- 26 Ekim 2016
- 1.538
- 1.857
- 83
- 41
Hala Dr bulamadım bunu denedim işte bu da olmadı. Offfffff bi dr bulamadım ya. Yani üzmüyorum da gördüğünüz gibi. Anlatamadım bile derdimi. Araştırayım biraz daha bakalım nerde tutturcam :)Bence doktorunuzla net konusun herşeyi bilgi vermek durumunda neden eve döndüğünüzde kafanızda binlerce soru olsun
Sonucta zaten hamilelik kafada sarmaya hazır durum ve cokta memnun kalmadıysanız hala değiştirin doktorunuzu daha önümüzde 4 ay var
Ben akıntım biraz fazlalastı diye yazdım WhatsApp tan beni aradı birşey yoktur ama bakmakta fayda var suyuna bakalım bebeğin dedi ertesi gün gittim herşey normal ama akıntı cok istediğimiz bir durum değil diye fitil magnezyum monupol verdi daha görüşmemize vardı ama para ödediniz rutin kontrolu one cekelim dedi başkası düşünmez bunu (10 gün içinde para vermiyoruZ da)
Haftaya gidicem şeker yüklemesi için onu da yapmasak dedim yapalım zartlı değil kafamız rahatlar dedi
Sonrasında verdiği ilaçlardan kıllandım gece nette sordum yüne cevap verdi
Bence böyle olmalı bizler hassasız tabi bizde doktorları boğmamalıyız bir sürü hastası var kolay değil ben ilk defa bu kadar ayrıntıyı merak ettim
Hala Dr bulamadım bunu denedim işte bu da olmadı. Offfffff bi dr bulamadım ya. Yani üzmüyorum da gördüğünüz gibi. Anlatamadım bile derdimi. Araştırayım biraz daha bakalım nerde tutturcam :)
Üzme kendini dik dur doktora kendini anlat hangi il ?Hala Dr bulamadım bunu denedim işte bu da olmadı. Offfffff bi dr bulamadım ya. Yani üzmüyorum da gördüğünüz gibi. Anlatamadım bile derdimi. Araştırayım biraz daha bakalım nerde tutturcam :)
İstanbul canım. Dik dururum durmasın da karşı tarafın algısı düşük ifade anlama konusunda. Ben hanya diyorum o konya... Eşim girdi araya durumu iki kelime ile özetledi ama eşiniz panik olmuş dedi ona da sustuk ikimiz de . Anlamiyyyyyy napacan:)Üzme kendini dik dur doktora kendini anlat hangi il ?
Canım doktora değil aslında aradığım doktorun o çıkmamasına sıkıldı. Hala arayıştayım. Ve Hala bilmiyorum kaç haftalık :)Yani canım sende canını sıkmakta haklısın, en basit sorunun cevabını bile alamamissin
Sen ayrıntılı yaptırmadın mı canım? Bi de bence kesin değiştir doktorunu. Benimde kızım haftasına göre ilerde ama doktorum bizim için önemli olan sat ilerde çıkması normal dediYani canım sende canını sıkmakta haklısın, en basit sorunun cevabını bile alamamissin
Her gittiğimizde haftasını gününü söyler. Muhtemel doğum tarihi ile cihazın verdiği tarih arasında çok fark olmadığı için sat ı değiştirmedi. Sana ultrason çıktısı vermiyor mu orda haftası günü yazıyor. Ama sana söylemeli sen verdiği kağıtlardan anlamaya çalışmak zorunda değilsin.Ben bugün Dr gittim. Kafayı ölçtü başka hafta çıktı ayak kemiğini ölçtü başka çıktı. Sat a göre başka çıktı. Şimdi bu bebiş nedir ne değildir söyleyebilecek var mı aramızda:))))) net bişey söylemeden de gönderdi beni.senin kafan karışmış bi ayrıntılı çektir . Panik olmuşsun vs. Gittiğime pişman oldum. Geç döllenme diyorum kafam karışık değil sadece net bir hafta gün söyleyin diyorum hala bana ayrıntılı ultrasona gir kafan karışık senin diyo. Allahım nelerle karşılaşcam daha
Iyi akşamlar kızlar iki tane hastane çıkışı aldık ama pişman oldum çok renkli geldi evde bakınca sizce de öyle mi iade edip daha beyaz takım mı tercih etmeliyimEki Görüntüle 1959060 Eki Görüntüle 1959061
360 tanesi 25 lira canim bana uygun gibi geldi ama tecrübeli anne sensin tabii..
Kızlar emzik ve biberon almak gerekli mi ben ikisini de almayacaktım eşim şart diyor emzik vermek istemiyorum biberon da inşallah ihtiyaç olmaz eğer olursa alınır diye düşünüyorum ama o alınması gerektiğini düşünüyor.. siz ne diyorsunuz
Canım 37. Haftayi tamamlamadan aldılar. Gerilik durumu da 1 ayı geçmişti. Her gün doktordaydim ve su ölçümü yapılıp nst ye bağlanıyordum. Allah yardımcın olsun. İçini ferah tut
Günaydın güzel hamisler.. Ben ebebekten şimdi bi alışveriş yaptım bir süredir bekliyorum tekrar baby &me de indirim olsun diye 12li ıslak mendil ve 6li paket bebek temizleme pamuğu aldım evdeyken pamuk ve saf suyla temizlemek istiyorum ıslak mendil sadece disarisi icin.. Ben bunlardan birer tane aldım ama fiyatlar stok yapmak için ideal almadıysanız bir bakın derim
Ben ilkinde biberon almamıştım ama ilk başta süt gelmediği için mecbur mama takviyesi yaptık sarılık yukselmesin diye.Gece gece biberon aradık ve normalden daha pahalıya aldım.o sebeple bu sefer ilk aldığım biberon oldu360 tanesi 25 lira canim bana uygun gibi geldi ama tecrübeli anne sensin tabii..
