2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Masa
Bende
30aralikta=131
6 ocakta= 2470
7 ocakta= 4140
Bu tekrar gekrar yaptirmamin nedeni tsh yuksekligi her yaptirdigim yerde farkli cikiyo cunku bi onceki gevelikte de tiroid ilaci icmistim
Maşallah güzel yükselmiş ben sadece bir defa ilk gebeliği öğrendigimde baktirdim bakalım bugün görünecektir gebelik benim inşallah iyidir minnaklarimiz

bende belirtiler çok acaba üşüttüm mü bilmiyorum ama sanki karnımda bişey hareket ediyor gibi ne ilginç ya da psikolojik sanırım
gaz falan oluyordur canim. bende de oluyor. sadece kasik agrilari falan oluyor oda gelisiyor onu hissedersin zaten. daha 2cm falan bebislerimiz

bunu gormedim baya da ilerlemis sayfa
Ben bi orasi var saniyodum dun aksam gordum bugun baktim sizinki baya ilerlemis. Aslinda ilk ogrendigimde acmak istedim ama testte silik ciktigi icin vekleyeyim dedim unuttum sonrada:) dun aklima geldi

Masa

Maşallah güzel yükselmiş ben sadece bir defa ilk gebeliği öğrendigimde baktirdim bakalım bugün görünecektir gebelik benim inşallah iyidir minnaklarimiz
Bende onumuzdeki hafta ici giderim doktora artik.
Mersin ortadoguda olan doktorum oradan ayrilmis ozel muayenehane acmis artik oraya gitcem. Normal dogum yaptiran cok ilgili iyi bi doktorum var eh birazda akraba olmanin etkisidir diyorum

Bende onumuzdeki hafta ici giderim doktora artik.
Mersin ortadoguda olan doktorum oradan ayrilmis ozel muayenehane acmis artik oraya gitcem. Normal dogum yaptiran cok ilgili iyi bi doktorum var eh birazda akraba olmanin etkisidir diyorum
benimde tsh yüksek ilaç kullanıyorum 12,5 mg euthyrox

Kızlar allahım kucamiza almayı nasip etsin inşallah hepimizde sağlıklı gebelik geçirir sağlıkla kucamiza alırız allahım kabul etsin inşallah

Kızlar bugün hastaneye gideceğim ama tipi var burda yollar berbat allahım yardım etsin dışarıdaki insanlara evlerine varmak nasıp olur

Reactions: fml
Selamünaleyküm kızlar. 10 sayfaya yakın okumadan son sayfalara gelemiyorum. Maaşallah. Güzel haber veren arkadaşlar var çok sevindim. Daim olsun hepimizin ki inşaallah. Yeni katılan akadaşlar sizlerde hoşgeldiniz. Gerçekten iyice kalabalıklaştık. Ne kadar güzel.:)

Bende haftaya Pazartesi ,16 Ocak'ta yanı kalp atımı için gideceğim. İnşaallah hepimiz hayırlı haberlerle döneriz. Mide bulantılarından bahsetmişsiniz bende belirtmek istedim.Benimde normalde hafif kasık ağrısının dışında bir belirtim yoktu. Ama 5.5 haftalık olunca hafifce mide bulantılarım başladı. :) Her vakit değil de genelde yemekten sonra oluyor . Akşama doğru birden tansiyonum düşüyor, acıkıyorum yemek yiyorum sonrada hafiften mide bulantısı oluyor. Tabi yeni başladı bunlar; acıkmalar, tansiyonumun düşmesi. Artık normal tabi. :) Gel gelelim ben çikolata delisi bir insandım. En sevdiğim şey çikolataydı. Şimdi kokusunu duyunca afedersiniz midem kalkıyor. İnanamıyorum bazen, benim gibi çikolata sevdalısı bir insan kokusuna dayanamıyor. :) Müthiş tuzluya düştüm. Üstünde durmayayım fazla diyorum, nefsimdendir diyorum ama nafile turşuya dayanır oldum. Allah bugünlerimizi aratmasın. Sağlıklı hamilelikler geçirip sağlıkla hayırla onları kucağımıza almamızı nasip etsin inşaallah. :) Bol dua ile

Ben daha hami oldugumu bilmeden etten midem bulanir oldu hala da ayni. Oglumda da etten tiksinmistim yine aynisini yasiyorum. Tuzlu cekiyo benim canimda mide bulantilari yavas yavas artiyo sabah yataktan kalkmadan oluuo bende ozellikle. Bide yavrumun altini degistirirken bulaniyo cok uzuluyorum zaten ona ihanet etmis gibi hissediyorum kendimi bide midem bulaninca icim parcalaniyo

ben oglumda da etten igrenmistim bu seferde ayni gibi. bide tuzlu eksi meyveyi falan yiyince rahatliyor midem

Doktora gittim malesef gebelik yok , kist oluşmuş kasık ağrıları oyüzdenmiş
Bhcg baktimi doktor peki arkadasimda direk gunu 1 hafta gectigi icin ultrasonla bakmis keseye kist bu bugun oglen 5 dk lik operasyonla alalim demis gitmis acile test yaptirmis hamile cikmis. Meger doktorun kist dedigi keseymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…