2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
hayırlı olsun canım çok sevindim:)

Sonunda geldim ama evimi hala taşıyamadık eşyaları toplarken çok zorlandım sağolsun kayınvalidem geç geldi benimde canım çıktı taşınma işlemi kardan dolayı bu cumartesiye kaldı cumartesi de doktora gidicektik Nasıl ölçek bilmiyorum

Reactions: fml

Günaydın hayırlı olsun inşallah kalbini de duyarsınız
Ben de gecen yılın topicinde gördüm tablo güzeldi cidden. denedim ama yapabilemedim guzel olur aslında

Geldim canım geldim :) Kafam çok karışmasın diye buraya gelmekte direniyordum açıkçası. :) Karşılaştrıma falan illa ki oluyor çünkü. Neyse hadi seni mi kıracağımmm )

hayırlı olsun canım çok sevindim:)
Cook tesekkur ederim.
Kızlar bence tablo için erken herkes kalp atışını duysun o zaman yapalım acele etmeyelim sonra tablodan isim çıkarmak çok zor oluyo inanın
Evet haklisin o zaman 9-10 haftalara kadar bekliyelim nasipse o zamana yapariz.
Cazgirella o zamana yapariz artik illaki yapabilen biri cikar
Canim ya nedense hic takvim yapasim gelmiyor soyle baya bi gecsin o zaman yaparim..

selam hayırlı olsun canım diğer gruptan tanıyorum seniii çokça pozıtif bayan:)

Kizlar bence eylul annisleri tanamlansin kalpler gumburdesin gelecek haftalarda halledilir hemencecik

Masallah oku oku bitmedi ogluma hamileyken 9ay boyunca hicc kusmadim midem bulanmadi hic biseyden tiksinmedim cok rahat bi hamilelik geçirdim insallah bunda da oyle olur. 18 kilo almistim
Ilk sezeryandi yine oyle olcak. Catlak kremi olarak aktardan karisik bi yag yaptırmıştım ve vazelinin kakaolu kremini kullanmistim hic catlamadim gebelik haftasi sata gore hesaplanir oglumun gelisimi 10gün onceden gidiyodu ona ragmen sata gore dogdu. Ozellikle erkek bebeklerin gelisimi biraz onde oluyo. Ben bu sefer kız olcagini hissediyorum. Adini da EYLUL koycam

Çok sık acıkıyorum ama yiyemiyorum midem çok fena gırtlağıma kadar yangın var sizde durumler Nasıl

Reactions: fml
Çok sık acıkıyorum ama yiyemiyorum midem çok fena gırtlağıma kadar yangın var sizde durumler Nasıl
Bende de cok farkli degil sadece zeytin salatasi yiyebildim bol nar eksili kahvaltilik bile yiyemedim 6 7 hafta sknra gecer insallah

Benimde çok yanıyo canım ama yemeye çalış yemedikçe daha kötü oluyor çünkü
Ya yıyorum şükür daha bulantı yok ama yeme düzenim değişti evimize geçince düzene girçek inşallah. Yanma için faydasını gördüğün bişi var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…