Kızlar emzik ve biberon almak gerekli mi ben ikisini de almayacaktım eşim şart diyor emzik vermek istemiyorum biberon da inşallah ihtiyaç olmaz eğer olursa alınır diye düşünüyorum ama o alınması gerektiğini düşünüyor.. siz ne diyorsunuz
Ben wee nin saklama kabını aldım ama top gibi yuvarlak olanından bir arkadaşım o şekilde kullanıyor o tavsiye etti.Gunaydin arkdaslar aventin su mesur emzikleri icin saklama kutusu bakiyorumda hic avent goremedim acaba baska marka olurmu ki sigarmi icine
Avent sootie için belirteyim.Ben wee nin saklama kabını aldım ama top gibi yuvarlak olanından bir arkadaşım o şekilde kullanıyor o tavsiye etti.
Yaptırdım canım . Bu güne kadar hiç bi dr normal değil diye bişey demedi. Hiç de kafama takılmamıştı. Hani günü tam duymak için sordum sormaz olaydım . Ne çok şey konuştu öyle. Gerilik yok aslında beni dinleseler anlıycaklar da... Bu Dr ilk defa gitmiştim. Son oldu aynı zamanda:)Sen ayrıntılı yaptırmadın mı canım? Bi de bence kesin değiştir doktorunu. Benimde kızım haftasına göre ilerde ama doktorum bizim için önemli olan sat ilerde çıkması normal dedi
Benim arkadasım tüm hamileliği boyunca sadece 3 kilo aldı. Kızın yüzü çöktü karnı şişti. Ekmek börek yani karbonhidrat hiç yemedi. Protein ağırlıklı beslendi ve tatlı şeker yemedi. Zaten ilk 5 ayı çok sıkıntılıydı istese de yiyemiyordu. Ama ben 5 bucuk aylığım ve 10 kilo aldım. Yavas yavas rahatsız etmeye basladı son ayları dusunemiyorum. Her aya bir kilo diyorlar ben de artık tatlıyı ekmeği kesecem. Cok kararlıyım fos kilo onlar bebeğe de giç bir faydası yok zaten. Meyveden sekeri alırım yulaf kepeği ile birşeyler yaparım. Bu arada ekemekten vazgecemezseniz uno nun fenge ekmeği hamilelere oneeiliyor protein agırlıklı, paketli gıda demezseniz dr tavsiyesi.Hanimlar merhaba diyetisyen eşliğinde kilo veren var mi gebelikte 93 ile hamile kaldım 6. Ayim 110 u gordum bu sabah acikcasi korkuyorum . Bebegin ve kendi sağlıgim acisindan . Bi uc bes vermek istiyorum . Tahlillerim temiz cikti ama daha uc koca ay var
Doğum yapacağım sabahı 3440 gr dedi akşamı 3800 doğdu oğlumDogru diyorsun canim kilodan cok gelisimleri onemli.3.5 kilo dogup kuvezde kalan bebisler bile var Allah korusun.saglikli olsunlar da insallh.kilo cok problem degil.zaten 200 ile 300 gr arasinda cihaz kaynakli farkliliklar oluyo.kuzenimin bebisine 3 küsur kilo demislerdi doguma alirken.dogdu ki 4.5 kilo.dogumda omzunu cikardilar.bu kiloda normal dogum olmazmis zaten ama bebek kanala inince mecburen zorla.dogurttular..o yuzden saglik en onemlisi
Di mi. Benim sormama gerek kalmadan söylemesi gerekirken ben soruyorum da söylemiyorlar. Bu kez iyice araştırıp öyle gidiyim bi doktora yoksa birine patlıycam. Salon kadını çizgimden çıkmak iatemiyorum:) güldüğüme bakmayın valla verdiğim paralara mı yanayım hala tam takibe giremediğime mi yanayım ...Her gittiğimizde haftasını gününü söyler. Muhtemel doğum tarihi ile cihazın verdiği tarih arasında çok fark olmadığı için sat ı değiştirmedi. Sana ultrason çıktısı vermiyor mu orda haftası günü yazıyor. Ama sana söylemeli sen verdiği kağıtlardan anlamaya çalışmak zorunda değilsin.
Bir düzgün yazmayı beceremiyorum. Denge ekmeği çiya tohumlu falanBenim arkadasım tüm hamileliği boyunca sadece 3 kilo aldı. Kızın yüzü çöktü karnı şişti. Ekmek börek yani karbonhidrat hiç yemedi. Protein ağırlıklı beslendi ve tatlı şeker yemedi. Zaten ilk 5 ayı çok sıkıntılıydı istese de yiyemiyordu. Ama ben 5 bucuk aylığım ve 10 kilo aldım. Yavas yavas rahatsız etmeye basladı son ayları dusunemiyorum. Her aya bir kilo diyorlar ben de artık tatlıyı ekmeği kesecem. Cok kararlıyım fos kilo onlar bebeğe de giç bir faydası yok zaten. Meyveden sekeri alırım yulaf kepeği ile birşeyler yaparım. Bu arada ekemekten vazgecemezseniz uno nun fenge ekmeği hamilelere oneeiliyor protein agırlıklı, paketli gıda demezseniz dr tavsiyesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?