2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Amin canimmm aminnn.. evett gitgide hafta araliklari yükseliyor insan merak ediyor 4 hafta oldu nasil acaba diye.. Garip gercekten canim alisik degiliz,,ben ayni türkiyedeki gibi olucak saniyorum ama karsilastigin durum farkli.. bizim doktorlarimiz gittigin randevunda herseyine bakiyor muhakkak cins doktorlarimizda var geneli söylüyorum... yani ben dün sadece seker testi icin gitmisim ultrason haftasi degilmis anladigim bu bende saniyorum hem testi yapicaklar hemde bebege bakicaklar neyse canimm durum böylee iste Rabbim Hayirlisiyla bebislerimizi bize kavustursun saglikli olsunlarda napalim katlaniyoz iste..

canım senin içine sindiyse al...
güzele benziyor.
bana mesela cok gereksiz geliyor süslü pıjama lohusa tacı falan..
zaten hastaneye kım gelcek düşüncesindeyim...
Kim mi gelicek? O kişiden kişiye değişir canım. Benim çok akrabam ve arkadaşım var. Hastane için hediyelikleri 100 tane yaptırıcam mesela. Ama uzak bir şehirdeysen iş değişir. Yine de fotoğraf falan çektirirsin heralde.

tuvalet eğitimi hem anne için hem çocuk için çok zor canım
Allah kolaylık versin...inşallah çabuk öğrenir..
ben de öyle dip köşe temizlik yapamıyorum...yüzeysel temizliyorum..
ne yapalım biraz böyle olsun doğumdan önce evi temizletiriz
olduğu kadar bebişlerden önemli değil

Ben bugün 22. Haftamı doldurdum 23 e başlıyorum ama vakit bana geçmek bilmiyor sanki
üff bana da aynen. ben de 25 e başlıyorum. tam iki haftadır yatıyorum iki ay daha sürer herşey yolunda giderse inşallah. ama ben çok hareketli biriyim çok zor oluyor hep yatmak.

Yazın çok güzelmiş
Buhar makinesi gereksiz bence
Guneş kremi trukid markası önerirım
Sağol canım aslında güzel değildir de özenerek yazınca güzel oluyor.
Buhar makinası benim de aklımda yoktu ama dün eşim alalım dedi ispartada yaşıyoruz burda nem yok hava kupkuru biz bile boğazlarımız kuruyarak uyanıyoruz
Güneş kremi ne amandan itibaren kullanılıyor acaba hemen almalı miyiz

Buarada yenıdogan ve 0-3 ay grupta uzun kollu body önermem
Kış bebegı olmasına ragmen kullanmadım ben
Çok zor gıydırılıyor
Öyle mi bunu bildiğim iyi oldu. Peki yenidogan zamanı kısa kol üstüne ceket mi giydormeliyim

Resmen sağlık ticareti arkadaşım ne diyim Allah sağlık versin sanada bebişinede

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor :)
Kan hapı içenler varmı aranızda ben çarşamba günü Türkiye ye gidiyorum inşallah artık orada devam edecem ve bugün burdaki doktorum kan ilacı verdi bugüne kadar iyiydi değerlerim az dedi napsam alsammı burdan çarşamba gitcem ve ordaki doktor ne diycek bilmiyorum alırda yanımda da götürürsem havaalanında sorun çıkarırlarmı

Benim doktorum da şeker yüklemesi yapıldığı hafta çok ilgilenmedi ultrasonda. Yani kafasını ölçtü boyunu ölçtü. Kilo aldıralım bebişe dedi. Güzel foto için uğraşmadı normalde çok uğraşır yani. Belki burda da öyledir

Yok canim benimki hic kilosuna boyuna felanda bakmayacakti 24 subata randevuyu ben almadim kendisi verdi verdigine göre hem testi yapip hem bebege bakmasi gerekmezmi nekadar olmuss kilosu boyu yada bir sikinti varmi diye ondan özel birsey istenmiyo,,, 4 hafta gecmis enson bakilanin üzerinden az bir zaman degil hersey olabilir ben ondan ayrintili ilgilensin benimle demiyorum yapmasi gereken bebek kilo almismi gelisimi haftasiyla uyumlu gidiyormu bu sadece,,,, ne diyim bu ilk tecrübeler bundan sonrakinde iyice arastirmayi düsünüyorum doktoru felan..

