Amin canimmm aminnn.. evett gitgide hafta araliklari yükseliyor insan merak ediyor 4 hafta oldu nasil acaba diye.. Garip gercekten canim alisik degiliz,,ben ayni türkiyedeki gibi olucak saniyorum ama karsilastigin durum farkli.. bizim doktorlarimiz gittigin randevunda herseyine bakiyor muhakkak cins doktorlarimizda var geneli söylüyorum... yani ben dün sadece seker testi icin gitmisim ultrason haftasi degilmis anladigim bu bende saniyorum hem testi yapicaklar hemde bebege bakicaklar neyse canimm durum böylee iste Rabbim Hayirlisiyla bebislerimizi bize kavustursun saglikli olsunlarda napalim katlaniyoz iste..Allah o durumlara düşürmesin canım.Doğru çok haklısın biz burda ilk başlarda 2 haftada 1 gidiyorduk şimdi 4 hafta oldu ona bile zorlanıyoruz acaba bişey oldu mu diye.Ama en azından boyunu kilosunu söylemesi lazım,demek ki herşey normal gidince gerek duymuyorlar bazı şeylere.İlginç sistemleri var adamların.Amerikada bir arkadaşım vardı o da toplamda 4 kere falan girdi ultrasona.Cinsiyeti 28.hafta civarlarında öğrenmişti.Çok garip geliyor bize işte
Çok değil, norman fiyatı. Ben de bunun geceliğini beğendim.Eki Görüntüle 1958534
kızlar bu lohusa takımı nasıl sizce? ben böyle bi tane dantelli falan olsun istedim. fiyatı 110 tl . çok mu sizce? arkadaşım emin önünden bile nakit en uygun 120 tl ye buldum diyor.
Kim mi gelicek? O kişiden kişiye değişir canım. Benim çok akrabam ve arkadaşım var. Hastane için hediyelikleri 100 tane yaptırıcam mesela. Ama uzak bir şehirdeysen iş değişir. Yine de fotoğraf falan çektirirsin heralde.canım senin içine sindiyse al...
güzele benziyor.
bana mesela cok gereksiz geliyor süslü pıjama lohusa tacı falan..
zaten hastaneye kım gelcek düşüncesindeyim...
Cnm allah sanada kolaylık versın
Ben bnm kuzuyla yapmaya calısıyrm ev almış basını gıdıyor
Bide tuvalet egıtımı ıle ugrasıyrm
Bende, 2 posta oglumun camasırını yıkadım ıkıncısı asılmayı beklıyor, katlanacak camaşırlarvarr
Mutfagı temızledım, ocagı falan temızledımm
Ogluma corba yaptım yedırdım
Oyuncaklarını topladımm
Yemek yapıcam, camasır asıp katlayacagım
Esım spordan gelınce evı supurup sılecek
Bunlar yetıscek mi bılmıyrm
Hala uyumadı off
üff bana da aynen. ben de 25 e başlıyorum. tam iki haftadır yatıyorum iki ay daha sürer herşey yolunda giderse inşallah. ama ben çok hareketli biriyim çok zor oluyor hep yatmak.Ben bugün 22. Haftamı doldurdum 23 e başlıyorum ama vakit bana geçmek bilmiyor sanki
Sağol canım aslında güzel değildir de özenerek yazınca güzel oluyor.Yazın çok güzelmiş
Buhar makinesi gereksiz bence
Guneş kremi trukid markası önerirım
Öyle mi bunu bildiğim iyi oldu. Peki yenidogan zamanı kısa kol üstüne ceket mi giydormeliyimBuarada yenıdogan ve 0-3 ay grupta uzun kollu body önermem
Kış bebegı olmasına ragmen kullanmadım ben
Çok zor gıydırılıyor
Gündüz de 1.5 lt civarı içiyorum.Gunduz su tuketımın nasıl cnm?
Resmen sağlık ticareti arkadaşım ne diyim Allah sağlık versin sanada bebişinedeKesinlikle katiliyorum hamilelik farkli bir durum icinde bir can var onun ve senin sagligin okadar önemliki bu 9ay boyunca... Diger doktorluk durumlarda bazi seyleri anlayabilirsin ama bu baska birseyy 9ay boyunca sadece 4 kere bakilmasi mantiksiz baslarda cinsiyet icin felan para öderken aldiris etmedim ama dün yeter artik dedim gitmisim okadar oraya sadece bir sekerli su icmek icinmi sonuclarida almadim daha pazartesi ararlar heralde biz ariycaz dedi.. neyse anlayamadigim bir durum,, zaten bize hamileligin basinda bir liste vermislerdi listede neye baktirirsan nekadar ödecegin yaziyor örnegin kalbini dinletmek ve renksiz olarak fotosunu almak 20€ felan filan.. evett dogru cnm bebegim iyi olsunda önemli degill Hayirlisiyla saglikli sekilde kucagima alayimda birsey istemiyorum..
Yok canım sebebini söylemedi bende sormadımBen pazartesi yaptıracam canım.Bazı doktorlar 50lik istiyor bazıları 75 neye göre oluyor o acaba seni bilgilendirdi mi doktorun? İnşallah iyi çıkar sonuçların
Benim doktorum da şeker yüklemesi yapıldığı hafta çok ilgilenmedi ultrasonda. Yani kafasını ölçtü boyunu ölçtü. Kilo aldıralım bebişe dedi. Güzel foto için uğraşmadı normalde çok uğraşır yani. Belki burda da öyledirAmin canimmm aminnn.. evett gitgide hafta araliklari yükseliyor insan merak ediyor 4 hafta oldu nasil acaba diye.. Garip gercekten canim alisik degiliz,,ben ayni türkiyedeki gibi olucak saniyorum ama karsilastigin durum farkli.. bizim doktorlarimiz gittigin randevunda herseyine bakiyor muhakkak cins doktorlarimizda var geneli söylüyorum... yani ben dün sadece seker testi icin gitmisim ultrason haftasi degilmis anladigim bu bende saniyorum hem testi yapicaklar hemde bebege bakicaklar neyse canimm durum böylee iste Rabbim Hayirlisiyla bebislerimizi bize kavustursun saglikli olsunlarda napalim katlaniyoz iste..
