saol canım, daha doktorumla görüşemedim, diğer testlerin sonuçlanmasını bekliyorum, aslında tatlıyla aram yok ama , çok hızlı kilo alıyorum gibi, çok teşekkürler, daha dikkatli olucammerhaba aldıkların çok güzel, güle güle giysin bebişler.
ben şekerine yorum yapmak istiyorum.
sınır 130 ve seninki 128 çıkmış. dr bişey demese bile bence sen kendince azalt tatlıyı falan.
benimki 75e 100dü galiba ben bile kendi kendime tatlıyı kestim.
Bence doktorun beyni karışmış hatta sulanmış o ne demek öyle mi denir hiç yapısal bazı şeyler sizin hiç kafanı karıştırma senin detaylın yapılmadı mı değilse hemen yaptır kuzum tekrar doktora gidincede söyle çatır çatırBen bugün Dr gittim. Kafayı ölçtü başka hafta çıktı ayak kemiğini ölçtü başka çıktı. Sat a göre başka çıktı. Şimdi bu bebiş nedir ne değildir söyleyebilecek var mı aramızda:))))) net bişey söylemeden de gönderdi beni.senin kafan karışmış bi ayrıntılı çektir . Panik olmuşsun vs. Gittiğime pişman oldum. Geç döllenme diyorum kafam karışık değil sadece net bir hafta gün söyleyin diyorum hala bana ayrıntılı ultrasona gir kafan karışık senin diyo. Allahım nelerle karşılaşcam daha
kızlar günaydın, haftosonu kontrolüm vardı , kızım 830 gr 34 cm, oğlum 907 gr 33 cm di, 26+0 daki değerleri, bana az geldi ama haftaları ile uyumlu, kızım sadece 3 gün geri, doktorum normal dedi, ciğer geliştirici iğneyi ve nstyi sordum, daha erken dedi, kasılman olursa magnezyum iç dedi, birde doğum iznimi sordum, ne zamana kadar çalışabilirim diye, sen çalışmak istiyorsan, bir sıkıntın yok 35.haftaya kadar çalışır raporu vereceğim dedi, birde şeker yüklemesi yaptı, aç 89 , 60 dk sonra 128 çıkmış , nasıl acaba bir fikri olan var mı
birde pazar günü hastane çıkışlarını, havlularını müslin bezini, ağız bezlerini, küvet filesini,tarak ve tırnak makası aldım
Masallah bebislerine kilolari gayet iyi icin rahat olsunkızlar günaydın, haftosonu kontrolüm vardı , kızım 830 gr 34 cm, oğlum 907 gr 33 cm di, 26+0 daki değerleri, bana az geldi ama haftaları ile uyumlu, kızım sadece 3 gün geri, doktorum normal dedi, ciğer geliştirici iğneyi ve nstyi sordum, daha erken dedi, kasılman olursa magnezyum iç dedi, birde doğum iznimi sordum, ne zamana kadar çalışabilirim diye, sen çalışmak istiyorsan, bir sıkıntın yok 35.haftaya kadar çalışır raporu vereceğim dedi, birde şeker yüklemesi yaptı, aç 89 , 60 dk sonra 128 çıkmış , nasıl acaba bir fikri olan var mı
birde pazar günü hastane çıkışlarını, havlularını müslin bezini, ağız bezlerini, küvet filesini,tarak ve tırnak makası aldım
Su icince normale donuyor mu canim bende su icmeye calisiyorum elimden geldigince ama hemen tvlt ihtiycm oluyor bu seferde. Su ic tuvalete git : D
Bneim doktor senin içtiğin suyla çok ilgili değil demişti bebeğin suyunun üzüldüm şimdi bende aksattım bu aralar senin yazıyı okuyunca ben su içiyorum şimdi dün hiç su içmedim
Zamanla artır bir anda 1 saat yürünmez vucudunu alıştıra alıştıra sen onu bence yarım saate cıkar kronometre tut tele yükleyebilirsin insanın hosuna gidiyor haftada bu kadar km yapmılım diye :)Bende yuruyus yapiyorum gunde iki kere on bes dk cok mu az
