- 18 Ağustos 2016
- 1.050
- 1.204
- 83
Şükür iyiyiz bugün işe erken geldim biraz yürüdümGünaydın herkese nasılsınız bakalım
Merhaba, benim bir kaç hafta önce iki göğsümden de süt gelmişti uyuklarken. Basbaya büyük iz olmuştu. Şu anda da devam ediyor arada birkaç damla geliyor. Sakın sıkmayın, ellemeyin. Göğüslerle oynanması erken doğumu tetikleyebiliyor.Kızlar göğüsünden hafif su gelen varmı benim bir kaç gündür çok hafif geliyor dokununca çıkıyo
teşekkürler canım öyle göğüs pedi kullanıcak kadar değil suyu göğüs ucumda gördüm sadece beyaz minik bişeyler oluyo ucu ama rahatsız etmiyo beni yavaş yavaş süte hazırlık yapıyolar sanırımMerhaba, benim bir kaç hafta önce iki göğsümden de süt gelmişti uyuklarken. Basbaya büyük iz olmuştu. Şu anda da devam ediyor arada birkaç damla geliyor. Sakın sıkmayın, ellemeyin. Göğüslerle oynanması erken doğumu tetikleyebiliyor.
Rahatsız oluyorsanız, evde sütyenle gezin. Araya göğüs pedi de koyabilirsiniz.
Günaydın herkese nasılsınız bakalım
çok teşekkürler canım,Ne kadar güzel şeyler almışsın canim sağlıkla giysinler inşallah.. bence kiloları da oldukca güzel ki seninkiler ikiz maşallah diyelim miniklere.. herşey iyi gidiyor gibi.. çalışmak istiyorsan bence de çalış ki doğum iznin doğumdan sonraya daha çok kalsin. Şeker icin de ben de çok anlamıyorum ama 140 in altında olunca normal diyorlar sanırım.
canım ben prematüre 30'lu aldım bir tane, 200 adet te yenidoğan aldım şimdilik, ama daha da almam, doğduktan sonra alacağımKızlar bebek bezlerini almak için erken mi.. prima düşünenler için markafonide 75 tl üstü kargo bedava ve 75 tl üstü 15 tl indirim var.. bezi bebeğimizin tahmini kilosunu öğrenip öyle mi almalıyız. Bezler ne kadar süre gidiyor kaç paket alınmalı.. tecrübeli anneler bilgi verebilir mi
Günaydın canım iyiyiz büyüyoruzGünaydın herkese nasılsınız bakalım
İnş canım ama arayı açmış 1.5 haftaydı 3 olmuş üzüldüm bakalım hayırlısı
canım bu 1 numaralar 108 tane diyo ama ıkılı paket diyo 108x2 mi yani anlamadımBen de markafoniden 1'er paket 1 numara ve 2 numara prima premium care aldım .
Maşaallah canım dikkat et aslında şeker olmasada yememek lazım bi faydası yok hamur işinin bebeğe sadece bize kilo ama dayanamıyorum ağzın elim sürekli bişey arıyo bu aralar bide vicdan yapıyorum sanki istediğimi yemesem bişey olursa diye ne olcaz bu boğazla bilmem sen dikkat ettin mi bişey olmaz.Kızçenin iyi olmasına sevindim.Güzel anneler şekerim birazcık yüksek çıktı yememe içmeme dikkat etmem gerek hamur işi tatlı meyve falan çok yememem lazımmış... Onları yemeyince bugün tüm gün açmış gibi hissettim kendimi( Şimdiye kadar ne bulduysam yedim iştahım da bir artmış ki sormayın... Bundan sonra daha sağlıklı beslenecez mecbur ... Kızımın durumu iyi çok şükür dönüp duruyor içimde ... 33 cm 900gram olduk
Kızlar bu arada benim suyumda biraz azalma olmuş ona canım sıkıldı.Bu haftalar bebek hızla büyüdüğü için su ihtiyacı daha fazla oluyormuş mutlaka en az 2,5 litre su içmek gerekiyormuş.Ben bu aralar biraz aksatmıştım hemen kendini belli etti.Su çok çok önemli bebek gelişimi için aman siz ihmal etmeyin
