- 23 Eylül 2014
- 204
- 301
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #1.741
Canım bizim seninle aynıymış, hcg değerlerimiz de yakın, ben 3 ocakta doktora gittiğimdr 15gün sonra kalp atışı duyarız tam 7haftalıkken gel dedi, bana duyulmaz gibi geliyor aslında. Yoksa daha önce çağırırdı kesingunaydin kizlar hayirli haftasonlari herkese. bende bisey sorucam malum kardan dolayi esimde evde onunla beraber gidip kalp sesini duymak istiyorum ama erkenmi olur sizce. 4 ocak yani 5 gun once kan verdim 8083 cikti doktor 10 gun sonra gel kalp atisini duyalim dedi ama ben bugun yarin gitsem duyarmiyim yoksa 1 hafta daha bekleyeyim mi
Ben varımMerhaba canlarrrr biz keseyi 4+3 de gördük 6+0 bu cuma gidicem kalp atışları için inşallah bende hiç mide bulantısı halsizlik falan yok sadece uyku benim gibi olan varmiiiii????
Aynen bende 5+3um mide bulantısı yok herkes hamile olduğunu öğrenir öğrenmez başlıyor ben hep bekledim hicbirsey yok korkuyorum birşey mı oldu diyeBen varımne mide bulantısı ne kasık ağrısı var. Uykum geliyo, yorgunluk da var ama şu mide bulantısı olmadı bende daha, bugün 5+5'im halbuki dr haftaya başlar demişti. İnş bi sorun yoktur
bende 5+6yım ultrasona göre benimde yok bulantım yemekten sonra çok ağırlık çöküyor biraz çarpıntım oluyor o kadar cumartesi bir gitsem doktora görsem yavrumu rahatlıcamAynen bende 5+3um mide bulantısı yok herkes hamile olduğunu öğrenir öğrenmez başlıyor ben hep bekledim hicbirsey yok korkuyorum birşey mı oldu diye
Seninle aynıyiz ben ilkdefa bugün gideceğim hiçbir belirti yok bende korkuyorum bebegimde sorun cikarmi diye siz keseyi gordunuzmuCanım bizim seninle aynıymış, hcg değerlerimiz de yakın, ben 3 ocakta doktora gittiğimdr 15gün sonra kalp atışı duyarız tam 7haftalıkken gel dedi, bana duyulmaz gibi geliyor aslında. Yoksa daha önce çağırırdı kesin
5 dır canım benim benim 30 kasım satKızlar benim adet 5 aralıktı.
Tam 5 haftalıkmıyım?
Annem 5 bitti 6ya girdin diyor.bende hayır 4 bitti 5 e girdim diyorum.
Bi yardımcı olun :)
Bende bu akşam gideceğim doktora ultrason da görmeyince rahat edemeyeceğim hayırlısı Allah danoh yaa şuan rahatladım.bendede bulantı kusma halsizlik hiçbir belirti yok.
Her sabah kendimi yokluyorum acaba bulanıyomu diye ama yok :)
Bebişler sağlıklı olsunda belirti olmasın önemli değil.ama ultrasonda görene kadar kendimi hamile gibi göremiyorum.
5 dır canım benim benim 30 kasım sat
Bugün 5+5 olduk tam 40 günlük
Bende bu akşam gideceğim doktora ultrason da görmeyince rahat edemeyeceğim hayırlısı Allah dan
Kaç kişi kızı olursa adını eylül koymayı düşünüyor
düşünmedim değil ama olmaz sankiKaç kişi kızı olursa adını eylül koymayı düşünüyor
Gördüm canım, 4+6da. Geçen hafta salı günü. Kalp atışı içinse 18 ocak randevu tarihim. Benim de şuan pek bişey yok mesela, gögüslerde var sadece. Bazılarında hiç belirti olmuyor, korkma bence çok rahat görünür kesen bu zamanlardaSeninle aynıyiz ben ilkdefa bugün gideceğim hiçbir belirti yok bende korkuyorum bebegimde sorun cikarmi diye siz keseyi gordunuzmu
Ya ağustosa denk gelirse belki erken gelicek bebişAklımdan geçmedi değil :)
Eşime söyledim dalga geçti :)
Ya ağustosa denk gelirse belki erken gelicek bebiş
Selam benimde sat 5 aralik 5 haftamiz bitti 6 ya girdik hayirlisiyla :) ben bu sekilde hesapliyorumKızlar benim adet 5 aralıktı.
Tam 5 haftalıkmıyım?
Annem 5 bitti 6ya girdin diyor.bende hayır 4 bitti 5 e girdim diyorum.
Bi yardımcı olun :)
Bende de uyku ve miskinlikten baska belirtim yok :) ilk hamileligimdede uyudum hep baska bir sikintim olmamistiMerhaba canlarrrr biz keseyi 4+3 de gördük 6+0 bu cuma gidicem kalp atışları için inşallah bende hiç mide bulantısı halsizlik falan yok sadece uyku benim gibi olan varmiiiii????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?