2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
bende kiracıyım cnm. Ancak odam müsait olduğu için mobilya beşik alacağım. Yılda bi iki kere bi haftalığına annemlere gideceğim diye park yatak almayacağım ben. Kayinvalidem de çocuğa bakarsa artık cekyatta yatsın alissin. Çok ihtiyaç duyarsam o zaman alırım park yatak falan.

Teşekkür ederim canım odam uygun ayrıca oda da yapamayacağım şuan o yüzden bana da beşik mantıklı geliyor aslında çekmeceli olanlar da ayrı cazip geliyor

Altı cekmecelilere bakıyorum bende. Yanında çekmecesi olanlar büyüyen beşik oluyor. Fakat boyu 1.80 cm, çok buyuk. 7-10 yasa kadar kullaniliyor. 10 sene de o mobilyanın canı cikar. Gerek yok. Çekmecesi Altta olanlar 1.30 cm oluyor. 3.5 4 yaşına kadar kullanabiliyor. Zaten ikinci çocuk kullanır sonrasında. Sanırım hem sallanan hem uzun süre kullanılan tahterevalli markasında var.

Kizlar ya cok kotu grip bogaz agrisi var.doktorum parol alabilirsin dedi de.gunde kac tane alabilirim bilginiz var mi.5 gibi bi tane almistim ama su an cok fenayim.yine.kulaklarım bogazlarim agriyo.biraz da ates var

Galiba 3 tane alabiliyorsun. Ben günde 2 taneyi gecmemeye çalışıyordum.bol portakal nar suyu içtim. Antibiyotik bi ise yaramadi bende. Günde bi bardak limonlu ıhlamur içtim. Yine de bi hafta yattım ben. Allah şifa versin cnm. Geçmiş olsun.

Mobilya beşik kullanan anneler. Yanında sifonyer mı aldınız? Ayrıca alt değiştirme ünitesi yok 70-130 besinlerin. Nerde aldınız altını? İkeanin alt değiştirme ünitesi var altı 3 çekmeceli. Onlardan mı alsak, yetermi 3 çekmece? Dolap almayacağım çünkü..

Bir de teyzeme babynest diktiriyorum. Ana kucağı almayacağım . Evde veya kayinvalideye gidince içinde yatıracağım. Ne düşünüyorsunuz? Kullanan var mi?

Kizlar önerebileceginiz bacak egzersizi varmi.. aaz önce aynada farkettim bacaklarim pütür pütür sisme olmuss

Kizlar önerebileceginiz bacak egzersizi varmi.. aaz önce aynada farkettim bacaklarim pütür pütür sisme olmuss

Canım damarlarda mı şişme? Varis gibi bişey mi? Bacaklar için en iyi egzersiz hafif tempolu yürüyüş aslında imkanın varsa.Ayakta çok kalmamaya çalış,mümkün olduğunca uzat ayaklarını biyerde otururken

Canim dur yeni basliyorsunuz dahada karisacak kafaniz

Kizlar ya cok kotu grip bogaz agrisi var.doktorum parol alabilirsin dedi de.gunde kac tane alabilirim bilginiz var mi.5 gibi bi tane almistim ama su an cok fenayim.yine.kulaklarım bogazlarim agriyo.biraz da ates var
Bana kurum dr um 4 e kadar alablirsin parolu dedi. Ikiyi gecmedim...

Park yatak aldim ama simdide esyalarini nere koyacaz oglusun. Ewde fazla gardolap var 3 kapili ama onun icide dolu. Mobilyayi 1yasinda takim almak istiyorum. Alacagim diger sey elimde patliycak. Zaten ev kucuk yer yok;( benimde yine kafam karisik..

Ben çok zorlanıyorum şekerden çok korkuyorum inş bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
Bişey olmaz canım inşallah pozitif ol inşallah sağ salim alırız kucağımıza
Kesinlikle ya gözle göremeyince tek motivasyon tekme beklemek oluyo:)
Evet ya babası da her dk tepilmezki diyo haklı ama napalım :)

Kızlar çatlak oluşumunu önlemek için kantaron yağı kullanan var mı? Bildiğim kadarıyla göğüs ucu yaralarına doğum dikişlerine falanda iyi geliyormuş

Kızlar çatlak oluşumunu önlemek için kantaron yağı kullanan var mı? Bildiğim kadarıyla göğüs ucu yaralarına doğum dikişlerine falanda iyi geliyormuş
Gerildikçe zeytin yagı sürüyorum rahatlatıyo kantaronun yaralara çok faydası var ama çatlagı bilemiyorum mutlaka onada vardır

Ben genelde kakao yagı kullanıyorum ama eritmesi zor gelince has kantoron yagı var kuzenimde kullanmış onu sürüyorum zeytinyaglı iyi gibi ama göğüs uclarıma sürmüyorum sürmek gerekiyor mu bilmiyorum

Bu arada ben yürüyüşlere ufaktan başladım hareketler var biri sormuştu bendeki kitapta var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…