2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bende oyleyim bu yuzden cok kilo aldim normalde cok yuruyen biriyim

Kilolu hamile kalmadığım için doktor bana bişey demiyor ama bu kilolar beni bile rahatsız etmeye başladı. 3 gündür 5 kilometre yürüyorum hergün. İlk gün biraz zorlandım ama alıştım şimdi. Bir kere dinleniyorum arada. Fazla bişey de yemiyorum ama Umarım yeterli olur.

Canım bu gerilik sanırım ayımız artıkça sürcekse 1.5 2 şimdi 3 olduk biz bakalım Rabbim neyler 25.5 haftalık oldum yarın sabah kontrol var ne dicekler bakalım sabit durmuyo şükür azsa olsa büyüyo bakalım nereye kadar duracak karnımızda İnş zamanında alırlarda bi sıkıntıda orda yaşamam diye dua ediyorum

Bende oyleyim bu yuzden cok kilo aldim normalde cok yuruyen biriyim
Aynen canım 10 kilo aldım.allahtan boyum uzun cok abartı durmuyo ama bende yürümeyi sewen ve cok yürüyen biriydim.şimdi bu duruma hormonların etkisiyle oturup aglıyorum.allahtan gecici bi durum

İnşallah kapatacak arayı, büyüdükçe organlarda gelişir hem , daha çabuk toparlar , inşallah kendilerini toparlayacak kadar uzun bi süre dururlar kuzucuklar.

Kızlar bebek veya anne ile ilgili hangi sayfaya girsem ağlayarak çıkıyorum %90 iyi şeyler yaşıycaz ama %10luk problemlere takılcaz. Okuduklarım bunu gösteriyor:)

Ben de kız da olsa erkek de olsa Deniz olsun istiyordum. Yaptıklarını bizimle de paylaş canım. Ben de deniz kızı temalı düşünüyorum.

Son günlerde bende de var bu.. önceden hergun yarim saat yürümeye başlamıştım havalar da düzeldi ne güzel yürürüm diyordum şimdi kısa yürüyüşler yapiyorum o da akşam eşim gelince onunla.. o karnımın altındaki ağrı da diyemiyorum ağırlık gibi bir his oluşuyor ondan dolayı yalnız yürümeye korkar oldum. Otura otura şişmeyiz insallah

Yok canim gayet iyi almissn gule guke kullan bennde artik zadece tulum eksigim kaldi onlari alacagim yavas yavas hepsini biranda almak istemiyorum daha vakit var her gittigimde insanin bisey alasi grliyo gule gule giysn minnak kizin

Oo ben ıkı tane yeter diye düşünüyordum ne kadar bilgisizim :) bi kaç tane daha alayım ozaman ama tam set değil de 5li takım alsam da olur mu

5 takım almak daha mantıklı. 10 lu setlerde gereksiz parçalar çok oluyor. yada sadece tulum yada alt üst bile alabilirsin.

Kızlar bebek bezlerini almak için erken mi.. prima düşünenler için markafonide 75 tl üstü kargo bedava ve 75 tl üstü 15 tl indirim var.. bezi bebeğimizin tahmini kilosunu öğrenip öyle mi almalıyız. Bezler ne kadar süre gidiyor kaç paket alınmalı.. tecrübeli anneler bilgi verebilir mi

kızlar günaydın, haftosonu kontrolüm vardı , kızım 830 gr 34 cm, oğlum 907 gr 33 cm di, 26+0 daki değerleri, bana az geldi ama haftaları ile uyumlu, kızım sadece 3 gün geri, doktorum normal dedi, ciğer geliştirici iğneyi ve nstyi sordum, daha erken dedi, kasılman olursa magnezyum iç dedi, birde doğum iznimi sordum, ne zamana kadar çalışabilirim diye, sen çalışmak istiyorsan, bir sıkıntın yok 35.haftaya kadar çalışır raporu vereceğim dedi, birde şeker yüklemesi yaptı, aç 89 , 60 dk sonra 128 çıkmış , nasıl acaba bir fikri olan var mı
birde pazar günü hastane çıkışlarını, havlularını müslin bezini, ağız bezlerini, küvet filesini,tarak ve tırnak makası aldım

Eklentiler

• IMG_3386.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG_3389.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 108
  • IMG_3393.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 89
Ne kadar güzel şeyler almışsın canim sağlıkla giysinler inşallah.. bence kiloları da oldukca güzel ki seninkiler ikiz maşallah diyelim miniklere.. herşey iyi gidiyor gibi.. çalışmak istiyorsan bence de çalış ki doğum iznin doğumdan sonraya daha çok kalsin. Şeker icin de ben de çok anlamıyorum ama 140 in altında olunca normal diyorlar sanırım.

Günaydın herkese nasılsınız bakalım
Günaydın canım. Bana bu şişkinlikten bıkkınlık geldi. Biran önce Haziran gelsin istiyorum. Nefes alamıyorum canım sıkılıyor giydiğim hiç bişey yakışmıyor. Bir sürü ilaç içiyorum.. zaman çabucak geçsin istiyorum

Bende de o ağırlık oluyor. sanki çocuk aşağıya iniyor. hafifte bir sancım oluyor. haftaya gidince doktoruma sorucam. çünkü bir iki haftaya yürüyüşlere başlamak istiyorum..

Cnm daha önce bende sormuştum bu soruyu. Bebeğin kilosundan dolayı ebatını tutturmak zor oluyormuş. bebek kilolu doğarsa elindeki bezler küçük gelebilir. zayıf dahi olsa nasıl olsa kullanırız dedğini büyük boy bezleri de pişik yaptığı için kullanamayabilirsin. her bezi popoları kabul etmeyebiliyormuş. sonra elinde kalır. 1-2 paket yenidoğan alın yeter diyorlar. Ben bi paket yenidoğan sleepy aldım. yorumlarda prima premium care'e yakın kalitedeymiş. aktif bebek kullanan teyzemde sleepye geçmiş 2 yaşındaki oğlu için. memnunmuş epey. fiyatıda çok uygun geldi. inş poposu kabul ederde onunla devam ederim..

Valla ben 3 paket yeni doğan aldım canım iyi mi ettim bilmem ama toptancıya gittim uygundu 3 oaket aldım koydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…