Merhaba arkdaşlar, dün ve ondan önceki gün su normalden fazla gelmeye başladı öncekilere göre, randevumuz doktorda pazartesi gününe idi, amniyoinfüzyon yapacaktı doktor yine, fakat su çok gelince dün saat 5 gibi doktoru aradık , pazartesi ye su idare ederim bilemiyorum dedim, doktor hemen gelin dedi, Düzce den İzmit e hemen gittik saat 8 gibi amniyoinfüzyon a başladılar iyiki gitmişiz su seviyesi 2.9 a düşmüş bebek iyi çok şükür , operasyon bitince eve geldik geç saatte, buna şükür Allah beterinden saklasın bizi, yüreğim hep ağzımda Allah yardımcımız olsun, bu arada orada hemşire ile konuştum en erken 26 da almışlar bebeği , en küçük te 500 g lık bebek doğum u olmuş ve problemsiz yaşıyormuş şuan. Tabi hastanenin yeni doğan ı çok iyiymiş öyle dediler, İnşallah hepimiz vaktinde alırız kucağımıza yavrularımızı ama bunları duymak bile iyi geldi bana. Yatıyorum sadece tuvalet ihtiyacına kalkıyorum, vakit geçmek bilmiyor

Canım geçmiş olsun iyi ki ertelememişsin gitmeyi.. Inşallah bu su uzun süre idare eder allah daha büyük sorunlar vermesin bu sorunu da sizden aldım götürsün inşallah..
Bu arada 500 gram mi oyy minnakliga bak..
Aklıma forumdaki 4uzlere hamile olan kiz geldi. 24. Haftada doğum yapmıştı bebeklerin hepsi sağ sağlim doğmuştu 2 ay kuvozde kalmışlar ve sonra sağ-salim evlerine gelmişlerdi yanlış hatırlamıyorsam onlar da 400 er gram gibi doğmuşlardı. Allah büyük.. hepimiz yavrularımıza kavuşalım inşallah..

Slm kizlar birsey sorcagim bu haftalarda beyaz akintim cok fazla ve ayni zamanda ic camasirimda surekli islaniyor sanki idrarimi kacirmisim gbi ama tabikide idrar degil peki sizce bu islaklik neyden kaynaklaniyor yada ne olabilir

Amin inşallah, İlk i 10 gün 2. Si 12 gün idare etti , bi 15 gün idare etse bu su bizi böyle böyle sona geliriz , neeee 400 g mı iyice minnak maşallah yavrulara

üff bana da aynen. ben de 25 e başlıyorum. tam iki haftadır yatıyorum iki ay daha sürer herşey yolunda giderse inşallah. ama ben çok hareketli biriyim çok zor oluyor hep yatmak.
Ben de çalışıyorum. Hareketliyim o yüzden yatmak ne zordur seni anlayabiliyorum. Allah kolaylık versin canım.

Slm kizlar birsey sorcagim bu haftalarda beyaz akintim cok fazla ve ayni zamanda ic camasirimda surekli islaniyor sanki idrarimi kacirmisim gbi ama tabikide idrar degil peki sizce bu islaklik neyden kaynaklaniyor yada ne olabilir

Merhaba, beyaz akıntı için birşey diyemem fakat diğer ıslaklık için doktor a gözük , inşallah senin öyle değildir benim ıslaklık bebeğin amniyon sıvısı , içinin rahat etmesi için turnusol kağıdı ile test edebilirsin maviye dönerse amniyondur, ama yine de git doktora enfeksiyon falanda olabilir.

Allah yardımcın olsun. Sağ sağlim yavruna kavurşun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…