2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Saçma değil en çok kullanılan seyler cnm
Gule gule kullan

Ben soft tonlar sevıyrm ama bebıse bunlarda yakısır
Desenı falan guzel
Degıstırmesenfe olur cnm

Ben beğenerek aldım aslında ama ablam biraz açık tonda alsaydın diyince aklım karıştı
iki takım yeterli olur mu peki sen bizden daha deneyimlisin benim sezeryan olacak iki gece kalıcam hastane de tulum ve zıbın seti var içinde

Bana doktorum magnezyumun yanı sıra kalsiyum da verdi. Günde 1 bardak süt kesin içiyorum ama yetmiyor demek ki. Kalça ağrım çok arttı. Özellikle yatarken dönmem merasimle oluyor. Ayağa kalkıp yürüyünce geçiyor. Yaklaşık 5 haftadır doğru dürüst uyuyamıyorum ama tek bebişe bişey olmasın da uyumam napim.

Bilgehan çok güzel bir isim bence. Ben hastanede isimli çikolata vericem. Onun dışında kokulu mum, kese ya da Kitap ayracı düşünüyorum. Deniz olucak kızımın ismi. Deniz'le ilgili bir şiir yazan deniz kızlı bir kitap ayracı olabilir. Baby shower için de bir şey yaptırcam. Bu üçünden birini seçerim diyorum.

Maden suyu ve muz cnm kramp ıcın
tabı doktor magnezyum verıyor
Bana ıkı kez oldu kramp ama yutmadım ılacı
Magosit dıye bır ılac verdı
Ilk gebelıgımde magnorm verıyordu
Himm.. aslinda baslarda muzu hergun yiyodum maden suyu da iciyodum ama bu ara ikisini de boşladım. Ondan mi azaldi acaba vucutta iyice. Canim da istemiyo ki yemek ama dikkat edeyim biraz daha

Çikolatayı ben de hastanede dağıtmayı düşünüyorum. Kitap ayracı fikrini de çok beğendim.
Benim de aklımda ufak kaktüs dağıtma fikrim var. Ama hiç fiyat almadım bi yerden.

Ben bugün Dr gittim. Kafayı ölçtü başka hafta çıktı ayak kemiğini ölçtü başka çıktı. Sat a göre başka çıktı. Şimdi bu bebiş nedir ne değildir söyleyebilecek var mı aramızda:))))) net bişey söylemeden de gönderdi beni.senin kafan karışmış bi ayrıntılı çektir . Panik olmuşsun vs. Gittiğime pişman oldum. Geç döllenme diyorum kafam karışık değil sadece net bir hafta gün söyleyin diyorum hala bana ayrıntılı ultrasona gir kafan karışık senin diyo. Allahım nelerle karşılaşcam daha

Canım 37. Haftayi tamamlamadan aldılar. Gerilik durumu da 1 ayı geçmişti. Her gün doktordaydim ve su ölçümü yapılıp nst ye bağlanıyordum. Allah yardımcın olsun. İçini ferah tut

Varmı bir çaresini bilen?

Allah şifa versin cmm

Canım 37. Haftayi tamamlamadan aldılar. Gerilik durumu da 1 ayı geçmişti. Her gün doktordaydim ve su ölçümü yapılıp nst ye bağlanıyordum. Allah yardımcın olsun. İçini ferah tut
Suyunuz niye azaliyodu bebekle ilgilimiydi yoksa sizintimi vardi yinede 37 leri gormussunuz ne guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…