papp-a dediğin ne oluyor, bana 2'li,3'lü,4'lü yapılmadı, nifty testi 2000 tl mal oldu, eğer kötü çıksaydı aminosentez yapılacaktı,Nifty testi ne kadara mal oldu peki? Doktor kötü hiçbirşey söylemedi ama burada herkesin 1 küsür okuyunca benimkiler kalın geldi biraz. Benim papp-a da biraz yüksek 8,46.
ben a101 den alacağım gayet guzel oluyor ordakıler ve cok cok uygun banyoda dusa kabının ıcınde muhafaza edeceğim o yuzden yer kaplıyo derdım olmaz bu cok pahaı bence
kızlar bugün idrar tahlilimde bol bakteri
8-9 epitel hücre
6-7 lökosit
nadir ürik asit enfeksiyon
sağlık ocağı munorol şase verdi...kızlar bu ilacın bir zararı var mıdır?
Bişey demedi ki bu gerilik sonunda bunu getiriyormuş gelişmeyince çiş yapmıyor çiş yapmayınca su bitiyormuş doktor bunu bekliyorduk oldu dedi ağlaya ağlaya geldim
Muayene olduk malesef iyi şeyler duymadık yine suyumuz azalmış bebek beslenemiyomuş 390 gr olmuş çok az değilmi canım çok sıkıldı yine ağlayarak çıktık doktor hareket hissetmezsen hemen gel dedi artık günler nasıl geçicek bilemiyorum valla Rabbim sabır versin artık daha riskli olacakmış gerilim gitgide yükselecekmiş oh diyemedik yine
Çok geçmiş olsun canım. Çoğu gitti azı kaldı inşallah atlatacaksın bunu da. Geçen gittiğin profesör her şey normal dememişmiydi. İçini ferah tut Allaha emanetiz hepimiz.Bişey demedi ki bu gerilik sonunda bunu getiriyormuş gelişmeyince çiş yapmıyor çiş yapmayınca su bitiyormuş doktor bunu bekliyorduk oldu dedi ağlaya ağlaya geldim
Muayene olduk malesef iyi şeyler duymadık yine suyumuz azalmış bebek beslenemiyomuş 390 gr olmuş çok az değilmi canım çok sıkıldı yine ağlayarak çıktık doktor hareket hissetmezsen hemen gel dedi artık günler nasıl geçicek bilemiyorum valla Rabbim sabır versin artık daha riskli olacakmış gerilim gitgide yükselecekmiş oh diyemedik yine
İnşallah canım inşallah... Dua edicez Rabbim yardımcımız olsun gerçekten 6 aydır imtihandayız sabırla beklicez Allah tan gelen baş üstüneHepimiz için hakkımızda hayırlısı ne ise öyle olsun. Kendini üzme, moralini bozma ne olur, iyi düşün iyi olsun , bizlere verilenlerle bir imtihan bu ve ne olursa olsun şükretmek durumundayız. Her şey Allah'tan. Her şey... buradan anladığım kadarıyla Sen çok özenli, özverili ve dikkatli bir insansın ama buna rağmen sınandıgımız bir şeyler varsa Rabbimin seni unutmadığını gösterir. İçecek suyu varsa doğar yoksa cennetten rezarvasyon için adanmış bir melek olur. Şu an önemli olan sensin. Hakkımızda hayırlı olan ne ise o olsun. Hayırsız olana kalmaktan yeğdir. Başka bir doktora da bi görünsen çünkü ultrason cihazından , cihazına fark oluyor. Rabbim acil şifalar versin. Hissettiklerini bütün kalbimle hissediyorum, inşallah atlatacağız bunu da.
