Bende bir aydır yatıyorum allah hepimize kolaylık. Versin inşallahMerhaba mavimli, Kocaeli VM Medical Park . Çok teşekkür ederim yat yat bi süre sonra bacaklar uyuşuyor, sırt ağrı yapıyor sıkılıyor insan , 2 aydır yatıyorum ben . Bebişler iyi olsun da yatalım biz , başka dert olmasın iyi olalım inşallah.
O bende de basladi bi de uykuda giriyo ya aci 2katina cikiyo resemn. Doktor kontrolunde ben de soyliycwm magnezyum mu verir artik ne yapar bilmiyorim. Kramptan sonra da 2gun agrisini cekiyorumBugün gece bacağımin kasılmasıyla uyandım kızlar bacağımı kivirmışım kesinlikle oynatamadım öyle böyle bi acı değil kilitlendi bacağım.. 2 dk kadar sürdü sonra geçti ama nefesim kesildi. Eşim de doğuruyorum sandı sanırım aklı çıktı adamın.. magnezyum da içiyorum neden böyle oldu ki bir de bir süredir çok yorulunca karnım sertleşiyor bebek toplanıyordu bugün yerimden kalkmak istemiyorum resmen yatarken bile taş gibi oluyor göbeğim. Korktum biraz bilgisi olan var mi
Devlete gidiyorum canim o yüZden hastaneye gidene kadar beklemem gerekiyor daha gideli 15 gün oldu az daha sabredeyim gitmek için diyorum ama bi daha böyle olursa bu haftaocine randevualicam sanırım sana da çok geçmiş olsun canimKarnının sertleşmesi kasılma oluyo genelde canım hafif acıda veriyosa kasılmadır bende yaşadım ve rahim boyumda kısalma olmuş meğer doktoruna yazabilirsin watshptan soru sorabiliyorsan eğer bekleme sor bakalım ne dicek yada için rahat etsin istiyorsan git baktır
magnezyum kullanmıyor musun canim gerçi benim kullanmama rağmen oluyor ama bence hemen magnezyum verecektir sanaO bende de basladi bi de uykuda giriyo ya aci 2katina cikiyo resemn. Doktor kontrolunde ben de soyliycwm magnezyum mu verir artik ne yapar bilmiyorim. Kramptan sonra da 2gun agrisini cekiyorum
Devlete gidiyorum canim o yüZden hastaneye gidene kadar beklemem gerekiyor daha gideli 15 gün oldu az daha sabredeyim gitmek için diyorum ama bi daha böyle olursa bu haftaocine randevualicam sanırım sana da çok geçmiş olsun canim
Anladım canım tekrarlarsa ağrı olursa erken gidersin sağol teşekkür ederim
Merhaba arkdaşlar, dün ve ondan önceki gün su normalden fazla gelmeye başladı öncekilere göre, randevumuz doktorda pazartesi gününe idi, amniyoinfüzyon yapacaktı doktor yine, fakat su çok gelince dün saat 5 gibi doktoru aradık , pazartesi ye su idare ederim bilemiyorum dedim, doktor hemen gelin dedi, Düzce den İzmit e hemen gittik saat 8 gibi amniyoinfüzyon a başladılar iyiki gitmişiz su seviyesi 2.9 a düşmüş bebek iyi çok şükür , operasyon bitince eve geldik geç saatte, buna şükür Allah beterinden saklasın bizi, yüreğim hep ağzımda Allah yardımcımız olsun, bu arada orada hemşire ile konuştum en erken 26 da almışlar bebeği , en küçük te 500 g lık bebek doğum u olmuş ve problemsiz yaşıyormuş şuan. Tabi hastanenin yeni doğan ı çok iyiymiş öyle dediler, İnşallah hepimiz vaktinde alırız kucağımıza yavrularımızı ama bunları duymak bile iyi geldi bana. Yatıyorum sadece tuvalet ihtiyacına kalkıyorum, vakit geçmek bilmiyor
Son kontrolde bacaklarinda agri oluyo mu dedi ben de cok tahatsiz eden bi durum olmadigindan yok dedim. Baslamadi magnezyuma. Ama nerdeyse 2ay olacak doktoru gormedigim bu arada kramplar basladi iste pesine de agri. Bu gidiste alirim artikmagnezyum kullanmıyor musun canim gerçi benim kullanmama rağmen oluyor ama bence hemen magnezyum verecektir sana
O bende de basladi bi de uykuda giriyo ya aci 2katina cikiyo resemn. Doktor kontrolunde ben de soyliycwm magnezyum mu verir artik ne yapar bilmiyorim. Kramptan sonra da 2gun agrisini cekiyorum
Gecmis olsun...Ben cok yorulunca agriyor kalcam kramplar diz altinda daha cok. Benim de magnezyum zamanim gelmis anlasilanşaun elimde magnezyum bardağı içiyorum
kalçam çok ağrıyor...
