- 26 Ağustos 2016
- 61
- 32
- 3
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #1.681
180 civarı çıkması gerekiyor cnm ama çok fark yok bence herşey yolundadır keseyi görmek için baya beklemen gerek doktor şuan ultrasonda birşey göremez sadece degerine yorum yapar.Hayırlı olsunKızlar günaydın sat 14 aralık 6 ocakta kan testi yaptırdım 87 çıktı 8 ocakta ise 143 çıktı bu yükseliş normal mi doktora yarın gidicem ama merak ediyorum
hoşgeldin canım hayırlı olsun görürsün inşallah keseni bugün zaten 2000leri bulmuştur değerinMrh kızlar iyi geceler diliyorum benim de sat 04 aralıktı inşallah bu hafta içinde doktora gidip kesesini görürüm diye umuyorum cuma kan değerim 690dı
Teşekkür ederimm çok bekledik o yüzden korkuyorum kimyasal felan olursa diye180 civarı çıkması gerekiyor cnm ama çok fark yok bence herşey yolundadır keseyi görmek için baya beklemen gerek doktor şuan ultrasonda birşey göremez sadece degerine yorum yapar.Hayırlı olsun
karından muayene yaptğı için görülmemiş olabilir canım öylemi ??sali gunu ogrendim hamile oldugumu kan degerim 1221.6 persem tekrarladi kan degerini 2648 ama kese gozukmedi..bu sali gelmemi istedi..
% 66 yükselişte normal sayılıyor canım inşallah seninde sağlıklı şekilde ilerler sıkıntı yapma hiçTeşekkür ederimm çok bekledik o yüzden korkuyorum kimyasal felan olursa diye
Amin inş hepimiz mutlu sonu yaşarız% 66 yükselişte normal sayılıyor canım inşallah seninde sağlıklı şekilde ilerler sıkıntı yapma hiç
Hepimiz uzun ve yorucu yollardan gectik cnm sen iyi düşün iyi olsun ben kimyasal yaşamış biri olarak kimyasal olabileceğini düşünmüyorumTeşekkür ederimm çok bekledik o yüzden korkuyorum kimyasal felan olursa diye
aynen öyle yaşanabileceklerin en basiti kimyasal gebeliktir heralde ama o bile ne yıkım oluyorHepimiz uzun ve yorucu yollardan gectik cnm sen iyi düşün iyi olsun ben kimyasal yaşamış biri olarak kimyasal olabileceğini düşünmüyorum
Evet cnm haftasonu resmen ağladım mide bulantısından işteyim şimdi ağlayacak kadar kötü değilimaynen öyle yaşanabileceklerin en basiti kimyasal gebeliktir heralde ama o bile ne yıkım oluyorsen nasılsın canım bu arada miden kötümü çok
tamam sagol canim sen 7 kilo almissin cok cok iyi ben 50 kilo ile hamile kalip 75 ile doguma gittim bebegimde 3950 dogmustu . ben bu sefer krem falan kullanacagimcanim tam hatirlamiyorum galiba 3 aydan sonra basladim surmeye..ben cok kilo almamistim sadece 7 kilo almistim..ama kizi 3650 gr dogdu..kardesimede tavsiye ettim ondanda catlama olmadi.
Hayırlı olsun benim de böyleydi. Adet günümdü nerdeyse. Mercekle zor görülecek ikinci çizgi diyodum direk özel hastaneye gittm kan verdm bi kaç saate öğrendimBayanlar bat'a 2 gün var idrar testi böle cikti daha kan testi yaptirmadim bu hafta ici yaptiracam, eger hersey yolunda giderse bende eylul annesi olacam:)))
Normalde 5000 civarı görünürmş ama rahimin yeri de önemli. Benm rahmim geride oldğu için alttan görebildi ancak. Belki kalp atış zamanı bile burdan bakmak gerekir dedi. Büyüynce gözkcekmişsali gunu ogrendim hamile oldugumu kan degerim 1221.6 persem tekrarladi kan degerini 2648 ama kese gozukmedi..bu sali gelmemi istedi..
inşallah azalır canımm ya tuzlu kraker falan ye bariEvet cnm haftasonu resmen ağladım mide bulantısından işteyim şimdi ağlayacak kadar kötü değilim
aynen öyle benimde rahmim ters vajinal muayeneyle göründü benimdeNormalde 5000 civarı görünürmş ama rahimin yeri de önemli. Benm rahmim geride oldğu için alttan görebildi ancak. Belki kalp atış zamanı bile burdan bakmak gerekir dedi. Büyüynce gözkcekmiş
canım bilemiyorum ama duyulmaz sanki, gebelik takvimi yapmamışsın sen göremiyorum kaç hafta olduğunu ama sanki senin benden sonraydıgunaydin kizlar hayirli haftasonlari herkese. bende bisey sorucam malum kardan dolayi esimde evde onunla beraber gidip kalp sesini duymak istiyorum ama erkenmi olur sizce. 4 ocak yani 5 gun once kan verdim 8083 cikti doktor 10 gun sonra gel kalp atisini duyalim dedi ama ben bugun yarin gitsem duyarmiyim yoksa 1 hafta daha bekleyeyim mi
gebelik takvimi nerden yapiliyordu aslinda doktor soylemedi kac haftalik oldugunu ama sat baz aliyorlar o zaman 29 kasim o zaman 5+4 gunlukcanım bilemiyorum ama duyulmaz sanki, gebelik takvimi yapmamışsın sen göremiyorum kaç hafta olduğunu ama sanki senin benden sonraydı
benim bata göre 6+2yim ama ultrasonda yazana göre 5+6 gün 6 7 den önce duyulmaz diyorlar istersen dene bir yinede, hamilelik takvimi kişisel bilgilerden yapılıyorgebelik takvimi nerden yapiliyordu aslinda doktor soylemedi kac haftalik oldugunu ama sat baz aliyorlar o zaman 29 kasim o zaman 5+4 gunluk
Benim rahmimde geride cnm benm karından baktı ama oldugundan daha küçük göründü tabiiiNormalde 5000 civarı görünürmş ama rahimin yeri de önemli. Benm rahmim geride oldğu için alttan görebildi ancak. Belki kalp atış zamanı bile burdan bakmak gerekir dedi. Büyüynce gözkcekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?