- 26 Ekim 2016
- 1.538
- 1.857
- 83
- 41
Arkadaşına gıpta ettim. Doktoruna da gıpta ettim valla . Ya tüm annelere nasip etsin öyle doğumu maşallah diyelim... Araç var canım ona rağmen dayanamıyorum düşün.Haklısın tabi araç olmasa bende gidemezdim. Kendisinin ilgisine birebir şahit olduğum için yolu düşünmüyorum. Arkadaşıma bu gece yada sabah bebek gelir demiş. Son dakikaya kadar sürekli aramış ne durumdasın hastaneye geç bende geliyorum diye arkadaşım biraz daha duralım diye diretmiş. Hastaneye gittiklerinde 7 cm açılmış epidural yapılamamış. Çatı muayenesinde kesisiz çok rahat doğum yaparsın demiş hakikaten de öyle oldu. 15 dkda doğmuş bebiş. Allahım hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin
Onun şansı suyunun gelmemiş olması. Sancıyı evde çekince psikolojik olarak rahat olmuş. Hastanede olunca sürekli kurcalıyorlar. Anne de strese girip sancıları kesiliyormuş sonra da suni sancıArkadaşına gıpta ettim. Doktoruna da gıpta ettim valla . Ya tüm annelere nasip etsin öyle doğumu maşallah diyelim... Araç var canım ona rağmen dayanamıyorum düşün.
Komşumun kızının ismi, hatta ikincisi de kız oldu ona da aysim ismi verdi, allah sağlıcakla eline alırsın inşallahHoşbulduk arkadaşlar
Evet isim düşündüm Can'ım aysima olucak inşeAllah
Evet ağrıdan önce su geliyo onun da sonu sezeryan oluyo çoğu zaman. Yani canım allah yardımcımız olmazsa elimizden hiç bişey gelmeyecek o yüzden tevekkül... ben de evde sancı çekip öyle giderim diye düşünüyordum ama madalyonun bir de o yüzü var. Sancıdan önce Suyun gelmesi gibi :)))) bakalım nasıl olsa yazıcaz buraya doğum hikayelerimizi . Hangimizin başına ne gelecek merak ediyorumOnun şansı suyunun gelmemiş olması. Sancıyı evde çekince psikolojik olarak rahat olmuş. Hastanede olunca sürekli kurcalıyorlar. Anne de strese girip sancıları kesiliyormuş sonra da suni sancıdua ediyorum önce suyum gelmesin diye
Dün akşam ben de eşimi gönderdim nuna leaf indirimini duyunca. Ben de çok beğeniyordum.1099 liradan 549 tl ye düşmüştü. Şahane bir indirimdi. İkinci elini bile 600-650 ye satıyorlardı. Çok güzel bir ürün. Elektrikli titreşimli anakucaklarını tercih etmiyorum ben. Bunun sallanması çok hoşuma gitti. Bugün de 12 li unibaby yenidoğan ıslak mendil aldım pişik kremi hediyeliydi.70 liradan 50 liraya düşmüştüKızlar bugün bi çılgınlık yaptım. Ev tipi ana kucağını seçtim. Kardeşim hediye aldı.
Nuna leaf aldık. Bugün indirimdeydi. Çok karsrsız kalmıştım tiny love mu falan filan. Nunayı seçtik sonunda. İnşallah kızım da beğenir.
Onla beraber kova maşrapa,yan yatış yastığı küvet filesi aldım. Sanki çok saçma şeyler alıyomuşum gibi hissettim :)
Canim su pembe mor var ya silikon gibi adini tam bilmiyorum ya erkekler icinde yesil mavi si var nette cok cikiyo karsimiza aventinCanım günaydın. N11 de var emzik kutusu ama hangi emziği aldınız bana da söyler misin
Bende bunu begenmistim canim cok tesekkurlerAvent sootie için belirteyim.
