Ekmege düşkün degilim . Kendim diyet yapmaktan çekiniyorum cunku hemen kilo vermeye basliyorum . Aslinda sorum şu son uc ay bes alti kilo versem sıkıntı olur mu etrafınızda var mi verenBir düzgün yazmayı beceremiyorum. Denge ekmeği çiya tohumlu falan
Ben bugün Dr gittim. Kafayı ölçtü başka hafta çıktı ayak kemiğini ölçtü başka çıktı. Sat a göre başka çıktı. Şimdi bu bebiş nedir ne değildir söyleyebilecek var mı aramızda:))))) net bişey söylemeden de gönderdi beni.senin kafan karışmış bi ayrıntılı çektir . Panik olmuşsun vs. Gittiğime pişman oldum. Geç döllenme diyorum kafam karışık değil sadece net bir hafta gün söyleyin diyorum hala bana ayrıntılı ultrasona gir kafan karışık senin diyo. Allahım nelerle karşılaşcam daha
8. Aydan itibaren benden de geliyordu sabah kalktığımda oluyordu birden akıyordu hatta pijamama çıkıyordu Dr uma söylemiştim suyun iyi dedi hep sadece sabah ilk yataktan kalktığımda geliyordu gün içinde olmuyordu pijamama çıkması tedirgin ediyordu beni ama Dr hiç önemsemmemişti neyseki bişey olmadı sağlıklı doğdu şükürBende olıyordu oglumda
Etrafı su gıbı ortası beyaz
Suyum gelıyor mu dıye dusundum
Doktora dedım, doktor su oyle gelmez, bırden gelır
O normal bısey dedı muayene bıle etmemıstı
Yetmez bana da öyle demişlerdi allahtan fazla almışım 5 takım almıştım ilk gün çok kaka yapıyorlar bide sulu olduğu için sırtlarına kadar çıkarıyorlar.kendim için de 1 pijama takımı 1 elbise gecelik almıştım elbise geceliği kullandım hastane deBen beğenerek aldım aslında ama ablam biraz açık tonda alsaydın diyince aklım karıştı
iki takım yeterli olur mu peki sen bizden daha deneyimlisin benim sezeryan olacak iki gece kalıcam hastane de tulum ve zıbın seti var içinde
Hastanede bardak içinde mama veriyorlar kaşıkla içirin biberona alışmasın diyolar ama çalışan anneler için bu mümkün değil kv ve anneanneler baktığı için kaşıkla uğraşamıyorlar onu da geçtim gece uyuyarak içiyorlar kaşıkla bebeğe nasıl içşreceksin benim sütüm yetmedi hep mama vermek zorunda kaldık biberon şart inşallah bu sefer sütüm çok olurbence biberon şart...eğer ki sütüm gelmezse ne yaparım mecbur mama vereceğim...
emzik konusu ise anneye kalmış...ilk 3 hafta almazsa sonra daha almaz diyorlar...
çalışan anne olacağım için emzik kullanacağım az rahatlamak çin
ben renkli seviyorum aldıkların bence çok güzel
Günaydın güzel hamisler.. Ben ebebekten şimdi bi alışveriş yaptım bir süredir bekliyorum tekrar baby &me de indirim olsun diye 12li ıslak mendil ve 6li paket bebek temizleme pamuğu aldım evdeyken pamuk ve saf suyla temizlemek istiyorum ıslak mendil sadece disarisi icin.. Ben bunlardan birer tane aldım ama fiyatlar stok yapmak için ideal almadıysanız bir bakın derim
Cnm şöyle oldu ben bır gece kaldım
Eşimden ekstra kıyafet ıstedık
Kıs bebegı oldugu ıcın ebe ıkı kat gıydırdı, yanı altında ıkı tane patıklı alt vardı mesela
Ustunde ıc Zıbın, body ve dıs zıbın vardı
Bebek kusuyor, terlıyor, altınk degıstırırken bısıler olabılıyor
Yanı ıkı gunde komple takım mınımum 6 adet olmalı derım ben
Gunde sabah ogle aksam degısebılır uzerı
Bıde yedek koyulsa
7-8 ıyıdır:)
Ya ne bıleyım ben cok ust degıstıren bır anneyım
Hala daha oyle:)
yooo bence renkleri çok güzel...