Cnm baskandoktora da mi gitsennBişey demedi ki bu gerilik sonunda bunu getiriyormuş gelişmeyince çiş yapmıyor çiş yapmayınca su bitiyormuş doktor bunu bekliyorduk oldu dedi ağlaya ağlaya geldim
Bana bu cumartesi yapılacak canım. Ben bilgi veririmBenımde 25 Şubatta. Şeker yüklemesi yapılacak heralde, hiçte istemiyorum aslında amahamileliğim boyunca yaptırmadığım birşey olsun istemiyorum. Yaptıran varsa bilgilendirsin lütfen nasıl bişimiş bu şeker yüklemesi
Canim benim bebegim 21.haftasinda 325 gramdi. Bebegin kac haftalik bilemiyorumama kilosu gayet iyi bol su tuket suyunun cok olmasi daha kotu dua et bol bolMuayene olduk malesef iyi şeyler duymadık yine suyumuz azalmış bebek beslenemiyomuş 390 gr olmuş çok az değilmi canım çok sıkıldı yine ağlayarak çıktık doktor hareket hissetmezsen hemen gel dedi artık günler nasıl geçicek bilemiyorum valla Rabbim sabır versin artık daha riskli olacakmış gerilim gitgide yükselecekmiş oh diyemedik yine
Cnm bak nette okudumBişey demedi ki bu gerilik sonunda bunu getiriyormuş gelişmeyince çiş yapmıyor çiş yapmayınca su bitiyormuş doktor bunu bekliyorduk oldu dedi ağlaya ağlaya geldim
Canım çok üzüldüm Allah yar ve yardımcın olsun ismin neydi dualarımda sanada yer vermek istiyorum başka doktora mı gitsen perinatolog ve Prof iyi bir doktor belkide yapılacak bir şey vardır başka doktor da görmeli bence seni böle beklenmezkiBişey demedi ki bu gerilik sonunda bunu getiriyormuş gelişmeyince çiş yapmıyor çiş yapmayınca su bitiyormuş doktor bunu bekliyorduk oldu dedi ağlaya ağlaya geldim
Bence de gereksiz pahalı. Zatençok uzun süre kullanılmıyor. Bebek biraz ele avuca gelince ortalama 3-4 aylıkken eşim kucağına alır ben duşla yıkardım çocuklarımızı. O yüzden yazık o paraya.ben a101 den alacağım gayet guzel oluyor ordakıler ve cok cok uygun banyoda dusa kabının ıcınde muhafaza edeceğim o yuzden yer kaplıyo derdım olmaz bu cok pahaı bence
Kesinlikle canim dedin gibiele avuca gelince dusta beraber yikaniriz yavrumla :))Bence de gereksiz pahalı. Zatençok uzun süre kullanılmıyor. Bebek biraz ele avuca gelince ortalama 3-4 aylıkken eşim kucağına alır ben duşla yıkardım çocuklarımızı. O yüzden yazık o paraya.
Tabiki canim ocakta girmis bu persembe oyuncak vardi sanirim martta gelir yine haberdar ederim bende takioteyimcanım
canım a 101 de bebek ürünlerine indirim olduğu zaman haber verir misin
ben ikidir kaçıyorum
Canim seni anliyorum insallah cok canini sikmazlar karisarakYaşadığım şehirde de doğum yapana hastaneden çıkar çıkmaz geliyorlar. hatta 2.gün lohusa görmeye gitmeyi uygun bulmayıp gitmedim diye beni yadırgadı kayınvalidem. eşimin amcasının torununun çocuğu bi de... teyze dayı gelince insan bi nebze anlıyor da..buralarda böyle işte. Bari 1 hafta 10 gün sonra falan gelseler. o yüzden kendimi hazırlamam gerekli. şimdiden stres doluyum anlayacağınız. Allahtan annem gelecek belki bnm diyemediklerimi o der ama bnm annemde bana çok karışır. hem akraba hem kv hem annem. bi de beni düşünün. çocuğu alıp kaçasım var.
ben bugün oje sürecektim oysa,sürmesem mi? arkadaşlar saçımızı hala boyatamaz mıyız? ben dayanamıycam boyatıcam herhalde. kendimi çok paspal hissediyoruuuuuum.
benim yerim var şimdilik ama insan yine de ortalıkta eşya görmek istemiyor. yine de 2 katı para vermeye değer mi sizce?
Canim cok üzüldüm, ben de sana dua edecegim. Insallah her sey iyi gider. Arkadaslar da söylemis ama bir doktora daha görünme sansin var mi acaba? Belki baska önerileri olur. Kendini yorma, cok zor ama yine de moralini iyi tutmaya calismalisin. Buradan bir arkadasa su ekleniyordu yanilmiyorsan igne ile. Böyle bir seyden falan bahsedildi mi acaba sana?Muayene olduk malesef iyi şeyler duymadık yine suyumuz azalmış bebek beslenemiyomuş 390 gr olmuş çok az değilmi canım çok sıkıldı yine ağlayarak çıktık doktor hareket hissetmezsen hemen gel dedi artık günler nasıl geçicek bilemiyorum valla Rabbim sabır versin artık daha riskli olacakmış gerilim gitgide yükselecekmiş oh diyemedik yine
canım yaBişey demedi ki bu gerilik sonunda bunu getiriyormuş gelişmeyince çiş yapmıyor çiş yapmayınca su bitiyormuş doktor bunu bekliyorduk oldu dedi ağlaya ağlaya geldim
evet iğneyle su ekleme yöntemi var perinatologlar yapıyor sanırım.Canim cok üzüldüm, ben de sana dua edecegim. Insallah her sey iyi gider. Arkadaslar da söylemis ama bir doktora daha görünme sansin var mi acaba? Belki baska önerileri olur. Kendini yorma, cok zor ama yine de moralini iyi tutmaya calismalisin. Buradan bir arkadasa su ekleniyordu yanilmiyorsan igne ile. Böyle bir seyden falan bahsedildi mi acaba sana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?