bende 11,5 kilo aldım, yalnız değilsinÖnde giden benimsanorım 11,5 kg ile :)
Sabah bir kaşarlı tost ya da salatalık/peynir. Öğlen çorba( tahıllı/bakliyatlı çorbalar ya da yuvalama gibi etliler) / ya da zeytinyağlı sebze yemeği. Akşam et yemeği, balık ya da sebze / tahıl yemeği, muhakkak yoğurt. Aralarda acıkırsam meyve/ bir avuç kuruyemiş. Bazen havuç vs rendelenmiş salatalar da yiyorum.
Haftasonları muhakkak yumurta ekliyorum kahvaltıya.
Haftada bir gün ödül öğünüm var, ne istersem yiyorum. Haftada bir kere mantı/makarna/pilav yiyorum.
Çalışıyorum, günde 2 km yürüyorum.
Gebeleğim boyunca sadece 1 adet kemalpaşa tatlısı, 2 dilim elmalı pay yedim:)
Paketli gıda yok, gazlı içecekler yok, şeker yok, kızartma yok.
ahhh beatrice senin yüzünden bir gün kalpten gidecem...
biz burada 10 kg ya dayandık nasıl bir irade maşallah
keşke senin gibi olabilsem...
şuan yemeğin üstüne 2 büyük porsiyon meyve 1 çikolata yedim çok pişmanım çok
Bizde de iki tane var. Hemd e öyle uslu filan değiller. Veterinerimle görüştüm (onda 20 tane var) kedilerin testlerini yaptık, kist aşılarını doğumdan önce tekrarlayacağız.Arkadaslar benim bir kedim var. Çok tatlı hem de. Bebiş kediyle buyuyecek. Her turlu arastırmamı yaptım. Kedisi ve bebeği olan arkadaslarımla da konuştum. Sıkıntı olmayacagını soylediler. Baska hayvan besleyen var mı merak ediyorum.
Cnm garmastan pomad kullandin mi@Zeynosrkn84 canım karbonatlı suyu nasıl uyguladın tam anlatırmısın.en büyük korkum yine o gögüs acısını yasamak.zehir olmustu bana bebegimi emzirmek
Kizlar karnimin alt.tarafi bgn cok agriyo.bir de kasiklarim ozellikle yatakda.donerken..sizde de oluyo mu boyle agrilar.ben 6 liko aldim ama ozellikle karnim dan aldim kilo.karnim kocaman oldu.ikiz oldugu.icin sanirim..sizin.karnınizda cok.buyudu mu
Beeen tammm 9 aldimmBen de 6 kg aldım. İlk başta hiç karnın yok deyip moral bozanlar şimdi de biraz çok mu şiştin diyorlar. İnsanlar her türlü konuşuyorlar yani takmamak lazım
Cnm ben penye olani 90 almstimKızlar yukarıda bir arkadaş sormuş ben de merak ediyorum emzirme sutyenini kaç beden almalıyız.. bazı yerlerde büyük almayın arkası büyük geliyor diye okudum. Ben hamilelik öncesi 80 giyiyordum hamilelikte hep sporcu sütyeni giydiğim için kac giyiyorum bilmiyorum.. sizce kac almaliyim
Bize de haber ver canim doktor un dediğini inşallah iyi haberler alırsın.. magnezyum içiyor musun benim de gece bacak ağrılarım çok oluyordu şimdi gectiAmin canim insallah.ikizlerde erken dogdujlari icin oyle dedi doktor.ama bu gece cok fenaydi benim icinbacaklarin cok agirdi ve karnim da oyle.soguk soguk terledim anlamadim noldu boyke bebisler de icerde cok kasildilar.bgn gtcm doktora ins onemli bir sey yoktur.sanirim benim cin zor gunk
Ler basladi..
