2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bir düzgün yazmayı beceremiyorum. Denge ekmeği çiya tohumlu falan
Ekmege düşkün degilim . Kendim diyet yapmaktan çekiniyorum cunku hemen kilo vermeye basliyorum . Aslinda sorum şu son uc ay bes alti kilo versem sıkıntı olur mu etrafınızda var mi veren

Kötü bir tecrübe olmuş.Doktorun sana her bilgiyi teker teker vermesi lazım yoksa biz evde de kendi kendimize doğururuz hiçbişey bilmeden.Benim bebeğim de mesela aşağıda 27 haftalık görünüyor ama normalde 26 haftalık,yani ultrasonda öyle çıkıyor.Ayak kemiği uzunluğu atıyorum 25+1 ken,kafa ölçüsü 24+5 çıkıyor.Doktora sordum önemli değil 2 haftaya kadar fark olması normal dedi.Keşke senin doktorun da bu şekilde bilgilendirseydi.Ayrıntılıya gir deyince insan panik oluyor.Bir de canım benim arkadaşım 36.haftasında doktor değiştirdi ve çok çok memnun kaldı.İstanbuldaysan İbrahim Bildirici çok iyi bi doktor.Hangi hastane hatırlamıyorum.Bir de Furkan Kayabaşoğlu sanırım o var.O da harikadır.İnstagramdan bakabilirsin ikisine de.Bundan sonra düzenli bir doktor bulman çok önemli.Çünkü doktorlar da randevulu hastalarıyla daha çok ilgileniyor.Sıkma sakın canını hiçbişeyi yoktur minnoşunun sen çok iyi bakıyosun ona

Bende olıyordu oglumda
Etrafı su gıbı ortası beyaz
Suyum gelıyor mu dıye dusundum
Doktora dedım, doktor su oyle gelmez, bırden gelır
O normal bısey dedı muayene bıle etmemıstı
8. Aydan itibaren benden de geliyordu sabah kalktığımda oluyordu birden akıyordu hatta pijamama çıkıyordu Dr uma söylemiştim suyun iyi dedi hep sadece sabah ilk yataktan kalktığımda geliyordu gün içinde olmuyordu pijamama çıkması tedirgin ediyordu beni ama Dr hiç önemsemmemişti neyseki bişey olmadı sağlıklı doğdu şükür

Yetmez bana da öyle demişlerdi allahtan fazla almışım 5 takım almıştım ilk gün çok kaka yapıyorlar bide sulu olduğu için sırtlarına kadar çıkarıyorlar.kendim için de 1 pijama takımı 1 elbise gecelik almıştım elbise geceliği kullandım hastane de

Hastanede bardak içinde mama veriyorlar kaşıkla içirin biberona alışmasın diyolar ama çalışan anneler için bu mümkün değil kv ve anneanneler baktığı için kaşıkla uğraşamıyorlar onu da geçtim gece uyuyarak içiyorlar kaşıkla bebeğe nasıl içşreceksin benim sütüm yetmedi hep mama vermek zorunda kaldık biberon şart inşallah bu sefer sütüm çok olur

En fazla kilo alınan haftalar 20-24. Haftalarmış ben bu haftada 4 kg aldım gerçekten. Ama ilk hamileliğime göre daha az yiyorum onda da 6. Aydan sonra her ay hep 3-4 kg almıştım bugün itibari ile 12,5 kg almış oluyorum oğlumda 20. Haftada bu kadarını almıştım

Saf pamuktan bende aldım ama sanırım stok yapmak çok mantıklı değil son kullanma tarihi geçebilir falan ben oyüzden pamuktan 6lı paket aldım bi tane bugün de unibaby ıslak mendil alicam 12li paketten almayi düşünüyorum 40küsür gibi fiyati

Oo ben ıkı tane yeter diye düşünüyordum ne kadar bilgisizim :) bi kaç tane daha alayım ozaman ama tam set değil de 5li takım alsam da olur mu

yooo bence renkleri çok güzel...
renkli hem bebeği güzel gösterir
ben kızıma kırmızı alacam :) kırmızı başlıklı kız yapacam onu :)

Oyy ne tatlı olur kırmızı kırmızı yaa kız çocuklarının kıyafetleri çok tatlı oluyor inşallah ikinci çocuğum kız olur bende cicili bicili giydiririm

Anladım canım bi kaç tane daha alicam ama 10lu set değil de daha küçük olanlardan yeterli olur sanırım, bide gebelik ve pijama birer tane mi almalıyız

aaa öylemiymiş... Bana da ne olduysa o haftalarda oldu olan
bir iştah açılması , doymak bilmemek derken derken kilo aldım
şimdi de pişman oluyorum keşke başta az alsaydım da sonda güzel güzel yerdim diye

yalnız yememe düşüncesi yok ben de ... :)

Evet canım bende nerdeyse hergün ağlıyorum ailemi ve arkadaşlarımı çok özlüyorum yemeklerimizi birde biz çeşmeden su içerdik burda hazır su tüketiyoruz zaten hamilelikte bir duygusallaşıyorsun üstüne bir de gurbet zor oluyor

İstanbul'da nerede oturuyorsun bilmiyorum da eğer istersen kendi doktorumu önerebilirim. Özel Göztepe Hastanesinde Gülşen Barçınlı. En yakın arkadaşım da ona gidiyordu zaten onun tavsiyesiyle tanıştım kendisiyle. Önümde de çok güzel bir normal doğumla sonuçlanan pozitif bir doğuma şahit oldum. O yüzden içim çok rahat. İyi doktor bulmak gerçekten çok zor

Sana dıyrm ama bende aynıyım
Hiç meyve yemıyrm:)
Ben sabah namazina kalkinca tsh icin ilac aliyorum. Sonra yatip da gec kalktigim icin Onun pesine de meyve yiyorum. Yoksa gun icinde aklima gelmiyo. Muzu da yiyip yatarsam midemi rahatsiz ediyo. Ama bu gece de kollarima kramp girdi. Benim artik el atmam gerek su ise

Günaydın gebişler

Canım üzme kendini de bebişini de.Hamilelikte de hormonlarımız alt üst oluyor zaten senin bi de duygusal zamanına denk gelmiş ama bebişin hisseder onu düşün daha güçlü ol ben de ailemden uzaktayım burda çok arkadaşım yok ama bak bebişlerimiz var yanımızda artık yalnız değiliz ki Bu arada biz de çeşmeden su içmiyoruz burda sular kirli diye

Anladım canım bi kaç tane daha alicam ama 10lu set değil de daha küçük olanlardan yeterli olur sanırım, bide gebelik ve pijama birer tane mi almalıyız
Ben 10 lu takım almadım hiç tulum çıtçıtlı badi patikli alt üst takım kullandım daha çok kızımda da aynı şekilde kullanacağım 10 lu takım adı altında satılıyor pahalı oluyo çok uygun tulum badi alt üst takım bulabiliyorum oğlumdan kalanlarda var unisex aldıklarım vardı onları da kullanacağım. Kendim için hastaneye 2 tane pijama götürdüm ne olur ne olmaz diye elbise gecelik kullandım ama 2-3 tane olması lazım süt akıyor kanama çoksa çıkabilir bebek kusar gelen giden derken çok sık değişiyoruz

İstanbulda oturanlar hemen doktor önerilerini yazdı bence hemen arastr o doktorları kafan rahatlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…