- Konu Sahibi angel5angel
-
- #1.781
çok klasik .. ben değilKaç kişi kızı olursa adını eylül koymayı düşünüyor
Benim kese görünmedi ya test istediGördüm canım, 4+6da. Geçen hafta salı günü. Kalp atışı içinse 18 ocak randevu tarihim. Benim de şuan pek bişey yok mesela, gögüslerde var sadece. Bazılarında hiç belirti olmuyor, korkma bence çok rahat görünür kesen bu zamanlarda
canım 4+6 da keseyı karından mı gördünüz?Gördüm canım, 4+6da. Geçen hafta salı günü. Kalp atışı içinse 18 ocak randevu tarihim. Benim de şuan pek bişey yok mesela, gögüslerde var sadece. Bazılarında hiç belirti olmuyor, korkma bence çok rahat görünür kesen bu zamanlarda
hamileliğinizin ik günleri neler yiyorsunuz kızlar ?
nelere özellikle dikkat ediyorsunuz ?
Kizlar benim de cumartesi gunu kanamam geldi o kadar korktum ki anlatamam doktorum hemen yatis yapti hastaneye 3 gun takip altinda durdum. Gunde 3 defa progestan kullaniyorum.sukur kese yerinde duruyormus bi sikinti yok simdilik bugun yeni ciktim hastaneden. Seker tansiyon takibi de yapildi tabiki onlar da biraz sinirda yuksek cikiyor. Bu ikisinin yuksek cikmasi biraz riskliymis. İlac baslamak gerekebilirmis moralim cok bozuldu. Ayrica idrar yollarnda enfeksiyon var antibiyotik baslicaz.Boyle olumsuzluklarla baslamak gercekten cok kotu. İnsallah saglikla atlatirim bu donem de gecer.
Soğan suyu dediğin soğanı direk sıkıp mı içiyosun nasıl ? Doğum kontrol hapı verdi doktor ama istemedim bebek düşündüğümüz için soğan suyunun gebeliğe bi etkisi var mı? Forumda baktımda kisti varkende hamile kalan çok olmuşsogan suyu iyi gelir kiste . doktor bana 3-4 ayda anca gecer demıstı. 2. ay gectı sogan suyu ıcmıstım
saraçoğlunun sogan kürü diye bak canım. sitede bununla ilgili çok paylaşım bulursun. bencede ilaç kullanma. gerekte yok zaten vucut atıyor ama soğan yaparsan daha sağlıklı olur.Soğan suyu dediğin soğanı direk sıkıp mı içiyosun nasıl ? Doğum kontrol hapı verdi doktor ama istemedim bebek düşündüğümüz için soğan suyunun gebeliğe bi etkisi var mı? Forumda baktımda kisti varkende hamile kalan çok olmuş
Selamünaleyküm kızlar. 10 sayfaya yakın okumadan son sayfalara gelemiyorum.Maaşallah. Güzel haber veren arkadaşlar var çok sevindim. Daim olsun hepimizin ki inşaallah. Yeni katılan akadaşlar sizlerde hoşgeldiniz. Gerçekten iyice kalabalıklaştık. Ne kadar güzel.:)
Bende haftaya Pazartesi ,16 Ocak'ta yanı kalp atımı için gideceğim. İnşaallah hepimiz hayırlı haberlerle döneriz. Mide bulantılarından bahsetmişsiniz bende belirtmek istedim.Benimde normalde hafif kasık ağrısının dışında bir belirtim yoktu. Ama 5.5 haftalık olunca hafifce mide bulantılarım başladı. :) Her vakit değil de genelde yemekten sonra oluyor . Akşama doğru birden tansiyonum düşüyor, acıkıyorum yemek yiyorum sonrada hafiften mide bulantısı oluyor. Tabi yeni başladı bunlar; acıkmalar, tansiyonumun düşmesi. Artık normal tabi. :) Gel gelelim ben çikolata delisi bir insandım. En sevdiğim şey çikolataydı. Şimdi kokusunu duyunca afedersiniz midem kalkıyor. İnanamıyorum bazen, benim gibi çikolata sevdalısı bir insan kokusuna dayanamıyor. :) Müthiş tuzluya düştüm. Üstünde durmayayım fazla diyorum, nefsimdendir diyorum ama nafile turşuya dayanır oldum. Allah bugünlerimizi aratmasın. Sağlıklı hamilelikler geçirip sağlıkla hayırla onları kucağımıza almamızı nasip etsin inşaallah. :) Bol dua ile
Seninki ne kadarlik canim ilk cocugun benimde var 2yas 4 aylik bende ona ihanet ediomusum gibi hissediom sanki cok kotu vizdan yaptimBen daha hami oldugumu bilmeden etten midem bulanir oldu hala da ayni. Oglumda da etten tiksinmistim yine aynisini yasiyorum. Tuzlu cekiyo benim canimda mide bulantilari yavas yavas artiyo sabah yataktan kalkmadan oluuo bende ozellikle. Bide yavrumun altini degistirirken bulaniyo cok uzuluyorum zaten ona ihanet etmis gibi hissediyorum kendimi bide midem bulaninca icim parcalaniyo
Çok teşekkürler bakıyim ben bi söylediğin yeresaraçoğlunun sogan kürü diye bak canım. sitede bununla ilgili çok paylaşım bulursun. bencede ilaç kullanma. gerekte yok zaten vucut atıyor ama soğan yaparsan daha sağlıklı olur.
2 yas 5 aylik benimkideSeninki ne kadarlik canim ilk cocugun benimde var 2yas 4 aylik bende ona ihanet ediomusum gibi hissediom sanki cok kotu vizdan yaptim
Ben ilk gebeligimde lierac kullandim. Zerre çatlak olmadı.Hepinize iyi uykular yarın iş var malum, pazar konuşma olmamıştır herkes yoğundur sanmıştım ama muhabbetler bol olmuşçatlak kremi öneriniz varmı bende almak istiyorum hiç fikrim yok ama
2 hafta sonra git garanti olsun cnmKızlaarr selam ben de geldim aranızaaa
Sat 5 aralık.. tüp bebek yaptırdım ve hamileyim
Kesemizi de gördük çok şükür, ama daha kalp atışı görmedik.. bugün 5+0 gebeliğim.. sizce ne zaman gitsem kalp atışını duyabilirimm?
Cnm rahmin geri doğrumu acaba benim öylede o yüzden zor görünüyo değeein çok güzel çünkü maşşalahİyi akşamlar kızlar doktora gittim çok küçük bir nokta zor buldu .... Karindan bulamadı tahlil verdim sonucum 7423 çıktı sonrasında vajinal ultrason yaptı ve bir nokta kadar buldu gelişmesini takip edeceğiz dedi kahverengi sıvı lekeler söyledim birşey olmaz dedi inşallah bebeğim gelişir kızlar dua edin bizim için
Tahlilde gebelik haftası 5.3 görünüyor normal mi dır acaba bir hafta sonra kontrol pazartesi günü hayırlısı Allah dan
Evet karından gördüm, dr a gitmeden bi gün öncesi değerim 4295'di gayet net göründürcanım 4+6 da keseyı karından mı gördünüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?