- 26 Ekim 2016
- 1.538
- 1.857
- 83
- 41
Şeker testi Yaptırmayan lar kimler? Ben yaptırmıyorum.
İşte onu da merak ediyorum çünkü ben normal doğum istiyorum sezeryandan korkuyorum da diyebilirim inşallah açılmıştırCanım kuzenimde de kordon dolanması vardı sonuna kadar öyle gitti. Sezeryan yapıldığı için de sorun olmadı. Arkadaşların dediği gibi kendiliğinden çıka da bilir öyle de gidebilir doğuma kadar. Kısmet :) ) ) şu sorulabilir ama : normal doğuma etkisi nedir??
Canım kendi tercihim. Yaptırmıycaktım zaten ama bilirsiniz o kadar Dr değiştirdim hiç biri de söylemedi test yaptır diye. Arkadaşıma da Dr U biz tavsiye etmiyoruz yine de sen bilirsin demişti ve o da yaptırmamıştı. Ona da yaptırma diyordum :))))Senin kendi tercihin mi canım yoksa doktorun mu önermedi?
Allah herkese rahat sağlıklı bi normal doğum nasip etsin canım. Çünkü vucudumuzun buna ihtiyacı var. İnş kordon çıkmıştır. Ama çıkmazsa da takma. Bebeğine de sana da bişey olmaz nasıl olsaİşte onu da merak ediyorum çünkü ben normal doğum istiyorum sezeryandan korkuyorum da diyebilirim inşallah açılmıştır
İnşallah canım inşallahAllah herkese rahat sağlıklı bi normal doğum nasip etsin canım. Çünkü vucudumuzun buna ihtiyacı var. İnş kordon çıkmıştır. Ama çıkmazsa da takma. Bebeğine de sana da bişey olmaz nasıl olsa
İşte onu da merak ediyorum çünkü ben normal doğum istiyorum sezeryandan korkuyorum da diyebilirim inşallah açılmıştır
C
Canım kendi tercihim. Yaptırmıycaktım zaten ama bilirsiniz o kadar Dr değiştirdim hiç biri de söylemedi test yaptır diye. Arkadaşıma da Dr U biz tavsiye etmiyoruz yine de sen bilirsin demişti ve o da yaptırmamıştı. Ona da yaptırma diyordum :))))
İki hafta sonra Türkiye ye gitcez yolculuk tan önce giderim inşallah aklıma takıldı unuttuydum da yine aklıma takıldı on gün sonra falan giderim inşallah normal ultrasonda gözükür dimi? çünkü gittiğim yer cihazı eski ben ayrıntılı ultrasona gittiğimde söylemiştiCanım korkma kordon dolanmasında da normal doğum oluyor ama senin bebeğin çok küçükken dolamıştı büyük ihtimalle çıkmıştır.Doktor randevun ne zaman?
Netten aldim cnm insallah begenirim.kizlar.biraz dandik.duruyi filan yorum yapmislardi ama bilemedimBen de 10-12 haftalıkken filan yaşadım bunu , üst üste 3 gece. Çok ürkütücü,ama düzenli olarak 7 ayetel kürsi okuyorum şimdi, bi daha da olmadı. Bebeğe bi zararı olmaz bence , rahat ol canım :)
Bunu çok beğenmiştim ben de ama görmeden cesaret edemedim açıkçası, yakınımda mağaza da yokÇok şık ve çok kullanışlı görünüyor. Güle güle kullansın bebişin inşallah. Netten mi aldın mağazadan mı?
Bende araştırdim aldigin ana kucağını. Herkes çok. Memnun. Başka yerlerde de okudum. Bence iyi yaptın ama iki bebis var o ne olacak. Hangisinin buNetten aldim cnm insallah begenirim.kizlar.biraz dandik.duruyi filan yorum yapmislardi ama bilemedimdiger siteleri da arastiridm hep guzel yorumlar vardi.fiyat da baya.uygun.geldi aldim oyle..bakalim ins.memnun kalirim
Canım bende çok yaptırmayı düşünmüyordum ama arkadaşim ile birlikte gittik doktora onun bebeği benimkinden sata göre 2 gün önde, ama benimki hem hafta olarak hem de kilo olarak ilerde çıktı, seninki biraz arkadaşına göre kilolu deyince acaba şeker falan var mı diye yaptırmak istedim...Şeker testi Yaptırmayan lar kimler? Ben yaptırmıyorum.
İki hafta sonra Türkiye ye gitcez yolculuk tan önce giderim inşallah aklıma takıldı unuttuydum da yine aklıma takıldı on gün sonra falan giderim inşallah normal ultrasonda gözükür dimi? çünkü gittiğim yer cihazı eski ben ayrıntılı ultrasona gittiğimde söylemişti
Birini emzirirken digerini buna.koyup ayagimla sallicamBende araştırdim aldigin ana kucağını. Herkes çok. Memnun. Başka yerlerde de okudum. Bence iyi yaptın ama iki bebis var o ne olacak. Hangisinin bu
İşinde zor vallahi Allah yarimcin olsunBirini emzirirken digerini buna.koyup ayagimla sallicambakalim canim dedim.eger.begenirsem bir tane daha alirim sonradan
İnşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsiniz inşallahMrb arkadaşlar beni bilenler vardır belki çok zorlu bir şekilde bu haftalara geldim ve yarın ayrıntılı ultrason var doktorum dediki bu da iyi çıkarsa artık hamileliğinin tadını cikarabilirsin dua edin lütfen yarın bi aksilik çıkmasın çok korkuyorum kaç gündür uyku bile yok bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?