- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
- #9.721
İçini ferah tut canım bazen hissetmediğimizde oluyordurDün çikolata yedim uzandım 1 saat yine hissetmedim işten izin alıp doktora gideceğim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçini ferah tut canım bazen hissetmediğimizde oluyordurDün çikolata yedim uzandım 1 saat yine hissetmedim işten izin alıp doktora gideceğim![]()
Dün çikolata yedim uzandım 1 saat yine hissetmedim işten izin alıp doktora gideceğim![]()
ücretsiz izindeyken sigortanız yatmaya devam ediyor mu ?? ben sorduğumda işten cıkmış gibi oluyosunuz sigorta yatmıyor ücretsiz izinde dedilercanim sigortama baktim kod degisikligi yok. İsyeri nosu var. . Sigortan devam ediyor. Ucretsiz izindeyim. Sigortadan faydalaniyorum.
doktorlar basbas bagırıyorlar her hamilelik kendi içinde özeldir, kimseyle kıyaslanamaz diyorlar. Eskidenmiş o tarlada 9ay capa yapıp sancı gelince dogum yapanlar seni kendisiyle kıyasıyor herhalde kaynanan. Kulak asmamaya calıs duymamaya calıs hayatta daha önemli seyler varkızlar sıcaklardan ayakları şişmeye başlayan var mı? bu hafta acayip ödem toplamaya başladım 2 haftada 2 kilo almış görünüyorum, ama + - 500 gr oluyor gününe göre ödemden sanırım. aşırı uyku ve yorgunluk hali var sadece ben mi yaşıyorum acaba. eşim de evde pek bi işe elimi sürdürmüyo kendini yormaman gerek boşver çok inceleme diyo ama içim içimi yiyo hep sanki yapmam gerekenleri aksatıyorum gibi. gecem gündüzüm miniğim oldu hep aklımda. biraz soluk soluğa kalayım 'dur daha 6. aydasın ohoooooo' diyolar, buna kayınvalidemde dahil.
Hayır yatmıyor raporlu diye giriş yapılıyor 4 ayın sonunda başlamazsan ya çıkış oluyor yarü ücretsiz izinücretsiz izindeyken sigortanız yatmaya devam ediyor mu ?? ben sorduğumda işten cıkmış gibi oluyosunuz sigorta yatmıyor ücretsiz izinde dediler
Henüz ayaklarım şişmedi ama ben de zorlanmaya başladımsıcaklarda..açıkcası önümüzdeki 3 ay acayip korkutuyor beni..ben de yemek dışında ev işi yapamıyorum..azıcık bir şey yapsam hemen yoruluyorum..çok halsiz hissediyorum ben de özellikle akşamları.yalnız değilsin yani:)kızlar sıcaklardan ayakları şişmeye başlayan var mı? bu hafta acayip ödem toplamaya başladım 2 haftada 2 kilo almış görünüyorum, ama + - 500 gr oluyor gününe göre ödemden sanırım. aşırı uyku ve yorgunluk hali var sadece ben mi yaşıyorum acaba. eşim de evde pek bi işe elimi sürdürmüyo kendini yormaman gerek boşver çok inceleme diyo ama içim içimi yiyo hep sanki yapmam gerekenleri aksatıyorum gibi. gecem gündüzüm miniğim oldu hep aklımda. biraz soluk soluğa kalayım 'dur daha 6. aydasın ohoooooo' diyolar, buna kayınvalidemde dahil.
Kayınvalideler konuşmazsa olmez Canım benimde ayaklarım bacaklarım şişiyor aradara ellerim. Bende eğilip kalkerken soluk soluğayım. Bugün asansör bozuktu 6 kat merdiven çıktım yarım saat kendime gelemedimkızlar sıcaklardan ayakları şişmeye başlayan var mı? bu hafta acayip ödem toplamaya başladım 2 haftada 2 kilo almış görünüyorum, ama + - 500 gr oluyor gününe göre ödemden sanırım. aşırı uyku ve yorgunluk hali var sadece ben mi yaşıyorum acaba. eşim de evde pek bi işe elimi sürdürmüyo kendini yormaman gerek boşver çok inceleme diyo ama içim içimi yiyo hep sanki yapmam gerekenleri aksatıyorum gibi. gecem gündüzüm miniğim oldu hep aklımda. biraz soluk soluğa kalayım 'dur daha 6. aydasın ohoooooo' diyolar, buna kayınvalidemde dahil.
Baya uyğuna almışsın canım sağlıklı günlerde kullanmak nasip olsun inşallahHanımlar e bebekte indirim var diye magazaya gittim ama begendıgım hiçbirseyde indirim yoktu. Kraft magazasında bayagı indirimler vardı park yatak, yatak içi mevresim seti, yatak, yorgan, bebek arabası, ana kucagı gibi esyaları krafttan alıp cıktık. Hepsine 1300 verdik ilgilenenleriniz olursa bakmanızı tavsiye ederim
Bu haftalarda hep bi herşey eksik duygusu sarıyor insanı demek ki. Sıcaklarda başladı ya ödem artıyor. Korkutmak istemiyorum ama ara ara hepimizin tansiyonumuzu kontrol etmemiz lazım önlem olarak. Bi de hafif yürüyüş yapsan faydası olur belki.kızlar sıcaklardan ayakları şişmeye başlayan var mı? bu hafta acayip ödem toplamaya başladım 2 haftada 2 kilo almış görünüyorum, ama + - 500 gr oluyor gününe göre ödemden sanırım. aşırı uyku ve yorgunluk hali var sadece ben mi yaşıyorum acaba. eşim de evde pek bi işe elimi sürdürmüyo kendini yormaman gerek boşver çok inceleme diyo ama içim içimi yiyo hep sanki yapmam gerekenleri aksatıyorum gibi. gecem gündüzüm miniğim oldu hep aklımda. biraz soluk soluğa kalayım 'dur daha 6. aydasın ohoooooo' diyolar, buna kayınvalidemde dahil.
