2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar göğüsünden hafif su gelen varmı benim bir kaç gündür çok hafif geliyor dokununca çıkıyo
Merhaba, benim bir kaç hafta önce iki göğsümden de süt gelmişti uyuklarken. Basbaya büyük iz olmuştu. Şu anda da devam ediyor arada birkaç damla geliyor. Sakın sıkmayın, ellemeyin. Göğüslerle oynanması erken doğumu tetikleyebiliyor.
Rahatsız oluyorsanız, evde sütyenle gezin. Araya göğüs pedi de koyabilirsiniz.

teşekkürler canım öyle göğüs pedi kullanıcak kadar değil suyu göğüs ucumda gördüm sadece beyaz minik bişeyler oluyo ucu ama rahatsız etmiyo beni yavaş yavaş süte hazırlık yapıyolar sanırım

Günaydın herkese nasılsınız bakalım

Günaydın Arsinli nerelerdesin napiyosun minnoşun nasıl:) ben şimdi hastanedeyim şeker yüklemesi için.Gazoz gibi bişey içtim oh ne güzel geldi uzun zamandır asitli bişey içmemiştim:) inşallah sonucum da iyi gelir 1 saat sonra alacam

çok teşekkürler canım,

canım ben prematüre 30'lu aldım bir tane, 200 adet te yenidoğan aldım şimdilik, ama daha da almam, doğduktan sonra alacağım

Kızlar bu arada benim suyumda biraz azalma olmuş ona canım sıkıldı.Bu haftalar bebek hızla büyüdüğü için su ihtiyacı daha fazla oluyormuş mutlaka en az 2,5 litre su içmek gerekiyormuş.Ben bu aralar biraz aksatmıştım hemen kendini belli etti.Su çok çok önemli bebek gelişimi için aman siz ihmal etmeyin

Maşaallah canım dikkat et aslında şeker olmasada yememek lazım bi faydası yok hamur işinin bebeğe sadece bize kilo ama dayanamıyorum ağzın elim sürekli bişey arıyo bu aralar bide vicdan yapıyorum sanki istediğimi yemesem bişey olursa diye ne olcaz bu boğazla bilmem sen dikkat ettin mi bişey olmaz.Kızçenin iyi olmasına sevindim.

Su icince normale donuyor mu canim bende su icmeye calisiyorum elimden geldigince ama hemen tvlt ihtiycm oluyor bu seferde. Su ic tuvalete git : D

merhaba aldıkların çok güzel, güle güle giysin bebişler.
ben şekerine yorum yapmak istiyorum.
sınır 130 ve seninki 128 çıkmış. dr bişey demese bile bence sen kendince azalt tatlıyı falan.
benimki 75e 100dü galiba ben bile kendi kendime tatlıyı kestim.

Hayırlı olsun canım.Güle Güle kullansın yavrucuk

Ya ben cesaret edemem evde beklemeye sancim tutarsa giderim hwrhalde evde daha cok strese girerim ne zaman gitmem gerektigini anlamak icin ugrasirken

Bneim doktor senin içtiğin suyla çok ilgili değil demişti bebeğin suyunun üzüldüm şimdi bende aksattım bu aralar senin yazıyı okuyunca ben su içiyorum şimdi dün hiç su içmedim

Yulaf kepeği gebelikte önerilmez. Yulaf kepeği aminoasitlere tutunuyor, birçok faydalı vitamini dışkı ile atıyor. Ben dukanla 38 kilo verdim zamanında, yıllardır ilgilenirim. Aman diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…