merhaba aldıkların çok güzel, güle güle giysin bebişler.kızlar günaydın, haftosonu kontrolüm vardı , kızım 830 gr 34 cm, oğlum 907 gr 33 cm di, 26+0 daki değerleri, bana az geldi ama haftaları ile uyumlu, kızım sadece 3 gün geri, doktorum normal dedi, ciğer geliştirici iğneyi ve nstyi sordum, daha erken dedi, kasılman olursa magnezyum iç dedi, birde doğum iznimi sordum, ne zamana kadar çalışabilirim diye, sen çalışmak istiyorsan, bir sıkıntın yok 35.haftaya kadar çalışır raporu vereceğim dedi, birde şeker yüklemesi yaptı, aç 89 , 60 dk sonra 128 çıkmış , nasıl acaba bir fikri olan var mı
birde pazar günü hastane çıkışlarını, havlularını müslin bezini, ağız bezlerini, küvet filesini,tarak ve tırnak makası aldım
Şükür iyiyiz bugün işe erken geldim biraz yürüdüm
Hayırlı olsun canım.Güle Güle kullansın yavrucuk22. hafta ...486 gr /27 cm benimle yakın haftada olan var mı nasıl durumlar?
Bugün e bebekte indirim beşiklerdeydi bizde aldık annem sagolsun tahterevalli venüs beşik 647 tl 3 yaşa kadar yatabiliyomuş hayırlısı ile yatar inşallah Sarpım
Araba beşik tamam bundan sonra ufak tefekler yavaş yavaş alınır
Sizler naptınız?
Evet ağrıdan önce su geliyo onun da sonu sezeryan oluyo çoğu zaman. Yani canım allah yardımcımız olmazsa elimizden hiç bişey gelmeyecek o yüzden tevekkül... ben de evde sancı çekip öyle giderim diye düşünüyordum ama madalyonun bir de o yüzü var. Sancıdan önce Suyun gelmesi gibi :)))) bakalım nasıl olsa yazıcaz buraya doğum hikayelerimizi . Hangimizin başına ne gelecek merak ediyorum
Allah hepimizi selametle ayağa kaldırsın ve bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasibetsin
Bneim doktor senin içtiğin suyla çok ilgili değil demişti bebeğin suyunun üzüldüm şimdi bende aksattım bu aralar senin yazıyı okuyunca ben su içiyorum şimdi dün hiç su içmedimKızlar bu arada benim suyumda biraz azalma olmuş ona canım sıkıldı.Bu haftalar bebek hızla büyüdüğü için su ihtiyacı daha fazla oluyormuş mutlaka en az 2,5 litre su içmek gerekiyormuş.Ben bu aralar biraz aksatmıştım hemen kendini belli etti.Su çok çok önemli bebek gelişimi için aman siz ihmal etmeyin
Yulaf kepeği gebelikte önerilmez. Yulaf kepeği aminoasitlere tutunuyor, birçok faydalı vitamini dışkı ile atıyor. Ben dukanla 38 kilo verdim zamanında, yıllardır ilgilenirim. Aman diyeyim.Benim arkadasım tüm hamileliği boyunca sadece 3 kilo aldı. Kızın yüzü çöktü karnı şişti. Ekmek börek yani karbonhidrat hiç yemedi. Protein ağırlıklı beslendi ve tatlı şeker yemedi. Zaten ilk 5 ayı çok sıkıntılıydı istese de yiyemiyordu. Ama ben 5 bucuk aylığım ve 10 kilo aldım. Yavas yavas rahatsız etmeye basladı son ayları dusunemiyorum. Her aya bir kilo diyorlar ben de artık tatlıyı ekmeği kesecem. Cok kararlıyım fos kilo onlar bebeğe de giç bir faydası yok zaten. Meyveden sekeri alırım yulaf kepeği ile birşeyler yaparım. Bu arada ekemekten vazgecemezseniz uno nun fenge ekmeği hamilelere oneeiliyor protein agırlıklı, paketli gıda demezseniz dr tavsiyesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?