- 26 Şubat 2017
- 215
- 505
- 103
Siz yazdıkça doktordaki tuhaflıkları daha net görmeye başladım . Hakkaten ya niye usg önerdi bana şimdi buKötü bir tecrübe olmuş.Doktorun sana her bilgiyi teker teker vermesi lazım yoksa biz evde de kendi kendimize doğururuz hiçbişey bilmeden.Benim bebeğim de mesela aşağıda 27 haftalık görünüyor ama normalde 26 haftalık,yani ultrasonda öyle çıkıyor.Ayak kemiği uzunluğu atıyorum 25+1 ken,kafa ölçüsü 24+5 çıkıyor.Doktora sordum önemli değil 2 haftaya kadar fark olması normal dedi.Keşke senin doktorun da bu şekilde bilgilendirseydi.Ayrıntılıya gir deyince insan panik oluyor.Bir de canım benim arkadaşım 36.haftasında doktor değiştirdi ve çok çok memnun kaldı.İstanbuldaysan İbrahim Bildirici çok iyi bi doktor.Hangi hastane hatırlamıyorum.Bir de Furkan Kayabaşoğlu sanırım o var.O da harikadır.İnstagramdan bakabilirsin ikisine de.Bundan sonra düzenli bir doktor bulman çok önemli.Çünkü doktorlar da randevulu hastalarıyla daha çok ilgileniyor.Sıkma sakın canını hiçbişeyi yoktur minnoşunun sen çok iyi bakıyosun ona
Bir internet sayfasında okudum ne kadar doğru bilmiyorum ama bundan sonra fazla alacağımız kesin benim ilkinde 4 er 4 er devam etmişti bu haftalardan sonraaaa öylemiymiş... Bana da ne olduysa o haftalarda oldu olan
bir iştah açılması , doymak bilmemek derken derken kilo aldım
şimdi de pişman oluyorum keşke başta az alsaydım da sonda güzel güzel yerdim diye
yalnız yememe düşüncesi yok ben de ... :)
Siz yazdıkça doktordaki tuhaflıkları daha net görmeye başladım . Hakkaten ya niye usg önerdi bana şimdi busöylediğin doktorlardan birini araştırdım yorumlar süper ama çok uzakta diğerini araştıyorum canım inş yakındır Sağol.
Şöyle bir liste.gormustum.bende cnm internetteBir internet sayfasında okudum ne kadar doğru bilmiyorum ama bundan sonra fazla alacağımız kesin benim ilkinde 4 er 4 er devam etmişti bu haftalardan sonra
Amin canım. Gidip şikayet de edebilirim ama ama neyse üzmek de istemiyorum kimseyi sonuçta tek seçeneğim o değil. Tercih etmeme hakkımı kullanıyorum :)Rica ederim canım ne demek,içine sinen doktor çok önemli.Benim de hamileliğimi ilk öğrendiğimden beri 3.doktorum.Ki burası Ankara.İstanbulda kim bilir ne kadar çok doktor vardır,eminim ki sen garip olana denk gelmişsin.Ayrıntılı ultrasona girmiş herşey normal denilmiş birine tekrar ayrıntılı öneriyor yani,başından savmak istemiş gibi geldi bana.Ne yazık ki herkes işini severek yapmıyor.Allah iyilerle karşılaştırsın
Merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum inşeAllah haziranda kızımı kucağıma alacağım hepinize kolay doğumlar diliyorum
Hoşgeldin aramıza:)Merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum inşeAllah haziranda kızımı kucağıma alacağım hepinize kolay doğumlar diliyorum
Bahçelievlerdeyim. Hep böyle oluyor tavsiyeler uzakta kendi bulduklarım ilgisizİstanbul'da nerede oturuyorsun bilmiyorum da eğer istersen kendi doktorumu önerebilirim. Özel Göztepe Hastanesinde Gülşen Barçınlı. En yakın arkadaşım da ona gidiyordu zaten onun tavsiyesiyle tanıştım kendisiyle. Önümde de çok güzel bir normal doğumla sonuçlanan pozitif bir doğuma şahit oldum. O yüzden içim çok rahat. İyi doktor bulmak gerçekten çok zor
Merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum inşeAllah haziranda kızımı kucağıma alacağım hepinize kolay doğumlar diliyorum
Mavi olanı bende aldım bende acaba daha beyaz tonlar mı olsaydı dedim ama sonradan cok güzel geldi gözüme güle güle kullansın..Iyi akşamlar kızlar iki tane hastane çıkışı aldık ama pişman oldum çok renkli geldi evde bakınca sizce de öyle mi iade edip daha beyaz takım mı tercih etmeliyimEki Görüntüle 1959060 Eki Görüntüle 1959061
Ben de çok yakın sayılmam Ömerli tarafındayım ama değer zaten ayda 1 gidiyorumBahçelievlerdeyim. Hep böyle oluyor tavsiyeler uzakta kendi bulduklarım ilgisiz
canım gerilik olduğu kaçıncı haftada tespit edildi?
Doğumu da aynı doktorda yapmak isterim. Ve gerçekten yarım saatten fazla ayakta dursam bitiyorum. İstanbulda karşıya gidip gelmek tüm günü yiyor. Bir de gitgide ağırlaşıyorum .Yakınlarda Bulamazsam değerlendircem ama doktor tavsiyeni.Ben de çok yakın sayılmam Ömerli tarafındayım ama değer zaten ayda 1 gidiyorum
Geçen hafta merak ettim eski ultrasonlara ve çizelgeye baktım. Aslında 16. haftada başlamış ama 2 gün ve düşük ağırlıkla. Katlanarak devam etmiş. Doğumda da 1 aydan fazlaymış ara.
Bana da iki doktor gelişim geriliği dedi..ilk 22. haftamda söylendi.. ozamandan bu zamana 1 hafta gerilik var...
bir daha ki gidişimde tekrar ölçüm yapılacak...
aslında boyu ve kilosu standart ama şu ac hc gibi ölçümler var ya onlar haftası ile uyumlu gelmiyor...
haftalar ilerledikçe gerilik artıyormuş
senin kızın gibi sonrasında sağlıklı olsun da buna da razıyım..
Haklısın tabi araç olmasa bende gidemezdim. Kendisinin ilgisine birebir şahit olduğum için yolu düşünmüyorum. Arkadaşıma bu gece yada sabah bebek gelir demiş. Son dakikaya kadar sürekli aramış ne durumdasın hastaneye geç bende geliyorum diye arkadaşım biraz daha duralım diye diretmiş. Hastaneye gittiklerinde 7 cm açılmış epidural yapılamamış. Çatı muayenesinde kesisiz çok rahat doğum yaparsın demiş hakikaten de öyle oldu. 15 dkda doğmuş bebiş. Allahım hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsinDoğumu da aynı doktorda yapmak isterim. Ve gerçekten yarım saatten fazla ayakta dursam bitiyorum. İstanbulda karşıya gidip gelmek tüm günü yiyor. Bir de gitgide ağırlaşıyorum .Yakınlarda Bulamazsam değerlendircem ama doktor tavsiyeni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?