- 31 Ocak 2010
- 3.728
- 3.583
- 448
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #1.641
Ben normal istiyorum ama kısmet tabi bi de bayramın ortasında sancılanırsak aman allahhhAa doğru sezeryan isteyenler mümkünse bayramdan önce olsun isteyecek hatta :))) bayramda bize bakan olmaz:)
Bayramda doktor bulmak bile olay.Aynen hayırlısı.
Ben normal istiyorum ama kısmet tabi bi de bayramın ortasında sancılanırsak aman allahhh
bende normal istiyorum normal olunca ne zaman gelecegi belli olmuyor
Ben normal istiyorum ama kısmet tabi bi de bayramın ortasında sancılanırsak aman allahhh
Evet canim hayirlisi olsun tabiki en onemlisi o ama ben nedense tek hissediyorum bakalim carsamba yine cagirdi o zaman belli olacak miOlsun canım en azından ailede bi tecrübe var, yardımcı olurlar sana gerekirse. Hayırlısıyla olsun tabi
Evet canim hemen hemen ayniyiz. Bende kara kara onu dusunuyorum kurban bayramina denk gelirse nasil olacak dr durumu diyeGünlerimiz çok yakın. Ben ağustos sonu olur doğum gibi düşünüyorum. Sezeryan düşündüğüm için. Zaten bu beklenen tarihten daha erken oluyor herzaman
Ya ben normal dogum olsun cok istiyorum ama dr buyuk sorun olacak. Sonra bayram tatilinde ortada kalmakta varAa doğru sezeryan isteyenler mümkünse bayramdan önce olsun isteyecek hatta :))) bayramda bize bakan olmaz:)
Ay ne kadar guzel bir tesaduf. Mukemmel bir hediye vereceksin babayakızlar benimde 12 eylül görünüyoe doğumum.eğer tarih tutarsa babasıyla aynı gün doğucaklar :)
En büyük doğum günü hediyesi olur :)
Benimde ayni kasik agrilarim var ve gogsum aciyoBenimde göğüslerim dokununca aciyor birde karnında ağrılar oluyor nedense bu ağrılar normal mi sizce
Canim bende inanilmaz bir istah var resmen doymuyorum. Kendime ve yediklerime inanamiyorum ama arkadasim da hamile o ise hicbir sey yiyemiyor her sey kokuyor ona. Bende de oluyor kasinma dr iltihap var demisti sanirim ondanBelirtileriniz neler? Çok iştah artımı var mı ve nelere dikkat ediyorsunz? Benim zamansız ve bitmeyen kaşnmalarm oluyo ne alakaysa. Sütten nefret ettğm halde süt içmeye çalşyorm pipetlebazısnda kilo artımı ilk aylarda oluyormuş. Merak ediyorum sizleri de
Kac haftalik bebegin saglikla kucagna al ins benmde tahmini 8 eylul gorunuikızlar benimde 12 eylül görünüyoe doğumum.eğer tarih tutarsa babasıyla aynı gün doğucaklar :)
En büyük doğum günü hediyesi olur :)
Benim vücudumda oluyor kaşınma. İştah artışı yok ama çabuk acıkıyorum. İpin ucunu şimdiden bırakırsam çok kilo alırım diye kendimi frenliyorum. Hiç kilolu olmamama rağmen Kilo takıntım var galiba atlak kremi arayışlarına girdim.:))) Palmers ın kakao yağlı kremini almayı düşğnyorum yuvarlak olanlardan. Var mı fikrinizCanim bende inanilmaz bir istah var resmen doymuyorum. Kendime ve yediklerime inanamiyorum ama arkadasim da hamile o ise hicbir sey yiyemiyor her sey kokuyor ona. Bende de oluyor kasinma dr iltihap var demisti sanirim ondan
Ben lierac kullancam nasipseBenim vücudumda oluyor kaşınma. İştah artışı yok ama çabuk acıkıyorum. İpin ucunu şimdiden bırakırsam çok kilo alırım diye kendimi frenliyorum. Hiç kilolu olmamama rağmen Kilo takıntım var galiba atlak kremi arayışlarına girdim.:))) Palmers ın kakao yağlı kremini almayı düşğnyorum yuvarlak olanlardan. Var mı fikriniz
canim bende ilk hamilelimde kullanmisti...catlaklik olmadi bende..bu hamileligimde de kullanicamBen lierac kullancam nasipse
ben ilk gebeligimde kullanmadim catlaklarim var. sen kullanmissin gercekten faydasini gordunmu? ilk aylardan itibaren mi kullandin. benim kardesim kakao yagi kullaniyordu onda da cok az catlak vardi. ama benim gobegim cok gergindi bebegimde kiloluyducanim bende ilk hamilelimde kullanmisti...catlaklik olmadi bende..bu hamileligimde de kullanicam
Gebelikten canım iki kişilik nefes alıyorsun neticede ben hamile halimden çok mutluyum hemen geçmesin zatenBen de gün boyu nefes darlığı yaşadım. Aldığım nefes yetmiyor gibi. İnşallah gebeliğe bağlı değildir. Bir aya kalmaz coşar grup bence. Allah zamanında versin inşallah ama size de zaman geçmeyecek gibi geliyor mu
Benim 2 eylül ama bayramı geçirmek isterim,inşallah bekler biraz daha bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?