renkli hem bebeği güzel gösterir
ben kızıma kırmızı alacam :) kırmızı başlıklı kız yapacam onu :)
Saol canım su gerçektende çok iyi geliyorCanım tansiyonuna bir baktır.Bazen baş ağrısı yapıyor Allah korusun çok yükselmesin.Eğer tansiyonun normalse bol bol su iç o çok iyi geliyor
Yetmez bana da öyle demişlerdi allahtan fazla almışım 5 takım almıştım ilk gün çok kaka yapıyorlar bide sulu olduğu için sırtlarına kadar çıkarıyorlar.kendim için de 1 pijama takımı 1 elbise gecelik almıştım elbise geceliği kullandım hastane de
En fazla kilo alınan haftalar 20-24. Haftalarmış ben bu haftada 4 kg aldım gerçekten. Ama ilk hamileliğime göre daha az yiyorum onda da 6. Aydan sonra her ay hep 3-4 kg almıştım bugün itibari ile 12,5 kg almış oluyorum oğlumda 20. Haftada bu kadarını almıştım
Evet canım bende nerdeyse hergün ağlıyorum ailemi ve arkadaşlarımı çok özlüyorum yemeklerimizi birde biz çeşmeden su içerdik burda hazır su tüketiyoruz zaten hamilelikte bir duygusallaşıyorsun üstüne bir de gurbet zor oluyorAnlıyorum canımmm ben türkiyeye gelin geldim yabancı memleket başlarda hergün nerdeyse ağlıyordum ama insan alışıyor bir buçuk sene oldu yeni yeni alışıyorum özlemiyomuyum özlüyorum ama başlardaki gibi kendimi bırakıp ağlamaya koyulmuyorum hemen
İstanbul'da nerede oturuyorsun bilmiyorum da eğer istersen kendi doktorumu önerebilirim. Özel Göztepe Hastanesinde Gülşen Barçınlı. En yakın arkadaşım da ona gidiyordu zaten onun tavsiyesiyle tanıştım kendisiyle. Önümde de çok güzel bir normal doğumla sonuçlanan pozitif bir doğuma şahit oldum. O yüzden içim çok rahat. İyi doktor bulmak gerçekten çok zorDi mi. Benim sormama gerek kalmadan söylemesi gerekirken ben soruyorum da söylemiyorlar. Bu kez iyice araştırıp öyle gidiyim bi doktora yoksa birine patlıycam. Salon kadını çizgimden çıkmak iatemiyorum:) güldüğüme bakmayın valla verdiğim paralara mı yanayım hala tam takibe giremediğime mi yanayım ...
Ben sabah namazina kalkinca tsh icin ilac aliyorum. Sonra yatip da gec kalktigim icin Onun pesine de meyve yiyorum. Yoksa gun icinde aklima gelmiyo. Muzu da yiyip yatarsam midemi rahatsiz ediyo. Ama bu gece de kollarima kramp girdi. Benim artik el atmam gerek su iseSana dıyrm ama bende aynıyım
Hiç meyve yemıyrm:)
Günaydın gebişler
Ben 10 lu takım almadım hiç tulum çıtçıtlı badi patikli alt üst takım kullandım daha çok kızımda da aynı şekilde kullanacağım 10 lu takım adı altında satılıyor pahalı oluyo çok uygun tulum badi alt üst takım bulabiliyorum oğlumdan kalanlarda var unisex aldıklarım vardı onları da kullanacağım. Kendim için hastaneye 2 tane pijama götürdüm ne olur ne olmaz diye elbise gecelik kullandım ama 2-3 tane olması lazım süt akıyor kanama çoksa çıkabilir bebek kusar gelen giden derken çok sık değişiyoruzAnladım canım bi kaç tane daha alicam ama 10lu set değil de daha küçük olanlardan yeterli olur sanırım, bide gebelik ve pijama birer tane mi almalıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?