- 23 Eylül 2014
- 204
- 301
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #1.801
Allah allah demekki hcg değerin henüz o değerlere yükselmemiş, karından mı baktı? Hcg değerin kaçtı en son?Benim kese görünmedi ya test istedi
Cnm rahmin geri doğrumu acaba benim öylede o yüzden zor görünüyo değeein çok güzel çünkü maşşalah
Sonra tahlil verdim sonucum 7423 çıktı ve vajinal ultrason yaptı gördü nokta kadar inşallah iyi olur gelişir bebeğim doktor takıp edeceğiz dedi hayırlısı Allah danAllah allah demekki hcg değerin henüz o değerlere yükselmemiş, karından mı baktı? Hcg değerin kaçtı en son?
Persembeyi bekleyemedim bugun gittim tekrar ve keseyi gorduk cok sukur 5 hafta 2 gunlukmus 10 gn snra kalp atisi icin gel dedi ck mutluym rabbim hepimize sonuna kdr saglkla nasip etsin ins evet bizm senle ck yakinmisHadi inşallah görürsün bebişi :)
Benimde son adet tarihi 5 aralık.yakın tarihlerimiz sanki
Ben 6. Haftada kalp atışını duymadım. 7. Haftada gel dedigunaydin kizlar hayirli haftasonlari herkese. bende bisey sorucam malum kardan dolayi esimde evde onunla beraber gidip kalp sesini duymak istiyorum ama erkenmi olur sizce. 4 ocak yani 5 gun once kan verdim 8083 cikti doktor 10 gun sonra gel kalp atisini duyalim dedi ama ben bugun yarin gitsem duyarmiyim yoksa 1 hafta daha bekleyeyim mi
5 arti 1 keseyi gordum dış gebelik ihtimali ortadan kalkti..tahmini dogum zamanimiz ne zaman yaa ben bi turlu kafamda oturtamadimPersembeyi bekleyemedim bugun gittim tekrar ve keseyi gorduk cok sukur 5 hafta 2 gunlukmus 10 gn snra kalp atisi icin gel dedi ck mutluym rabbim hepimize sonuna kdr saglkla nasip etsin ins evet bizm senle ck yakinmis
Bende 5 haftalığım bugun ama dedim ki 6 haftalıkken gideyim olurda keseyi göremezsem üzülmiyim istedim5 arti 1 keseyi gordum dış gebelik ihtimali ortadan kalkti..tahmini dogum zamanimiz ne zaman yaa ben bi turlu kafamda oturtamadim
Aynenn bir iki gün beklee yaa ben göremeyince ne cektimmBende 5 haftalığım bugun ama dedim ki 6 haftalıkken gideyim olurda keseyi göremezsem üzülmiyim istedim
Canım değerin gayet iyi bence, acaba ultrason cihazında mı o şekilde oldu, istersen bi hafta kadar daha bekleyip başka bi doktora görün. Belki de geç döllenme olmuştur, içini ferah tut gelişir mutlaka değerin güzel çıkmışSonra tahlil verdim sonucum 7423 çıktı ve vajinal ultrason yaptı gördü nokta kadar inşallah iyi olur gelişir bebeğim doktor takıp edeceğiz dedi hayırlısı Allah dan
7 eylul gorunuyor ama 15 gun oncesiyle 7 eylul arasi gibi ben spinal sezeryan dusunuyorm muhtemelen agustos sonlarna gelebilir ognleri rabbim gostersn ins5 arti 1 keseyi gordum dış gebelik ihtimali ortadan kalkti..tahmini dogum zamanimiz ne zaman yaa ben bi turlu kafamda oturtamadim
İnşallah canım benim inşallah pazartesi günü ne kontrolum ozamana 6+3 olucaz inşallah gelişir bebeğim kalp atışları ni da alirizCanım değerin gayet iyi bence, acaba ultrason cihazında mı o şekilde oldu, istersen bi hafta kadar daha bekleyip başka bi doktora görün. Belki de geç döllenme olmuştur, içini ferah tut gelişir mutlaka değerin güzel çıkmış
Alırsın Allah ın izniyle canım çok fazla üzülme durup dururken bebeğe bşi olmasınİnşallah canım benim inşallah pazartesi günü ne kontrolum ozamana 6+3 olucaz inşallah gelişir bebeğim kalp atışları ni da aliriz
Allah'ım ogünü göstersin inşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah hepimizde kucamiza alırız minnak yavrularimizi7 eylul gorunuyor ama 15 gun oncesiyle 7 eylul arasi gibi ben spinal sezeryan dusunuyorm muhtemelen agustos sonlarna gelebilir ognleri rabbim gostersn ins
Allah'ımin izniyle inşallah hepimizde kucamiza alırızAlırsın Allah ın izniyle canım çok fazla üzülme durup dururken bebeğe bşi olmasın
Amin inşallah hepimize kucağımıza almayı nasip eder bende çok heycanlıyımKızlar benim de sezeryanla olacak doğumum rabbim nasip ederse öğünü görürsek 1 eylül de isterim doğumu doktorum uygun görürse
Öğün Yegenimin doğum günü hayırlısıyla inşallah bebegiminde ogun dogar... bebeğim inşallah nasip olur kucamiza ablaları hasretle sabırla duayla bekliyor kardeşlerini
İnşallah durur minnak bebeklerimiz demek bayrama denk gelmiş sağlığıyla gelsinler
Amin inşallah hepimize kucağımıza almayı nasip eder bende çok heycanlıyımdurmadan gün sayıyorum bende sezeryan düşünüyorum 5 eylül ama o güne kadar durursa velet
Bide bayrama denk geliyorlar yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?