Suyunuz niye azaliyodu bebekle ilgilimiydi yoksa sizintimi vardi yinede 37 leri gormussunuz ne guzel
Canııım cok teşekkürler cok güzel olmuşEki Görüntüle 1959108
Eki Görüntüle 1959111
Eki Görüntüle 1959113
ozzzy28 , D Dnzumay kızlar
Arkadaşımda oğlunun ismini Deniz koydu , midyeler , deniz kabukları , deniz yıldızı tacı belki fikir olur konseptinize
Bence doktorun kafası karışmış cnm .hangi ilde bu doktor şaka gibiBen bugün Dr gittim. Kafayı ölçtü başka hafta çıktı ayak kemiğini ölçtü başka çıktı. Sat a göre başka çıktı. Şimdi bu bebiş nedir ne değildir söyleyebilecek var mı aramızda:))))) net bişey söylemeden de gönderdi beni.senin kafan karışmış bi ayrıntılı çektir . Panik olmuşsun vs. Gittiğime pişman oldum. Geç döllenme diyorum kafam karışık değil sadece net bir hafta gün söyleyin diyorum hala bana ayrıntılı ultrasona gir kafan karışık senin diyo. Allahım nelerle karşılaşcam daha
inşallah canım. demek kocaeli, bana uzakmışMerhaba mavimli, Kocaeli VM Medical Park . Çok teşekkür ederim yat yat bi süre sonra bacaklar uyuşuyor, sırt ağrı yapıyor sıkılıyor insan , 2 aydır yatıyorum ben . Bebişler iyi olsun da yatalım biz , başka dert olmasın iyi olalım inşallah.
ben renkli seviyorum aldıkların bence çok güzelIyi akşamlar kızlar iki tane hastane çıkışı aldık ama pişman oldum çok renkli geldi evde bakınca sizce de öyle mi iade edip daha beyaz takım mı tercih etmeliyimEki Görüntüle 1959060 Eki Görüntüle 1959061
Cnm şöyle oldu ben bır gece kaldımBen beğenerek aldım aslında ama ablam biraz açık tonda alsaydın diyince aklım karıştı
iki takım yeterli olur mu peki sen bizden daha deneyimlisin benim sezeryan olacak iki gece kalıcam hastane de tulum ve zıbın seti var içinde
Ben nuk alıp koymustum cnm ama sootıheler için dıyordan o sıgar mı bılmıyrmGunaydin arkdaslar aventin su mesur emzikleri icin saklama kutusu bakiyorumda hic avent goremedim acaba baska marka olurmu ki sigarmi icine
Iyı yapmışsın cnmGünaydın güzel hamisler.. Ben ebebekten şimdi bi alışveriş yaptım bir süredir bekliyorum tekrar baby &me de indirim olsun diye 12li ıslak mendil ve 6li paket bebek temizleme pamuğu aldım evdeyken pamuk ve saf suyla temizlemek istiyorum ıslak mendil sadece disarisi icin.. Ben bunlardan birer tane aldım ama fiyatlar stok yapmak için ideal almadıysanız bir bakın derim
Gunaydin arkdaslar aventin su mesur emzikleri icin saklama kutusu bakiyorumda hic avent goremedim acaba baska marka olurmu ki sigarmi icine
Babyme pamuklar ıslak mendılınden daha pahalı ya:)Günaydın güzel hamisler.. Ben ebebekten şimdi bi alışveriş yaptım bir süredir bekliyorum tekrar baby &me de indirim olsun diye 12li ıslak mendil ve 6li paket bebek temizleme pamuğu aldım evdeyken pamuk ve saf suyla temizlemek istiyorum ıslak mendil sadece disarisi icin.. Ben bunlardan birer tane aldım ama fiyatlar stok yapmak için ideal almadıysanız bir bakın derim
Sana dıyrm ama bende aynıyımHimm.. aslinda baslarda muzu hergun yiyodum maden suyu da iciyodum ama bu ara ikisini de boşladım. Ondan mi azaldi acaba vucutta iyice. Canim da istemiyo ki yemek ama dikkat edeyim biraz daha
360 tanesi 25 lira canim bana uygun gibi geldi ama tecrübeli anne sensin tabii..Babyme pamuklar ıslak mendılınden daha pahalı ya:)
Ben oglumda boyle pamuk pedler bılmıyordum
Kendım normal pamugu yuvarlak yapıp, ıkea saksıya koyuyordum, hem cok tatlı gorunuyordu
Hem cok ekonomık
Yıne oyle yaparım sanırım
Pamuk almaktan vazgectım:)
Cımrı ben:)
YAptırcam Seker yok ailede ama aklımda kalmasınYsptırcan degıl mı test
Aılede bırıncı derecedr varsa cıkabılıyor
İstanbul. Hem o kadar karışık ki ben anlattık ça derdimi o abartmıyorum 3 dakikalık konuşmamızda 10 kere heceleye heceleye ka nu ni sul tan sü ley ma na git dedi. Pes ettim sonunda , tamam gidicem o konuyu kapattık ölçümlerinize göre kaç haftalık çıktı diyorum cevap çıkmadı ağzından bana sen git kanuni... dedi cevaben. Güleyim mi kızayım mı bilemedim:)Bence doktorun kafası karışmış cnm .hangi ilde bu doktor şaka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?