- 25 Aralık 2012
- 1.256
- 118
- 163
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #1.701
tamam sagol yaptim canim. evet ben 7. hafta duymustum bu gebeligimde ilk olmamasina ragmen daha aceleciyim anlamadim. benim oglumda 30 kasim sat idi kimi doktor 5 eylul kimisi 6 eylul yaziyordu simdi takvimi ona gore yaptim. 11 eylulde dogmustu oglumbenim bata göre 6+2yim ama ultrasonda yazana göre 5+6 gün 6 7 den önce duyulmaz diyorlar istersen dene bir yinede, hamilelik takvimi kişisel bilgilerden yapılıyor
Aynen cnm kraker ve beyaz leblebi çok işe yarıyoinşallah azalır canımm ya tuzlu kraker falan ye bari
ay canım inşallah bizde kurban bayramını geçiririz çok iyi olur öyle olursa tabii inşallah sağlıklı şekilde gelsinlerde erkeni geçi çokta önemli değiltamam sagol yaptim canim. evet ben 7. hafta duymustum bu gebeligimde ilk olmamasina ragmen daha aceleciyim anlamadim. benim oglumda 30 kasim sat idi kimi doktor 5 eylul kimisi 6 eylul yaziyordu simdi takvimi ona gore yaptim. 11 eylulde dogmustu oglum
umarım iyidirler görmek istiyorum artık ama daha 1 hafta var hiç belirtimde yokgünaydın arkaaşalr her taraf bembeyaz :) bebişlermiz nasıl :)
Seninle günümüz aynı doktora gitti mı canım benim ben bu akşam gideceğim inşallah şuan çalışıyorumm bı belirti varmı ben şuan bir belirti yaşamıyor umtamam sagol canim sen 7 kilo almissin cok cok iyi ben 50 kilo ile hamile kalip 75 ile doguma gittim bebegimde 3950 dogmustu . ben bu sefer krem falan kullanacagim
doktora haftaya pazartesi yada sali gunu gidicem kalp atisi icin. takvimide oglumla ayni oldugu icin tahmini yaptim. belirti derken mide agrisi var hazimsizlik istahsizlik. ara sira kasik agrisi sanirim buyuyor yavas yavas ondan oluyor. belimde agriyor biraz. sende belirtiler var miSeninle günümüz aynı doktora gitti mı canım benim ben bu akşam gideceğim inşallah şuan çalışıyorumm bı belirti varmı ben şuan bir belirti yaşamıyor um
evet canimkarından muayene yaptğı için görülmemiş olabilir canım öylemi ??
Hafif iştahsızlık ama genel olarak bir şeyim yok iki gündür kahverengi sıvı lekeler geliyor onun için bu akşam gideceğim doktora hayırlısı Allah dan merak ediyorum bebeğimin durumunu inşallah iyidir yerleşiyordurdoktora haftaya pazartesi yada sali gunu gidicem kalp atisi icin. takvimide oglumla ayni oldugu icin tahmini yaptim. belirti derken mide agrisi var hazimsizlik istahsizlik. ara sira kasik agrisi sanirim buyuyor yavas yavas ondan oluyor. belimde agriyor biraz. sende belirtiler var mi
İlk sayfa bizimkiydi valla başka varmı kiSlm hamisler kactane eylul sayfasi acilmis boyle :) bu 3. Demekki eylulde dogacak bebislerimiz cok. Allah hepimizi sevindirsin eylulde
benim vajinal 4+4de göründü canım sıkıntı yapma karından zor görünüyorevet canim
aynen daha kimseler yoktu geldik bir sürü sayfa olduğunu bilmiyordum :)İlk sayfa bizimkiydi valla başka varmı ki
Evet yaa bu bugun gordugum 3. Adminler bi el atsa tek sayfa yapsa da herkes burda konussaİlk sayfa bizimkiydi valla başka varmı ki
gittim canim. 29 kasim sat benim. 28 aralikta kan verdim 721.91 cikti sonra 4 ocakta kan verdim 8083 cikticenzey canım benim geçen hafta pazartesi günü 376 kan sonucunda çıktı sen kana gitti mı hiç sonucun nasil
bende belirtiler çok acaba üşüttüm mü bilmiyorum ama sanki karnımda bişey hareket ediyor gibi ne ilginç ya da psikolojik sanırımumarım iyidirler görmek istiyorum artık ama daha 1 hafta var hiç belirtimde yok
Bendecenzey canım benim geçen hafta pazartesi günü 376 kan sonucunda çıktı sen kana gitti mı hiç sonucun nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?