2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
İi geceler kızlar hızlı alışverişler başlamış hastane çıkışları cok güzel bence değiştirmeyin @ozzy28 sende mi kzına deniz koyucan bende oğluma deniz ismini vericem nasipse bu hafta kapı süsümü yapıcam debiz kabukları temalı hastane hediyelikleri içinde kokuku taşlarla süslü keseler planlıorum bu arada kızlar bende de bel bacak agrısı cok fazla yaklaşık2 haftadır güzel uyuyamıorum salı günü kontrole gidicem bi de benim bebek gece hareketli gündüz sakin sanırım uykusuz bi bebek mi olacak ne

Suyunuz niye azaliyodu bebekle ilgilimiydi yoksa sizintimi vardi yinede 37 leri gormussunuz ne guzel

Gelişme geriliğinde bebegin böbrekleri çalışmıyor. Çalışmadığı için idrarini yapamıyor ve yuttuğu suyu tekrar idrariyla bırakmadığı için su hergün azaliyordu.

Bence doktorun kafası karışmış cnm .hangi ilde bu doktor şaka gibi

inşallah canım. demek kocaeli, bana uzakmış tez zamanda geçer gider bu yatış bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.

Günaydın güzel hamisler.. Ben ebebekten şimdi bi alışveriş yaptım bir süredir bekliyorum tekrar baby &me de indirim olsun diye 12li ıslak mendil ve 6li paket bebek temizleme pamuğu aldım evdeyken pamuk ve saf suyla temizlemek istiyorum ıslak mendil sadece disarisi icin.. Ben bunlardan birer tane aldım ama fiyatlar stok yapmak için ideal almadıysanız bir bakın derim

Gunaydin arkdaslar aventin su mesur emzikleri icin saklama kutusu bakiyorumda hic avent goremedim acaba baska marka olurmu ki sigarmi icine

Cnm şöyle oldu ben bır gece kaldım
Eşimden ekstra kıyafet ıstedık
Kıs bebegı oldugu ıcın ebe ıkı kat gıydırdı, yanı altında ıkı tane patıklı alt vardı mesela
Ustunde ıc Zıbın, body ve dıs zıbın vardı
Bebek kusuyor, terlıyor, altınk degıstırırken bısıler olabılıyor
Yanı ıkı gunde komple takım mınımum 6 adet olmalı derım ben
Gunde sabah ogle aksam degısebılır uzerı
Bıde yedek koyulsa
7-8 ıyıdır:)
Ya ne bıleyım ben cok ust degıstıren bır anneyım
Hala daha oyle:)

Iyı yapmışsın cnm
Bende altı ay pamuk kullandım ogluma
Baby me pamuklar ındırımde mı
Gormedım
Hemen bakıyrm

Babyme pamuklar ıslak mendılınden daha pahalı ya:)
Ben oglumda boyle pamuk pedler bılmıyordum
Kendım normal pamugu yuvarlak yapıp, ıkea saksıya koyuyordum, hem cok tatlı gorunuyordu
Hem cok ekonomık
Yıne oyle yaparım sanırım
Pamuk almaktan vazgectım:)
Cımrı ben:)

Himm.. aslinda baslarda muzu hergun yiyodum maden suyu da iciyodum ama bu ara ikisini de boşladım. Ondan mi azaldi acaba vucutta iyice. Canim da istemiyo ki yemek ama dikkat edeyim biraz daha
Sana dıyrm ama bende aynıyım
Hiç meyve yemıyrm:)

Gunaydın kızlar
Bu çiş mevzuları gıcık edıyor benı
Gece uyanmayı kalkmayı hıc sevmıyrm

360 tanesi 25 lira canim bana uygun gibi geldi ama tecrübeli anne sensin tabii..

Kızlar emzik ve biberon almak gerekli mi ben ikisini de almayacaktım eşim şart diyor emzik vermek istemiyorum biberon da inşallah ihtiyaç olmaz eğer olursa alınır diye düşünüyorum ama o alınması gerektiğini düşünüyor.. siz ne diyorsunuz

Bence doktorunuzla net konusun herşeyi bilgi vermek durumunda neden eve döndüğünüzde kafanızda binlerce soru olsun
Sonucta zaten hamilelik kafada sarmaya hazır durum ve cokta memnun kalmadıysanız hala değiştirin doktorunuzu daha önümüzde 4 ay var

Ben akıntım biraz fazlalastı diye yazdım WhatsApp tan beni aradı birşey yoktur ama bakmakta fayda var suyuna bakalım bebeğin dedi ertesi gün gittim herşey normal ama akıntı cok istediğimiz bir durum değil diye fitil magnezyum monupol verdi daha görüşmemize vardı ama para ödediniz rutin kontrolu one cekelim dedi başkası düşünmez bunu (10 gün içinde para vermiyoruZ da)
Haftaya gidicem şeker yüklemesi için onu da yapmasak dedim yapalım zartlı değil kafamız rahatlar dedi

Sonrasında verdiği ilaçlardan kıllandım gece nette sordum yüne cevap verdi

Bence böyle olmalı bizler hassasız tabi bizde doktorları boğmamalıyız bir sürü hastası var kolay değil ben ilk defa bu kadar ayrıntıyı merak ettim

Bence doktorun kafası karışmış cnm .hangi ilde bu doktor şaka gibi
İstanbul. Hem o kadar karışık ki ben anlattık ça derdimi o abartmıyorum 3 dakikalık konuşmamızda 10 kere heceleye heceleye ka nu ni sul tan sü ley ma na git dedi. Pes ettim sonunda , tamam gidicem o konuyu kapattık ölçümlerinize göre kaç haftalık çıktı diyorum cevap çıkmadı ağzından bana sen git kanuni... dedi cevaben. Güleyim mi kızayım mı bilemedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…