2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
benim batım 24 aralık kızlar bata göre 6+2yim. ama ultrasona göre 5+6yım fazla hesaplıyorsunuz bence siz
Son adet tarihinden hesapliyorm 5 hafta doluyor , yani bugun 35 gun 5 hafta dolmus oluyor 6 diye hesaplamiyoruz ama 6 haftaya girmis oluyoruz

Benim de 18 ocak randevum.
Ne güzel haftaya hepimiz o müthiş sesleri duyalım inşallah Allah'ın izniyle.

hic dusunmedim eylul ismini. biz ilk cocukta cok munakasa ettik esimle insaallah bunda olmaz. kiz olursa elif istiyordu esim benimde irem hosuma gidiyor
Pfff oglumda dunya kadar tartistik aramizda konusmadan baskalarinin onunde babamin ismini koycam dedi bende kabul etmedim emrivakiden nefret ettigimi bilir bu defa erkek olursa babasinin ismini koycak ama kiz olursada bana birakmayacakmis. Oysa universite yillarindan beri bilir annemin ismini koyacagimi. Annemi kucuk yasta kaybettigim icin icimde ukte cunku. Sizce nasil ikna edeyim kizlar kizsa eger ki kiz oldugunu hissediyorum

Bence isim hakkı %75 annenin olmalı :)
Kadın çekiyor bütün zorlukları.
Güzellikle inada binmeden konuşun daha çok vaktiniz var :)

Bence isim hakkı %75 annenin olmalı :)
Kadın çekiyor bütün zorlukları.
Güzellikle inada binmeden konuşun daha çok vaktiniz var :)
Cok vakitvar da ikna etmek zor adam ilkinde istedigi olmadigi icin inat edecek inadida kotudur

Bhcg baktimi doktor peki arkadasimda direk gunu 1 hafta gectigi icin ultrasonla bakmis keseye kist bu bugun oglen 5 dk lik operasyonla alalim demis gitmis acile test yaptirmis hamile cikmis. Meger doktorun kist dedigi keseymis
Bhcg de yaptı bugün gebelik yokmuş, yumurta çatlamamış kiste dönüşmüş doğum kontrol hapı verebilirim dedi kisti atması için istemedim muhtemelen bir sonraki adet döneminde kendiliğinden atılabilir dedi atılmassa ozaman ilaç vericekmiş,, iyiki hemen aldırmamış arkadaşın bi işlem yaptırmadan önce acele etmemek lazım başka yerede göstermeli emin olmak için

Bi sonraki ayda olmaz muhtemelen sonraki adrtte bu kist atılsın önce dedi ama sonraki aylarda olur inşallah Allah aratmasın
Gun dogmadan neler dogar cnm allhin isi hic belli olmaz. Ben ilk hamileligimde hamile klmadan once tertemizdi hamilelikle birlikte kist olustu 5. Ayda kanamam oldu kistten kurtulmusum bebisim saglam kaldi. Allah buyuk rabbim neylerse guzel eyler dualarim senknle

Teşekkür ederim canım Allah hayırlı zamanlarda nasip etsin zaten olmadığındada vardır bi bildiği, Allah sağlıkla kucağına aldırsın seninde bebeğini

sogan suyu iyi gelir kiste . doktor bana 3-4 ayda anca gecer demıstı. 2. ay gectı sogan suyu ıcmıstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…