. Kendime ve yediklerime inanamiyorum ama arkadasim da hamile o ise hicbir sey yiyemiyor her sey kokuyor ona. Bende de oluyor kasinma dr iltihap var demisti sanirim ondan

Canim bende inanilmaz bir istah var resmen doymuyorum. Kendime ve yediklerime inanamiyorum ama arkadasim da hamile o ise hicbir sey yiyemiyor her sey kokuyor ona. Bende de oluyor kasinma dr iltihap var demisti sanirim ondan
Benim vücudumda oluyor kaşınma. İştah artışı yok ama çabuk acıkıyorum. İpin ucunu şimdiden bırakırsam çok kilo alırım diye kendimi frenliyorum. Hiç kilolu olmamama rağmen Kilo takıntım var galiba atlak kremi arayışlarına girdim.:))) Palmers ın kakao yağlı kremini almayı düşğnyorum yuvarlak olanlardan. Var mı fikriniz

Ben lierac kullancam nasipse

canim bende ilk hamilelimde kullanmisti...catlaklik olmadi bende..bu hamileligimde de kullanicam
ben ilk gebeligimde kullanmadim catlaklarim var. sen kullanmissin gercekten faydasini gordunmu? ilk aylardan itibaren mi kullandin. benim kardesim kakao yagi kullaniyordu onda da cok az catlak vardi. ama benim gobegim cok gergindi bebegimde kiloluydu

Bayanlar bat'a 2 gün var idrar testi böle cikti daha kan testi yaptirmadim bu hafta ici yaptiracam, eger hersey yolunda giderse bende eylul annesi olacam:)))

Eklentiler

• IMG_2423.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 46
Gebelikten canım iki kişilik nefes alıyorsun neticede ben hamile halimden çok mutluyum hemen geçmesin zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…