2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım bizim seninle aynıymış, hcg değerlerimiz de yakın, ben 3 ocakta doktora gittiğimdr 15gün sonra kalp atışı duyarız tam 7haftalıkken gel dedi, bana duyulmaz gibi geliyor aslında. Yoksa daha önce çağırırdı kesin

Merhaba canlarrrr biz keseyi 4+3 de gördük 6+0 bu cuma gidicem kalp atışları için inşallah bende hiç mide bulantısı halsizlik falan yok sadece uyku benim gibi olan varmiiiii????
Ben varım ne mide bulantısı ne kasık ağrısı var. Uykum geliyo, yorgunluk da var ama şu mide bulantısı olmadı bende daha, bugün 5+5'im halbuki dr haftaya başlar demişti. İnş bi sorun yoktur

Ben varım ne mide bulantısı ne kasık ağrısı var. Uykum geliyo, yorgunluk da var ama şu mide bulantısı olmadı bende daha, bugün 5+5'im halbuki dr haftaya başlar demişti. İnş bi sorun yoktur
Aynen bende 5+3um mide bulantısı yok herkes hamile olduğunu öğrenir öğrenmez başlıyor ben hep bekledim hicbirsey yok korkuyorum birşey mı oldu diye

Aynen bende 5+3um mide bulantısı yok herkes hamile olduğunu öğrenir öğrenmez başlıyor ben hep bekledim hicbirsey yok korkuyorum birşey mı oldu diye
bende 5+6yım ultrasona göre benimde yok bulantım yemekten sonra çok ağırlık çöküyor biraz çarpıntım oluyor o kadar cumartesi bir gitsem doktora görsem yavrumu rahatlıcam

oh yaa şuan rahatladım.bendede bulantı kusma halsizlik hiçbir belirti yok.
Her sabah kendimi yokluyorum acaba bulanıyomu diye ama yok :)
Bebişler sağlıklı olsunda belirti olmasın önemli değil.ama ultrasonda görene kadar kendimi hamile gibi göremiyorum.

Kızlar benim adet 5 aralıktı.
Tam 5 haftalıkmıyım?
Annem 5 bitti 6ya girdin diyor.bende hayır 4 bitti 5 e girdim diyorum.
Bi yardımcı olun :)

Seninle aynıyiz ben ilkdefa bugün gideceğim hiçbir belirti yok bende korkuyorum bebegimde sorun cikarmi diye siz keseyi gordunuzmu

Bende bu akşam gideceğim doktora ultrason da görmeyince rahat edemeyeceğim hayırlısı Allah dan

Seninle aynıyiz ben ilkdefa bugün gideceğim hiçbir belirti yok bende korkuyorum bebegimde sorun cikarmi diye siz keseyi gordunuzmu
Gördüm canım, 4+6da. Geçen hafta salı günü. Kalp atışı içinse 18 ocak randevu tarihim. Benim de şuan pek bişey yok mesela, gögüslerde var sadece. Bazılarında hiç belirti olmuyor, korkma bence çok rahat görünür kesen bu zamanlarda

Merhaba canlarrrr biz keseyi 4+3 de gördük 6+0 bu cuma gidicem kalp atışları için inşallah bende hiç mide bulantısı halsizlik falan yok sadece uyku benim gibi olan varmiiiii????
Bende de uyku ve miskinlikten baska belirtim yok :) ilk hamileligimdede uyudum hep baska bir sikintim olmamisti

Reactions: fml
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…