2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Kesinlikle bakması lazımdı canım okadar gitmişsin 4 hafta sonra.Allah korusun bu aylardan sonra gelişim geriliği kordon tansiyon vs bir sürü problem olabilir.En azından önlem amaçlı bakabilirdi.Burdaki sağlık sisteminde de çok büyük açıklar var ama inan,o yüzden Allah a emanet bebeklerimiz sağlıkla gelsinler inşallah

Kızlar tekrar merhabalar . Bugün 25 haftalık gebeliğimde kontrole gittim doktor 700 gram olduğunu ve her şeyin normal olduğunu söyledi. Oğlumun kalçasının biraz aşağıda olmasından şüphelenip vajinal ultrason yapmak istedi o koltuğa uzanmak bile zor geldi Allah Doğumda bizlere yardım etsin oğlumun 4 boyutlu fotoğraflarını görünce yaşadıklarımı bi nebze unuttum tabii

Aynen canim aynen öyle hersey olabilir bakmasi lazim...Amin insallahh canim Rabbim hepimizin bebislerini korusun Allah'a emanetlerrr Pazartesi haberlerini bekliyorum inşallah seninde benim sonuçlarda belki ogün belli olur haber ver sende..

Haber veririm mutlaka canım.İnşallah güzel haberler alalım

Bakması lazım tabi. Benimkinin değerleri düşükmüş kilo aldırcaz dedi takip etmesi gerekir. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım

Evet canım 30 yaşıma kadar ailemle beraber memleketimdeydim
Anlıyorum canımmm ben türkiyeye gelin geldim yabancı memleket başlarda hergün nerdeyse ağlıyordum ama insan alışıyor bir buçuk sene oldu yeni yeni alışıyorum özlemiyomuyum özlüyorum ama başlardaki gibi kendimi bırakıp ağlamaya koyulmuyorum hemen

Normalde 24. Hafta başlar. Ben 23+3 günlükken yaptırdım doktorum gel yapalım dedi. 24-26. Haftalar arası diye biliyorum.

Karnının sertleşmesi kasılma oluyo genelde canım hafif acıda veriyosa kasılmadır bende yaşadım ve rahim boyumda kısalma olmuş meğer doktoruna yazabilirsin watshptan soru sorabiliyorsan eğer bekleme sor bakalım ne dicek yada için rahat etsin istiyorsan git baktır

slm H hazelnut123 hangi hastane bu 500gr bebeği yaşatan? yenidoğanı çok iyi olmalı. aklımızda bulunsun. sana da çok geçmiş olsun ben de yatıyorum.

Güzel anneler şekerim birazcık yüksek çıktı yememe içmeme dikkat etmem gerek hamur işi tatlı meyve falan çok yememem lazımmış... Onları yemeyince bugün tüm gün açmış gibi hissettim kendimi ( Şimdiye kadar ne bulduysam yedim iştahım da bir artmış ki sormayın... Bundan sonra daha sağlıklı beslenecez mecbur ... Kızımın durumu iyi çok şükür dönüp duruyor içimde ... 33 cm 900gram olduk

evet dediğn gibi kişiden kişiye değişir.
ben hiç bir arkadasımı hastanede zıyaret etmem, kendimde kımse gelsin istemıyorum.
hatta aileleri bile istemiyorum takıntılıyım bu konuda galıba:)
akrabada bu sehırde yok. 100 hediyelik iyymiş.... ne yaptıracagın aklındaysa görmek isterim...

kızlar Bilgehan ismi için yorumlarınızı alabilir miyim?

Bebisimize maşallah ya, artık bebeklerimiz bir kiloya yaklaştı desene, dikkat et bakalım kendine...

22. hafta ...486 gr /27 cm benimle yakın haftada olan var mı nasıl durumlar?

Bugün e bebekte indirim beşiklerdeydi bizde aldık annem sagolsun tahterevalli venüs beşik 647 tl 3 yaşa kadar yatabiliyomuş hayırlısı ile yatar inşallah Sarpım

Araba beşik tamam bundan sonra ufak tefekler yavaş yavaş alınır

Sizler naptınız?

Şeker yüksek çıkmasa da etmemiz gerekiyor bu dediklerine canım . O yüzden şeker yüklemesi yaptırma gereği duymadım galiba:)))) yapman gereken diğer annelerin yapması gerekenden farksız. Üç beyazdan uzak durcaz

slm H hazelnut123 hangi hastane bu 500gr bebeği yaşatan? yenidoğanı çok iyi olmalı. aklımızda bulunsun. sana da çok geçmiş olsun ben de yatıyorum.

Merhaba mavimli, Kocaeli VM Medical Park . Çok teşekkür ederim yat yat bi süre sonra bacaklar uyuşuyor, sırt ağrı yapıyor sıkılıyor insan , 2 aydır yatıyorum ben . Bebişler iyi olsun da yatalım biz , başka dert olmasın iyi olalım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…