- 6 Ekim 2015
- 1.396
- 1.957
- 83
Mrb arkadaşlar beni bilenler vardır belki çok zorlu bir şekilde bu haftalara geldim ve yarın ayrıntılı ultrason var doktorum dediki bu da iyi çıkarsa artık hamileliğinin tadını cikarabilirsin dua edin lütfen yarın bi aksilik çıkmasın çok korkuyorum kaç gündür uyku bile yok bana
Guzel gorunuyirkızlar merhabalar...
durduk durduk hiç düşünmediğimiz bir bebek arabasını aldık
sanırım bıkkınlık oluştu
Kanz Fernanda..inşallah iyidir
Aynenİşinde zor vallahi Allah yarimcin olsunbende istiyorum bundan bakalım almayi düşünüyoruz duruma gore. Bence kız yatsın. Öncelik bayanların
Cnm bnm arkadasta oyle yapioduBirini emzirirken digerini buna.koyup ayagimla sallicambakalim canim dedim.eger.begenirsem bir tane daha alirim sonradan
Gecmis olsunnnhayırlı günler..
dün işyerinden erken çıktım evde dinlendim kırgınlığım pek kalmadı çok şükür.burnum tıkalıydı çok fena breathe right takayım dedim belki iyi gelir,burnumu morartmış resmenşimdi de su gibi akıyor bir de kuru öksürük var,umarım en kısa zamanda atlatabilirim
Aynen oyle alirsin cnmSlm kızlar nasılsınız evde yat yat günler geçmek bilmiyor. Doktor dışarı çıkma hep dinlen dedi. Bebeklerden biri 630 diğeri 680 gr çıktı iki gün önceki ölçümde. Ama suları hala birinin az diğerinin fazla o yüzden hep dinleniyorum ve su içiyorum. Park yatak bakıyordum sabah eşim dur daha erken diyor. Henüz kıyafet dışında birşey almadım bu gidişle doğuma kadar da bekleyeceğim anlaşılan. Sağlıkla gelsinler de herşeyleri de alınır
Aferin kıza ezdirmesin kendiniAynenkiz zaten simdiden oglanin ust kisminda duruyo hep.oglanin sesi.pek cikmiyo.surekli kiz tekmeliyo
Aynen bide yanlarinda kolca oluyoValla canım emzirme koltuğu bana cidden gereksiz geliyor hem masraf hemde sonrasında yük
Aferin kıza ezdirmesin kendini
Aynen canim artik.kendime.gore yontemler.gelistircem.insallah karisanim cok olmaz daCnm bnm arkadasta oyle yapiodu
Mini bi tane sallanan besik tarzi biseyi vardi
Birini ayaginda birini yaninda onda salliyordu
:)
evet onları hazırladım :) teşekkür ederim düşüncen için.Aynen oyle alirsin cnm
Ama bazi temel seyleri hazirlamak lazim
Hastane cikissi gecelik gibi
Heleki cogul gebelikte
Onlem amacli yatirabiliolar hastsneye
Gecelik pijama olursa iyi olur
Belki vardir ama cevremden bildigimden yazayim dedim :)
İnşallah canım çok sağol :)Tabi görünür canım inşallah kurtulmuştur minnoşun
Çok iyi fikirKizlar bende hastanr cantami.yavastan.hazirlamayi.dusunyom.da.detayli bi liste yapsak da ona gore eksiklerimizi tamamlayip hazirlasak
Eki Görüntüle 1954430 kızlar banada bıkkınlık geldi anakucağı aramaktan. benim için çok önemliydi. ebebekte dün 369 tl ye görüp beğenmiştim bunu. n11 den 269 tl ye kargo ücretsiz sipariş ettim. artık aklımdan çıksın.
Kızlar ben de bugünki ebebek indiriminden nuna pipa araba koltuğunu aldım. 600 den 319 a düşmüştü.
21 nde de mamas papası alcaz inşallah. Nuna uyumlu.
Cnm hastane cikisi tek basina yeterli olmuyor, hele ki ikizlere :) zibin takimi falan citcitli body bol koymak lazimKizlar bende hastanr cantami.yavastan.hazirlamayi.dusunyom.da.detayli bi liste yapsak da ona gore eksiklerimizi tamamlayip hazirlasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?