2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
saol canım, daha doktorumla görüşemedim, diğer testlerin sonuçlanmasını bekliyorum, aslında tatlıyla aram yok ama , çok hızlı kilo alıyorum gibi, çok teşekkürler, daha dikkatli olucam

Kızlar doktor magvital magnezyum verdi. Toz halinde. Karnımın alt kısmında bazen kaslarım geriliyo gibi oluyo demiştim.bana kasılman olursa iç dedi. Reçeteye de günde bir yazmış. Kafam karıştı.

Bence doktorun beyni karışmış hatta sulanmış o ne demek öyle mi denir hiç yapısal bazı şeyler sizin hiç kafanı karıştırma senin detaylın yapılmadı mı değilse hemen yaptır kuzum tekrar doktora gidincede söyle çatır çatır

Bayıldım kıyafetlere. Nerden aldın?

Masallah bebislerine kilolari gayet iyi icin rahat olsun

Su icince normale donuyor mu canim bende su icmeye calisiyorum elimden geldigince ama hemen tvlt ihtiycm oluyor bu seferde. Su ic tuvalete git : D

Eğer enfeksiyon veya başka bi sorun yoksa normale dönüyor canım.Su azalmasının bir sebebi de enfeksiyon.Onun için de idrar testi verdim.Benim de çok oluyor tuvalet ihtiyacı sanki hepsi çıkıyor bi işe yaramıyor gibi:)

Bende yuruyus yapiyorum gunde iki kere on bes dk cok mu az
Zamanla artır bir anda 1 saat yürünmez vucudunu alıştıra alıştıra sen onu bence yarım saate cıkar kronometre tut tele yükleyebilirsin insanın hosuna gidiyor haftada bu kadar km yapmılım diye :)

Ayrıntılıyıda yaptırmışsın seeeen e takma canım ya bırak o taksın gitme bence bi daha olur mu öyle saçmalık hamilelik bu ya bizim kafamız net olmalı kafamıza takılan ona göre saçma da olsa cevaplamak zorunda boşveeer sen bunu

Merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum inşeAllah haziranda kızımı kucağıma alacağım hepinize kolay doğumlar diliyorum
Hoş geldin canım kızlar bi kız daha geldi. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım kaç haftalıksın

Kızlar doktor magvital magnezyum verdi. Toz halinde. Karnımın alt kısmında bazen kaslarım geriliyo gibi oluyo demiştim.bana kasılman olursa iç dedi. Reçeteye de günde bir yazmış. Kafam karıştı.
canım ben iki aydır kullanıyorum, toz magnezyum, doktorum kasılman olursa günde 1 tane iç demişti, bende karnımda ağrı yada kasılma olursa günde bir tane içiyorum, çok faydası oluyor

Kızlar selam ,

cuma gunu detaylı ultrason kontrolum vardı .
21+6 ıdık .kılosu 351 gr boyu 25 cm cıktı .
sızce nasıl ? sızın bebısler durum nedır ?

Kızlar göğüsünden hafif su gelen varmı benim bir kaç gündür çok hafif geliyor dokununca çıkıyo
Canım su değilse beyaz yağlı bi sıvı oluyo göğüslerinle oynama sakın erken doğum a sebep oluyomuş kasılmaları arttırıyomuş.

Kızlar bebek veya anne ile ilgili hangi sayfaya girsem ağlayarak çıkıyorum %90 iyi şeyler yaşıycaz ama %10luk problemlere takılcaz. Okuduklarım bunu gösteriyor:)
Sen iyi düşün canım benim Allahın izniyle bi çırpıda doğurcez hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza herşeyi unutup gidicez zamanla sen iyi düşün kötü şeyler düşünme

Kızlar biraz daha küçük oluyorlarmış. 70 gr hiç bişey bence hiç kafana takma. Magnezyumu ben epeydir günde 2 tane içiyorum doktorum bacak ağrımdan dolayı
böyle verdi. Fazla mı içiyorum ben de acaba. Ama şimdiye kadar hiç kasılmam olmadı bilemedim

çok almana gerek yok 1-2 paket yenidoğan ile 1 paket bi üstünü al yeter. zaten bu numaraların bedeni yenidoğamlarla uyumlu. kilo olayı sonraki numaralarda farkettirmeye başlıyor.

maşallah bebişlere. cicilerini de güle güle giysinler. sen şimdi hem kızdan hem erkekten hevesini alıyorsun ne güzel.

hep bir acaba var içimde , kızla oğlan arasında neredeyse 70 gr var doktor normal diyor ama içim rahat etmiyor

kızlar daha minyon olurlar erkeklere göre. zaten doğduktan sonrada görüceksin inşallah büyüme eğrileri bile çok farklı. sen rahat ol yeterki sağlıklı olsunlar en önemlisi o.

kızlar az önce bi arkadaşımla konuştum ikinci çocuğu doğduğunda çok gazlı ve ağlayan bi bebekti. hiç kucaktan inmiyordu. onda elektriklibi salıncak var diye hatılıyordum. onu sordum nasıl kullnaışlı mı diye. kesinlikle dedi. benim bu zıor çocuğumda bi çok faydası oldu kesinlikle tavsiye ederim dedi. bende elektrikli kendinden sallanan bu salıncaklara bakıcam.

merhaba arkadaşlar. az önce doktor kontrolünden geldim.. moralim çok bozuk, hatta yerlerde...
bebeğimin suyu azmış ve bagırsaklarında parlaklık görünüyormuş.. beni farklı bir ile, perinatoloji bölümüne sevk ettiler..
bebeğime bir şey olacak diye çok çok korkuyorum..
gelişimi de çok güzel, 26. haftanın içerisindeyiz.. Gelişimi 28 hafta olarak görünüyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…