2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ayyy ne güzel kızlar maşallah benim ilk bebeğim ve doğumu epid. sezeryan istiyorum
İnşallah bebeklerimizi kucagımıza sağ salim alırız

saglikla dogsunlarda bayramda olsun. bende beylikduzundeyim
Ooo süper belki aynı gün aynı hastanede doğururuz benim sezeryan oldugu için biraz erken olcak
Hangş hastaneyi düşünüyorsun doktorun var mı bende sana soruyim ki doktor araştırıyorum durmadan

İnş ben de yapabilirim ilk dogum ve normal olsun cok istiyorum

Evlenince pek zorlanmadım çatımın geniş olduğunu düşünüyorum

Ooo süper belki aynı gün aynı hastanede doğururuz benim sezeryan oldugu için biraz erken olcak
Hangş hastaneyi düşünüyorsun doktorun var mı bende sana soruyim ki doktor araştırıyorum durmadan
devlete gidiyorym ilk etapta. ilk dogumumu medilife da yaptim

İyi geceler kızlar, ne kadar hızlısınız şaştım vallahi inşallah o günlere sağsalim gelirizde bu kadar ileriyi doğumu düşünmeyin tadını çıkarın hamileliğinizin daha kalp atışlarını duymadık rabbim hepimize hamiliğimizi sağlıkla sürdürebilmeyi sağlıklı evladımızı kucağımıza almayı nasip etsin zamanı geldiğinde her şey yoluna girer

Bak
İnş ben de yapabilirim ilk dogum ve normal olsun cok istiyorum

Evlenince pek zorlanmadım çatımın geniş olduğunu düşünüyorum
bana doktorum ilk bebisimde ilk muayenelerde normal yapamazsin catin dar dedi ama ne yaptim azmettim hareketler yaptim gunde 2 defa yurudum saatlerce yurudum hemde son zamanlarda kontrol etti catim genislemis hatta uyusturmadan dogum yaptim sesim cikmadi doktor akrabamiz herkese soylemis biyle sessiz bi dogum hic yasamadim diye azmedersen olur cnm merak etme burada bol bol haberlesir yurur hareketler yapariz

Maşallah kuzum ya inş darısı bu doguma yine başarırsın umarım.. Biz de senin tecrübelerinden faydalanırız o günleri görürüz inş önce bi keseyi göreydim

Maşallah kuzum ya inş darısı bu doguma yine başarırsın umarım.. Biz de senin tecrübelerinden faydalanırız o günleri görürüz inş önce bi keseyi göreydim
Gorursun ins sekerim i yuzden ben doktora gitmiyorum 6 +1 yada 2 de giderim ilkinde oldugu gibi kalp atisida gorunuyo o zaman duyamadakta gozle gorunuyo

Gorursun ins sekerim i yuzden ben doktora gitmiyorum 6 +1 yada 2 de giderim ilkinde oldugu gibi kalp atisida gorunuyo o zaman duyamadakta gozle gorunuyo
benimde 35 aylik bi kizim var.bende normal dogum yaptim..insallah bu dogumumda normal olur..bende hafta salii gunu gidicem hem keseyi gormek icin hemde kalp atisini duymak icin.

benimde 35 aylik bi kizim var.bende normal dogum yaptim..insallah bu dogumumda normal olur..bende hafta salii gunu gidicem hem keseyi gormek icin hemde kalp atisini duymak icin.
Gozunuz aydin hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…