2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Arkadaşına gıpta ettim. Doktoruna da gıpta ettim valla . Ya tüm annelere nasip etsin öyle doğumu maşallah diyelim... Araç var canım ona rağmen dayanamıyorum düşün.

Arkadaşına gıpta ettim. Doktoruna da gıpta ettim valla . Ya tüm annelere nasip etsin öyle doğumu maşallah diyelim... Araç var canım ona rağmen dayanamıyorum düşün.
Onun şansı suyunun gelmemiş olması. Sancıyı evde çekince psikolojik olarak rahat olmuş. Hastanede olunca sürekli kurcalıyorlar. Anne de strese girip sancıları kesiliyormuş sonra da suni sancı dua ediyorum önce suyum gelmesin diye

Kızlar göğüsünden hafif su gelen varmı benim bir kaç gündür çok hafif geliyor dokununca çıkıyo

Evet ağrıdan önce su geliyo onun da sonu sezeryan oluyo çoğu zaman. Yani canım allah yardımcımız olmazsa elimizden hiç bişey gelmeyecek o yüzden tevekkül... ben de evde sancı çekip öyle giderim diye düşünüyordum ama madalyonun bir de o yüzü var. Sancıdan önce Suyun gelmesi gibi :)))) bakalım nasıl olsa yazıcaz buraya doğum hikayelerimizi . Hangimizin başına ne gelecek merak ediyorum

Avm lerde gezerken hep brbejli insanların kullandıkları arabalara bakıyorum. Hangi marka içindeki çocuk buyuk mu küçük mü. Dikkaktimi çekti kocaman çocuklar baston niyetine gayet güzel travel sistemlerdeki portbebeleri kullanıyordu. Ben de9 travel sistem alacam çok büyük ihtimalle prego travel sistem laon 2070 kırmızı renk. Sevdim galiba. Krafta göre fiyatı uygun.

Dün akşam ben de eşimi gönderdim nuna leaf indirimini duyunca. Ben de çok beğeniyordum.1099 liradan 549 tl ye düşmüştü. Şahane bir indirimdi. İkinci elini bile 600-650 ye satıyorlardı. Çok güzel bir ürün. Elektrikli titreşimli anakucaklarını tercih etmiyorum ben. Bunun sallanması çok hoşuma gitti. Bugün de 12 li unibaby yenidoğan ıslak mendil aldım pişik kremi hediyeliydi.70 liradan 50 liraya düşmüştü

Slm kizlar birsey sorcagim bu haftalarda beyaz akintim cok fazla ve ayni zamanda ic camasirimda surekli islaniyor sanki idrarimi kacirmisim gbi ama tabikide idrar degil peki sizce bu islaklik neyden kaynaklaniyor yada ne olabilir
Benim de çok akıntım var. Çanaşırda beyaz görünüyor ama aslında bayağı sıvı kıvamlı bir akıntı. Çamaşırımız sıvıyı emdiği için biz sadece beyaz kısmı görüyoruz. Endişe edilecek birşey yok... bizim haftalarımızda normal

Bende aldım bugün mendillerden.baby me 6li pamuk evde kullanmaya, 24lu ıslak pamuk dışarıda kullanmaya ve canbebe 5 li paket elini boynunu falan silmeye. Hepsine 80 verdim çıktım.

Gunaydin arkdaslar aventin su mesur emzikleri icin saklama kutusu bakiyorumda hic avent goremedim acaba baska marka olurmu ki sigarmi icine
O emziklerin kendi kutusunu kullanabilir mıyız acaba? Ben bu de belki emzik tutmazsa boşuna almış olmayayım diye almadim

Bende bu hafta niye boyleyim diyordum. Bir günde bir kilo bi ayda 3 kiloya yakın almışım.

Allah hepimizi selametle ayağa kaldırsın ve bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasibetsin

canim hepsi cok guzeller bilindik bir markami yani buralarda da olur mi fiyatlari nedir bizimlede paylasirmisn

Can'ım biraz geç oldu ama söyliim..benim bildiğim tek bebek markası idilbaby idi,satıcı adam bunlarında bilindik olduğunu söyledi ama ben nette pek göremedim.soldan sağa bi baby-33 tl ,bi baby 38 tl,kitikate (kendinden eldivenli) 28 tl , klimalı zıbınlar babys twin 3lü 20 tl,klimalı pijama 3lü babys twin 19 tl,hastane çıkışı babys twin 70 tl.. hepsini 200 tl ye verdi..sonradan tulumlar pahalı mı acaba dedim ama hepsini çok severek aldım,çok da önemli değil napayım.

Bence çok tatlılar da ben şahsen ilk gün daha beyazlı bir takım tercih ederdim ama senin içine sindiyse,gerisi önemli değil

Eklentiler

• IMG_7047.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 88
Ben de çok takılıyordum artık düşünmüyorum. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Çekmeden inşallah

Dogumu şimdiden düşünürsek oooben son aya bıraktm o işleri allahım zamanında doğum versin de :)
Konusurz hazirana dogru

Kızlar hastanelerin gebelik eğitim programları oluyor bn katıldım gerçekten çok faydası oluyor.Hemsire ,ebe , diyetisyen doktor hepsi sirayla gelip bilgilendiriyor .eger etrafınızdaki hastanelerde varsa mutlaka katılın derim.akliniza takılan tüm soruları soruyorsunuz,zaten gelen herkes hamiş olduğu için sorulan şeylerle baya tecrübe kazanılıyor.

Kızlar bu pazartesi doktor bana 1-2 kilo fazla almışsın dedikten sonra dikkat etmeye başladım. Yani yürüyüş yap, pilates yap dedi. Havalar soğuk diye yürüyemiyordum eşim beni avmye götürüyordu. Pilates de pazar günleri falan aklıma geliyordu. Bu hafta genel anlamda daha aktifim. Neyse herhalde 25. haftama hala 7 kilo almış olarak gireceğim. Biliyorum ayın hesaplamada önemi yok ama şimdi biz 7. aya mı girmiş oluyoruz. (25. hafta itibari ile) Yani bazı kitaplarda öyle söylüyor. Böyle düşünmek hoşuma gidiyor da :)
Bu arada ebebekte bugünkü indirimi kaçırdığıma kahroldum desem yeridir. Ev tipi ana kucağı 550'den 250'ye düşmüştü. Alamadım ama tükenmişti öğlen baktığımda

Kızlar yürüyüşten bahsediyosunuz ama benim gibi olan var mı acaba.15 dakikalık bi mesafeyi yürüsem kasıklarıma karnımın alt tarafına sancı giriyo.kendimi çok hantal hissediyorum.burda cok güzel bahar hawası var ve ben cıkıp yuruyemedigim için gercektn üzülüyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…