2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

wowwww.

Kızlar bebek bakım çantası Babymall de Kraft marka bugün indirimde bakacak olanlar,sırt çantası şeklinde de var normal çanta şeklinde de.Bi de Ebebek te ateşölçerlerde indirim var ben sanırım Braun IRT 6520 alacam en iyisi o diyorlar kulaktan ölçüyor.Haber vereyim dedim

Ay deme öyle Ben de hep bişiler yemek istiyorum, tatlılar, börekler gözümün önünde süzülüyor. Anca çubuk havuç, salatalık, yoğurt. Hep dikkat ediyorum. Bu da çekilmez yani.

Bizde de iki tane var. Hemd e öyle uslu filan değiller. Veterinerimle görüştüm (onda 20 tane var) kedilerin testlerini yaptık, kist aşılarını doğumdan önce tekrarlayacağız.
Kakasından uzak durmak gerekiyor, onu da eşim temizliyor zaten.

Kizlarbidebulabiliosaniz zemzem bulun
Bi damla bebege dogumdan sonra agzina damlatin
Pamukcuk falan asla olmuyor
Duydum yaptim sonuc aldim
Bide hurma yalattirdik hactan gelen

Ben de ağrı oldu aynı yazdığın şekilde. Korktum, dr a gittim. Rahim ağzımı ölçtü, NTS ye bağlanıp kasılmalarıma bakıldı. Bu anlamda ciddi bir durum yok dedi. Ağrılarım da şimdi geçti çok şükür....

Cnm ben penye olani 90 almstim
Sert kapli olanini 85 normal bedenim almistim ancak normal bedenim 80-85 arasi idi
Ilk zaman cok buyuyor, zaten o zaman siki sutyen takmak kanallari sikistirdigindan mastit falan yapabiliyor
Sonrasinda bi beden buyugu tam is goruyor, ben ise basladigimda yani bebegin uc aylikken normal sutyenlerimi kullandim

Gogsun yayvan bir yapiya sahipde ilk zamanlar kullanmak icin 90 alabilirsin

Bize de haber ver canim doktor un dediğini inşallah iyi haberler alırsın.. magnezyum içiyor musun benim de gece bacak ağrılarım çok oluyordu şimdi gecti

Canım ben 34 bedendim hamilelik öncesi 90 bedenin beden kısmı büyük gelir mi diye düşünüyorum tek düşüncem o yoksa büyük almak tabii ki en iyisi

Cok teşekkürler...babymall mağaza mi oluyor .. mangoyla kotonu ezberlemisiz

valla dışarda hamile muaamelesi görmek çok güzel birşey tadını çıkaralım bu özel günlerin. bebek doğunca bizi kimse sallamayacak son aylarımızı prenses havasıyla yaşayalım inşallah.

Kizlar bana doktor dedi ki 36.haftaya kadar gelebilirsek iyi.36.haftada aliriz bebisleri ins.ikiz oldugu icin.yani yaklasik 2 ayimiz kaldi insallah.erken dogumdan cok korkuyorum

inşallah 36 yı bi görelim ondan sonra doğusunlar sorun yok hayırlısıyla. ikzler için 32. hafta da önemli. sen içini ferah tut hayırlısıyla bekler kuzuların . ikiz olup 39. haftada doğum yapan sadece 1 kişi tanıdım onun dışında ikizleri olan herkesin hep 4-5 hafta önce gelmiş.

Merhaba kızlar, ortalama günlük bebeklerinizin hareketlerini ne kadar hissediyorsunuz ?

ben bu sıralar çok az hissediyorum ve bu konu canımı sıkıyor. neden bu kadar az hissediyorum.23 haftalık olduk ve artık bebiş bayağı güçlenmiş olması lazım. kontrolede daha 10 gün var.

ben normalden bir beden büyük alıcam. normalde 80 giyerdim şimdi 85 giyiyorum. 85 alıcam.

ben çöp kovası falan öyle şeyler almayı düşünmüyorum. banyoya normal bi çöp kovası koyup içine bezleri biriktirebiliriz. zaten hergün mutlaka atılıyor o çöpler. telsiz içinde benim evimde gerek yok zaten küçük ve odalarımız yan yana. büyüğü mık dese uyanıyorum.

bence 2-3 tane emzirme atleti al. yaz günü çok terleyeceksin. ben şahsen 2 tane normal emzirme atleti ,2 tane balenli emzirme sütyeni bi tanede balenli sütyen alıcam. normalleri evde giyerim. balenli olanlarıda dışarı çıkarken.

Kizlarbidebulabiliosaniz zemzem bulun
Bi damla bebege dogumdan sonra agzina damlatin
Pamukcuk falan asla olmuyor
Duydum yaptim sonuc aldim
Bide hurma yalattirdik hactan gelen

bende yapmıştım. ağzına hurma sürüp bi damla zemzem de ağzına damlatmıştım. şimdide eltimin annesi umreden getirmiş sakladım doğum için. birde doğuma yakın hurma yemek çok faydalı . doğumu kolaylaştırdığı söyleniyor. ama doğuma yakın ve tek sayıda. tek sayı olmasının da bilimsen bi açıklamasını okumuştum da tam hatırlamıyorum şimdi.

birde hamilelikle ayva yemek güzel bir şey olduğu söylenir. hem fiziksel olarak hemde ahlaki olarak güzel çocuklar olsun diye.

Eki Görüntüle 1957983 Eki Görüntüle 1957982 Eki Görüntüle 1957984

Bi tanesi dik durdugumda, digerleri kendimi salmis halim:) genelde kendimj saliyrm:)))

maşallah göbişler büyümüş akşama bende çekip göndereyim. ama benimki son ayda çook büyüdü.

kızlar balenli emzirme atletleri çıkmış. dün yeni doğum yapan bir arkadaşımla konuştum. aldıklarını falan. o söyledi. balenli emzirme atleti çok iyi oluyor dışarı çıkınca .yaz da olsa emzirirken belini üşütebilirsin o sebeple dışarı çıkarken balenli emzirme atleti bence çok kullanışlı olabilir. ben 2 tane alıcam. bi tanede normal balenli sütyen .evde nasıl olsa oluyor ama önemli olan dışarda. birde biz yaza geliyor. tshirt altına giy çık.

ben eminönüne gidecektim pijama almaya ama o ardan almış ve fiyatların çok ta ucuz olmadığını internette daha uygun olduğunu söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…