Yok canim benimki hic kilosuna boyuna felanda bakmayacakti 24 subata randevuyu ben almadim kendisi verdi verdigine göre hem testi yapip hem bebege bakmasi gerekmezmi nekadar olmuss kilosu boyu yada bir sikinti varmi diye ondan özel birsey istenmiyo,,, 4 hafta gecmis enson bakilanin üzerinden az bir zaman degil hersey olabilir ben ondan ayrintili ilgilensin benimle demiyorum yapmasi gereken bebek kilo almismi gelisimi haftasiyla uyumlu gidiyormu bu sadece,,,, ne diyim bu ilk tecrübeler bundan sonrakinde iyice arastirmayi düsünüyorum doktoru felan..
Allah yardımcın olsun. Sağ sağlim yavruna kavurşun inşallah.
Aynen canim aynen öyle hersey olabilir bakmasi lazim...Amin insallahh canim Rabbim hepimizin bebislerini korusun Allah'a emanetlerrrKesinlikle bakması lazımdı canım okadar gitmişsin 4 hafta sonra.Allah korusun bu aylardan sonra gelişim geriliği kordon tansiyon vs bir sürü problem olabilir.En azından önlem amaçlı bakabilirdi.Burdaki sağlık sisteminde de çok büyük açıklar var ama inan,o yüzden Allah a emanet bebeklerimiz sağlıkla gelsinler inşallah
Aynen canim aynen öyle hersey olabilir bakmasi lazim...Amin insallahh canim Rabbim hepimizin bebislerini korusun Allah'a emanetlerrrPazartesi haberlerini bekliyorum inşallah seninde benim sonuçlarda belki ogün belli olur haber ver sende..
Anlıyorum canımmm ben türkiyeye gelin geldim yabancı memleket başlarda hergün nerdeyse ağlıyordum ama insan alışıyor bir buçuk sene oldu yeni yeni alışıyorum özlemiyomuyum özlüyorum ama başlardaki gibi kendimi bırakıp ağlamaya koyulmuyorum hemenEvet canım 30 yaşıma kadar ailemle beraber memleketimdeydim
Normalde 24. Hafta başlar. Ben 23+3 günlükken yaptırdım doktorum gel yapalım dedi. 24-26. Haftalar arası diye biliyorum.Kaçıncı haftanızda şeker yükleminizi yaptırdınız. Dr bana 1 ay sonra gel dedi ama şu hafta daha iyi falan desi ben çıkışta ne dediğini umuttum. Gerçi arayıp sorarım ama 1 hafta eeken veya geç gitmek çok farketmiyorsa aramam diye düşünüyorum.
Selamlar kizlar nasilsiniz
Karnının sertleşmesi kasılma oluyo genelde canım hafif acıda veriyosa kasılmadır bende yaşadım ve rahim boyumda kısalma olmuş meğer doktoruna yazabilirsin watshptan soru sorabiliyorsan eğer bekleme sor bakalım ne dicek yada için rahat etsin istiyorsan git baktırBugün gece bacağımin kasılmasıyla uyandım kızlar bacağımı kivirmışım kesinlikle oynatamadım öyle böyle bi acı değil kilitlendi bacağım.. 2 dk kadar sürdü sonra geçti ama nefesim kesildi. Eşim de doğuruyorum sandı sanırım aklı çıktı adamın.. magnezyum da içiyorum neden böyle oldu ki bir de bir süredir çok yorulunca karnım sertleşiyor bebek toplanıyordu bugün yerimden kalkmak istemiyorum resmen yatarken bile taş gibi oluyor göbeğim. Korktum biraz bilgisi olan var mi
slm H hazelnut123 hangi hastane bu 500gr bebeği yaşatan? yenidoğanı çok iyi olmalı. aklımızda bulunsun. sana da çok geçmiş olsun ben de yatıyorum.Merhaba, beyaz akıntı için birşey diyemem fakat diğer ıslaklık için doktor a gözük , inşallah senin öyle değildir benim ıslaklık bebeğin amniyon sıvısı , içinin rahat etmesi için turnusol kağıdı ile test edebilirsin maviye dönerse amniyondur, ama yine de git doktora enfeksiyon falanda olabilir.
Ben de öyle tahmin ediyordum zaten tesekkurlerNormalde 24. Hafta başlar. Ben 23+3 günlükken yaptırdım doktorum gel yapalım dedi. 24-26. Haftalar arası diye biliyorum.
Kim mi gelicek? O kişiden kişiye değişir canım. Benim çok akrabam ve arkadaşım var. Hastane için hediyelikleri 100 tane yaptırıcam mesela. Ama uzak bir şehirdeysen iş değişir. Yine de fotoğraf falan çektirirsin heralde.
Güzel anneler şekerim birazcık yüksek çıktı yememe içmeme dikkat etmem gerek hamur işi tatlı meyve falan çok yememem lazımmış... Onları yemeyince bugün tüm gün açmış gibi hissettim kendimi( Şimdiye kadar ne bulduysam yedim iştahım da bir artmış ki sormayın... Bundan sonra daha sağlıklı beslenecez mecbur ... Kızımın durumu iyi çok şükür dönüp duruyor içimde ... 33 cm 900gram olduk
Şeker yüksek çıkmasa da etmemiz gerekiyor bu dediklerine canım . O yüzden şeker yüklemesi yaptırma gereği duymadım galiba:)))) yapman gereken diğer annelerin yapması gerekenden farksız. Üç beyazdan uzak durcazGüzel anneler şekerim birazcık yüksek çıktı yememe içmeme dikkat etmem gerek hamur işi tatlı meyve falan çok yememem lazımmış... Onları yemeyince bugün tüm gün açmış gibi hissettim kendimi( Şimdiye kadar ne bulduysam yedim iştahım da bir artmış ki sormayın... Bundan sonra daha sağlıklı beslenecez mecbur ... Kızımın durumu iyi çok şükür dönüp duruyor içimde ... 33 cm 900gram olduk
slm H hazelnut123 hangi hastane bu 500gr bebeği yaşatan? yenidoğanı çok iyi olmalı. aklımızda bulunsun. sana da çok geçmiş olsun ben de yatıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?