aynen öyle ben de hepsini yapıyorumCnm bak nette okudum
Senin gibi durum yasayanlar
Bol dinlenme
Sola yatma
Bol su icme seklinde bi yol izlemisler
Haftada birde takip
Sen calisiyor muydun?
Ayy ne kadar tatlı birşey bu, nerden ve ne kadara yaptırdin???Kızlar oğluşuma yastık yaptırdım bugün geldi. Çok şirinler yaa. Bi sürü şey almak istiyorum biri beni durdursun
İnstagramdan havoşunhobidünyası diye bir hesap var ordan yaptırdım. 135 TL fiyatı 3ününA
Ayy ne kadar tatlı birşey bu, nerden ve ne kadara yaptırdin???
Kızlar oğluşuma yastık yaptırdım bugün geldi. Çok şirinler yaa. Bi sürü şey almak istiyorum biri beni durdursun
Odası gelse de süslesemBayıldııımmm!! Ne kadar tatlı omuş
Tabiki canim ocakta girmis bu persembe oyuncak vardi sanirim martta gelir yine haberdar ederim bende takioteyim
A101 e banyo seti seklinde geliyo mu kizlar.bende bekleyeyim o zamn.heksi bende kuvet takımını a101 den alacağım. önemli olan içindeki ped.
ama burda muhabbeti dönünce tokerdede görünce belki alan olur dedim.: )) bencede çok pahalı...
Zeynosrkn84 çok geçmiş olsun.
Odası gelse de süslesemsolumda şimdi dürtüp duruyor
Amin hepimiz sağlıkla mutlulukla kavuşalım yavrularımızainşallah canım. Sağlıkla, mutlulukla...
Yok evdeyim şükür ama 2 oğlum var evde birde eş tabi çok elinden iş gelmiyor eşimin istirahat etkilermi bilmiyorum pek uzanan bi tip değilim hiç yatmam genelde hareket halindeyim iyice kafam karıştı bilemiyorummCnm bak nette okudum
Senin gibi durum yasayanlar
Bol dinlenme
Sola yatma
Bol su icme seklinde bi yol izlemisler
Haftada birde takip
Sen calisiyor muydun?
Bakanlarda amniyosentez yapan doktorlar 6. Kez ayrıntılı oldum aslında ikili testte çıkan risk bunu işaret ediyormuş doktor işte biz seni bu yüzden çağırdık çünkü gerilik varsa sonuçta bu oluyor dedi zaten sıkıldım hastaneden inanki 6 aydır hep oralardayım Rabbim hiç birimizin kucağını boş koymasın ama çok sıkıntı yaşadım bunda çok üzüldüm Allah hayreylesin şimdi sürekli bebiş oynuyorum diye düşünmek beni mahvedicekCanım çok üzüldüm Allah yar ve yardımcın olsun ismin neydi dualarımda sanada yer vermek istiyorum başka doktora mı gitsen perinatolog ve Prof iyi bir doktor belkide yapılacak bir şey vardır başka doktor da görmeli bence seni böle beklenmezki
ikili teste üçlü teste detaylı renkli ultrasona şeker yüklemesine karşı olan ben hepsini yaptırdım
ikili testte çocuğu besleyen damarlardan birnin akışının az olduğu görüldü aspirin kullanmaya başladım
detaylı ultrasonda çocuğu besleyen damarların dar olduğu görüldü kan sulandırıcı iğne kullanmaya başladım
şeker yüklemesinde şekerimin çok yüksek olduğu görüldü günde 4 kez iğne kullanmaya başladım
şuan bunların hiç birini yaptırmasaydım neler olabilirdi yazmak istemiyorum herşey yaradandan ama önlemini tedbirini alacaksın
Mrb arkadaşlar beni bilenler vardır belki çok zorlu bir şekilde bu haftalara geldim ve yarın ayrıntılı ultrason var doktorum dediki bu da iyi çıkarsa artık hamileliğinin tadını cikarabilirsin dua edin lütfen yarın bi aksilik çıkmasın çok korkuyorum kaç gündür uyku bile yok bana
Yok evdeyim şükür ama 2 oğlum var evde birde eş tabi çok elinden iş gelmiyor eşimin istirahat etkilermi bilmiyorum pek uzanan bi tip değilim hiç yatmam genelde hareket halindeyim iyice kafam karıştı bilemiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?