- 8 Mayıs 2015
- 501
- 529
- 23
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #1.861
hayırlı olsun canım çok sevindim:)Herkesse gunaydinlar,hamilelik haberimi vermistim dunde kesemizi gorduk coook sukur darisi kalp atminin basina insallah.
@kutuphanekedisi canimm gelsene buraya.
Kizlar sizce bizde bir tablo yapsak mi?
Nerden,kacinci cocuk,SAT,bebegin cinsiyeti vs die..ne dersinizz...
Herkesse gunaydinlar,hamilelik haberimi vermistim dunde kesemizi gorduk coook sukur darisi kalp atminin basina insallah.
Herkesse gunaydinlar,hamilelik haberimi vermistim dunde kesemizi gorduk coook sukur darisi kalp atminin basina insallah.
Cook tesekkur ederim.hayırlı olsun canım çok sevindim:)
Evet haklisin o zaman 9-10 haftalara kadar bekliyelim nasipse o zamana yapariz.Kızlar bence tablo için erken herkes kalp atışını duysun o zaman yapalım acele etmeyelim sonra tablodan isim çıkarmak çok zor oluyo inanın
Canim ya nedense hic takvim yapasim gelmiyor soyle baya bi gecsin o zaman yaparim..Kızlar madem öyle herkese merhabalarrrrr :)
Evet ben de hamileyimherkesin inşallah sağlıkla, rahat geçirdiği bir hamilelik olur :))) Bebişleri sağ salim kucağımıza alırız inşallah
Öpüyorum beybilerrr sizi ve minnak yavrularınızı
Emineeemm kız daha takvim yapmıyor muyuz
Kızlar madem öyle herkese merhabalarrrrr :)
Evet ben de hamileyimherkesin inşallah sağlıkla, rahat geçirdiği bir hamilelik olur :))) Bebişleri sağ salim kucağımıza alırız inşallah
Öpüyorum beybilerrr sizi ve minnak yavrularınızı
Emineeemm kız daha takvim yapmıyor muyuz
Kizlar bence eylul annisleri tanamlansin kalpler gumburdesin gelecek haftalarda halledilir hemencecikCook tesekkur ederim.
Evet haklisin o zaman 9-10 haftalara kadar bekliyelim nasipse o zamana yapariz.
Cazgirella o zamana yapariz artik illaki yapabilen biri cikar
Canim ya nedense hic takvim yapasim gelmiyor soyle baya bi gecsin o zaman yaparim..
selam hayırlı olsun canım diğer gruptan tanıyorum seniii çokça pozıtif bayan:)
aynen kesınlıkleeee cogu kez senın yazılarında buldum teselliyi aynı zamana denk geldııık inş allahım tamamına erdırsınhahahahay napim ya, karalar bağlasam da her şey olacağına varıyor
Aminnn canım benim, hepimiz sağlıkla, mutlulukla tamamlayalım inşallah bu süreciaynen kesınlıkleeee cogu kez senın yazılarında buldum teselliyi aynı zamana denk geldııık inş allahım tamamına erdırsın
HosgeldinKızlar bende aranıza yeni katıldım nasipse bende 2017 eylül annesi olucam daha çok yeni bizim de daha 4+2 deyiz keseyi bile görmedik yani :))
Bende de cok farkli degil sadece zeytin salatasi yiyebildim bol nar eksili kahvaltilik bile yiyemedim 6 7 hafta sknra gecer insallahÇok sık acıkıyorum ama yiyemiyorum midem çok fena gırtlağıma kadar yangın var sizde durumler Nasıl
Benimde çok yanıyo canım ama yemeye çalış yemedikçe daha kötü oluyor çünküÇok sık acıkıyorum ama yiyemiyorum midem çok fena gırtlağıma kadar yangın var sizde durumler Nasıl
Ya yıyorum şükür daha bulantı yok ama yeme düzenim değişti evimize geçince düzene girçek inşallah. Yanma için faydasını gördüğün bişi var mıBenimde çok yanıyo canım ama yemeye çalış yemedikçe daha kötü oluyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?