- 25 Aralık 2012
- 1.256
- 118
- 163
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #1.661
tebrikler hayirli olsun hosgeldin aramiza kan testi yaptir sonuclari yazarsinBayanlar bat'a 2 gün var idrar testi böle cikti daha kan testi yaptirmadim bu hafta ici yaptiracam, eger hersey yolunda giderse bende eylul annesi olacam:)))
Ay ne kadar guzel bir tesaduf. Mukemmel bir hediye vereceksin babaya
Kac haftalik bebegin saglikla kucagna al ins benmde tahmini 8 eylul gorunui
Haftaici yaptiracam sonucu soylerimtebrikler hayirli olsun hosgeldin aramiza kan testi yaptir sonuclari yazarsin
Masallah bende persmbe kontrolum vr keseye bakcaklar kac haftaligm bilmiyorum ultrasonla hc bakmadilar adet tarihime gore 5 hafta 2 gun 3 ocakda ogrendim hamile oldugumu merakla bekliyorum persembeyiAmin canım.Yarın tam 5 hafta 1 gün olucaz.
cok ilginc canim simdi lekelenme yada ustunemi gordun acaba ne desem yalan olur. idrar testi yaptirdinmi peki. yarin idrar testi alip denesene bakalim ne cikacakMerhaba kızlar bende hamilelikten şüpheleniyorum ,, normalde 3 ocakta adet olmam gerekiyodu ve adet zamanları ne kasık ne göğüs ağrısı çekerim ama 3 haftadır geçmek bilmeyen kasık ağrılarım var ve 1 haftadır göğüslerim acıyo dolgunluk hissi olmaya başladı acaba hamile miyim dedim ama sonra 6 ocakta adet oldum yanlış alarmmış dedim, o gün sadece 1 pedi dolduracak kadar kanamam oldu ama normalden farklıydı daha katı ve koyu renkliydi kahveye yakın ve ertesi günü bitti bidahada hiç gelmedi , hiç normal gelmedi bana tekrar şüphelenmeye başladım yine bi ihtimal olabilir mi diyorum, yarın doktora gidip kan testi yaptırıcam inşallah umutlarım boşa çıkmaz, kasık ağrılarımda hala geçmedi devam ediyo.
Masallah bende persmbe kontrolum vr keseye bakcaklar kac haftaligm bilmiyorum ultrasonla hc bakmadilar adet tarihime gore 5 hafta 2 gun 3 ocakda ogrendim hamile oldugumu merakla bekliyorum persembeyi
canim tam hatirlamiyorum galiba 3 aydan sonra basladim surmeye..ben cok kilo almamistim sadece 7 kilo almistim..ama kizi 3650 gr dogdu..kardesimede tavsiye ettim ondanda catlama olmadi.ben ilk gebeligimde kullanmadim catlaklarim var. sen kullanmissin gercekten faydasini gordunmu? ilk aylardan itibaren mi kullandin. benim kardesim kakao yagi kullaniyordu onda da cok az catlak vardi. ama benim gobegim cok gergindi bebegimde kiloluydu
Adet olmadan önce yapmıştım idrar testi ama negatif çıkmıştı ozaman , sabah rekrar denerim bi sonrada doktora gidicem zaten bi umut.cok ilginc canim simdi lekelenme yada ustunemi gordun acaba ne desem yalan olur. idrar testi yaptirdinmi peki. yarin idrar testi alip denesene bakalim ne cikacak
canim insallah gorursun.benim kan degerim 2648 keseyi goremedim..insallah bizde goruruzMrh kızlar iyi geceler diliyorum benim de sat 04 ocaktı kızlar inşallah bu hafta içinde doktora gidip kesesini görürüm diye umuyorum cuma kan değerim 690dı
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahMrh kızlar iyi geceler diliyorum benim de sat 04 ocaktı kızlar inşallah bu hafta içinde doktora gidip kesesini görürüm diye umuyorum cuma kan değerim 690dı
Baya yüksekmiş neden görünmedi acaba kaçlarda gözüküyorcanim insallah gorursun.benim kan degerim 2648 keseyi goremedim..insallah bizde goruruz
İnşşllah arkadasım hep birlikteAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahen yakın zamanda kesesinide görürsünüz inşallah
sali gunu ogrendim hamile oldugumu kan degerim 1221.6 persem tekrarladi kan degerini 2648 ama kese gozukmedi..bu sali gelmemi istedi..Baya yüksekmiş neden görünmedi acaba kaçlarda gözüküyor
Perşembeye aldık artık randevu daha fazla bekleyemicem bi deneyelim bakalım
İnşşllah görürsün cnmsali gunu ogrendim hamile oldugumu kan degerim 1221.6 persem tekrarladi kan degerini 2648 ama kese gozukmedi..bu sali gelmemi istedi..
tskler canim insallah hepimiz goruruzİnşşllah görürsün cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?