Canım ben 34 bedendim hamilelik öncesi 90 bedenin beden kısmı büyük gelir mi diye düşünüyorum tek düşüncem o yoksa büyük almak tabii ki en iyisiCnm ben penye olani 90 almstim
Sert kapli olanini 85 normal bedenim almistim ancak normal bedenim 80-85 arasi idi
Ilk zaman cok buyuyor, zaten o zaman siki sutyen takmak kanallari sikistirdigindan mastit falan yapabiliyor
Sonrasinda bi beden buyugu tam is goruyor, ben ise basladigimda yani bebegin uc aylikken normal sutyenlerimi kullandim
Gogsun yayvan bir yapiya sahipde ilk zamanlar kullanmak icin 90 alabilirsin
Cok teşekkürler...babymall mağaza mi oluyor .. mangoyla kotonu ezberlemisizKızlar bebek bakım çantası Babymall de Kraft marka bugün indirimde bakacak olanlar,sırt çantası şeklinde de var normal çanta şeklinde de.Bi de Ebebek te ateşölçerlerde indirim var ben sanırım Braun IRT 6520 alacam en iyisi o diyorlar kulaktan ölçüyor.Haber vereyim dedim
Cok teşekkürler...babymall mağaza mi oluyor .. mangoyla kotonu ezberlemisiz
Aslında istanbulda oturuyorum :)) ama bilmiyorumİnternet mağazası da var normal mağazası da var.Şehrinde yoksa internetten bakabilirsin
Normalde günlük cok bisey yemiyorum guya ama ben de cok kilo alanlardanim. Genelde de gobekten alinca 8 aylik gibi dolaniyoz. Artik disarda her yerde hamile muamelesi goruyorumbuyrun oturun siz. Siz beklemeyin biz getiririz fln... bazen canim cok sey istiyo o kisimlar komedi zati. dun esimle disarda yedik pesine tatli istermisin dedi hayir der miyim. Bol serbetli tatliyi da gömdüm. Ustune dondurma da isteyince esim kahkaha krizine girdi artik. Durduramiyoruzzz diyo e napiim o kdr tekme yiyoruz enerji lazim
Kizlar bana doktor dedi ki 36.haftaya kadar gelebilirsek iyi.36.haftada aliriz bebisleri ins.ikiz oldugu icin.yani yaklasik 2 ayimiz kaldi insallah.erken dogumdan cok korkuyorum
Merhaba kızlar, ortalama günlük bebeklerinizin hareketlerini ne kadar hissediyorsunuz ?
Kızlar yukarıda bir arkadaş sormuş ben de merak ediyorum emzirme sutyenini kaç beden almalıyız.. bazı yerlerde büyük almayın arkası büyük geliyor diye okudum. Ben hamilelik öncesi 80 giyiyordum hamilelikte hep sporcu sütyeni giydiğim için kac giyiyorum bilmiyorum.. sizce kac almaliyim
Slm kızlar uzuun bi aradan sonra benimde agrılarım olmaya başladı bigün iş yapsam ertesi gün yataktan kalkamıorum belim çok agrıo sanırım haftaya dr a gidicem inşdün biraz eksik alayım dedim herşey ne kadar pahalı bide sizin de gögüs uçları sızlıo mu lansinoh alıp kullanamlı mıyım aklım karısık bebek telsizi düşünüo musunuz bana motorola görüntülüyü öneriolar ama cok pahalı ya bide corbell çöp kovası alıcak mısınız bunlar yogun bi şekilde bana önerilenler
Kızlar günaydın.. 9da hastanede olucam şeker yüklemesi için fakat daha 2 saat var ve ben açlıktan fenalardayim bütün gece rüyamda açlıktan ağladımbugün geçse gitse artık..
Emzirme sutyen ve atleti dün ebebekte indirimliydi ama bir türlü bedenime karar vermediğim için alamadım. Başka zamana kaldı artık çarşılarda falan da bakıcam netten almadan önce görmem daha iyi olur bir de biz yaz annesi olucaz sutyen daha mi kullanışlı olur ama evde de sadece emzirme atletiyle dururum diye de düşünüyorum bir atlet bir sutyen alicam sanırım ve kruvaze olanlari tercih edicem göğüs tamamen açılıyormuş ve bebek tenle temas etmeyi sevdiği için daha iyiymiş.
Kizlarbidebulabiliosaniz zemzem bulun
Bi damla bebege dogumdan sonra agzina damlatin
Pamukcuk falan asla olmuyor
Duydum yaptim sonuc aldim
Bide hurma yalattirdik hactan gelen
Eki Görüntüle 1957983 Eki Görüntüle 1957982 Eki Görüntüle 1957984
Bi tanesi dik durdugumda, digerleri kendimi salmis halim:) genelde kendimj saliyrm:)))
Aslında istanbulda oturuyorum :)) ama bilmiyorum
Çok güzel gözüküyorsun canım bebişler büyüyor göbüşte büyüyor hala inanamıyorum insanlar sorunca mutlu oluyorum anlaşılıyor diye biraz kilolu hamile kaldım ya anlamazlar sanıyordum ama göbek çıkınca anlaşılıyorEki Görüntüle 1957983 Eki Görüntüle 1957982 Eki Görüntüle 1957984
Bi tanesi dik durdugumda, digerleri kendimi salmis halim:) genelde kendimj saliyrm:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?