2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
benim bata göre 6+2yim ama ultrasonda yazana göre 5+6 gün 6 7 den önce duyulmaz diyorlar istersen dene bir yinede, hamilelik takvimi kişisel bilgilerden yapılıyor
tamam sagol yaptim canim. evet ben 7. hafta duymustum bu gebeligimde ilk olmamasina ragmen daha aceleciyim anlamadim. benim oglumda 30 kasim sat idi kimi doktor 5 eylul kimisi 6 eylul yaziyordu simdi takvimi ona gore yaptim. 11 eylulde dogmustu oglum

tamam sagol yaptim canim. evet ben 7. hafta duymustum bu gebeligimde ilk olmamasina ragmen daha aceleciyim anlamadim. benim oglumda 30 kasim sat idi kimi doktor 5 eylul kimisi 6 eylul yaziyordu simdi takvimi ona gore yaptim. 11 eylulde dogmustu oglum
ay canım inşallah bizde kurban bayramını geçiririz çok iyi olur öyle olursa tabii inşallah sağlıklı şekilde gelsinlerde erkeni geçi çokta önemli değil

tamam sagol canim sen 7 kilo almissin cok cok iyi ben 50 kilo ile hamile kalip 75 ile doguma gittim bebegimde 3950 dogmustu . ben bu sefer krem falan kullanacagim
Seninle günümüz aynı doktora gitti mı canım benim ben bu akşam gideceğim inşallah şuan çalışıyorumm bı belirti varmı ben şuan bir belirti yaşamıyor um

Seninle günümüz aynı doktora gitti mı canım benim ben bu akşam gideceğim inşallah şuan çalışıyorumm bı belirti varmı ben şuan bir belirti yaşamıyor um
doktora haftaya pazartesi yada sali gunu gidicem kalp atisi icin. takvimide oglumla ayni oldugu icin tahmini yaptim. belirti derken mide agrisi var hazimsizlik istahsizlik. ara sira kasik agrisi sanirim buyuyor yavas yavas ondan oluyor. belimde agriyor biraz. sende belirtiler var mi

Slm hamisler kactane eylul sayfasi acilmis boyle :) bu 3. Demekki eylulde dogacak bebislerimiz cok. Allah hepimizi sevindirsin eylulde

Hafif iştahsızlık ama genel olarak bir şeyim yok iki gündür kahverengi sıvı lekeler geliyor onun için bu akşam gideceğim doktora hayırlısı Allah dan merak ediyorum bebeğimin durumunu inşallah iyidir yerleşiyordur
Rabbim kucamiza almayı nasip etsin inşallah

bu sayfadan baska sayfa yok sadece seyma sanirim oraya yazmis

benim sol da biraz ağrı var yatağa yatınca sanki sağa kayan biey oluyor gibi ve karnımın şekli acaıip değişti

cenzey canım benim geçen hafta pazartesi günü 376 kan sonucunda çıktı sen kana gitti mı hiç sonucun nasil
Bende
30aralikta=131
6 ocakta= 2470
7 ocakta= 4140
Bu tekrar gekrar yaptirmamin nedeni tsh yuksekligi her yaptirdigim yerde farkli cikiyo cunku bi onceki gevelikte de tiroid ilaci icmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…