2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Allah allah demekki hcg değerin henüz o değerlere yükselmemiş, karından mı baktı? Hcg değerin kaçtı en son?
Sonra tahlil verdim sonucum 7423 çıktı ve vajinal ultrason yaptı gördü nokta kadar inşallah iyi olur gelişir bebeğim doktor takıp edeceğiz dedi hayırlısı Allah dan

Hadi inşallah görürsün bebişi :)
Benimde son adet tarihi 5 aralık.yakın tarihlerimiz sanki
Persembeyi bekleyemedim bugun gittim tekrar ve keseyi gorduk cok sukur 5 hafta 2 gunlukmus 10 gn snra kalp atisi icin gel dedi ck mutluym rabbim hepimize sonuna kdr saglkla nasip etsin ins evet bizm senle ck yakinmis

Ben 6. Haftada kalp atışını duymadım. 7. Haftada gel dedi

Persembeyi bekleyemedim bugun gittim tekrar ve keseyi gorduk cok sukur 5 hafta 2 gunlukmus 10 gn snra kalp atisi icin gel dedi ck mutluym rabbim hepimize sonuna kdr saglkla nasip etsin ins evet bizm senle ck yakinmis
5 arti 1 keseyi gordum dış gebelik ihtimali ortadan kalkti..tahmini dogum zamanimiz ne zaman yaa ben bi turlu kafamda oturtamadim

Sonra tahlil verdim sonucum 7423 çıktı ve vajinal ultrason yaptı gördü nokta kadar inşallah iyi olur gelişir bebeğim doktor takıp edeceğiz dedi hayırlısı Allah dan
Canım değerin gayet iyi bence, acaba ultrason cihazında mı o şekilde oldu, istersen bi hafta kadar daha bekleyip başka bi doktora görün. Belki de geç döllenme olmuştur, içini ferah tut gelişir mutlaka değerin güzel çıkmış

5 arti 1 keseyi gordum dış gebelik ihtimali ortadan kalkti..tahmini dogum zamanimiz ne zaman yaa ben bi turlu kafamda oturtamadim
7 eylul gorunuyor ama 15 gun oncesiyle 7 eylul arasi gibi ben spinal sezeryan dusunuyorm muhtemelen agustos sonlarna gelebilir ognleri rabbim gostersn ins

İnşallah canım benim inşallah pazartesi günü ne kontrolum ozamana 6+3 olucaz inşallah gelişir bebeğim kalp atışları ni da aliriz

Benim sanırım bayrama gelcek doğumum asıl onu nasıl yapcaz kızlar ben beylikdüzü istanbuldayımmm

7 eylul gorunuyor ama 15 gun oncesiyle 7 eylul arasi gibi ben spinal sezeryan dusunuyorm muhtemelen agustos sonlarna gelebilir ognleri rabbim gostersn ins
Allah'ım ogünü göstersin inşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah hepimizde kucamiza alırız minnak yavrularimizi

Kızlar benim de sezeryanla olacak doğumum rabbim nasip ederse öğünü görürsek 1 eylül de isterim doğumu doktorum uygun görürse
Öğün Yegenimin doğum günü hayırlısıyla inşallah bebegiminde ogun dogar... bebeğim inşallah nasip olur kucamiza ablaları hasretle sabırla duayla bekliyor kardeşlerini

Amin inşallah hepimize kucağımıza almayı nasip eder bende çok heycanlıyım durmadan gün sayıyorum bende sezeryan düşünüyorum 5 eylül ama o güne kadar durursa velet
Bide bayrama denk geliyorlar yaaaaa

Ben bi problem cikmazsa yine ilk dogumdaki gibi normal ostiyorum rabbim yuzume baksinda normal olsun. Sezeryan korkutuyo beni gozum gormeli hissetmeliyim herseyi

Amin inşallah hepimize kucağımıza almayı nasip eder bende çok heycanlıyım durmadan gün sayıyorum bende sezeryan düşünüyorum 5 eylül ama o güne kadar durursa velet
Bide bayrama denk geliyorlar yaaaaa
İnşallah durur minnak bebeklerimiz demek bayrama denk gelmiş sağlığıyla gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…