Ben soft tonlar sevıyrm ama bebıse bunlarda yakısırIyi akşamlar kızlar iki tane hastane çıkışı aldık ama pişman oldum çok renkli geldi evde bakınca sizce de öyle mi iade edip daha beyaz takım mı tercih etmeliyimEki Görüntüle 1959060 Eki Görüntüle 1959061
Saçma değil en çok kullanılan seyler cnmKızlar bugün bi çılgınlık yaptım. Ev tipi ana kucağını seçtim. Kardeşim hediye aldı.
Nuna leaf aldık. Bugün indirimdeydi. Çok karsrsız kalmıştım tiny love mu falan filan. Nunayı seçtik sonunda. İnşallah kızım da beğenir.
Onla beraber kova maşrapa,yan yatış yastığı küvet filesi aldım. Sanki çok saçma şeyler alıyomuşum gibi hissettim :)
Neden korkuyorsunTeşekkür ederim sevindim buna Seker yüklemesinden kaçıyorum korkudan
Seker çıkmasından ağzım kuruyor dediğim herkes şekermi var diyorNeden korkuyorsun
Nerden aldın cnm bence çok tatlılarIyi akşamlar kızlar iki tane hastane çıkışı aldık ama pişman oldum çok renkli geldi evde bakınca sizce de öyle mi iade edip daha beyaz takım mı tercih etmeliyimEki Görüntüle 1959060 Eki Görüntüle 1959061
Ysptırcan degıl mı testSeker çıkmasından ağzım kuruyor dediğim herkes şekermi var diyor
Ben soft tonlar sevıyrm ama bebıse bunlarda yakısır
Desenı falan guzel
Degıstırmesenfe olur cnm
Mart ın sonuna kadar beklicem yine. 5 hafta o günü bekledim içimde kaldıAynen benim dr um da hic ugrasmadi bu hafta.
Nerden aldın cnm bence çok tatlılar
Bilgehan çok güzel bir isim bence. Ben hastanede isimli çikolata vericem. Onun dışında kokulu mum, kese ya da Kitap ayracı düşünüyorum. Deniz olucak kızımın ismi. Deniz'le ilgili bir şiir yazan deniz kızlı bir kitap ayracı olabilir. Baby shower için de bir şey yaptırcam. Bu üçünden birini seçerim diyorum.evet dediğn gibi kişiden kişiye değişir.
ben hiç bir arkadasımı hastanede zıyaret etmem, kendimde kımse gelsin istemıyorum.
hatta aileleri bile istemiyorumtakıntılıyım bu konuda galıba:)
akrabada bu sehırde yok. 100 hediyelik iyymiş.... ne yaptıracagın aklındaysa görmek isterim...
kızlar Bilgehan ismi için yorumlarınızı alabilir miyim?
Himm.. aslinda baslarda muzu hergun yiyodum maden suyu da iciyodum ama bu ara ikisini de boşladım. Ondan mi azaldi acaba vucutta iyice. Canim da istemiyo ki yemek ama dikkat edeyim biraz dahaMaden suyu ve muz cnm kramp ıcın
tabı doktor magnezyum verıyor
Bana ıkı kez oldu kramp ama yutmadım ılacı
Magosit dıye bır ılac verdı
Ilk gebelıgımde magnorm verıyordu
Mart ın sonuna kadar beklicem yine. 5 hafta o günü bekledim içimde kaldı
Eki Görüntüle 1959087 Eki Görüntüle 1959088 Eki Görüntüle 1959089
Bilgehan çok güzel bir isim bence. Ben hastanede isimli çikolata vericem. Onun dışında kokulu mum, kese ya da Kitap ayracı düşünüyorum. Deniz olucak kızımın ismi. Deniz'le ilgili bir şiir yazan deniz kızlı bir kitap ayracı olabilir. Baby shower için de bir şey yaptırcam. Bu üçünden birini seçerim diyorum.
Kaktüs çok güzel olurÇikolatayı ben de hastanede dağıtmayı düşünüyorum. Kitap ayracı fikrini de çok beğendim.
Benim de aklımda ufak kaktüs dağıtma fikrim var. Ama hiç fiyat almadım bi yerden.
Evet martın 25inde. 1 ay var daha meleğimi görmeyeKontrolun o zaman mi bende 6 hafta bekledim icimde bnmde kaldi martin 15 nde fln gdcem ins
Çok şükür iyi ya kaç haftalık doğum yaptınız İnş benim kuzum da hayırlısıyla kucağıma gelir... Dünden beri baya fena oldum hassalaştım sanırım morel bozukluğu dokunsalar ağlamalar geçen hafta daha iyidim hepsi geçicek İnşallah canım
Aynen canım ya benim de durumum aynı. Yanlızken iyi oluyor da. Bir akşam arkadaşıma oturmaya gitmiştik. 1 kez tuvalete gidebildim. Sancıdan ölüyodum. Eşime dedim kalk gidelim ben rahatsızım.
Sade soda ben de içiyorum aslında günde bir tane. Kalçam kasıyor arada ona iyi geliyor sanki. Ne bileyin canım kontrolüme 1 ay var daha yeni gittim. Bir de ilaç ta çok zor durumda kalmadıkça kullanmak istemiyorum. Acaba üşütüyor muyuz neden oluyor bu? Yada alternatif tıpta bir çözümü var mıBildiğin gazman gibiyim ya
Allah şifa versin cmmMerhaba arkdaşlar, dün ve ondan önceki gün su normalden fazla gelmeye başladı öncekilere göre, randevumuz doktorda pazartesi gününe idi, amniyoinfüzyon yapacaktı doktor yine, fakat su çok gelince dün saat 5 gibi doktoru aradık , pazartesi ye su idare ederim bilemiyorum dedim, doktor hemen gelin dedi, Düzce den İzmit e hemen gittik saat 8 gibi amniyoinfüzyon a başladılar iyiki gitmişiz su seviyesi 2.9 a düşmüş bebek iyi çok şükür , operasyon bitince eve geldik geç saatte, buna şükür Allah beterinden saklasın bizi, yüreğim hep ağzımda Allah yardımcımız olsun, bu arada orada hemşire ile konuştum en erken 26 da almışlar bebeği , en küçük te 500 g lık bebek doğum u olmuş ve problemsiz yaşıyormuş şuan. Tabi hastanenin yeni doğan ı çok iyiymiş öyle dediler, İnşallah hepimiz vaktinde alırız kucağımıza yavrularımızı ama bunları duymak bile iyi geldi bana. Yatıyorum sadece tuvalet ihtiyacına kalkıyorum, vakit geçmek bilmiyor
Suyunuz niye azaliyodu bebekle ilgilimiydi yoksa sizintimi vardi yinede 37 leri gormussunuz ne guzelCanım 37. Haftayi tamamlamadan aldılar. Gerilik durumu da 1 ayı geçmişti. Her gün doktordaydim ve su ölçümü yapılıp nst ye bağlanıyordum. Allah yardımcın olsun. İçini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?