- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 178
- 47
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #1.721
Maşallah güzel yükselmiş ben sadece bir defa ilk gebeliği öğrendigimde baktirdim bakalım bugün görünecektir gebelik benim inşallah iyidir minnaklarimizBende
30aralikta=131
6 ocakta= 2470
7 ocakta= 4140
Bu tekrar gekrar yaptirmamin nedeni tsh yuksekligi her yaptirdigim yerde farkli cikiyo cunku bi onceki gevelikte de tiroid ilaci icmistim
gaz falan oluyordur canim. bende de oluyor. sadece kasik agrilari falan oluyor oda gelisiyor onu hissedersin zaten. daha 2cm falan bebislerimizbende belirtiler çok acaba üşüttüm mü bilmiyorum ama sanki karnımda bişey hareket ediyor gibi ne ilginç ya da psikolojik sanırım
bunu gormedim baya da ilerlemis sayfaEki Görüntüle 1936572 Eki Görüntüle 1936572
Evet bi orasi var bide prima kadinlar kulubu ozelin icinde de var
BEnde de hiç belirti yok.umarım iyidirler görmek istiyorum artık ama daha 1 hafta var hiç belirtimde yok
Ben bi orasi var saniyodum dun aksam gordum bugun baktim sizinki baya ilerlemis. Aslinda ilk ogrendigimde acmak istedim ama testte silik ciktigi icin vekleyeyim dedim unuttum sonrada:) dun aklima geldibunu gormedim baya da ilerlemis sayfa
Bende onumuzdeki hafta ici giderim doktora artik.Masa
Maşallah güzel yükselmiş ben sadece bir defa ilk gebeliği öğrendigimde baktirdim bakalım bugün görünecektir gebelik benim inşallah iyidir minnaklarimiz
benimde tsh yüksek ilaç kullanıyorum 12,5 mg euthyroxBende onumuzdeki hafta ici giderim doktora artik.
Mersin ortadoguda olan doktorum oradan ayrilmis ozel muayenehane acmis artik oraya gitcem. Normal dogum yaptiran cok ilgili iyi bi doktorum var eh birazda akraba olmanin etkisidir diyorum
Amin cnm inşKızlar allahım kucamiza almayı nasip etsin inşallah hepimizde sağlıklı gebelik geçirir sağlıkla kucamiza alırız allahım kabul etsin inşallah
Aminnn allahim isteyeni sevindirsinKızlar allahım kucamiza almayı nasip etsin inşallah hepimizde sağlıklı gebelik geçirir sağlıkla kucamiza alırız allahım kabul etsin inşallah
Doktora gittim malesef gebelik yok , kist oluşmuş kasık ağrıları oyüzdenmişİnşşllah arkadasım hep birlikte
Nasıl yani teste filan pozitif görmüş müydün adetin gelmedi miDoktora gittim malesef gebelik yok , kist oluşmuş kasık ağrıları oyüzdenmiş
Bhcg baktimi doktor peki arkadasimda direk gunu 1 hafta gectigi icin ultrasonla bakmis keseye kist bu bugun oglen 5 dk lik operasyonla alalim demis gitmis acile test yaptirmis hamile cikmis. Meger doktorun kist dedigi keseymisDoktora gittim malesef gebelik yok , kist oluşmuş kasık ağrıları oyüzdenmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?