Bu saydıklarının hepsi mi 1300. Gerçekten çok iyimişHanımlar e bebekte indirim var diye magazaya gittim ama begendıgım hiçbirseyde indirim yoktu. Kraft magazasında bayagı indirimler vardı park yatak, yatak içi mevresim seti, yatak, yorgan, bebek arabası, ana kucagı gibi esyaları krafttan alıp cıktık. Hepsine 1300 verdik ilgilenenleriniz olursa bakmanızı tavsiye ederim
canm kim beni görse yüzün şişmiş diyo bide benimde ayaklarm cok şişiyo nefesim daraliyo kime ne desem ooo daha nerde deyip daha cok gozumu korkutuyolar bende gittikce kilo aliyorum onune gecemiym acaba ödemden midr anlamadm gittikızlar sıcaklardan ayakları şişmeye başlayan var mı? bu hafta acayip ödem toplamaya başladım 2 haftada 2 kilo almış görünüyorum, ama + - 500 gr oluyor gününe göre ödemden sanırım. aşırı uyku ve yorgunluk hali var sadece ben mi yaşıyorum acaba. eşim de evde pek bi işe elimi sürdürmüyo kendini yormaman gerek boşver çok inceleme diyo ama içim içimi yiyo hep sanki yapmam gerekenleri aksatıyorum gibi. gecem gündüzüm miniğim oldu hep aklımda. biraz soluk soluğa kalayım 'dur daha 6. aydasın ohoooooo' diyolar, buna kayınvalidemde dahil.
Bak sen kayınvalidene. Ne masum istekler bunlarGünaydın Hanımlar. Akşamdan beri gülüyorum neymiş efendim kayınvalidem geçen gün benim doktorla pazarlık yapmış bebek doğduğunda ilk bana vereceksin diye duyunca çok güldüm bu kayınvalideler neden böyle enteresan şeyler yapar ki acaba. ama neyse ki doktorumdan cevabını almış Olmaaaaz demiş doktorum annesi kime verin derse ona veririz o ne derse o demiş. Bide kaynanam gelip anlatıyo ben böyle yaptım da böyle dedi diyeBirde durmadan çalışmaya başlayınca ben sabahtan koşar gelirim Bebeği almaya getiririm bizim eve burda bakarım ben diyo hiiiiiiç istemiyorum bende kayınvalidemin bakmasını nasıl olmaz dicez bakalım
Bak sen kayınvalidene. Ne masum istekler bunlarKendi doğumları mı akıllarına geliyor kendileri mi anne olacak zannediyor bunlar acaba
canm ya korkutmak istemem ama duydgm bsyi soylemk istedm benm teyzmde hamileyken asansoru bozulmustu merdiven inip cikmaktan sanci olmstu dr bebegn ters donms demisti tabi bu olay bi 3 yil oncesi oldgu icn tam hatrlamiym sadece aklimda kalan cok merdiven cikmamm gerektgi yinede sen cok dikkat et canmKayınvalideler konuşmazsa olmez Canım benimde ayaklarım bacaklarım şişiyor aradara ellerim. Bende eğilip kalkerken soluk soluğayım. Bugün asansör bozuktu 6 kat merdiven çıktım yarım saat kendime gelemedim
Sigorta ucreti yatiriyorlami bilmiyorum yatmis gozukuyor bakinca e devlette. Ama Gecerlimi bilmiyorum. İs yerine gidince dogum izni icin sorcam. Ama sigortandan yararlaniyorsun. Hastanede gecerli sigortali gozukuyorsun.ücretsiz izindeyken sigortanız yatmaya devam ediyor mu ?? ben sorduğumda işten cıkmış gibi oluyosunuz sigorta yatmıyor ücretsiz izinde dediler
Ucret yatmiyor o zaman ama sigirtan isluyor.ücretsiz izindeyken sigortanız yatmaya devam ediyor mu ?? ben sorduğumda işten cıkmış gibi oluyosunuz sigorta yatmıyor ücretsiz izinde dediler
Canim ben dinlenemiyorum. Gecede oglen uyaniyor uyuyamiyorum. Ginduz zaten hareketliyim hep. Odemim yok. Arada aksam ayaklarimda yanma oluyor ondan da uyuyamiyorum. Soguk su da bekletiyorum. cok hareketsizlikte odem yapar. Yuruyus egzersiz yap. Surekli yatma. Dinlen tabiiki . Benim ne uyku ne dinlenmeye zamanim varkızlar sıcaklardan ayakları şişmeye başlayan var mı? bu hafta acayip ödem toplamaya başladım 2 haftada 2 kilo almış görünüyorum, ama + - 500 gr oluyor gününe göre ödemden sanırım. aşırı uyku ve yorgunluk hali var sadece ben mi yaşıyorum acaba. eşim de evde pek bi işe elimi sürdürmüyo kendini yormaman gerek boşver çok inceleme diyo ama içim içimi yiyo hep sanki yapmam gerekenleri aksatıyorum gibi. gecem gündüzüm miniğim oldu hep aklımda. biraz soluk soluğa kalayım 'dur daha 6. aydasın ohoooooo' diyolar, buna kayınvalidemde dahil.