2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Benim kese görünmedi ya test istedi

canım 4+6 da keseyı karından mı gördünüz?

Kizlar benim de cumartesi gunu kanamam geldi o kadar korktum ki anlatamam doktorum hemen yatis yapti hastaneye 3 gun takip altinda durdum. Gunde 3 defa progestan kullaniyorum.sukur kese yerinde duruyormus bi sikinti yok simdilik bugun yeni ciktim hastaneden. Seker tansiyon takibi de yapildi tabiki onlar da biraz sinirda yuksek cikiyor. Bu ikisinin yuksek cikmasi biraz riskliymis. İlac baslamak gerekebilirmis moralim cok bozuldu. Ayrica idrar yollarnda enfeksiyon var antibiyotik baslicaz.Boyle olumsuzluklarla baslamak gercekten cok kotu. İnsallah saglikla atlatirim bu donem de gecer.

hamileliğinizin ik günleri neler yiyorsunuz kızlar ?

nelere özellikle dikkat ediyorsunuz ?

Rabbim evladını korusun canım.
Antibiotik kullanmaktan korkma.enfeksiyon daha çok zarar verir bebeğe
Bol bol dinlen beslenmene dikkat et.
Hiç bişeycik olmaz inşaallah

sogan suyu iyi gelir kiste . doktor bana 3-4 ayda anca gecer demıstı. 2. ay gectı sogan suyu ıcmıstım
Soğan suyu dediğin soğanı direk sıkıp mı içiyosun nasıl ? Doğum kontrol hapı verdi doktor ama istemedim bebek düşündüğümüz için soğan suyunun gebeliğe bi etkisi var mı? Forumda baktımda kisti varkende hamile kalan çok olmuş

Reactions: iiz
saraçoğlunun sogan kürü diye bak canım. sitede bununla ilgili çok paylaşım bulursun. bencede ilaç kullanma. gerekte yok zaten vucut atıyor ama soğan yaparsan daha sağlıklı olur.

Bende tayli delisiyimdir ne olursa simdi yazarken bile migdem kalkio bnde ustunde durmak sitemiyorum ama tuzlu deilde butun eksileri yesem yeridr yani

Seninki ne kadarlik canim ilk cocugun benimde var 2yas 4 aylik bende ona ihanet ediomusum gibi hissediom sanki cok kotu vizdan yaptim

Kızlaarr selam ben de geldim aranızaaa

Sat 5 aralık.. tüp bebek yaptırdım ve hamileyim

Kesemizi de gördük çok şükür, ama daha kalp atışı görmedik.. bugün 5+0 gebeliğim.. sizce ne zaman gitsem kalp atışını duyabilirimm?

Hepinize iyi uykular yarın iş var malum, pazar konuşma olmamıştır herkes yoğundur sanmıştım ama muhabbetler bol olmuş çatlak kremi öneriniz varmı bende almak istiyorum hiç fikrim yok ama
Ben ilk gebeligimde lierac kullandim. Zerre çatlak olmadı.

İyi akşamlar kızlar doktora gittim çok küçük bir nokta zor buldu .... Karindan bulamadı tahlil verdim sonucum 7423 çıktı sonrasında vajinal ultrason yaptı ve bir nokta kadar buldu gelişmesini takip edeceğiz dedi kahverengi sıvı lekeler söyledim birşey olmaz dedi inşallah bebeğim gelişir kızlar dua edin bizim için
Tahlilde gebelik haftası 5.3 görünüyor normal mi dır acaba bir hafta sonra kontrol pazartesi günü hayırlısı Allah dan

2 hafta sonra git garanti olsun cnm
Hayırlı olsun bu arada

Cnm rahmin geri doğrumu acaba benim öylede o yüzden zor görünüyo değeein çok güzel çünkü maşşalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…