- 2 Ocak 2017
- 116
- 107
- 18
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #1.841
Ben ilk testi adete 3 gun kala yaptirdim 131 cikti merak etme hergun seninkide 2 kati artacak adet gununde tekrar yaptir. Aramiza hosgeldin yeni hamisMerhaba adetime 6 gün kala idrarda pozitif gördüm5 gün kala kan testi yaptırdım 9 çıktı hcg. Haftaya tekrar yapacağız testi, doktor öyle önerdi. Çok erken öğrendik, tam sevinemedim henüz değerler çok Yeni çünkü hevesimiz kırılmasın dedik. Hcg değerinizi ne kadardı ve ne zaman ölçtürdünüz? Biraz beni rahatlatacak bir durum var mi
Ayy çok teşekkür ederim :) çok ikilemde kaldım, hani kendimi hamile bile hissedemediklerini böyle erkenden öğrenince :) umut oldunBen ilk testi adete 3 gun kala yaptirdim 131 cikti merak etme hergun seninkide 2 kati artacak adet gununde tekrar yaptir. Aramiza hosgeldin yeni hamis
Persembeyi bekleyemedim bugun gittim tekrar ve keseyi gorduk cok sukur 5 hafta 2 gunlukmus 10 gn snra kalp atisi icin gel dedi ck mutluym rabbim hepimize sonuna kdr saglkla nasip etsin ins evet bizm senle ck yakinmis
hamilelik belirtilerini yazarmısın cnm tsklerrBen de eylül annesi olabilirim 23 kasım sat. hadi dolduralım sayfayı kimsecikler yok mu?
Merhaba bende 3 haftadayım, galiba yanı:) adete 6 gün kala idrarda pozitif gördüm 5 kala da kan testim 9 çıktı, sizde nasıldı umutlanayım mi :/Kızlar yum gününden sonra kuruluk oldumu sizde yoksa hepinizde akıntı mi vardi.
Bat a 1 gün kala 143 tü benimMerhaba adetime 6 gün kala idrarda pozitif gördüm5 gün kala kan testi yaptırdım 9 çıktı hcg. Haftaya tekrar yapacağız testi, doktor öyle önerdi. Çok erken öğrendik, tam sevinemedim henüz değerler çok Yeni çünkü hevesimiz kırılmasın dedik. Hcg değerinizi ne kadardı ve ne zaman ölçtürdünüz? Biraz beni rahatlatacak bir durum var mi
Hoşgeldin canım benim adete 4 gün kala 34tü 2 gün sonra 172 olmuştu çok hızlı bir şekilde ilerliyor hiç sıkıntı yapma bence seninkide sağlıklı bir gebelik olacakMerhaba adetime 6 gün kala idrarda pozitif gördüm5 gün kala kan testi yaptırdım 9 çıktı hcg. Haftaya tekrar yapacağız testi, doktor öyle önerdi. Çok erken öğrendik, tam sevinemedim henüz değerler çok Yeni çünkü hevesimiz kırılmasın dedik. Hcg değerinizi ne kadardı ve ne zaman ölçtürdünüz? Biraz beni rahatlatacak bir durum var mi
Yaa İnan ki içime su serptin.. Allah razı olsun.. ben biraz okuyorum yazılanları herkes 5-6 gün kala cift rakamlarda epey yüksek görmüş:) biz eşimle tedirgin olduk daha sevinemedik bile, erken öğrenmek ne kötüymüş :)Hoşgeldin canım benim adete 4 gün kala 34tü 2 gün sonra 172 olmuştu çok hızlı bir şekilde ilerliyor hiç sıkıntı yapma bence seninkide sağlıklı bir gebelik olacak
Suan bat a kac gun kaldi canimYaa İnan ki içime su serptin.. Allah razı olsun.. ben biraz okuyorum yazılanları herkes 5-6 gün kala cift rakamlarda epey yüksek görmüş:) biz eşimle tedirgin olduk daha sevinemedik bile, erken öğrenmek ne kötüymüş :)
Ha bu arada herkesin yumurtlama ve dollenme suresi farklidir en iyi sonuc adetin geciktiginde cikar skinti yapmaYaa İnan ki içime su serptin.. Allah razı olsun.. ben biraz okuyorum yazılanları herkes 5-6 gün kala cift rakamlarda epey yüksek görmüş:) biz eşimle tedirgin olduk daha sevinemedik bile, erken öğrenmek ne kötüymüş :)
bugün 2 gün olduysa tekrar baktır canım 2 gündeki artış yüksekse birdaha korkma inşallah sağlıkla ilerler kendinede dikkat et tabi bu süre içindeYaa İnan ki içime su serptin.. Allah razı olsun.. ben biraz okuyorum yazılanları herkes 5-6 gün kala cift rakamlarda epey yüksek görmüş:) biz eşimle tedirgin olduk daha sevinemedik bile, erken öğrenmek ne kötüymüş :)
Suan 3 kaldı canim :) test yaptığımızda 5 vardı. Ama herkeste yüksek okuyunca umutsuzluk oldu:)Ha bu arada herkesin yumurtlama ve dollenme suresi farklidir en iyi sonuc adetin geciktiginde cikar skinti yapma
6 kala idrar testim çok silik çıkmıştı, bugün tekrar idrar yapsam koyulaşma olumlu belirti midir?:) kan icin gidemiyorum çünkü bugün :)bugün 2 gün olduysa tekrar baktır canım 2 gündeki artış yüksekse birdaha korkma inşallah sağlıkla ilerler kendinede dikkat et tabi bu süre içinde
aynen canım idrar testinde de anlarsın bende öyle yapmıştım koyulaşma olunca kan vermeye gitmiştim yap gönder bizede :)6 kala idrar testim çok silik çıkmıştı, bugün tekrar idrar yapsam koyulaşma olumlu belirti midir?:) kan icin gidemiyorum çünkü bugün :)
Evet bayrama denk geliyor
Bi korkum doktorum tatile çıkarsa[/QUOT
Doktorlar sırasıyla çıkar sırayla dogururuz inşallahrabbime emanetiz
6 kala pozitifi gördüm idrarda :) noluyoruzzzz demeye kalmadı 5 kala kanda 9 gibi çıktı :) bekliyoruz bilmiyorumBenim adetime 5 gün kala silik bile yoktu adetimden iki gün sonra 184 çıktı herhalde ben de geç döllendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?