Ayrıntılıyıda yaptırmışsın seeeen e takma canım ya bırak o taksın gitme bence bi daha olur mu öyle saçmalık hamilelik bu ya bizim kafamız net olmalı kafamıza takılan ona göre saçma da olsa cevaplamak zorunda boşveeer sen bunuYaptırdım canım . Bu güne kadar hiç bi dr normal değil diye bişey demedi. Hiç de kafama takılmamıştı. Hani günü tam duymak için sordum sormaz olaydım . Ne çok şey konuştu öyle. Gerilik yok aslında beni dinleseler anlıycaklar da... Bu Dr ilk defa gitmiştim. Son oldu aynı zamanda:)
Hoş geldin canım kızlar bi kız daha geldi. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım kaç haftalıksınMerhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum inşeAllah haziranda kızımı kucağıma alacağım hepinize kolay doğumlar diliyorum
canım ben iki aydır kullanıyorum, toz magnezyum, doktorum kasılman olursa günde 1 tane iç demişti, bende karnımda ağrı yada kasılma olursa günde bir tane içiyorum, çok faydası oluyorKızlar doktor magvital magnezyum verdi. Toz halinde. Karnımın alt kısmında bazen kaslarım geriliyo gibi oluyo demiştim.bana kasılman olursa iç dedi. Reçeteye de günde bir yazmış. Kafam karıştı.
teşekkürler canım, eminönünden aldımBayıldım kıyafetlere. Nerden aldın?
hep bir acaba var içimde , kızla oğlan arasında neredeyse 70 gr var doktor normal diyor ama içim rahat etmiyorMasallah bebislerine kilolari gayet iyi icin rahat olsun
Canım su değilse beyaz yağlı bi sıvı oluyo göğüslerinle oynama sakın erken doğum a sebep oluyomuş kasılmaları arttırıyomuş.Kızlar göğüsünden hafif su gelen varmı benim bir kaç gündür çok hafif geliyor dokununca çıkıyo
Sen iyi düşün canım benim Allahın izniyle bi çırpıda doğurcez hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza herşeyi unutup gidicez zamanla sen iyi düşün kötü şeyler düşünmeKızlar bebek veya anne ile ilgili hangi sayfaya girsem ağlayarak çıkıyorum%90 iyi şeyler yaşıycaz ama %10luk problemlere takılcaz. Okuduklarım bunu gösteriyor:)
Kızlar bebek bezlerini almak için erken mi.. prima düşünenler için markafonide 75 tl üstü kargo bedava ve 75 tl üstü 15 tl indirim var.. bezi bebeğimizin tahmini kilosunu öğrenip öyle mi almalıyız. Bezler ne kadar süre gidiyor kaç paket alınmalı.. tecrübeli anneler bilgi verebilir mi
kızlar günaydın, haftosonu kontrolüm vardı , kızım 830 gr 34 cm, oğlum 907 gr 33 cm di, 26+0 daki değerleri, bana az geldi ama haftaları ile uyumlu, kızım sadece 3 gün geri, doktorum normal dedi, ciğer geliştirici iğneyi ve nstyi sordum, daha erken dedi, kasılman olursa magnezyum iç dedi, birde doğum iznimi sordum, ne zamana kadar çalışabilirim diye, sen çalışmak istiyorsan, bir sıkıntın yok 35.haftaya kadar çalışır raporu vereceğim dedi, birde şeker yüklemesi yaptı, aç 89 , 60 dk sonra 128 çıkmış , nasıl acaba bir fikri olan var mı
hep bir acaba var içimde , kızla oğlan arasında neredeyse 70 gr var doktor normal diyor ama içim rahat etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?