Benim de çok akıntım var. Çanaşırda beyaz görünüyor ama aslında bayağı sıvı kıvamlı bir akıntı. Çamaşırımız sıvıyı emdiği için biz sadece beyaz kısmı görüyoruz. Endişe edilecek birşey yok... bizim haftalarımızda normalSlm kizlar birsey sorcagim bu haftalarda beyaz akintim cok fazla ve ayni zamanda ic camasirimda surekli islaniyor sanki idrarimi kacirmisim gbi ama tabikide idrar degil peki sizce bu islaklik neyden kaynaklaniyor yada ne olabilir
Bende aldım bugün mendillerden.baby me 6li pamuk evde kullanmaya, 24lu ıslak pamuk dışarıda kullanmaya ve canbebe 5 li paket elini boynunu falan silmeye. Hepsine 80 verdim çıktım.Günaydın güzel hamisler.. Ben ebebekten şimdi bi alışveriş yaptım bir süredir bekliyorum tekrar baby &me de indirim olsun diye 12li ıslak mendil ve 6li paket bebek temizleme pamuğu aldım evdeyken pamuk ve saf suyla temizlemek istiyorum ıslak mendil sadece disarisi icin.. Ben bunlardan birer tane aldım ama fiyatlar stok yapmak için ideal almadıysanız bir bakın derim
O emziklerin kendi kutusunu kullanabilir mıyız acaba? Ben bu de belki emzik tutmazsa boşuna almış olmayayım diye almadimGunaydin arkdaslar aventin su mesur emzikleri icin saklama kutusu bakiyorumda hic avent goremedim acaba baska marka olurmu ki sigarmi icine
En fazla kilo alınan haftalar 20-24. Haftalarmış ben bu haftada 4 kg aldım gerçekten. Ama ilk hamileliğime göre daha az yiyorum onda da 6. Aydan sonra her ay hep 3-4 kg almıştım bugün itibari ile 12,5 kg almış oluyorum oğlumda 20. Haftada bu kadarını almıştım
Allah hepimizi selametle ayağa kaldırsın ve bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasibetsinEvet ağrıdan önce su geliyo onun da sonu sezeryan oluyo çoğu zaman. Yani canım allah yardımcımız olmazsa elimizden hiç bişey gelmeyecek o yüzden tevekkül... ben de evde sancı çekip öyle giderim diye düşünüyordum ama madalyonun bir de o yüzü var. Sancıdan önce Suyun gelmesi gibi :)))) bakalım nasıl olsa yazıcaz buraya doğum hikayelerimizi . Hangimizin başına ne gelecek merak ediyorum
canim hepsi cok guzeller bilindik bir markami yani buralarda da olur mi fiyatlari nedir bizimlede paylasirmisn
Bence çok tatlılar da ben şahsen ilk gün daha beyazlı bir takım tercih ederdim ama senin içine sindiyse,gerisi önemli değilIyi akşamlar kızlar iki tane hastane çıkışı aldık ama pişman oldum çok renkli geldi evde bakınca sizce de öyle mi iade edip daha beyaz takım mı tercih etmeliyimEki Görüntüle 1959060 Eki Görüntüle 1959061
Ben de çok takılıyordum artık düşünmüyorum. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Çekmeden inşallahEvet ağrıdan önce su geliyo onun da sonu sezeryan oluyo çoğu zaman. Yani canım allah yardımcımız olmazsa elimizden hiç bişey gelmeyecek o yüzden tevekkül... ben de evde sancı çekip öyle giderim diye düşünüyordum ama madalyonun bir de o yüzü var. Sancıdan önce Suyun gelmesi gibi :)))) bakalım nasıl olsa yazıcaz buraya doğum hikayelerimizi . Hangimizin başına ne gelecek merak ediyorum
Amin inşBen de çok takılıyordum artık düşünmüyorum. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Çekmeden inşallah
Gunaydın kızlar
Bu çiş mevzuları gıcık edıyor benı
Gece uyanmayı kalkmayı hıc sevmıyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?