Yok canim benimki hic kilosuna boyuna felanda bakmayacakti 24 subata randevuyu ben almadim kendisi verdi verdigine göre hem testi yapip hem bebege bakmasi gerekmezmi nekadar olmuss kilosu boyu yada bir sikinti varmi diye ondan özel birsey istenmiyo,,, 4 hafta gecmis enson bakilanin üzerinden az bir zaman degil hersey olabilir ben ondan ayrintili ilgilensin benimle demiyorum yapmasi gereken bebek kilo almismi gelisimi haftasiyla uyumlu gidiyormu bu sadece,,,, ne diyim bu ilk tecrübeler bundan sonrakinde iyice arastirmayi düsünüyorum doktoru felan..Benim doktorum da şeker yüklemesi yapıldığı hafta çok ilgilenmedi ultrasonda. Yani kafasını ölçtü boyunu ölçtü. Kilo aldıralım bebişe dedi. Güzel foto için uğraşmadı normalde çok uğraşır yani. Belki burda da öyledir
Canım geçmiş olsun iyi ki ertelememişsin gitmeyi.. Inşallah bu su uzun süre idare eder allah daha büyük sorunlar vermesin bu sorunu da sizden aldım götürsün inşallah..Merhaba arkdaşlar, dün ve ondan önceki gün su normalden fazla gelmeye başladı öncekilere göre, randevumuz doktorda pazartesi gününe idi, amniyoinfüzyon yapacaktı doktor yine, fakat su çok gelince dün saat 5 gibi doktoru aradık , pazartesi ye su idare ederim bilemiyorum dedim, doktor hemen gelin dedi, Düzce den İzmit e hemen gittik saat 8 gibi amniyoinfüzyon a başladılar iyiki gitmişiz su seviyesi 2.9 a düşmüş bebek iyi çok şükür , operasyon bitince eve geldik geç saatte, buna şükür Allah beterinden saklasın bizi, yüreğim hep ağzımda Allah yardımcımız olsun, bu arada orada hemşire ile konuştum en erken 26 da almışlar bebeği , en küçük te 500 g lık bebek doğum u olmuş ve problemsiz yaşıyormuş şuan. Tabi hastanenin yeni doğan ı çok iyiymiş öyle dediler, İnşallah hepimiz vaktinde alırız kucağımıza yavrularımızı ama bunları duymak bile iyi geldi bana. Yatıyorum sadece tuvalet ihtiyacına kalkıyorum, vakit geçmek bilmiyor
Canım geçmiş olsun iyi ki ertelememişsin gitmeyi.. Inşallah bu su uzun süre idare eder allah daha büyük sorunlar vermesin bu sorunu da sizden aldım götürsün inşallah..
Bu arada 500 gram mi oyy minnakliga bak..
Aklıma forumdaki 4uzlere hamile olan kiz geldi. 24. Haftada doğum yapmıştı bebeklerin hepsi sağ sağlim doğmuştu 2 ay kuvozde kalmışlar ve sonra sağ-salim evlerine gelmişlerdi yanlış hatırlamıyorsam onlar da 400 er gram gibi doğmuşlardı. Allah büyük.. hepimiz yavrularımıza kavuşalım inşallah..
Ben de çalışıyorum. Hareketliyim o yüzden yatmak ne zordur seni anlayabiliyorum. Allah kolaylık versin canım.üff bana da aynen. ben de 25 e başlıyorum. tam iki haftadır yatıyorum iki ay daha sürer herşey yolunda giderse inşallah. ama ben çok hareketli biriyim çok zor oluyor hep yatmak.
Slm kizlar birsey sorcagim bu haftalarda beyaz akintim cok fazla ve ayni zamanda ic camasirimda surekli islaniyor sanki idrarimi kacirmisim gbi ama tabikide idrar degil peki sizce bu islaklik neyden kaynaklaniyor yada ne olabilir
Allah yardımcın olsun. Sağ sağlim yavruna kavurşun inşallah.Merhaba arkdaşlar, dün ve ondan önceki gün su normalden fazla gelmeye başladı öncekilere göre, randevumuz doktorda pazartesi gününe idi, amniyoinfüzyon yapacaktı doktor yine, fakat su çok gelince dün saat 5 gibi doktoru aradık , pazartesi ye su idare ederim bilemiyorum dedim, doktor hemen gelin dedi, Düzce den İzmit e hemen gittik saat 8 gibi amniyoinfüzyon a başladılar iyiki gitmişiz su seviyesi 2.9 a düşmüş bebek iyi çok şükür , operasyon bitince eve geldik geç saatte, buna şükür Allah beterinden saklasın bizi, yüreğim hep ağzımda Allah yardımcımız olsun, bu arada orada hemşire ile konuştum en erken 26 da almışlar bebeği , en küçük te 500 g lık bebek doğum u olmuş ve problemsiz yaşıyormuş şuan. Tabi hastanenin yeni doğan ı çok iyiymiş öyle dediler, İnşallah hepimiz vaktinde alırız kucağımıza yavrularımızı ama bunları duymak bile iyi geldi bana. Yatıyorum sadece tuvalet ihtiyacına kalkıyorum, vakit geçmek bilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?