2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
heksi bende kuvet takımını a101 den alacağım. önemli olan içindeki ped.
ama burda muhabbeti dönünce tokerdede görünce belki alan olur dedim.: )) bencede çok pahalı...
Zeynosrkn84 çok geçmiş olsun.

Kızlar ben şeker yüklemesini biliyorsunuz akşam yaptırmıştım yani tamamen aç değildim ama benim ki 77 çıkmış sıkıntı yokmuş o nedenle ikinci yüklemeye gerek kalmadı, darısı yeni kontrole gidecek arkadaşlara :))

Vajinal kültür aldıran oldu mu arkadaşlar? Ben de spekulum korkusu var o yapılmadan oluyor mu bilgisi olan var mı ?

Küvet seri n11de de var arkadaşlar bakabilirsiniz hosunuza giderse. Örneğin;

Cnm bak nette okudum
Senin gibi durum yasayanlar
Bol dinlenme
Sola yatma
Bol su icme seklinde bi yol izlemisler
Haftada birde takip
Sen calisiyor muydun?
Yok evdeyim şükür ama 2 oğlum var evde birde eş tabi çok elinden iş gelmiyor eşimin istirahat etkilermi bilmiyorum pek uzanan bi tip değilim hiç yatmam genelde hareket halindeyim iyice kafam karıştı bilemiyorumm

Kızlar bebek arabasının tek elle katlanabilmesi çok mu önemli travel sistemler tek elle kapanmıyor tek elle kapananlar genelde baston pusetler.. Benim bebek arabasi travel için ayirabilecegim ortalama bütçe 500-900 civarı.. Ama bizim su anda arabamız yok o yüzden travelin oto koltuğuna ihtiyaç duyaacak miyiz bilmiyorum bu yüzden tek bebek arabasi mi alsam acaba onun için de ayılabileceğim ortalama bütçe 400-600 arası çünkü ilerde araba koltuğu almam gerekecek. Bana önerebileceğiniz markalar var mi
Çift yönlü kullanım geniş tente ve büyük tekerlek aklımdaki olması gerekenler. Deneyip iyi bulduğunuz arabaları paylaşır misiniz
Bu arada Zeynosrkn84 canim çok çok geçmiş olsun bol bol dinlen sana çok çok dua edeceğim. Allah hepimizin yardımcısı olsun insallah

Bakanlarda amniyosentez yapan doktorlar 6. Kez ayrıntılı oldum aslında ikili testte çıkan risk bunu işaret ediyormuş doktor işte biz seni bu yüzden çağırdık çünkü gerilik varsa sonuçta bu oluyor dedi zaten sıkıldım hastaneden inanki 6 aydır hep oralardayım Rabbim hiç birimizin kucağını boş koymasın ama çok sıkıntı yaşadım bunda çok üzüldüm Allah hayreylesin şimdi sürekli bebiş oynuyorum diye düşünmek beni mahvedicek

Canım benim de şekerim yüksek çıktı. Doktor şimdi de 100mg yükleme istedi. Senin kaç mg yüklemede kaç saat sonra kaç çıkmıştı değerin? Bu kez de sonuç iyi çıkmazsa benim de iğne mi kullanmam gerekecek acaba

Dün aklıma geldin canım. Çoktandır gözükmüyorsun nasılsın diye yazacaktım. İnşallah yarın çok güzel geçer senin için.

Yok evdeyim şükür ama 2 oğlum var evde birde eş tabi çok elinden iş gelmiyor eşimin istirahat etkilermi bilmiyorum pek uzanan bi tip değilim hiç yatmam genelde hareket halindeyim iyice kafam karıştı bilemiyorumm

Cnm mumkun oldugunca bi sonraki kontrole kadar yorma kendini
Bol su ic
Protein agirlikli beslen
Sola yat dinlen
Kafama takildi nette baktim
Bu haftalarda benzer sikintiyi atlatan cok var
Sakin bozma moralini
Cunku elinden gelen birsey yok
Sadece dinlen
Duzelecek ins
Bi hafta sonra git doktora
Uzun tutma araliklari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…