2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kelebekmrve o hıçkırığı bende hiç hissetmedim.
ama bazen karnıma oyle tekme atıyorki, çivi çakar gibi artarda ama güçsüz. aceba hıckırık o mu. :)

Benim de çok moralim bozuluyor
bence hiç bozmayın moralinizi.
sonuçta demet akalın 30 kilo almış:)
biz 20 kiloyumu veremiycez.
keske hersey kılo vermek kadar kolay olsa.
sağlıkla doğumu atlatalım başka bişey istemiyorum...

mayıs anneleri burclardan bahsetmiş. ikizler olmasını istemıyorlar. aklıma iki arkadaşım geldi.
birisi burcu aslan olsun dıye hamilelik çalışmasına başladı o ay, sankı hemen hamıle kalacak gibi...
kızın 1 yıldır cocugu olmuyor.burc falan umrunda değil artık.
2.arkadas kayınpederinden nefret ediyor. ve sürekli dua edıyormuş kp ile cocugun doğum gunlerı aynı olmasın dıye.ıkısıde aynı aya denk geliyormuş. vee tabiki bildiniz. kız gece 1 de kp in doğum gununde doğurdu.
offf bunları neden yazdım bılmıyorum.
herseyın hayırlısını dileyelim yeter. rüzgarlar tersıne dönmesin.
herkese iyipazarlar diliyorum....

Evet kızlar hareket yürüyüş çok önemliymiş inşallah hamileliğin geri kalanını sağlıkla hareketli olarak devam edebiliriz :)

Merhaba kızlar, bu aralar benim gibi göbeği alip başını giden var mı,? Çok sisiyorum bu aralar, eşime patlayacakmisim gibi diyorum (

kelebekmrve o hıçkırığı bende hiç hissetmedim.
ama bazen karnıma oyle tekme atıyorki, çivi çakar gibi artarda ama güçsüz. aceba hıckırık o mu. :)
Mutlu pazarlar canim nette arastrdim tekmeden daha hafif olan kiprasmalarmis gercekten de bazilari cok sert bazilari cok derinden geliyo gibi sanirim onlar hickirik oluyo :))bu arada jokere gitmeni tavsiye ederim asiri uygun seyler var

Ayyy demekki ne diyoruz iyi dusunelelim iyi olsun kotuyu cagirirsak geliyo gercekten

Yok canim damarlarda degil bacagimin kendisi sanki böyle selülit gibi görüntü olusmus ön tarafta özellikle diz kapagima yakin yerler yukardan bakincada belli.. evdeyim ben sürekli dogru düzgün hareket etmiyom havalarda soguk diye disari cikip yürüyüs yapmiyorum ondanmi acaba... bari egzersiz yapiyim dedim evde kendi kendime,,, havalar azcik düzelse aticam kendimi disari..

Kızlar dün chicco dan aklımda hiç yokken urban plus bebek arabası aldık. Sonra e-bebekten 150 liraya kadar indirime girmiş erkek bebek kıyafetlerinden aldım.

Önceden aldığım 5 li hastane çıkışı, uzun ve kısa kollu body ler de vardı. 4-5 tane tek alt almistim. Çoraplarimiz hazır. Ağız mendilleri, muslini, örgü yeleği hırkası.

Ince kalın battaniyeleri, yatak, uyku seti. Zaten büyük kısmı kızımdan kalanlar. Daha listemde 19 kalem alinacaklar var offf bitmiyor. Hemde bir çok şey olmasına rağmen. Sıfırdan alanlara Allah güç versin. Sanırım bunlar yeter ilk aşamada.

Tabii bunların haricinde abla da mutlu olsun diye ona da bir etek bluz takımı aldık. O kadar yürüyüş yapmama rağmen artık çok çabuk yoruluyorum. Kendimi çok hantal hissetmeye başladım. Koltuktan kalkasım gelmiyor.

Merhaba kızlar, bu aralar benim gibi göbeği alip başını giden var mı,? Çok sisiyorum bu aralar, eşime patlayacakmisim gibi diyorum (
Ben:) artık merdiven çıkma olayım bitti. Ellerim de uyuşuk. Göbek dersen...2 hafta önce aldığım iç çamaşırları sıkmaya başladı. Son bir hafta da tamamen değiştim.yataktan Hadi deyip kalkmalar tarih oldu. En az Bir dakika o göbeğin pozisyon almasını bekliyorum .

Merhaba kizlar gecen kontrolum vardi kizim cok iyiymis sukur bir hafta onden gidiyomus kab ilaci decavit ve magnezyuma devam ediyorum yarin detaylim var heyecanliyim gogus uclarini konusmussunuz sakin ihmal etmeyin ben ilkinde ihmal ettim cok acilar cektim yarildi agliya agliya emziriyodum dogumdan iki ay once lansinoh ve e vitamini kullanicam simdi vazelin suruyorum gogus ve göbeğime baya nemli tutuyo vazelin ilkinden catlaklarkm oldugu icin sadece cok kuruyo die suruyorum yoksa ne surseniz gene catliyosunuz genetiginizde varsa

Gule gule kullansin bebislerin canim bi ara listenin resmini bizimledr paylassan ne guzel olur

Sorma, birden bu kadar nasil agirlastim anlamıyorum, birden oldu herşey, göbeğim için ayrı parantez açmak lazım, çünkü daha en az 3.5 ay var doğuma ve ben daha ne kadar buyuyebilir diye hayretler içinde sürekli bakiniyorum

Hareketsizlikten olur canım zaten ekstra yağ dokusu üretiyor vücut hamilelikte bebişler hormonlar yüzünden.Yürüyüş yapmak en iyisi ama havalar düzelene kadar doğuracaz sanırım bi türlü kısmet olmuyor.Ben avmlere gidip oralarda bari yürümeye çalışıyorum.Ama açık havadaki gibi sağlıklı olmuyor maalesef.

Sevgili anneler bebekleriniz mideye mi yakın duruyo yoksa kasığa mı

Bazen kasıkta bazen göbek deliğimin oralarda,pozisyonu nasılsa ona göre hareket ediyor sanırım.Yalnız ben neresi kolu neresi poposu neresi bacağı hiç anlayamıyorum bi yerleri vuruyor ama tekme mi yumruk mu anlayamadım daha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…