2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar hamilelikle birlikte bende tansiyon çıktı 17leri gördüm yani çok şükür şuan düzenli hergün nar suyu içiyorum 21 gün devam edicem taze sıkıp içiyorum tansiyonu dengeliyo düzeltti çok şükür tabi tuzluyada dikkat ediyorum ibrahim saraç oglundan duymuştum faydasını gördüm bilginiz olsun sizinde

ZATEN oyle yapıyorum canım evet olabılır aslında dıyorum gonullerını asla kırmam ama yıne kendı bıldığımı yaparım beğenmediğim konuda

kızlar ben bugünde gidemedim doktora bi kar fırtınası vardı ki randevu saatinde gecen haftada doktor izinliydi haliyle ayrıntılı ultrasonla tanışamadık bebeğimle 21+3 de yiz yarında kar yağışlıymış cumartesi gitmeye çalışacam artık geç mi kaldım onada sıkılıyorum

Nursecm....................Erkek...............isim
M123S..........................Erkek..................GİRAY
Mcrhelena....................Erkek..................isim
Blgk..............................Erkek...................ALİ ASAF
Dertli gelin.....................Erkek..................FURKAN
Efefsunkar....................Erkek...................EGE
Bihter34.......................Erkek...................isim
Cgdmkrks.....................Erkek..................AHMET POYRAZ
Orangurann.................Erkek...................SARP
Alnilam........................Erkek.................isim
Helles...........................Kız.........................ZEYNEP
Haziranannesiyim.........Kız........................SARYA
Monomit.......................Kız........................DERİN
Snmclsn.........................Kız.......................ARYA
Gzleem..........................Kız........................ELA
Es2607...........................Kız.......................ALMİNA ELA
Aydii..............................Kız........................ADA
Karammmsam..............Kız........................PERA
Zuhrealam....................Kız........................SELEN
Canhayat80..................Kız.......................ALYA
Momocan.....................Kız.......................SARE MASAL
Senkoyadimi.................Kız.......................EDA
Arsinli...........................Kız.......................DİLARA
Hyb77...........................Kız.......................isim
Frkzhd.........................Kız........................isim
Asi4261.........................Kız.......................isim
Lilithic..........................Kız......................isim
Mavi_dem....................Kız........................isim
Lucccck........................Kız........................isim

Hee evet benimde hep aklımda o :) elimde badem yağı var o bitsin bi onuda denicem inşallah :)
badem yağı bende aldım ama tüylenme yapar dediler diye kullanmaya cesaret edemedim ...şuan bio oil kullanıyorum inşallah işe yarar da çatlamayız...eczanden de bio oil için kıllanma yapar dedi ama mustela veya lierac satmak içinmiydi bilemiyorum yaşayıp göreceğiz

Muayene olduk malesef iyi şeyler duymadık yine suyumuz azalmış bebek beslenemiyomuş 390 gr olmuş çok az değilmi canım çok sıkıldı yine ağlayarak çıktık doktor hareket hissetmezsen hemen gel dedi artık günler nasıl geçicek bilemiyorum valla Rabbim sabır versin artık daha riskli olacakmış gerilim gitgide yükselecekmiş oh diyemedik yine

Ben 21+6da girmiştim canım 24.haftaya kadar girebiliyosun canını sıkma hiç.İnşallah güzel haberler alırsın

Yaşadığım şehirde de doğum yapana hastaneden çıkar çıkmaz geliyorlar. hatta 2.gün lohusa görmeye gitmeyi uygun bulmayıp gitmedim diye beni yadırgadı kayınvalidem. eşimin amcasının torununun çocuğu bi de... teyze dayı gelince insan bi nebze anlıyor da..buralarda böyle işte. Bari 1 hafta 10 gün sonra falan gelseler. o yüzden kendimi hazırlamam gerekli. şimdiden stres doluyum anlayacağınız. Allahtan annem gelecek belki bnm diyemediklerimi o der ama bnm annemde bana çok karışır. hem akraba hem kv hem annem. bi de beni düşünün. çocuğu alıp kaçasım var.

ben bugün oje sürecektim oysa,sürmesem mi? arkadaşlar saçımızı hala boyatamaz mıyız? ben dayanamıycam boyatıcam herhalde. kendimi çok paspal hissediyoruuuuuum.

