2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Siz yazdıkça doktordaki tuhaflıkları daha net görmeye başladım . Hakkaten ya niye usg önerdi bana şimdi bu söylediğin doktorlardan birini araştırdım yorumlar süper ama çok uzakta diğerini araştıyorum canım inş yakındır Sağol.

Bir internet sayfasında okudum ne kadar doğru bilmiyorum ama bundan sonra fazla alacağımız kesin benim ilkinde 4 er 4 er devam etmişti bu haftalardan sonra

Rica ederim canım ne demek,içine sinen doktor çok önemli.Benim de hamileliğimi ilk öğrendiğimden beri 3.doktorum.Ki burası Ankara.İstanbulda kim bilir ne kadar çok doktor vardır,eminim ki sen garip olana denk gelmişsin.Ayrıntılı ultrasona girmiş herşey normal denilmiş birine tekrar ayrıntılı öneriyor yani,başından savmak istemiş gibi geldi bana.Ne yazık ki herkes işini severek yapmıyor.Allah iyilerle karşılaştırsın

Arkadaşlar tşkler tavsiyeler için. Telefondan giriyorum cevap yazıyorum mesajlarınıza sonra diğer yazılanı okuyamıyorum. Tekrar bulamıyorum falan derken hepsi birbirine giriyor. Cevap yaxamadıklarım kusura bakmayın lütfen idare edin okuyabildiklerimi değerlendiriyorum sağolun

Bir internet sayfasında okudum ne kadar doğru bilmiyorum ama bundan sonra fazla alacağımız kesin benim ilkinde 4 er 4 er devam etmişti bu haftalardan sonra
Şöyle bir liste.gormustum.bende cnm internette

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-02-22-17-01-1.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 82
Amin canım. Gidip şikayet de edebilirim ama ama neyse üzmek de istemiyorum kimseyi sonuçta tek seçeneğim o değil. Tercih etmeme hakkımı kullanıyorum :)

Slm kızlar azönce e bebekten geldim myjoy emzirme yastıgı bebek temizleme pamugu dr brown biberon bikaçtane fular önlük biberonlarını filan temizlemek için deterjan penye 3 tane yelek filan aldım bugün beslerde ve temizleme mendillerinde bir de joie nin ürünlerinde indirim var bilginiz olsun benim onlar var oldugu için bakmadım bide hastaneye 3 takım götürürüm diodum ama bi iki de tulum koyayım ozaman bide e bebekte müslin örtüler vardı çeşit çeşit desenli çok güzeldi 25tl ben aldım haberiniz olsun

Bahçelievlerdeyim. Hep böyle oluyor tavsiyeler uzakta kendi bulduklarım ilgisiz

canım gerilik olduğu kaçıncı haftada tespit edildi?

Geçen hafta merak ettim eski ultrasonlara ve çizelgeye baktım. Aslında 16. haftada başlamış ama 2 gün ve düşük ağırlıkla. Katlanarak devam etmiş. Doğumda da 1 aydan fazlaymış ara.

Ben de çok yakın sayılmam Ömerli tarafındayım ama değer zaten ayda 1 gidiyorum
Doğumu da aynı doktorda yapmak isterim. Ve gerçekten yarım saatten fazla ayakta dursam bitiyorum. İstanbulda karşıya gidip gelmek tüm günü yiyor. Bir de gitgide ağırlaşıyorum .Yakınlarda Bulamazsam değerlendircem ama doktor tavsiyeni.

Geçen hafta merak ettim eski ultrasonlara ve çizelgeye baktım. Aslında 16. haftada başlamış ama 2 gün ve düşük ağırlıkla. Katlanarak devam etmiş. Doğumda da 1 aydan fazlaymış ara.

Bana da iki doktor gelişim geriliği dedi..ilk 22. haftamda söylendi.. ozamandan bu zamana 1 hafta gerilik var...
bir daha ki gidişimde tekrar ölçüm yapılacak...
aslında boyu ve kilosu standart ama şu ac hc gibi ölçümler var ya onlar haftası ile uyumlu gelmiyor...
haftalar ilerledikçe gerilik artıyormuş
senin kızın gibi sonrasında sağlıklı olsun da buna da razıyım..

Aynen öyle sadece sıkı Su takibi yapılması gerekiyor. İnşallah hepimiz sıkıntısız atlatırız. Alırız yavrularımızı kucağımıza.

Haklısın tabi araç olmasa bende gidemezdim. Kendisinin ilgisine birebir şahit olduğum için yolu düşünmüyorum. Arkadaşıma bu gece yada sabah bebek gelir demiş. Son dakikaya kadar sürekli aramış ne durumdasın hastaneye geç bende geliyorum diye arkadaşım biraz daha duralım diye diretmiş. Hastaneye gittiklerinde 7 cm açılmış epidural yapılamamış. Çatı muayenesinde kesisiz çok rahat doğum yaparsın demiş hakikaten de öyle oldu. 15 dkda doğmuş bebiş. Allahım hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…