2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bende bir aydır yatıyorum allah hepimize kolaylık. Versin inşallah

O bende de basladi bi de uykuda giriyo ya aci 2katina cikiyo resemn. Doktor kontrolunde ben de soyliycwm magnezyum mu verir artik ne yapar bilmiyorim. Kramptan sonra da 2gun agrisini cekiyorum

Devlete gidiyorum canim o yüZden hastaneye gidene kadar beklemem gerekiyor daha gideli 15 gün oldu az daha sabredeyim gitmek için diyorum ama bi daha böyle olursa bu haftaocine randevualicam sanırım sana da çok geçmiş olsun canim

O bende de basladi bi de uykuda giriyo ya aci 2katina cikiyo resemn. Doktor kontrolunde ben de soyliycwm magnezyum mu verir artik ne yapar bilmiyorim. Kramptan sonra da 2gun agrisini cekiyorum
magnezyum kullanmıyor musun canim gerçi benim kullanmama rağmen oluyor ama bence hemen magnezyum verecektir sana

ahhh canım benim inşallah herşey yoluna girecek...
30. hafta bitiminde mayıs annelerinden bir arkadaş doğum yaptı bebeği de kendi de iyiymiş..
yalnız onun da sıkıntıları vardı bebek için ciğer geliştirici iğne vurmuşlardı sanırım..
inşallah hayırlısıyla sağlıkla zamanında bebeklerimizi kucağımıza alırız...
böyle böyle zaman geçecek canım az kaldı...sabret zor bir süreç ama inşallah sonu güzel olacak o mini mini elleri avucuna aldığında hepsi geride kalmış olacak...dualarım seninle ve bebeğinle

magnezyum kullanmıyor musun canim gerçi benim kullanmama rağmen oluyor ama bence hemen magnezyum verecektir sana
Son kontrolde bacaklarinda agri oluyo mu dedi ben de cok tahatsiz eden bi durum olmadigindan yok dedim. Baslamadi magnezyuma. Ama nerdeyse 2ay olacak doktoru gormedigim bu arada kramplar basladi iste pesine de agri. Bu gidiste alirim artik

Bizim bebise bikac parca kiyafet disinda bisey almamıştık. Bugun esimle ta anadolu yakasindan kalktik silivriye albebek e gittik. Oda takimi puseti arabasi etkinlik halisi hamile yastigi reflu yatagi kiraz cekirdekli bel banti ivir zivir bissuru seyi kiyafet fln aldik geldik. Ihtiyac listesi baya azaldi şükür piyasanin baya altinda fiyatlar ihtiyaci olan varsa dusunebilir

şaun elimde magnezyum bardağı içiyorum
kalçam çok ağrıyor...

Slm kizlar birsey sorcagim bu haftalarda beyaz akintim cok fazla ve ayni zamanda ic camasirimda surekli islaniyor sanki idrarimi kacirmisim gbi ama tabikide idrar degil peki sizce bu islaklik neyden kaynaklaniyor yada ne olabilir
Bende olıyordu oglumda
Etrafı su gıbı ortası beyaz
Suyum gelıyor mu dıye dusundum
Doktora dedım, doktor su oyle gelmez, bırden gelır
O normal bısey dedı muayene bıle etmemıstı

Kızlar bugün bi çılgınlık yaptım. Ev tipi ana kucağını seçtim. Kardeşim hediye aldı.
Nuna leaf aldık. Bugün indirimdeydi. Çok karsrsız kalmıştım tiny love mu falan filan. Nunayı seçtik sonunda. İnşallah kızım da beğenir.
Onla beraber kova maşrapa,yan yatış yastığı küvet filesi aldım. Sanki çok saçma şeyler alıyomuşum gibi hissettim :)

İnşallah canım, inşallah o minik elleri kucaklarız Allah razı olsun duaların için çok sağol.

Benim geceleri sürekli ağzım kuruyor çünkü burnum tıkalı sürekli. Abartısız gece 1 lt su içiyorum. Bugün yapıldı şeker yüklemesi. Hiç bir sorun yok. Sen de içini ferah tut.
Teşekkür ederim sevindim buna Seker yüklemesinden kaçıyorum korkudan

Gule gule kullan canim. Bende cilekten buyuyen besik birsde dolap aldim simdilik. Bu arada indirimdeler almayi dusunen varsa uyguna geliyor fiyatlari. Araba bakiyoruz suan hafif ve kucuk olsun istiyoruz. Chicco lite way dusunuyorum.bide kucuk sepet besik alacagim. Haftayada seker yuklemesi yapilacak.heyecanla ultrasonu bekliyorum:)

Nasıl olduğumu bilmiyorum ama yemekten sonra çok şişlik yaşıyorum, sende durumlar nasıl?

Bende bu haftalarda buyuyor karin donmek yurumek ve yemek sonrasi bende zorlaniyorum. Bide yuzugum sikmaya basladi takamicam artik snrm

Iyi akşamlar kızlar iki tane hastane çıkışı aldık ama pişman oldum çok renkli geldi evde bakınca sizce de öyle mi iade edip daha beyaz takım mı tercih etmeliyim

Aynen benim dr um da hic ugrasmadi bu hafta.

Maden suyu ve muz cnm kramp ıcın
tabı doktor magnezyum verıyor
Bana ıkı kez oldu kramp ama yutmadım ılacı
Magosit dıye bır ılac verdı
Ilk gebelıgımde magnorm verıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…