http://www.e-toker.com/babyjem-bebek-katlanabilen-banyo-kuveti-beyaz-pembe

katlamalı kuvet düşünen ve ebebkte kaçıranlar. tokerdede varmış...

benim yerim var şimdilik ama insan yine de ortalıkta eşya görmek istemiyor. yine de 2 katı para vermeye değer mi sizce?

ense kalınlığı kaç çıkmıştı canım? Benim ikizlerin biri 2,2 mm diğeri 2 mm. Bana biraz fazla gibi geldi. Herkesin 1 küsür çünkü
canım benim biri 1,70 diğeri 3,18 çıkmıştı, 3 üstü sıkıntılı, çok korktuk, nifty adında anne kanından yapılan bir test yaptırdık, çok şükür temiz çıktı, doktorumda perinatalog zaten, her gittiğimde muhakkak kontrol ediyor, ense kalınlığı normal seviyesine geldi, bence seninkiler normal ama sende bu testi yaptır istersen , için rahatlar,

Nifty testi ne kadara mal oldu peki? Doktor kötü hiçbirşey söylemedi ama burada herkesin 1 küsür okuyunca benimkiler kalın geldi biraz. Benim papp-a da biraz yüksek 8,46.

ben a101 den alacağım gayet guzel oluyor ordakıler ve cok cok uygun banyoda dusa kabının ıcınde muhafaza edeceğim o yuzden yer kaplıyo derdım olmaz bu cok pahaı bence

Canım çok üzüldüm .... yine mi yaaa... bir tedavi falan vermedi mi...
benim doktor 26. haftanda gelişim geriliği olursa iğne yaptırmalısın karından demişti
sana böyle birşey tavsiye etti mi canım...

canım
ben a101 den alacağım gayet guzel oluyor ordakıler ve cok cok uygun banyoda dusa kabının ıcınde muhafaza edeceğim o yuzden yer kaplıyo derdım olmaz bu cok pahaı bence

canım a 101 de bebek ürünlerine indirim olduğu zaman haber verir misin
ben ikidir kaçıyorum

kızlar bugün idrar tahlilimde bol bakteri
8-9 epitel hücre
6-7 lökosit
nadir ürik asit enfeksiyon

sağlık ocağı munorol şase verdi...kızlar bu ilacın bir zararı var mıdır?

Teşekkür ederim canım deneyeyim
Cnm ayva benim ilk bulantilarimin oldugu zamanlar iyi geliyordu
Ancak yanma olayinin cozumu olur mi bilnem
Bnm suan xok şiddetli degil de
Oglumda dogurana kadar mide yanmasindan xok cektim
Maden suyu iciyrdum buzz gibi
O iyi geliyordu

Ay cnm Allahim dana ve bebegine sifalar versin sizleri korusunn
Su azqlinca artmwsi icin ne yapmak gerekiyor acaba

kızlar bugün idrar tahlilimde bol bakteri
8-9 epitel hücre
6-7 lökosit
nadir ürik asit enfeksiyon

sağlık ocağı munorol şase verdi...kızlar bu ilacın bir zararı var mıdır?
Cnm enfeksiyon daha zararli
Gebelikte genelde bu ilaci veriolar
İki gun mu uc gun mu be kullaniliyr
Mutlaka kullan

Kızlar az once seker yuklememi yaptrdm doktoruma gosteremedim gec aldıgm için. Sekerli su içimi sonrası 120-170 arası olması gerekiyomus aralıgı benm 166cıktı. Yuksek mi ki ya

Canım çok üzüldüm .... yine mi yaaa... bir tedavi falan vermedi mi...
benim doktor 26. haftanda gelişim geriliği olursa iğne yaptırmalısın karından demişti
sana böyle birşey tavsiye etti mi canım...
Hiç birşey demedi sadece hareket etmede azaltma olursa acil gel 10 gün sonra kontrole çağırdı gerilikte aynı düzelme yok bebeği kaybetme korkusu var şimdide

Ay cnm Allahim dana ve bebegine sifalar versin sizleri korusunn
Su azqlinca artmwsi icin ne yapmak gerekiyor acaba
Bişey demedi ki bu gerilik sonunda bunu getiriyormuş gelişmeyince çiş yapmıyor çiş yapmayınca su bitiyormuş doktor bunu bekliyorduk oldu dedi ağlaya ağlaya geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…