Bende olıyordu oglumdaSlm kizlar birsey sorcagim bu haftalarda beyaz akintim cok fazla ve ayni zamanda ic camasirimda surekli islaniyor sanki idrarimi kacirmisim gbi ama tabikide idrar degil peki sizce bu islaklik neyden kaynaklaniyor yada ne olabilir
ahhh canım benim inşallah herşey yoluna girecek...
30. hafta bitiminde mayıs annelerinden bir arkadaş doğum yaptı bebeği de kendi de iyiymiş..
yalnız onun da sıkıntıları vardı bebek için ciğer geliştirici iğne vurmuşlardı sanırım..
inşallah hayırlısıyla sağlıkla zamanında bebeklerimizi kucağımıza alırız...
böyle böyle zaman geçecek canım az kaldı...sabret zor bir süreç ama inşallah sonu güzel olacak o mini mini elleri avucuna aldığında hepsi geride kalmış olacak...dualarım seninle ve bebeğinle
Teşekkür ederim sevindim buna Seker yüklemesinden kaçıyorum korkudanBenim geceleri sürekli ağzım kuruyor çünkü burnum tıkalı sürekli. Abartısız gece 1 lt su içiyorum. Bugün yapıldı şeker yüklemesi. Hiç bir sorun yok. Sen de içini ferah tut.
Gule gule kullan canim. Bende cilekten buyuyen besik birsde dolap aldim simdilik. Bu arada indirimdeler almayi dusunen varsa uyguna geliyor fiyatlari. Araba bakiyoruz suan hafif ve kucuk olsun istiyoruz. Chicco lite way dusunuyorum.bide kucuk sepet besik alacagim. Haftayada seker yuklemesi yapilacak.heyecanla ultrasonu bekliyorum:)22. hafta ...486 gr /27 cm benimle yakın haftada olan var mı nasıl durumlar?
Bugün e bebekte indirim beşiklerdeydi bizde aldık annem sagolsun tahterevalli venüs beşik 647 tl 3 yaşa kadar yatabiliyomuş hayırlısı ile yatar inşallah Sarpım
Araba beşik tamam bundan sonra ufak tefekler yavaş yavaş alınır
Sizler naptınız?
Nasıl olduğumu bilmiyorum ama yemekten sonra çok şişlik yaşıyorum, sende durumlar nasıl?
Benim doktorum da şeker yüklemesi yapıldığı hafta çok ilgilenmedi ultrasonda. Yani kafasını ölçtü boyunu ölçtü. Kilo aldıralım bebişe dedi. Güzel foto için uğraşmadı normalde çok uğraşır yani. Belki burda da öyledir
Maden suyu ve muz cnm kramp ıcınO bende de basladi bi de uykuda giriyo ya aci 2katina cikiyo resemn. Doktor kontrolunde ben de soyliycwm magnezyum mu verir artik ne yapar bilmiyorim. Kramptan sonra da 2gun agrisini cekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?