2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Çok geçmiş olsun canım benim.Dikkat etmeni söyledikleri şeyleri uygularsan bir sorun olmaz inşallah.En azından iki tarafta yokmuş daralma.Şimdiye kadar var mıydı herhangi bir değerde gününden geri kalma falan?

SEn neden yatıyorsun canım evet malesef netten almak değil mesele insan heran bişey olucak korkusuyla bişey almak istemiyor o yüzden kritik haftaları atlatıp öyle alırım dedim hatta oda yapmak istiyordum şuan odasını bile gezerek içime sine sine alamayacağım için allah nasip ederse doğumdan sonra istediğim gibi yapmayı düşünüyorum[/QUOTE]

Benim bebeğin amniyon suyunda azalma oluyor, sızıntı şeklinde akıyor , keseye su ekletiyoruz. Gezindiğimde yürüdüğümde daha çok gidiyor. Su azalıncada bebek hayati tehlikeye düşüyor, gelişim tam olamıyor.

Canım hareketleri nasıl bebeğinin? Bence şimdiye kadar çoktan açılmıştır çünkü 21 haftalık daha küçücük kurtulmuştur minnoş :)

Glikosol diye bir içecek idi, elmalı bir içecek hatta ice tea gibi düşünebilirsin ama içtikten sonra mideni biraz rahatsız ediyo

Canım 50lik mi yapıldı 75lik mi? Bazılarına ondan bazılarına diğerinden yapılıyor neye göre acaba?

Canım Doktor çıktı; ben bir saatin dolmasını bekliyorum sonra kan verecekmisim

Benim bebeğin amniyon suyunda azalma oluyor, sızıntı şeklinde akıyor , keseye su ekletiyoruz. Gezindiğimde yürüdüğümde daha çok gidiyor. Su azalıncada bebek hayati tehlikeye düşüyor, gelişim tam olamıyor.[/QUOTE]
He tamam şimdi hatırladım oda farklıymış herkesin imtihanı ayrı bol bol yatıp dnlenicez canım elimizden gelen bukadar inşallah çabucak atlatırız bu süreyi allaha emanetiz

İlk önce 50 lik veriliyormuş, 140 üzeri cıkarsa 100 lük veriliyormuş 3 saat bekletiliyormus, biryerde okumuştum.

Eee diyelim ki şimdi benim yüksek çıktı ama özel hastane olsa da ben sonuçları öğrenemeyeceğim, o nasıl olacak?

Eee diyelim ki şimdi benim yüksek çıktı ama özel hastane olsa da ben sonuçları öğrenemeyeceğim, o nasıl olacak?

Yok yaa onun sonucu hemen cıkar. Hem bence aynı gün olmak zorunda değildirki. Birdaha cağırır doktorun.

Evet 50lik var 100lük var bi de 75lik geçiyor onu anlayamadım işte canım

''Anne adaylarına şeker yükleme testi 24 ve 28 haftalar arasında uygulanmalıdır. Yapılan test sırasında anne adayına önce 50 gr glikoz içirilir. Bir saat sonra kanda glikoz seviyesi kontrol edilir. Bu oranın tespiti sırasında glikoz seviyesi 140 mg/dl altında olduğunda anne adayında gebelik şekeri olmadığı belirlenir. Fakat kandaki glikozun bu değerin üstünde çıkması halinde 3 saatlik 100 gr glikozla testin yeniden yapılması gerekir. 3 saat sürecek yüklemenin ardından, anne adayının gebelik şekeri olup olmadığı kesin olarak belirlenir. Anne adayına yapılacak şeker yükleme testi sonrasında aşırı fiziksel aktivitenin yapılmaması ve bu süreçte herhangi bir şey yenmemesi gerekir. Bunlar şeker yükleme testinin doğru sonuç vermesi açısından önemlidir.''

75ten bahsetmiyor hiç.

Merhaba gebeliğimin 22.haftasındayım 5 aylıkmı 5.5mu kafam karıştı iyice
Son adet tarihim ayın kacındaysa o tarh geldi mi ay bitti sayıyorum ben pratik oluyo:) benm 1eylul son adet tarihm su an 5bucuk aylıgım diyorum:)

Mayıs annelerinde okumuştum canım bazılarına 75lik yapılmış hatta kötü olmuşlar keşke 50lik yapılsaydı falan demişler.Bana da çok geldi 75lik.İnşallah bana öyle vermezler haftaya benim de şeker yüklemem

Canım hareketleri nasıl bebeğinin? Bence şimdiye kadar çoktan açılmıştır çünkü 21 haftalık daha küçücük kurtulmuştur minnoş :)
İnşallah canım ya hareketleri normal bence hatta bazen baya baya oynuyor da :)

Canım kuzenimde de kordon dolanması vardı sonuna kadar öyle gitti. Sezeryan yapıldığı için de sorun olmadı. Arkadaşların dediği gibi kendiliğinden çıka da bilir öyle de gidebilir doğuma kadar. Kısmet :) ) ) şu sorulabilir ama : normal doğuma etkisi nedir??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…